Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy fogunk! (1613 db)

Mitől lehet, hogy egy hete folyik az orra 1 éves kisfiamnak? Lehet hogy fog miatt?

Legjobb válasz: Az én kislányom pl. mindig betaknyosodik amikor jön a foga. De ahogy kibújik, mintha az orrfolyást is elvágták volna. Ha más baja nincs, nem lázas, akkor lehet a fog miatt.

Az én kislányom pl. mindig betaknyosodik amikor jön a foga. De ahogy kibújik, mintha az orrfolyást is elvágták volna. Ha más baja nincs, nem lázas, akkor lehet a fog miatt.
Klasszikus nátha szerintem.Lányomnak is folyik az orra, õ is fogzik.Úgy tudom, a fogzás idõszakában kissé gyengül az immunrendszer, így könnyebben megbetegedhetnek.Mennyi idõs?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. 1 éves elmúlt. Más tünet nincs, és nem is nyûgös, eszik, alszik. Már van 8 foga, de egyiknél sem jelentkezett ilyen tünet.

Az interneten ismerkedtem meg egy fiúval. és eddig csak képeken láttuk egymást, de a szünetben lehet, hogy fogunk találkozni, és félek h nem fogok neki tetszeni mert kicsit duci vagyok. V nem tudom. Mit csinálja?

Legjobb válasz: Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)

Ha küldtetek egymásnak fotót (amin valóban te szerepeltél) akkor már tudja, hogy hogy nézel ki - és ha nem lenne elégedett a látvánnyal már kiderült volna. Szóval nyugi, tetszel neki :)
Igen, sõt ki is retusálhatja a fotókat, hogy úgy nézzen ki mint Megan Fox :) Csak abból, hogy ilyen bizonytalan a lány, arra következtetek, hogy nem egy rafinált típus :)
Fogyj le... Ilyen hülye kérdést, komolyan.
Attól függ milyen képeket küldött magáról. Mert ha szétpózolja magát attól máshogy képzelheti. Tapasztalat.
A kérdező hozzászólása: köszi... de amúgy saját képet küldtem meg webcamon is látott..nem vagyok egy olyan típus aki a tükör elõtt pózol... xD

Alsó fogsoromnál jobb oldalt leghátul az utolsó fogam mellett szúrós érzés van az ínyemben, ha megnyomom akkor is szúr, lehet hogy fog nő?

Legjobb válasz: Nem írtad, hány éves vagy, de igen, lehetséges, hogy a bölcsességfogad készülõdik megszületni! :)

Nem írtad, hány éves vagy, de igen, lehetséges, hogy a bölcsességfogad készülõdik megszületni! :)
A kérdező hozzászólása: 17 vagyok
Akkor valószínû, hogy nõ a bölcsességfogad. Én is szúrást éreztem mikor növésnek indult. Lassan fog kijönni, pár hónapra abbamarad, majd megindul megint. Velem ezt játszotta. Rossz helyen is nõtt ki, úgyhogy a felsõket ki is húzták.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a gyors választ
A kérdező hozzászólása: Ma észrevettem a másik oldalon is, hogy szúr ha eszek, akkor az is fog lesz?
Elképzelhetõ. Nekem pl. egymás után jöttek ki, de vkinek ki sem nõ soha.
Menj el orvoshoz, nézesd meg. Sajnos ma már a legtöbb embernek rosszul jön ki a bölcsességfoga. Lehet vele gond. Nem hiányzik neked, hogy begyulladt szájjal, nagy fájdalmak között kelljen mûteni.

Ha egy fiú azt mondja (akivel nem járunk de lehet hogy fogunk) hogy adjak neki 2 csókot, akkor ha találkoznánk akk ne én adjak ugye? Tovább lent

Hanem ha kérné a csókokat akkor mondjam neki hogy ezt nem nekem kell kezdeményezni,hanem neki?! Még ha úgyis vagyunk megegyezve(végulis nem megegyezve na de mindegy) hogy én adom akkor is ? kezdeményezzen? :)

