Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy közel 3 (8 db)

Hogy lehet egy közel 3 éves kisgyermek mumpszos, ha 15 hónaposan megkapta ellene a védőoltást?

Rokonunknál a kisfiúk úgy mondták, hogy mumpszos. Ami első hallásra nekem olyan furcsa volt, mert úgy emlékszem, hogy kaptak, a fiam is 15 hónaposan ellene védőoltást. Akkor mégis hogyan lehet mumpszos a rokonunk gyereke?

Egyik ismerősömet nem láttam közel 3 hónapja. Facebookon páran kommenteztek, hogy hiányzik, stb. Mostmeg, hála istennek, meg végre szabad vagy mint a madár. Miért lehet kapni 3 hónap börtönt kb?

Legjobb válasz: Jézusom, miért ez az elsõ gondolatod??? Ezer dolgot jelenthet, amit írtak. Amúgy meg lehet három hónap is bármi miatt, most ezt hadd ne találgassuk itt.

Jézusom, miért ez az elsõ gondolatod??? Ezer dolgot jelenthet, amit írtak. Amúgy meg lehet három hónap is bármi miatt, most ezt hadd ne találgassuk itt.
A kérdező hozzászólása: Vagy elképzelhetõ, hogy elõzetesbe volt és hosszabbították 90 napra, majd valamiért megszûntették azt? Bár nem hinném. Szerintem valamiért ilyen keveset kapott, de fogalmam sincs mit tehetett..
Betegség Rituális meditáció Elõzetes letartóztatás Szabálysértési bírság "leülése" usw... javaslom, hogy kérdezd meg tõle :)

Van egy Vifi valahol a közelembe 3 csikkal fogom TP-Link 20B95A ez a neve NINCSEN LEKÓDOLVA nem lehet rá csatlakozni! Kiirja hogy kapcsolódás és 2 mp mulva ki is dob?

outolt telóm van azt szeretném megkérdezni hogy nem e lehet valamien hackerrel megoldani eztet!!!?

Legjobb válasz: "Eztet" meg lehet oldani, de bûncselekmény.

"Eztet" meg lehet oldani, de bûncselekmény.

Egy közel 3 éves csikót, hogy lehet a rúgásról leszoktatni?

Legjobb válasz: Sokat kell neki felvenni a hátsó lábát egyrészt. Másrészt , ha meg készül rúgni (vagy már rúg) akkor erélyes hangon rá kell szólni és tetszik vagy sem oda kell neki csapni . Ilyenkor még ki lehet nevelni belõle , késõbb már nehéz, pláne ha csõdör.

Sokat kell neki felvenni a hátsó lábát egyrészt. Másrészt , ha meg készül rúgni (vagy már rúg) akkor erélyes hangon rá kell szólni és tetszik vagy sem oda kell neki csapni . Ilyenkor még ki lehet nevelni belõle , késõbb már nehéz, pláne ha csõdör.
A kérdező hozzászólása: Hova csapjak neki? Rá szoktam hangosan , magabiztosan szólni, hogy "NEM!". Amúgy kanca. :)
Az én lovam rúgott, ha a hátsó lábát fel akartuk venni. De elég komolyan konkrétan minket rúgott. Párom fogta magát, és visszarúgott. Nem úgy, hogy összeessen a ló, csak a lábfejével kicsit megrúgta. A ló második alkalom óta nem rúg.
csaphatsz a farára vagy a pofájára.
Én a hasát javaslom, és a második válaszoló vagyok.
Keress egy hosszú valamit ami nem veszélyes és azt tartsd oda a lábához. Amíg rúg addig tartsd oda, ha abbahagyta vedd el onnan és dicsérd meg. Ezt csináltam az egyik lovunknál. A másikkal azt csináltam, (igaz az odaadta, de rögtön el is vette) hogy amikor nem azt csinálta amit én elvártam volna tõle, akkor megpörgettem az eleje körül úgy, hogy hátul a hasát csipkedtem ami a legérzékenyebb volt. Érdemes még elõtte jól lefárasztani.

Mitöl lehet hogy egy közel 3 eves gyermek nem kepes egy kicsit sem az önallosagra? Ez utalhat valami betegsegre?

semmiben nem kepes,nem jatszik egyedul,nem nagyon eszik egyedul,nem tud a szobaban 1 prcig egyedul meg maradni.mit tegyek 1 honap mulva dolgozi megyek,mi lesz igy vele?az ovoda sem megoldas,mert mar probaltuk,igyz 1,5 honapot jart szegeny azt kitettek,pont ezert.

Legjobb válasz: Betegségre is utalhat éppen ezért utána kell járni hogy mi okozza.Nevelési tanácsadóban jártatok már?

Betegségre is utalhat éppen ezért utána kell járni hogy mi okozza.Nevelési tanácsadóban jártatok már?
Szerintem is nézesd meg, mert ez nem normális, vannak olyan fejlödési táblázatok, ahol megegyszer átnézheted, mi az átlagos és átlag alatti, hogy bizonyosságot nyerj. Nem kell bajnak lenni, lehet csak kicsit lassabb mint a többiek, de azért tisztáznám.
Vízhatlan alapozó, korrektor.Nekem bevált.
Én úgy tudom h lelehet szedetni. Anyum aztmondta h bõrgyógyászhoz kell elmenni és ott lézerrel letudják szedni :)
Tetoválás!

Lehet hogy már közel 3 hónapos terhes legyek ha menstruáltam, de minden tünetem megvolt mégis mintha már érezném baba mozgását?

Nem lenne furcsa ha babát várnék hiszen akarunk , ám eddig megjött.Tüneteket produkáltam ám mintha baba mozgást éreznék.2.baba lenne.

Legjobb válasz: Attól függetlenül, hogy menstruálsz, még nyugodtan lehetsz terhes.Ha már a 2. babádat várod, akkor hamarabb is érzed a baba mozgását. Vegyél egy tesztet, vagy menj el az orvosodhoz. Sok sikert!!

Attól függetlenül, hogy menstruálsz, még nyugodtan lehetsz terhes.Ha már a 2. babádat várod, akkor hamarabb is érzed a baba mozgását. Vegyél egy tesztet, vagy menj el az orvosodhoz. Sok sikert!!
Szerintem is lehet, teszt és orvos!
Kérlek jelentkezz, érdekel , hogy most mi is van valójában, elore is koszonom...
Egy barátnõm az 5. hónapban vette észre a terhességét! Minnél hamarabb menj el orvoshoz! Addig pedig inkább vigyázz magadra!

1) kérdés:egymáshoz közelik, hogyan mondjuk másképp? 5 betű 2) kérdés:tehát, vagyis, hogyan lehet másképp kifejezni? 4 betű 3) kérdés:kilyukaszt, hogyan lehet másképp mondani? 4 betű 4) kérdés:csatangolót, hogyan nevezhetjük másképp? 5 betű

T.Válaszoló! Megköszönöm előre a segítséget,mivel a keresztrejtvényemben szükséges,nem jövök rá,ezek vannak hátra. Üdv Bábszky Jné

Legjobb válasz: 2: ergó(??) 3: átüt

2: ergó(??) 3: átüt
4. kóbor

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!