Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy a fertőzés miatt nem (2 db)

Lehet hogy eddig a fertőzés miatt nem estem teherbe?

Kb. 9 hónapja próbálkozunk,de eddig mindig volt valami problémám(Felfázás,folyás..)Két hete voltam dokinál,és kitenyészett gardnerella baktérium bennem.a párommal kaptunk antibiotikumot,és én hüvelykúpot.egy hét múlva fejez?dik be a kúra,utána próbálkozhatunk újra.Már nagyon várjuk a babát,lehet hogy eddig a betegségek miatt nem sikerült?Mert peteérésem van,és terhes is voltam már két éve csak akkor védekezés miatt csúszott be,és sajnos még egyetemista voltam,és nem tarthattuk meg.Írjon aki hasonló cip?ben jár.

Legjobb válasz: Szia. Nekem is volt egy abortuszom,és ma egy egészséges 5hónapos kislány boldog anyukája vagyok. Igen lehetséges a folyás miatt nem esel teherbe.Egy ismerösöm is így volt.Kikezelték és teherbe esett. Nekünk 11 hónap kellett mire teherbe estem.

Szia. Nekem is volt egy abortuszom, és ma egy egészséges 5hónapos kislány boldog anyukája vagyok. Igen lehetséges a folyás miatt nem esel teherbe.Egy ismerösöm is így volt.Kikezelték és teherbe esett. Nekünk 11 hónap kellett mire teherbe estem.
Legjobb a bõr- és nemibeteggondozóba menni vele. Ne félj, kezelhetõ. A fõ gond inkább az, hogy ki tudja, hogy egy ilyen csajtól nem kaptál-e HepC-t vagy HIV-et is a kankó mellé "grátiszba"...
Nemibeteg gondozóba menj. Máskor meg legyen eszed, és használj kotont.
de, lehetséges. Sõt, szinte biztos. Orvos, de gyorsan!
húgyúti fertõzésed van...elsõ körben háziorvos (tesztcsíkkal megnézi a vizeleted)...de a bõr és nemibeteg gondozót is látogasd meg, hátha mást is sikerült összeszedni...a csajt meg küld el nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Már csak az kéne... :S köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: Fasza.. :D -.- Köszönöm a válaszokat! akkor holnap doki.. :D :S remélem nem valami komoly....
A kérdező hozzászólása: Nem használtunk... :/ És ilyennel hova kell mennem?! urológia?
Ez bizony gonorrhoea is lehet. (Gennyes húgycsõ gyulladást okoz, és az a fõ tünete, hogy fehéren váladékozik a húgycsõ és közben ég). Orvoshoz kell vele menni, az antibiotikum kúra majd elmulasztja, ja és a luvnyát is kezelni kell (csajoknál meddõséget okozhat és sokszor tünetmentes).
Hát akkor bizony adott egy kis meglepit a csaj. Nem használtatok gumit, mi? Menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: A vizeletem normális, a fehér cucc nem pisilés közben folyik hanem elõtte utána... és persze tudom hogy normális ha elõtte önkielégitést végeztem, de sajnos ilyen nem történt... pár napja voltam egy lánnyal , és rá 1-2 napra jelentkezett vagy is tnap..
ha pisilés elõtt sokat húzgálod akkor ez normális merthogy kiverted xD nade komolyra fordítva a szót ha opálos a vizeleted akkor a veséd alíg mûködik szal menj el orvoshoz sürgõsen mert még feldobod a pacskert
gumi nélkül, igaz-e sztb-d van, irány a bõr és nemibeteg gondozó legközelebb meg húzz gumit 1 hónap múlva anonim HIV tesztre is elmennék a helyedben


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!