Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy közel (220 db)

Szerintetek lehet, hogy közel a szülés?

November 14-re vagyok kiírva. Tegnap voltam CTG-n,de sajnos teljesen lapos.A méhszájat is nézték,C3110... Viszont ma reggelre a fél arcom eléggé felduzzadt,fõleg a szám,orrom és szemem környéke.Elég bõ folyásom van pár napja és nyugtalannak,feszültnek érzem magam. Szerintetek lehet,hogy már nincs túl sok hátra? Elõre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Szerintem biztos hogy már nincs sok hátra :) Pár nap és babázol

Szerintem biztos hogy már nincs sok hátra :) Pár nap és babázol

Kg/Le-bõl lehet egy közelítõ értéket számolni végsebességre? Ha igen, akkor hogyan?

(Nyilván pontosat nem mert még sok tényezõ számít, ezért kérdezem közelítõre.)

Legjobb válasz: sehogy, még csak közelítõ értéket sem, annyi változótól fûgg hogy azt max egy szuperszámítógépes szimulációból lehetne mondani fûgg a motor lóerejétõl, nyomatékától, nyomatékgörbéjétõl, váltóáttételeitõl, a motor maximális fordulatszámától, a légnyomástól, légellenálástól, a lebegõ páratartalmától, a gumik méretétõl anyagától, az azsfalt simaságától a vezetõ és az autó súlyától, meg még annyi és annyi tényezõtõl hogy ezt még szimulációban megírni a programot sem kis munka... és még akkor is csak közelítõ érték lesz.

sehogy, még csak közelítõ értéket sem, annyi változótól fûgg hogy azt max egy szuperszámítógépes szimulációból lehetne mondani fûgg a motor lóerejétõl, nyomatékától, nyomatékgörbéjétõl, váltóáttételeitõl, a motor maximális fordulatszámától, a légnyomástól, légellenálástól, a lebegõ páratartalmától, a gumik méretétõl anyagától, az azsfalt simaságától a vezetõ és az autó súlyától, meg még annyi és annyi tényezõtõl hogy ezt még szimulációban megírni a programot sem kis munka... és még akkor is csak közelítõ érték lesz.
A kg/Le arányból max egy közelítõ gyorsulási adatot lehet megadni, végsebességet nem.
Es azt hogyan ? :D Sehogy, ahoz is lell az attetel stb, csak teljesitmeny tomeg aranyt lehet
Azért mondtam hogy közelítõ, nem pontos. Bár helyesebb lett volna azt hogy tippelni.
A kérdező hozzászólása: spricc2 Nem tudom, hogy jön ide a súly/le kiszámítása.
sehogy. mint ahogy a kg/le bõl sem lehet végsebességet számolni.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez már fentebb is kiderült, de köszönöm hogy leírtad még egyszer. :)
nincs mit, te kérdezted.

Windows Phone használók! Biztosan sokatoknak van mou (játék) a telefonján, ami ugye közel sem olyan jó mint a pou. A mou tényleg csak ennyit tud, vagy lehet frissíteni? Ha lehet, hogyan kell? A Subway Surfers-nél is, hogy lehet frissíteni?

mou, subway surfers, játékok, frissítések, windows phone, windows

Legjobb válasz: Frissíteni ugyan úgy lehet, mint a többit (a piactéren megkeresed az alkalmazást és a letöltés helyén a frissítés jelenik meg).Amúgy a mou ugyan olyan [email protected] marad mint eddig...

