Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy Ez már (1609 db)

Tegnap a dokim megvizsgálta a méhszájamat, úgy mint korábban is vérezgettem, de ez már második napja tart nem erős, de van és görcsölgetek is, lehet hogy ezek már fájások vagy hívjam a dokim hogy nincs-e valami baj? 38+3hkm

Legjobb válasz: én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama

én is véreztem tegnap vizsgálat után, megkérdeztem a szülésznõt, azt mondta, hogy ilyenkor ez már normális, vérbõ odalent minden. kicsit mensigörcsöket is éreztem, de elmúlt. 39+5 hetes kismama
Hívd fel, annyit megér a nyugalmatok és biztonságotok! Tudod, végig azt mondták, hogy két esetben kell menni, vérzés és görcsök. Lehet, hogy természetes, de miért kockáztatnál?

Erősen fáj a gátamnál és a hüvelyemnél mikor mocorog a picim. A derekamba is belejött a fájdalom. Lehet hogy ez már a szülés elő jele?

38+2napos

Legjobb válasz: Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!

Szia! Voltak ez elõtt jósló fájásaid? Az is lehet, hogy ezek még csak a jóslók, de könnyen lehet, hogy hamarosan megindul a szülés. Jegyezd fel, hogy mikor kezdett el fájni és azt is, hogy mikor múlt el teljesen. Ha a fájások erõsödnek, sûrûsödnek hívd fel a dokid vagy a szülésznõd, ha nincs akkor a kórházat. Õk majd segítenek eldönteni, hogy jóslók e vagy indul a szülés. Könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Igen a 36-ik héttõl egy folytában van jósló fájásaim.De most reggelre elmúltak a fájdalmak, csak a hátam fáj.

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

Lehet, hogy ez már PÉ?

http://kepfeltoltes.hu/view/110219/ciklusgorbe_www.kepfeltol..

Legjobb válasz: Majd utólag lehet megmondani hogy pé volt-e, de azért van esély, hogy ez most jókor volt:)

Majd utólag lehet megmondani hogy pé volt-e, de azért van esély, hogy ez most jókor volt:)
Általában a hõleesés napján vagy az azt követõ nap van a legtöbb nõnek ovuja, dokim szerint legalábbis, azt mondta, hogy amikor a tüszõ megreped a folyadék ami ott van és körbe veszi a petesejtet kifolyik és a hasnyálkahártyára folyik ami lehûti a belsõ hõnket, ezért az ovus hõleesés, amint a folyadék szivárogni vagy folyni kezd a tüszõbõl kilökõdik vele együtt a petesejt.nálam tegnap volt pozi az ovu teszt, a hõm pedig ma reggelre zuhant le ami azt jelenti, hogy ma hajnalba repedhetett meg, úgy, hogy én a helyetekben még ma belehúznák, persze jó lehet akár a tegnapi nap is.

Bioptron lámpa. Kezeljem tovább? Vagy hagyjam abba? Lehet, hogy ez már ilyen marad? Van valakinek visszeres tapasztalata a lámpával?

Július 1 óta használom a Pro1-es lámpát naponta 2x visszérre. (csak hajszálérr?l van szó)

Legjobb válasz: Tudom, hogy most ezzel nem segitek , de amit én kaptam kis könyvet, abban nem találtam visszérre, hajszálérre kezelést, igy nem mertem használni. Viszont ha kék, és piros is lett, én nem használnám tovább. Amugy viszont sok mindent kezelek vele itthon.

Tudom, hogy most ezzel nem segitek , de amit én kaptam kis könyvet, abban nem találtam visszérre, hajszálérre kezelést, igy nem mertem használni. Viszont ha kék, és piros is lett, én nem használnám tovább. Amugy viszont sok mindent kezelek vele itthon.
A kérdező hozzászólása: Én egy hónapig "kereskedõ " voltam és a munkatársaim közül többen mondták, hogy jó visszérre. Azért vettem. Persze, használtan vettem a vaterán, úgyhogy értelme se lett volna, hogy hazudjanak, mert ebbõl nekik nem volt hasznuk....
menj el érsebészhez és mutasd meg neki. Egy trombózis nagyon komoly gondokat okozhat, bele lehet halni elég jó hatásfokkal.
A kérdező hozzászólása: Mi az a trombózis?
A trombózisról: http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view/Mely.. Én vékony, lilás csíkokat kezeltem a térdhajlatnál, arra használt, néhány nap alatt látható volt az eredmény.
Én is ezt írtam az elõzõ, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt elõtt semmiképp se menj dokihoz!
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d. Szerintem lehet tõle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.
A kérdező hozzászólása: Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitõl! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
Minden ciklusban lehetnek eltérõ dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtõl még valóban baromi korai lenne.
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
A kérdező hozzászólása: Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.
Tényleg nehéz leírni. A terhesség vége felé már a gyerek rendszeresen nyomkodta lefelé magát, nagyon fájt, én is mindig az hittem, ez már a szülés. Anyu azt mondta, hogy mérjem köztük az idõt, ha rendszeres, akkor az, ha nem, akkor csak a gyerek mozog. A doki meg azt mondta, hogy ne aggódjak, azt fogom, tudni, mert semmihez sem fogható. Hát úgy is volt, akkor már teljesen egyértelmû volt.
Nekem olyan volt, mint amikor jól fáj és görcsöl a menszi elõtt. Persze, ha neked nem szokott görcsölni, akkor nehéz leirni, milyen. Kb alhasi görcs, [email protected] érzés, inkább szabadulnál tõle, olyan :) Szóval nálad ezek már jóslók lehetnek, ha idõnként gyengülnek is, rendszertelenek. Akkor figyelj, ha meleg fürdõ hatására nem múlik, erõsödik :) Sok boldogságot!
Nagyon érdekeset kérdeztél. Ugyan kétszer szültem már, de nem tudom pontosan mihez hasonlítani a szülés elõtti méhösszehúzódást. Egy biztos, sosem éreztem még olyat, és nem hasonlítanám görcsöléshez sem.

