Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy közel 3 hónapos (2 db)

Hogy lehet egy közel 3 éves kisgyermek mumpszos, ha 15 hónaposan megkapta ellene a védőoltást?

Rokonunknál a kisfiúk úgy mondták, hogy mumpszos. Ami első hallásra nekem olyan furcsa volt, mert úgy emlékszem, hogy kaptak, a fiam is 15 hónaposan ellene védőoltást. Akkor mégis hogyan lehet mumpszos a rokonunk gyereke?

Lehet hogy már közel 3 hónapos terhes legyek ha menstruáltam, de minden tünetem megvolt mégis mintha már érezném baba mozgását?

Nem lenne furcsa ha babát várnék hiszen akarunk , ám eddig megjött.Tüneteket produkáltam ám mintha baba mozgást éreznék.2.baba lenne.

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy menstruálsz, még nyugodtan lehetsz terhes.Ha már a 2. babádat várod, akkor hamarabb is érzed a baba mozgását. Vegyél egy tesztet, vagy menj el az orvosodhoz. Sok sikert!!

Attól függetlenül, hogy menstruálsz, még nyugodtan lehetsz terhes.Ha már a 2. babádat várod, akkor hamarabb is érzed a baba mozgását. Vegyél egy tesztet, vagy menj el az orvosodhoz. Sok sikert!!
Szerintem is lehet, teszt és orvos!
Kérlek jelentkezz, érdekel , hogy most mi is van valójában, elore is koszonom...
Egy barátnõm az 5. hónapban vette észre a terhességét! Minnél hamarabb menj el orvoshoz! Addig pedig inkább vigyázz magadra!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!