Frissíteni ugyan úgy lehet, mint a többit (a piactéren megkeresed az alkalmazást és a letöltés helyén a frissítés jelenik meg).Amúgy a mou ugyan olyan [email protected] marad mint eddig...
Lehet
Drága mi?
A kérdező hozzászólása: Óvszer!!!!
Ja. de 14 evesen miert kell ilyen dolgokat csinalni?
Van valami lakható bolygó, ahol nem élnek ilyenek?
Oké, értem én, hogy nem volt gumi. Csak amikor 15 évesen majd egy babát fogsz tologatni, és 20 évesen majd azon rágódsz, hogy mibõl tartsd el egyedül az 5 éves gyerekedet a 8 általános végzettségeddel, akkor már késõ lesz belátni, hogy talán nem kellett volna felelõtlenül, gumi nélkül megd*gatnod magad. Nem az a baj, hogy 14 évesen szexuális életet élsz. Jó, azt is nagyon korainak tartom, de ez a ti dolgotok. Viszont azt tehetnétek felelõsségteljesen is. Persze, jöhetsz a típusdumával, hogy "vigyáztok", meg "kicsi az esélye a terhességnek", stb. Csak tudod, majd ha megtörténik a baj, utána már késõ vígasz, hogy "de hát csak 5% volt az esélye". Nem olyan extrémen ritka ám így teherbe esni! Abból kiindulva, hogy két csaj ismerõsöm is így esett teherbe... az egyik most 20 éves, és hamarosan iskolába megy az egyébként tündéri aranyos kislánya. Az apa persze lelépett a színrõl, amikor megtudta, hogy a lány terhes lett. A másik ilyen ismerõsöm meg elment abortuszra. Talán soha életében nem fogja igazán kiheverni a megrázkódtatást, amit ez okozott, ráadásul lehet az is, hogy emiatt többé nem lehet gyereke. Te is ezt akarod? Szerintem ha nincs gumi, bölcsebb dolog inkább aznap akkor nem szexelni. Egy napot ki lehet bírni. Vagy ha nagyon nem bírjátok ki, akkor sz*pd le, õ meg ujjazzon meg. Így nem kockáztatjátok, hogy teherbe ess. Kicsit legyél tájékozottabb és felelõsségteljesebb, ha már nemi életet élsz!
jéh bázzeg... 14 ? :OO még a tejfogaid sem estek ki..
Azt hiszem már nyugodtan mehetsz aludni kérdezõ. Mára már megkaptad a magadét.
Remélem terhes leszel te rina nc ku rva.
A kérdező hozzászólása: Nem mert nem volt gumi.
Na, ezért nem kéne még neked szexelned. Ezek szerint közben nem is védekeztetek?
Te spermahajder hat sor helyett nem gumit kellett volna venni? Ha nem kamu akkor szomoru...
0.o
Ha a hüvelyedre élvezett (ami csak hüvelybe lehetséges), akkor lehetsz terhes. Ha csak éppen ráment a puncidra, akkor nem.
Lehet, ha más nem, elõváladék. Ajánlom az eseményutánit , menj a nõdokihoz, a barátod meg vegyen óvszert. A doki megérti majd, sok ilyen van nap mint nap
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet megtanulni a nagyon fiataloknak normálisan szeretkezni végre?
A kérdező hozzászólása: Az eseményutánnit én is akarom, de azt csak holnap.
Remélem teherbe esel, legalább ésszel riiibanckodsz tovább 14 évesen.
teherbe estél egy lótól
Inkább szexelnétek rendesen gumival, mint hogy ilyeneket csináljatok.

Lehet, de közel sem biztos, hogy a macskám megette/megnyalogatta az antibébimet. Teendõ? Vaklármát nem akarok.

A lényeg, hogy eltûnt az éjjeliszekrényemrõl, a cicus meg mindent játéknak vesz ami zörög, csak õ játszhatta el. Szerencsére már csak pár szem volt, nekem károm nem lesz belõle, max. korábban fog megjönni, de vajon kitudja szedni a buborékfóliából? Van rá esély, hogy tényleg benyalta?

Legjobb válasz: Kedves második író! Nem biztos, hogy "eszetlen" a kérdezõ, lehet hogy úgy értette, hogy azért nem lesz kára belõle, mert nem élt mostanában nemi életet. Erre nem gondoltál? Nem kell egybõl támadni szegényt.

