Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy csináljuk a szexet, ha (3 db)

Lehet hogy rosszul csináljuk a szexet, ha nem esek teherbe?

lehet hogy nincs jo bent?azt hogy tudom meg?melyik a jobb poz a alul vagy fel?l vagyok hogy esnék teherbe jobban?

Legjobb válasz: Szerintem, ezen nem múlik! Inkább csináltass hormonvizsgálatot dokinál, meg a párodnak spermaviszgálatot. De azon ne emészd magad, hogy rosszul szexelnétek. Egyébként, szerintem, ha te vagy alul, akkor kevesebb folyik ki, mintha felül lennél, úgyh a klasszikus tényleg klasszikus! :-)

Szerintem, ezen nem múlik! Inkább csináltass hormonvizsgálatot dokinál, meg a párodnak spermaviszgálatot. De azon ne emészd magad, hogy rosszul szexelnétek. Egyébként, szerintem, ha te vagy alul, akkor kevesebb folyik ki, mintha felül lennél, úgyh a klasszikus tényleg klasszikus! :-)
Nem lehet hogy hátrahajló a méhed?Nekem ugyanez volt!!!Az orvosom azt ajánlotta hogy csináljuk hátulról és ahogy végzett már bocs de nem tudom jobban kifejezni magam maradj nyugton pihenj vagy aludj el de ugy ahogy a párod hagyott nekem bejött megse mozdultam.8 éve vártam már babára!!!
Próbáljátok oldalt fekve!
én ugyanúgy vagyok, ahogy az elsõ válaszoló írta..nekem valahogy olyan mintha totál ráülnék a fejére(igen, így is van) és megfulladna xD tudom ez most így vicces, de nekem fura a pozicíó, viszont oldalra fekve imádom csinálni :) a Párom eleinte mindig mondta, hogy rendesen csináljuk, de rájött, hogy fölösleges erõltetni, csak akkor jó, ha mindketten élvezzük.
énsem szeretem, de barátom imádná, nekem olyan fura, mintha beteríteném a fejét a fenekemmel, nem egy túl kényelmes póz sem, jó nektek pasiknak jó mert jó a kilátás, de nekünk nõknek ez gyakran okoz feszültséget. 27/N
én sem szeretem annyira (lány vagyok) mert én nem tudok így egyszerre az élvezetre is koncentrálni meg az én "dolgomra" is... jobban szeretem külön-külön... szeretem kényeztetni a barátomat és azt is imádom amikor õ engem... csak épp nem egyszerre :)
te vagy felül? akkor lehet hogy nagyon lenyomod a torkán a férfiasságod, ami elég kellemetlen tud lenni. az is lehet hogy nem tud úgy koncentrálni sem az érzésre, sem arra amit csinál
Én sem szeretem.Vagy arra koncentrálok 100%kosan amit én csinálok a barátomnak, vagy élvezem amit velem csinálnak .Megosztott figyelemmel nem olyan jó. l/18
Szerintem a meleg levegõ felfelé áramlik.. :D És lehet, hogy nem kellemes szagokat hoz magával.. :) De ez csak tipp..:P (23/F) KG
A kérdező hozzászólása: nem, én alul vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!