Legjobb válasz: Nem értem.Nem értem hiába gondolkozok rajta mit is akarsz

Nem értem.Nem értem hiába gondolkozok rajta mit is akarsz
Ha azt mondja, és te szeretnéd, akkor adj neki 2-t, de csak 2-t mert annyit kért:DD
A kérdező hozzászólása: én is igy gondolom:) végulis :)
hoppá, tudod mi a baj? a srác még nem csókolózott, és be van sz..va, hogy hogyan kell, jól csinálná-e :) ))
A kérdező hozzászólása: de csókolózott máár :DDD 19 éves lesz februárba :D sõt..már más is volt neki:DD
Ha mondod neki, hogy õ adjon és õ erre azt mondja, hogy te adjál, akkor szerintem ne adj neki, hanem mond neki azt, hogy õ adjon, de ha nem ad, akkor nem kap és hoppom marad. Erre tuti nem mondja azt, hogy te adj neki. Remélem összejön, majd írd meg XD
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz ahogy mondod, én is igy gondoltam csak azert inkábbb kérdeztem eloszor :P :) okvetlenul leirom amint találkozok vele :D
te meg 15 leszel idén ... a helyedben nem hagynám magam kábítani, fiatal vagy hozzá, mert tudod itt szoktak lenni olyan kérdések 15-17 éves lányoktól, hogy "vajon terhes lettem, pedig azt mondta, hogy az elsõ alkalommal nem eshetek teherbe" , stb
A kérdező hozzászólása: Igen 15leszek pont 1 het mulva :) és én nem fekudnék le vele már nem azert, 1.mert en se akarok még 2.szuleim ha megtudnák... :) ez csak egy csók, szerintem abba semmi olyan dolog nincs :)
te tudod, de ha a lányom lennél, akkor - ebben a korban - vadászpuskával kergetném azt a fiút aki 19 évesen rád hajtana ... késõbb már nem számít a korkülönbség, sõt elõnyös is
akkor mondd neki, hogy ha meg akar csókolni, te hagyod, de ne várja, hogy te fogod letámadni :)
A kérdező hozzászólása: hidd el nekem, itt érzelmekrõl is, csaak ha most irnék egy regényt hogy mi volt hogy volt stb..soha nem kapnék választ a kérdésemre mert senki sem olvasná el :)
A kérdező hozzászólása: úgyértem, ha õ mondta h adjak neki 2 csókot de szerintem az fura ha egy lány kezdeményezne ugy hogy még nem járunk.Akkor mondjam neki hogy õ csókoljon meg mert neki kell kezdeményezni?
A kérdező hozzászólása: És nem fog furán kijonni hogy nem járunk meg semmi csak kavargatunk végulis es h én csólom meg ot? :DD
3 Igen mond meg neki:D
Igen, úgy illik, hogy õ adjon, bármi áll is a megegyezésben, hisz elvégre õ a pasi, nem?
Igen, mond neki, hogy kaphat csókot, de neki kell kezdeményezni. Te csak csukd be a szemed és nyisd ki kissé a szád. Arra azért vigyázz, hogy tényleg csak megcsókoljon... :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen szerintem is, mert elõszõr csak pusziról volt szó, aztán h inkább csókot adjak.És végülis hiába egyeztunk meg ha õ a pasi, meg sztem kicsit hülyén nézne ki hogy én csókolom meg õt :D Ja még valami és ha õ azt mondja majd h amikor megmondom hogy õ adjon és azt fogja mondani hogy én adjak?! Akkor adjak vagy akkor se? :D
ilyen ismeretekkel ráérsz még arra kislány (ahogy nézem itt nem érzelmekrõl van szó, hanem vagányságról, szokásról, felejtsd el)
A kérdező hozzászólása: utolsó, oké köszi :)
A kérdező hozzászólása: :DDD

Lehet, hogy hülyének néztek, de tényleg félek a maszturbálástól. Annyira szeretném kipróbálni, de félek, hogy fájna. Szerintetek mit csináljak? Fájni fog? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Gondolom csaj... ugye? Hàt figyelj... soha nem ujjaztam magam, nem tudom milyen lehet elsöre, seggbe sem raktak ès nem is fognak ùgyhogy sok tippet nem tudok adni. Viszont: mivel masztizni akarsz, ezèrt logikusan te fogod irànyìtani a dolgokat. Ha fàj, akkor óvatosabban fogod csinàlni. Nem fog senki semmit hirtelen felnyomni benned... próbàld ki ès csinàld ùgy hogy ne fàjjon. Ha anyàd nem mondja el, hogy fàj ha a kèst magadba szùrod, akkor most tini fejjel magadba nyomnàd tövig? Gondolom ha èrzed hogy fàj, akkor abbahagyod. Ne legyèl èletkèptelen

Gondolom csaj... ugye? Hàt figyelj... soha nem ujjaztam magam, nem tudom milyen lehet elsöre, seggbe sem raktak ès nem is fognak ùgyhogy sok tippet nem tudok adni. Viszont: mivel masztizni akarsz, ezèrt logikusan te fogod irànyìtani a dolgokat. Ha fàj, akkor óvatosabban fogod csinàlni. Nem fog senki semmit hirtelen felnyomni benned... próbàld ki ès csinàld ùgy hogy ne fàjjon. Ha anyàd nem mondja el, hogy fàj ha a kèst magadba szùrod, akkor most tini fejjel magadba nyomnàd tövig? Gondolom ha èrzed hogy fàj, akkor abbahagyod. Ne legyèl èletkèptelen
Megnyálazod kicsi ujjadat és simogatod a csiklódat. Nem fáj! Ha jól csinálod akkor egyre jobb, kellemesebb lesz az érzés. De csinálhatja neked srác is.

Bebimnek az also ket foga helyen inen van egy picike seb (lyuk) lehet hogy a foga bujik ki?