Kedves második író! Nem biztos, hogy "eszetlen" a kérdezõ, lehet hogy úgy értette, hogy azért nem lesz kára belõle, mert nem élt mostanában nemi életet. Erre nem gondoltál? Nem kell egybõl támadni szegényt.
". Szerencsére már csak pár szem volt, nekem károm nem lesz belõle, max. korábban fog megjönni, " Te eszetlen! A tabletta szedését SOSEM szabad elõbb abbahagyni, ez a védettség elvesztését jelenti! Ha nem tudod beszedni az utolsó szemeket mindenképp beszélj a nõgyógyászoddal, hogy hogyan folytasd a tabletta szedését, mert ilyenkor az is lehet hogy abba kell hagynod majd a következõ menzeszkor újrakezdeni. Szóval de igen, rohadtul lehet belõle bajod, az, hogy teherbe esel! A macska kapcsán pedig hívd fel az állatorvost, neki ez egy nagyobb adag hormon, lehet ártalmas. Egyébként tapasztalat, hogy ki tudja szedni a csomagolásból (szétrágja). Nekünk a baldrián tablettákkal csinálta ezt, attól meg felpörögnek a macskák. Azóta minden ilyesmit elzárva tartunk, neked is ezt javaslom. A legtöbb emberi gyógyszer a cicáknak méreg.
A kérdező hozzászólása: Semmi nem látszik rajta, pörög, játszik, eszik. Lehet megtalálom érintetlenül a mosogató mögött, de ha mégsem?
Na látod, megmondtam én:) Ha virgonc és eszik akkor nincs semmi baja:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik, hogy nem lesz, ha megette volna, biztos nem bontaná a házat ezerrel :)
Semmi baja nem lesz a cicádnak, nyugodj meg!
A kérdező hozzászólása: Jelzem, pár szem volt már csak belõle, egy ideje nem szexeltem, annyi fog történni hogy megjön. Szedem már egy ideje, tudom hogy ebbõl nem lesz baj. A macskát inkább féltem. Egyelõre semmi, de mire figyeljek, milyen tüneteket okozhatna ha tényleg megette, tehát mikor hívjak állatorvost?
Az más kérdés természetesen, de a legtöbb ember azért szedi a fog.gátlót mert él nemi életet. Viszont sokan sajnos nem olvassák el a betegtájékoztatót, és nincsenek tisztában ilyen "apróságokkal", hogy a védettség ilyenkor megszûnik. Ezért fontos mindenképp a nõgyógyásszal konzultálni, ha mégis él szexuális életet.
Most akkor megette, vagy megnyalta? Nem értem pontosan a kérdést. Amúgy semmi baja nem lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Fogadni mernék, hogy majd ha elköltözöm, elõkerül a bogyó a hûtõ mögül mondjuk... :D
Nem csak buliban lehet ismerkedni...
Amúgy meg pont az ilyen emberek nem veszik észre azt, ami az orruk elõtt van. Lehet hogy a bögyösmacát nézed, kinek hibátlan a teste-arca...és a kis " szürkeegeret" észre sem veszed, aki oda van érted.
Ne itt sírj te szerencsétlen lúzer! Nem véletlenül nincs csajod.
Jézusom..kezdõdik... fejezzétek már be könyörgöm... szerintetek kinek jön be a siránkozásotok? Komolyan nem veszitek észre azokat a"ronda srácokat" akiknek van barátnõjük? Nekik hogyhogy van? Pedig nem jó pasik, nem? Talán ha túllépnétek a felszínes dolgokon nektek is lenne párotok... De amíg ezzel foglalkoztok addig ne is számítsatok semmi jóra....
A kérdező hozzászólása: Nem szubjektív, ezt már régóta tudom. Vannak típusok melyekért megvesznek a nõk, amikor ezt kitörõen tagadják, akkor is megvesznek érte. Ezért nem értem a sok felháborodást ezen a szubjektív dolgon, mert nem az. Egy darab kutyakaki az út széle nem szép, a gyönyörû görög tengerpart meg szép. Nem szubjektív, mert akkor a kutyakaka is sok embernek tetszene. Ne hazudjunk!
Azt nézed be kérdezõ, hogy a kutyakaki és a tengerpart nem tud mást csak lenni. Egy fiú ennél összetettebb (remélhetõleg). És egy lány is. És, hogy mi fogja meg a lányt a fiúban, az nem csak a szépségen múlik. Ha csak ezen múlna, rég kihalt volna az emberiség, vagy csak gyönyörûséges emberek vagy tündék lennének.