17 éves lány vagyok, 175 cm magassághoz pár hónapja még 77 kg voltam, mára már csak 60. Napi 800 kalóriát ettem, sportoltam heti 3-4 alkalommal. Lehet, hogy ez már az anorexia kezdete?

Néhány hete az amúgy is alacsony kalóriatartalmú diétám eléggé bedurvult.Reggelire 1 alma, ebédre 3-4 tojás, vacsi semmi.Ha jól számolom , ez maximum 300 kalória.Vagy esetleg 100 g sovány hús, vagy hal, de 300 kalória fölé nem igen megyek, viszont így is nagyon jóllakottnak érzem magam, úgyérzem, ha akarnék,sem tudnék többet magamba nyomorítani.Tudom,hogy nem avgyok kövér, de ez a normál testalkat teljességgel elfogadhatatlan számomra, mert mindig is vonzott a vékonyság.Azon kapom magam, hogy minden nap egyre kevesebbet szeretnék enni, "minek már ez, így is jóllaktam" felkiáltással.Néha vannak falásrohamaim, ezeket másnap koplalással szoktam kompenzálni, miközben azt állítom, hogy méregtelenítek, tehermentesítem a szervezetem:D:S

Legjobb válasz: Az elõbbihez annyit tennék hozzá, hogy az emberi szervezet egy kazán is egyben, vagyis van hõleadása, is. Ha a hõtermeléshez nem "fûtessz" eléggé, akkor egy idõ után a tartalékok kimerülnek, és ha a szervezet a vésztartalékokat kezdi felhasználni akkor ez sajnos irreverzibilis károsodásokat is okoz! Ha önmagadtól nem tudsz visszaállni a normális kerékvágásba, akkor keress fel orvost, azelõtt, hogy maradandó károsodások keletkeznének!!!

Az elõbbihez annyit tennék hozzá, hogy az emberi szervezet egy kazán is egyben, vagyis van hõleadása, is. Ha a hõtermeléshez nem "fûtessz" eléggé, akkor egy idõ után a tartalékok kimerülnek, és ha a szervezet a vésztartalékokat kezdi felhasználni akkor ez sajnos irreverzibilis károsodásokat is okoz! Ha önmagadtól nem tudsz visszaállni a normális kerékvágásba, akkor keress fel orvost, azelõtt, hogy maradandó károsodások keletkeznének!!!

38hetes vagyok, tegnap este voltam dokinál , megvizsgált és1222-öt mondott a méhszájamra , és hogy már igy bármikor szülhetünk!Azóta olyan barnás kicsit nyálkás folyásom van!Lehet hogy ez már a nyákdugó ?

Legjobb válasz: Nem! A nyákdugót nem lehet összehasonlítani semmivel, készülj mert én ugyan így voltam és a vizsgálat után elfolyt a magzatvizem (nem rögtön pár óra mulva) és szültünk! Sok sikert!

Nem! A nyákdugót nem lehet összehasonlítani semmivel, készülj mert én ugyan így voltam és a vizsgálat után elfolyt a magzatvizem (nem rögtön pár óra mulva) és szültünk! Sok sikert!
Nekem 2 terhességem volt és ez bizony a nyák dugó! Bár én a nyd.-ó elfolysa után kb 1 hétre szûltem. Sok sikert.

39 hetes vagyok, és tegnap óta kétszer észrevettem valami furcsa váladékot távozni (nyúlós átlátszó)? Lehet, hogy ez már a nyákdugó lehetett? Mennyi lehet még a szülésig így?

Minden nap szurkálást érzek a méhszájamnál, és 1 hete vannak mensis görcseim.

Legjobb válasz: Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).

Ez valószínûleg a nyákdugó. Hallottam olyanról is aki egy hétig is húzta utána. A mensi görcs, ha rendszeres idõközökben jön, akkor lassan itt az idõ, addig ki tudja (van akinek több mint egy hónapig vannak jósló fájásai szülés elõtt).
Nekem már 35. héten távozott a nyáldugó egy része és a 37. héten megszületet a pici lány. Szerintem ez mindenkinél másképp van. Nekem azt mondta a védõnõ, hogy a nyákdugó szülés elõtt 2-3 héttel távozik. De ez nálad már nem igazán lehetséges. Van akinek csak közvetlen a szülés elõtt távozik. Szerintem készülj fel! Könnyû szülést! 1 hónapos anyuka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!