Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy egyut leszunk (1 db)

Lehet hogy ujra egyut leszunk?

Sziasztok.

Legjobb válasz: Hat amiket leirtal azokbol azt vettem ki, hogy jol meg van a pasid nekluled. Szerintem ne sirj, semmi ertelme! Lehet ha kibekultok 1-2het es ujra szakitani fogtok! Menny szorakozz es ne buslakodj! Elotted meg az egesz elet! Sok szerencset!

Hat amiket leirtal azokbol azt vettem ki, hogy jol meg van a pasid nekluled. Szerintem ne sirj, semmi ertelme! Lehet ha kibekultok 1-2het es ujra szakitani fogtok! Menny szorakozz es ne buslakodj! Elotted meg az egesz elet! Sok szerencset!
A kérdező hozzászólása: Na vege lett a szunetnek.Nem bekultunk ki:(( Azt mondja mar nem is szeret annyira mint az elejen.En nem birom nelkule:((((( Annira szeretem.Hat igy lett.Koszi mindenkinek a valaszokat
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom es tudom hogy szeret.Utolso elotti valaszolonak:sajnalom ami tortent.Kitartast! Nem tudom velem mi lesz, az a baj hogy szunet van de rendesen beszelunk msn-en olyan mintha szunet sem lenne.Na jo majd megierom kommentbe mi lett.Koszi mindenkinek a valaszokat!
az elõzõ válaszoló helyében: én adnék egy utolsó esélyt, biztos megbánta és én becüslöm h be is vallotta. nem akart téged szándékosan bántani!biztos hogy szeret. a kérdezõnek: Szerintem ne mondd neki, hogy akkor végleg vége! várj rá egy picit hiszen szereted! nekünk is volt ilyen a párommal, hogy nem tudtuk mit akarunk igy egy kis szünet volt, utána még jobb lett a kapcsolatunk. ha tényleg szeret téged akkor vissza fog menni, ezt hidd el. én max 2 hetet adnék neki... Nem biztos hogy szeret, ez a baj, de akkor meg utána már fölösleges rágódnod ezen, akkor felejtsd el , és LÉGY BOLDOG NÉLKÜLE!
Nyilván nem szeret téged.Nem kell sírni.Egyszer egy barátnõmmel is hasonló dolog történt õ is mindig sírt.Azt mondtam neki hogy "Egy pasi sem érdemli meg hogy könnyeket hullajtsunk értük" amikor ezt mondtam neki ugy éreztem valamivel kezdett lenyugodni és akkor már a sírást is abbahagyta.Elvittem fagyizni meg a szabadságtérre kiültük hogy szemléljük a jó pasikat.Alig fél óra múlva már mosolyogva mondta nekem hogy gazam van.Kár volt összejönnie azzal a hülyével. Nekem is most volt egy bánatom pasival kapcsolatban.Tegnap bevallotta telefonon hogy megcsalt és hogy ne haragudjak rá :( Hát én egybõl levágtam a telefont és elkezdtem sírni.kb.10-15 percel késõbb eszembejutott az a mondat amit még régen mondtam egy jó barátnõmnek amikor sírt egy pasi miatt "Egy pasi sem érdemli meg hogy könnyeket hullajtsunk értük" nem sírtam utána.Visszafojtottam a sírásomat, elmetem a barátaimmal egy kicsit szórakozni csak most megint nagyon rossz mert állandóan irogat nekem üzeneteket ugyhogy most nehezebben fog menni hogy kimondjam neki hogy vége!
Szia! Én is ezt látom ebbõl a sztoriból, hogy több sebbõl vérzik. Meg eleve, nekem ez a duma, hogy egy hét szünet ... hát nem tudom. Ha nekem egy pasi ezt mondaná, akkor azt mondom, hogy storno, fogja a kis cumókáját és pakoljon arrébb, nem szünetelünk egy hetet, de még egy percet sem. Legyen több önbecsülésed, és elhiszem, hogy nincs kedved szórakozni, de vegyél erõt magadon, és majd egyre jobb lesz. Fõleg szombat esti szórakozásokat iktass be, tapasztalatom szerint, akkor a legnehezebb elviselni ezt a helyzetet, a hétköznapok, még a nappalok elmennek valahogy, de a péntek-szombat éjszaka.. áhh ott inkább legyél társaságban.. Hidd el egyre jobban leszel, ha a pasid esetleg békülni akar, hajtsd el a retekbe!!!! Sok puszi, legyél erõs.!!
A kérdező hozzászólása: Nem egyoldalu szerelem, mert o is szeret engem...tudom.Jo megirom majd kommentbe.Koszi a valaszokat...varom a tovabbiakat
Írd meg hogy végül is mi lessz a vége! Én kiváncsi vagyok! A gyomorfájdalom az szerintem az azért van mert amikor sír az ember a rekeszizmai összeugranak levegõvétel közben és nem folyamatos idõközönként hanem kapkodva veszed a levegõt! De orvos nem vagyok, csak erre tippelek. Szerintem várj még a kikapcsolódással mert nekem se esne valami jól ha megtudnám hogy a b.nõm elmenne pasizni miközbe szünet van, mert ez ronthat a helyzeten ha újra összejönnétek. Sok esélyt anniyra nem látok rá hogy újra összegyertek meg ha a pasi így érez akkor neked is jobb lessz ha Te is azt mondod hogy nem. Sose jó az egyoldalú szerelem!
A kérdező hozzászólása: Koszi!Nem jarok szorakozni mert nem erzem jol magam nelkule...Hjajj nemtudom mi lesz.Irjatok meg.. Majd megirom kommentbe hogy mi lett hogy kibekultunk e vagy sem?Amugy a gyomorfajas siras utan miert van?
A kérdező hozzászólása: Nah emberek, a kapcsolatnak vege lett, uj baratom van, s lam megmondtam nem felejtetem el a regi baratom.Ez van.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit lehet tenni párkapcsolati szinten még, az amerikai kultúra kirekesztéséért?

