Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy Ez már a (1280 db)

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

Két napja folyamatos székelési ingerem van- de tényleg folyamatos. Lehet, hogy ez már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Hányadik hétben vagy? Állítólag lehet valami hasmenés szülés elõtt, nekem egyik babámnál sem volt... :o)

Hányadik hétben vagy? Állítólag lehet valami hasmenés szülés elõtt, nekem egyik babámnál sem volt... :o)
A kérdező hozzászólása: Holnap töltöm a 38-at, tehát holnapután már a 39-ben leszek.

Lehet, hogy ez már a terhesség jele?

okt.14-én jött meg a menzim 30.napra, ami 2 nap késés.4 napig tartott.Azóta émelygés, hányinger, fejfájás, alhasi fájdalmaim is vannak és 5.napja nem kellemes székletrekedésem is van.Párommal 5 hónapja próbálkozunk aktivan teherbeesni.

Legjobb válasz: Szerintem ezek a tünetek már elég gyanúsak. Vegyél egy tesztet és egybõl megtudod.

Szerintem ezek a tünetek már elég gyanúsak. Vegyél egy tesztet és egybõl megtudod.
A tünetek valóban terhességre utalnak. A teszt megmondja, meg a doki. Drukkolunk.-)
28 naposak a ciklusaid altalaban ha jol vettem ki, tehat 28-a korul ovulalhattal, 10 vagy 11-e korul kene hogy megjojjon, ugye?varj addig ha nem jon meg csinalj tesztet.elobb szerintem felesleges.hamis eredmenyt adhat.

Erősen fáj a gátamnál és a hüvelyemnél mikor mocorog a picim. A derekamba is belejött a fájdalom. Lehet hogy ez már a szülés elő jele?

38+2napos

Legjobb válasz: Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen a 36-ik héttõl egy folytában van jósló fájásaim.De most reggelre elmúltak a fájdalmak, csak a hátam fáj.

38hetes vagyok, tegnap este voltam dokinál , megvizsgált és1222-öt mondott a méhszájamra , és hogy már igy bármikor szülhetünk!Azóta olyan barnás kicsit nyálkás folyásom van!Lehet hogy ez már a nyákdugó ?

Legjobb válasz: Nem! A nyákdugót nem lehet összehasonlítani semmivel, készülj mert én ugyan így voltam és a vizsgálat után elfolyt a magzatvizem (nem rögtön pár óra mulva) és szültünk! Sok sikert!

Nem! A nyákdugót nem lehet összehasonlítani semmivel, készülj mert én ugyan így voltam és a vizsgálat után elfolyt a magzatvizem (nem rögtön pár óra mulva) és szültünk! Sok sikert!
Nekem 2 terhességem volt és ez bizony a nyák dugó! Bár én a nyd.-ó elfolysa után kb 1 hétre szûltem. Sok sikert.

Lehet hogy ezek már a jósló fájások? Másnál hogy kezdődött?

Iszonyat fájdalom deréktájon és a combtövemben.Néha menzi szer? görcs.37hkm

Legjobb válasz: persze joslók az utolsó hetekben lehetnek. nekem múlthéten egyik este 10 perceseim voltak, olyan igazi szülési órákon keresztül, aztán hánytam és szép lassan elmúltak. másnap a dokim azt mondta simán lehettek jóslóak, és akár többször is elöfordulhat esténként ilyen. Elsö terhességemnél nem volt ilyen, ott egyszer beindult és 3 óra után megszültem. ez rossz volt mert órákig nem tudtam mit tegyek, mert nem sürüsödött, de iszonyat erösek voltak.