12-es vagyok. Kérdezõ, frusztrált vagy. Igen, ahogyan van a nõk körében egy típus, aki bejön nekik, ugyanúgy a fiúkéban is, ezzel nincs semmi baj, de tudtommal mindannyian a földön járunk. Nekem egyértelmûen az elsõ tetszik, így képen keresztül is látok valamit a szemeiben. Az utolsó szép, de nem látok benne semmi érdekeset.
A szépség egy szubjektivitásba burkolt objektivitás. Kielégítõ választ kaptál a kérdésedre? :D
Jaj, lementél a partyba ismerkedni, azt csodálkozol, hogy ott csak felszínes csajok vannak? És most Te bizonyítékot szereztél:D Szánalmas lúzer:D
A kérdező hozzászólása: 12.27 Igen kielégítõ, akkor is ha gúnynak szántad, iróniának. Mert ezzel el is mondtad az igazat.
Nos, én a bulikban általában részeg vagyok és akkor nem a pasizáson vagyok, hanem azon, hogy hülyéskedek és táncolok a barátnõimmel. :D Viszont nekem az elsõ pasi nagyon cuki. Az utolsó szép, de akkor is az elsõ jön be a legjobban. Ki õ? 23/N.
Egyébként szerintem mindegyik képen látható arc be tud jön csajoknak. Csak egy két módosítás kellene: A pék rendben van. Csak kicsit el kell játszani a bad boyt, mert elég szent feje van. De tuti, van olyan csak, akinek bejönne. A gyûrûs csávó pl levágná azt a szakállat, csak annyira, hogy ne lógjon túl az állán. Szóval arcszõrzet szinten nem gáz, de ez így fanszõrzet az állon... több, mint merész :D A kigyúrt formának hosszú haj kéne nem ilyen tüsi és akkor a vadállat férfiakat szeretõ csajoknak bejön. A szemüvegesnek a haja a para. Azt tilos. Ez a Melrose Place haj ez ma már gáz. Kockás inget se hordunk, ilyen hajat se, ezek ilyen alapszabályok :DD De egyébként mindegyik formáról lehet valószínûleg jobb képet is csinálni. És az utolsóról is rosszabbat egyébként, amin senkinek nem jönne be.
Oh, de aranyos. Jól van, mennék, de õszi szünet van. De nézd a jó oldalát, most nem mondhatnád meg senkinek sem a tutit, ha én nem lennék itt. Grat.
A kérdező hozzászólása: Süllyedj el, ez nem magyarázat. Mondtam, hogy lehet élõben nem nõs meg nem apakorú. Fogalomértésbõl elégtelen, vissza az ált. suliba. Bár szerintem 7. osztályos vagy.
Ha valakinek nem jönnek be a nõs, meg apja korú emberek, akkor azért nem áll szóba vele. Ez a magyarázata. Mit nem lehet ezen felfogni?
A kérdező hozzászólása: De, mii észrevesszük õket. Ezért van sok helyes srácnak is molett, nem túl szép párja. Fordítva nézzetek magatokba és ti miért nem vesztek minket észre? Ha ez a nem annyira jó pasi meri a bátorságot, hogy odamegy, akkor adni neki esélyt ha egy picit is szimpatikus. Hogy az elõzõ állításra is tegyek egy rendes választ, hogy miért csak azok a pasik mennek oda hozzátok? Mert tudják, hogy vonzóak, helyesek kicsi az esélye az elutasításnak. A többi nem azért nem megy oda, mert nem akar titeket, hanem reálisan látja a dolgokat, kapott már 20-30 elutasítást és nem kér még pluszban néhányat, így köszöni szépen nem égeti magát és fényezi az egótokat. Ezt kéne észrevenni, nem kifogások mögé bújni. Agyat kellene növeszteni és nem megragadni a külsõnél.
A kérdező hozzászólása: Jegygyûrû meg stb kifogások. Most nem azt kell nézni, mert lehet élõben nincs rajta. Meg kifogásokat kell mindig keresni. Nem, nem és nem. Meg kell magyarázni, hogy MIÉRT. Nem kibúvókat keresni, hogy mert 40 éves stb.
Hm...lássuk. Az egyiken jegygyûrû van. Talán azért. Egy másik apánk is lehetne. Egyébként meg azért, mert õk néznek ki jobban. És talán pont ezért nem is annyira visszafogottak és meg merik szólatani a csajt. Egy pasi is ugyanúgy a szép csajokra hajt. Nem értem mi a probléma.
A ma 10.38assal ertek egyet. Persze, az utolso a leghelyesebb, de többi se biztos, hogy eselytelen.