Tudjuk, hogy a mcdonalds-es kaja műanyagból van (Oroszország már haladéktalanul ki is küldte őket), tudjuk, hogy a facebook összességében ártalmasabb az emberi kapcsolatoknak mint használ! Tudjuk, hogy az 'iPaid'-ért én fizettem, és hogy lehúztak!

Mindketten járunk magyar néptánc órákra, és szokásunk megemlékezni a magyar ünnepnapokon.

Mit tehetnénk még, párkapcsolatunk hazafiasságának megerősítésében? (21/L, 23/F)

8

Szeret engem igazán, ha egész nap nem hív fel?

Elég keveset találkozunk, szinte csak iskolában. Hétvégente nem, és ma még fel sem hívott.
Pár üzenetet hagyott, mindig azt írta, tanul.
Ha szeretünk valakit nem hívjuk fel,legalább 2 percre,hogy mégis halljuk a hangját, ha nem lehetünk együtt?
18L

17

A szüleim ellenzik a párkapcsolatomat? (lent részletezve)

26 éves lány vagyok, a barátom 33 éves. Lassan fél éve lesz, hogy együtt vagyunk.
A szüleim már az elejétől kezdve ellenzik, főleg mióta megtudták, h kivel járok.
Apukám ismeri a fiú szüleit, már hosszú ideje és úgy tudja, hogy a barátom anyukája
roma származású a szüleivel együtt (azt mondta, hogy muzsikus cigány-familia).

A szüleim szerint a barátom és a családja putriban lakik, pedig éppen ellenkezőleg: sok-év
munkájával felépített kétszintes családi házban laknak. Szebb, mint akarki másé. Az apja vállalkozó.
Az anyja irodában dolgozik.
A szülei dolgos emberek, mindent megadtak a gyerekeiknek.
A barátom rendesen dolgozik, főiskolát végzett, tiszta, rendes és ami a lényeg, hogy szeret.
És én is szeretem. Nincs tetkója, nem drogozik. Egyáltalán nem látszik, hogy roma lenne. A baráti köre meg
főleg nem az!
Az ő családja szeret engemet, mindig nagyon kedvesek velem.