persze joslók az utolsó hetekben lehetnek. nekem múlthéten egyik este 10 perceseim voltak, olyan igazi szülési órákon keresztül, aztán hánytam és szép lassan elmúltak. másnap a dokim azt mondta simán lehettek jóslóak, és akár többször is elöfordulhat esténként ilyen. Elsö terhességemnél nem volt ilyen, ott egyszer beindult és 3 óra után megszültem. ez rossz volt mert órákig nem tudtam mit tegyek, mert nem sürüsödött, de iszonyat erösek voltak.
Nem biztos hogy csak jósló......nekem mind a három fiam 37 hétre született, figyeld milyen gyakori a görcs nem ártana egy nst szerintem....sok sikert neked.
A kérdező hozzászólása: most jövök nst-rõl minden rendben.méhszáj is zárt.nem sûrûsödik...fáj vagy 5-10 percig aztán semmi...elmúlik.még 1 hetet kibírhatna a babócám...
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Tényleg nehéz leírni. A terhesség vége felé már a gyerek rendszeresen nyomkodta lefelé magát, nagyon fájt, én is mindig az hittem, ez már a szülés. Anyu azt mondta, hogy mérjem köztük az idõt, ha rendszeres, akkor az, ha nem, akkor csak a gyerek mozog. A doki meg azt mondta, hogy ne aggódjak, azt fogom, tudni, mert semmihez sem fogható. Hát úgy is volt, akkor már teljesen egyértelmû volt.
Nekem olyan volt, mint amikor jól fáj és görcsöl a menszi elõtt. Persze, ha neked nem szokott görcsölni, akkor nehéz leirni, milyen. Kb alhasi görcs, [email protected] érzés, inkább szabadulnál tõle, olyan :) Szóval nálad ezek már jóslók lehetnek, ha idõnként gyengülnek is, rendszertelenek. Akkor figyelj, ha meleg fürdõ hatására nem múlik, erõsödik :) Sok boldogságot!
Nagyon érdekeset kérdeztél. Ugyan kétszer szültem már, de nem tudom pontosan mihez hasonlítani a szülés elõtti méhösszehúzódást. Egy biztos, sosem éreztem még olyat, és nem hasonlítanám görcsöléshez sem.

39 hetes vagyok, és tegnap óta kétszer észrevettem valami furcsa váladékot távozni (nyúlós átlátszó)? Lehet, hogy ez már a nyákdugó lehetett? Mennyi lehet még a szülésig így?

Minden nap szurkálást érzek a méhszájamnál, és 1 hete vannak mensis görcseim.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).

Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).
Nekem már 35. héten távozott a nyáldugó egy része és a 37. héten megszületet a pici lány. Szerintem ez mindenkinél másképp van. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nyákdugó szülés elõtt 2-3 héttel távozik. De ez nálad már nem igazán lehetséges. Van akinek csak közvetlen a szülés elõtt távozik. Szerintem készülj fel! Könnyû szülést! 1 hónapos anyuka

1hónapja szültem, sajnos tejem nem sok egy alkalommal 20-30ml-ket szív két ciciből. 5napja elmúlt a szülés utáni vérzés, viszont tegnaptól visszatért, és erősebb is mint volt. Lehet hogy ez már a menszesz?

Lehetséges,hogy ilyen hamar megjön?

Legjobb válasz: Szia Nekem a szülési vérzés 6 hétig tartott majd 3 nap szünet és utána rendesen következett a ciklus pedig csak szoptattam. Szerintem ez már a menszi lesz.

Szia Nekem a szülési vérzés 6 hétig tartott majd 3 nap szünet és utána rendesen következett a ciklus pedig csak szoptattam. Szerintem ez már a menszi lesz.
Kap a babád tápszert is? Elvileg ha nem csak szoptatsz, megjohet hamar, hallottam már olyat, hogy 1 hónap után.
A kérdező hozzászólása: Persze. Még utána 120tápszert behúz.
Én szoptatok, de 6 hét után megjött.

Az öt hónapos kisfiam tegnap délután óta nagyon nyűgös. Lehet, hogy ez már a fogacska lesz?

Nem volt sem éhes, sem szomjas, semmi nem volt a pelusban és mégis sírt keservesen, akkor is, ha ölbe vettem. Éjszaka is felébredt (pedig már egy hónapos kora óta átalussza az éjszakát), nagyon nehéz volt visszaaltatni, el-elszenderedett, de egyik percr?l a másikra felébredt és sírni kezdett. Az utolsó adag tápszeréb?l meghagyott kb. 100 milit, pedig mindig meg szokta enni az egészet. Láza nincs. Lehet, hogy mostmár tényleg jön a foga?

Legjobb válasz: Ilyen korban szoktak kibújni az elsõ fogacskák,úgyhogy valószínûleg az lesz. Kitartás!

Ilyen korban szoktak kibújni az elsõ fogacskák, úgyhogy valószínûleg az lesz. Kitartás!
Szerintem is fog készülõdik, nálunk sajnos akár 2-3 hétig is eltart a nyûgös idõszak, mire kibújuka fog, úgyhogy kitartás! Ha nagyon rosszul érzi amgát, angyon sír, kaphat alkalomszerûen pici panadolt éjjelre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!