Mit tudok tenni, ha egy ember, akivel együtt kell élnem, annyira negatív, hogy alig lehet a közelében megmaradnimert húz le mindenkit maga körül?

Legjobb válasz: Pontosan ebben a helyzetben vagyok én is. Én csak akkor állok szóba vele, ha nagyon muszáj. Én kontaktust sem nagyon váltok vele, pl. ha egy helységben vagyunk, nem is nézek rá, mintha ott sem lenne, vagy ha aznap elõször látom(leggyakrabban hazajön munkából), csak annyit mondok hogy "Csá!", aztán vége a kommunikációmnak az irányába. Ha próbál beszélgetni velem, rövid válaszokkal rövidre zárom a beszélgetést. Amint lehet, költözök el, és többet nem fog látni engem. Ha te nem tudsz még elköltözni, akkor próbálj meg minél kevesebbet otthon lenni, legyél barátokkal, menj el programokra stb. Kitartást!

Pontosan ebben a helyzetben vagyok én is. Én csak akkor állok szóba vele, ha nagyon muszáj. Én kontaktust sem nagyon váltok vele, pl. ha egy helységben vagyunk, nem is nézek rá, mintha ott sem lenne, vagy ha aznap elõször látom(leggyakrabban hazajön munkából), csak annyit mondok hogy "Csá!", aztán vége a kommunikációmnak az irányába. Ha próbál beszélgetni velem, rövid válaszokkal rövidre zárom a beszélgetést. Amint lehet, költözök el, és többet nem fog látni engem. Ha te nem tudsz még elköltözni, akkor próbálj meg minél kevesebbet otthon lenni, legyél barátokkal, menj el programokra stb. Kitartást!
Hát kerüld el a kontaktust, amennyit csak eltudsz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ!Jó tudni, hogy más is van ilyen helyzetben.

A töri emelt-szintű érettségit hogyan lehet 100% közeli értékre megírni?

(hogy ilyen alacsony hibaszázalékkal dolgozzon az ember, ráadásul idegenek el?tt)

Legjobb válasz: Van rá egy jó módszer,úgy hívják hogy tanulás :) Az írásbelivel szerintem nem lehet gond,ugye a szóbeli ami neccesebb dolog,mert idegen tanároknak felelni.Ezt a dolgot ki kell zárnod,nyugodt legyél,nem szabad görcsölni,õk is ugyan olyan emberek mint te,attól hogy van 1 tanári diplomájuk. :D Ha tudod az anyagot nem lesz gond se írásbelin se szóbelin :)

Van rá egy jó módszer, úgy hívják hogy tanulás :) Az írásbelivel szerintem nem lehet gond, ugye a szóbeli ami neccesebb dolog, mert idegen tanároknak felelni.Ezt a dolgot ki kell zárnod, nyugodt legyél, nem szabad görcsölni, õk is ugyan olyan emberek mint te, attól hogy van 1 tanári diplomájuk. :D Ha tudod az anyagot nem lesz gond se írásbelin se szóbelin :)
Egy leendõ közgazdásznak, azért illene egyszerûbb dolgokkal tisztában lenni, mint tanulás :D
A kérdező hozzászólása: ha beszólsz, akkor legalább lenne értelmes... hogy jön ehhez a kérdéshez bármilyen közgazdász??

Lehet, hogy túl szép vagyok, ezért nem közelednek hozzám?