De persze az én szüleimnek senki sem felel meg. Apukám már visszahallotta a városban másoktól,h
én Vele járok.
Nem engednek el vele, csak este 11ig! (ha egy perccel később is megyek anyukám utánam
telefonál. És sajnos akkor is megtette, amikor mással jártam). Mert különben haza se menjek.
Azt is mondták már,hogy kitagadnak. Szégyenkeznek miattam. Nem értem, hogy miért.
Az unokatestvérem 17 évesen teherbe esett és szült is, volt h részegen az utcán hentergett. Szerintem
az én családom zűrösebb, mint a barátomé, mégis most én vagyok a rossz.
Előre közölték, hogy soha-de-soha nem jöhet el hozzánk a barátom.
Anyám magasra helyezte a mércét. Egy ideál él a fejében, a hozzám illő pasiról, és ha nem az lesz, amilyet
ő elképzelt összedől a világ... (zsidó, meleg megfelelne).

Nem értem, hogy miért baj ez? Miért kell, h vadidegen emberek beleszóljak az életembe. Éppen elég,h
ennyi idősen a szüleim is megteszik! Van szakmám, és egyetemre is jártam. Jelenleg munkát keresek,
amiben a barátom is segít.

/A gimis barátnőm hasonló cipőben jár. Csak az ő barátját ismeri a családja. A barátnőmnek van munkája, a szülei
mégis elvárják, hogy este fél10-10re otthon legyen. Azt mondta, tudja, ha egyszer elköltözik otthonról az
anyja hónapokig nem fog vele beszélni. Szerintem rám is ez a sors vár. Még az is lehet, hogy kitagadnak./

Nem értik meg, hogy szeretem. Jól érzem magamat vele és ő is így érez.

Komoly válaszokat várok!!!!
Mit tegyek?
Engedjek a szüleimnek és szakítsak? Vagy maradjak a barátommal, akit szeretek?
Nyugodtan szeretnék élni.

8

Szakitás után mivel lehet életkedvet csinálni?

9

Mi van vele, miért csinálja ezt? Hogy élesszem fel a kapcsolatunkat?

A barátommal 2 éve vagyunk együtt, én 20, ő 22 éves. Szeretjük egymást, de már 3-4 hónapja úgy érzem, mintha egyáltalán nem számítanék neki. Mintha nem is akarna velem lenni, sokkal szívesebben lóg a barátaival. Kismilliószor próbáltam már vele beszélni, de semmi hatása. Hamar felkapja a vizet, kiabál velem, minden hülyeséget a fejemhez vág, én meg inkább befejezem ilyenkor, úgyhogy általában sosem jutunk a viták végére. Próbáltam közös programokat szervezni, ami mindkettőnket érdekel, de nem akar jönni, vagy hoz magával még valaki(ke)t, így nem vagyunk kettesben. Ha mégis ketten vagyunk, hétvégenként általában együtt alszunk, ő tojik a fejemre. Gépezik, mindenfélét csinál, mintha ott sem lennék. Hiányzik a szex is, neki nincs kedve, nekem szinte könyörögnöm kell, ami kissé megalázó már. Egyszerűen nem tudom mi baja, állítólag semmi. Elegem van már, a múlthéten véget akartam vetni a kapcsolatunknak, de akkor meg ő könyörgött nekem, hogy ne, elmondta mennyire szeret, mennyire fontos vagyok neki. De akkor meg nem értem.. Egy kicsit sem érezteti ezt velem. Régebben minden rendben volt. Most egy hétnek a felét általában együtt töltjük, de mégis olyan, mintha külön lennénk. Mit tegyek szerintetek?

2

Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtöknek "extrém" külseje lenne?

Színes hajra, piercingekre, tetoválásokra, és fültágítókra gondolok.

24

Szakítás után mit tegyek hogy el felejtsem a lányt?

Pár napja szakítottam a barátnőmel mert meg csalt.
Ilyenkor mi a lég fontosabb dolog amit kéne tennem hogy hamar el feledjem??

4

Megcsalás elleni tabletta?

http://www.nlcafe.hu/csalad/20130508/megcsalas-ellen-tablett..

Mi a véleményetek erről?

6

Szerintetek lehet egyszerre két embert szeretni? (szerelemből)

13

Ajánlanátok egy ilyen webshopot?

A barátom születésnapjára szeretnék valami különlegeset, úgyhogy kitaláltam, hogy amint hazaér, pezsgőzni fogunk meg hasonlók. Szeretnék venni egy combfixet, masszázsolajat és illatos gyertyát. Van olyan webshop, ahol ezeket egyszerre beszerezhetem? Sajnos vidéken ez majdnem lehetetlen.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!