27 hetes a kisfiam es mar 1 honapja szenvedunk sokat felsir ejszaka es nappal is sirdogal ha valami a keze ugyebe akakd mar gyomoszoli a szajaba. Meg gondoltam arr is hogy lehet valami felsertette az inet.Milyen tunete van ha a fog bujik tori at az int?

Legjobb válasz: Igen, nagyon is elképzelhetõ, hogy a foga lesz. A hirtelen fájdalmas felsírás is lehet a fogzás miatt. Közvetlenül mielõtt kibújik a fog, tehát amikor áttöri az íny, lehet sebes azon a részen.

Igen, nagyon is elképzelhetõ, hogy a foga lesz. A hirtelen fájdalmas felsírás is lehet a fogzás miatt. Közvetlenül mielõtt kibújik a fog, tehát amikor áttöri az íny, lehet sebes azon a részen.
A kérdező hozzászólása: Koszonom neked!

Lehet járni fogok egy sráccal de félek hogy nem csak csókra fog vágyni?

Az a helyzet hogy van egy srác akivel nagyon nagyon jóban vagyok.Tegnap megkérdezte hogy járnék-e vele és aztmondtam hogy igen.

Legjobb válasz: Ha nem állsz készen a szexre, akkor ezt beszéld meg vele, és ha szeret, akkor meg fogja érteni, és türelmesen várni fog. Ha nem érti meg, és nagyon erõlteti a szexet, akkor lehet, hogy csak az utóbbi érdekli.

Ha nem állsz készen a szexre, akkor ezt beszéld meg vele, és ha szeret, akkor meg fogja érteni, és türelmesen várni fog. Ha nem érti meg, és nagyon erõlteti a szexet, akkor lehet, hogy csak az utóbbi érdekli.
Már másfél éve is dugtál, akkor most ez hogy is van??? "Ada.Cicc. kérdése: Elsõ szex után fájdalom? mert nekem nagyon fájt =( 2011-02-28 16:36"
kis járás, megfelelõ felvezetés, kicsit beindít téged is és akarni fogod. ne félj tõle. szerezz örömet a fiúdnak. sok boldogságot :)

1 éves babám 2 hete éjszak nagyon rosszul alszik többször felkel vagy csak nyüszög és sír, kijött a 7. foga de ugyan úgy rosszul alszik, lehet hogy jön még foga? Mikor fog rendesen aludni?

Legjobb válasz: Persze, lehet jön még foga, nekünk mindig párosával jött. Szerintem ilyenkor az a legfontosabb, hogy megnyugtassuk õket. Enyém 10 hós õ is sokat ébred akkor csak a cici jó, megkapja, utána meg átölelve tartom és alszik tovább. Chamomilla c30-at adok a fogzásra attól kicsit jobb.

Persze, lehet jön még foga, nekünk mindig párosával jött. Szerintem ilyenkor az a legfontosabb, hogy megnyugtassuk õket. Enyém 10 hós õ is sokat ébred akkor csak a cici jó, megkapja, utána meg átölelve tartom és alszik tovább. Chamomilla c30-at adok a fogzásra attól kicsit jobb.

Mit jelent az, ha az egyik fogam (mész) fehér a feléig és a rágórész sárga és lehet, hogy ez az amelyik fáj is?

Legjobb válasz: Nekem egy csomó fogam fehér a fognyaknál(remélem jól képzelem el). nekem azt mondta a fogdoki, hogy nem fejlõdött ki a zománcrétegem rendesen. De az is lehet, ha csak egy fogadnál van, hogy fogkõ van ott és alatta kilyukadt a fogad.

Nekem egy csomó fogam fehér a fognyaknál(remélem jól képzelem el). nekem azt mondta a fogdoki, hogy nem fejlõdött ki a zománcrétegem rendesen. De az is lehet, ha csak egy fogadnál van, hogy fogkõ van ott és alatta kilyukadt a fogad.

Lehet, hogy azért eszik kevesebbet 3hós babám, mert jön a foga? És mostanában bukik is, pedig az már 6hetes kora óta elmaradt.

Legjobb válasz: Konnyen lehet hogy a foga,es a bukas oka lehet az hogy esetleg faj a foginye es maskent eszik es tobb levegot nyel le pont emiatt.nincs megduzzadva a foginye?tekerj az ujjadra egy steril gezlapot es kis hideg vizbe martsd bele majd maszirozd meg az inyet es ha jol turi akkor a foga lessz:)

Konnyen lehet hogy a foga, es a bukas oka lehet az hogy esetleg faj a foginye es maskent eszik es tobb levegot nyel le pont emiatt.nincs megduzzadva a foginye?tekerj az ujjadra egy steril gezlapot es kis hideg vizbe martsd bele majd maszirozd meg az inyet es ha jol turi akkor a foga lessz:)
A kérdező hozzászólása: köszi- az tuti.hogy a foga indul, mert húzza az ujjam a szájába és amikor masszirozom az inyét azt nagyon bírja.csak azt nem tudom, hogy a szopizással is összefügg, vagyis, hogy akkor nem eszik annyit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!