Egy ideig azt hittem,ez azért van,mert csúnya vagyok,de rájöttem hogy pont az ellenkezője miatt. ( nem beképzeltségből mondom.) Élőben senki nem közeledik felém, a lányosztálytársaim nagyrésze utál,pedig semmit nem szóltam hozzájuk, a fiúk meg jó ha 2 szót hozzámszólnak. Neten bezzeg nem győzök visszaírogatni. A bálkirálynőválasztáson is én nyertem, 1 éve modellkedek, egy választáson 2. lettem, a felnőttek is mindig mondják,hogy milyen szép vagyok... stb. És olyan rossz ez,mert lenne olyan fiú aki érdekelne az osztályból,de észre sem vesz,egy tök átlagos csajjal törődik állandóan. Légyszi csak normális kommenteket írjatok. Köszönöm! 15/L

Legjobb válasz: A külsõid miatt sok fiú azt hiszi, hogy nehéz neked megfelelni. De az is lehet, hogy a személyiségeddel nincs rendben valami. Tudod, a külsõ nem minden...

A külsõid miatt sok fiú azt hiszi, hogy nehéz neked megfelelni. De az is lehet, hogy a személyiségeddel nincs rendben valami. Tudod, a külsõ nem minden...
Lehet, hogy a "tök átlagos" csaj egyébként, kedves, jó humorú, intelligens...stb! Tudod, nem minden a külsõ.
Velem is ugyanez a helyzet, csak épp az anyagi téren. Mert gazdag vagy, nem biztos, hogy flegma, és sznob is. Ezellen nem tudsz mit csinálni, ez mások saját hülyesége, hogy nem tudják elfogadni, ha vki szebb náluk. Hagyd õket, és keress oylan barátokat, akik elfogadnak ilyennek, és nem számít nekik az, hogy szebb vagy náluk, hiszen a külsõ nem minden. :)
Az ilyen lányoktól félnek a fiúk lányosztálytársaid pedig azért utálnak mert szebb vagy náluk és õk ezt soha nem fogják elfogadni.Egy nõ se fogadja el , hogy csúnya.
A kérdező hozzászólása: Nem szóltam le az "átlagos csajt", szimplán csak mondtam. De pont ezaz, hogy nem is ismernek. Próbálnék beszélgetni, de mintha ott sem lennék.
A kérdező hozzászólása: Annyit látnak csak, hogy vagy csendben ülök, vagy a barátnõimmel vagyok. Egyébként érdekes, mert a "csúnyácskább" lányokkal nagyon jóban vagyok, ekdvesek, aranyosak velem, de a csinosabbakat nem értem...
Mert a csinosabb lányok általában nagyon hiúk. :)
Szerintem szerelmesek beléd és elvakítja õket a szerelem.

Van egy keverék kutyám. Amikor meglátja a család valamelyik tagját, úgy megörül hogy elkezd ugrálni, és nem nagyon lehet a közelébe menni az eső után, mert összesároz mindent. Hogyan tudnám leszoktatni az ugrálásról?

Legjobb válasz: Ugrálásról úgy is le lehet szoktatni, hogy pórázon van a kutya, és valaki fogja a pórázt. Majd jön ez egyik családtag, és amikor elkezd örömködni és gügyögni a kutyának, a kutya meg örömébe ugrálni kezd. Ekkor aki a pórázt tartja, határozott éles rántás közben mondja neki : Nem! Nem szabad ! Vagy Ne ugrálj! A lényeg hogy mindig ugyanaz legyen a tiltó szó, ugyanolyan kemény hangsúllyal.

Ugrálásról úgy is le lehet szoktatni, hogy pórázon van a kutya, és valaki fogja a pórázt. Majd jön ez egyik családtag, és amikor elkezd örömködni és gügyögni a kutyának, a kutya meg örömébe ugrálni kezd. Ekkor aki a pórázt tartja, határozott éles rántás közben mondja neki : Nem! Nem szabad ! Vagy Ne ugrálj! A lényeg hogy mindig ugyanaz legyen a tiltó szó, ugyanolyan kemény hangsúllyal.
ha mindenki következetesen figyelmen kívül hagyná (nincs beszéd, érintés, szemkontaktus) mindig ezt a fajta izgatott viselkedést úgy , hogy nem kerülitek ki, nem hátráltok meg akkor hamar megtanulná a kutya, hogy csak akkor kap figyelmet, csak akkor foglalkoznak vele ha nyugodt elveszítené az értelmét számára az ugrálás...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!