Találatok a következő kifejezésre: Lehet hinni kínai fogamzásnaptárban (2 db)

Lehet hinni a kínai fogamzásnaptárban?

Ez az amikor a baba nemét a te életkorod, és a fogamzás hónapja alapján számítja ki. van akinek bejött?

Legjobb válasz: nekem kislany irt es kisifiam lesz. :) 18+2hkm

nekem kislany irt es kisifiam lesz. :) 18+2hkm
Nekem szintén fiút ír, a Jónás is, és mindenki fiút tippel, de én lányt érzek. Nekem legkésõbb nov. 12-én derül ki, ha addig nem mutatja meg magát.:)
Nekem kislányt írt és kislányom lett! :) Bejött, pedig én nem hiszek az ilyesmiben!
utolsó vagyok, ha szereted ezeket a jósolgatós dolgokat, akkor nézd meg, milyen nemû babád lehet a JÓNÁS-naptár szerint :)
20, 47 vagyok, nekem az elsõ lányom nem mutatta meg magát, õ a szülõszobán derült ki, pedig még 4D-n is voltunk (3-szor). Mindenféle jóslás, babona, inga, kívánások, terhestünet stb alapján fiúnak kellett volna lennie :) Most a babonák és a tünetek alapján megint fiam van, de ez tuti lány, már többször megmutatta magát :) 28 hetes :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Nekem fiút jósol, de még nem mutatta meg magát a kis szégyenlõske. A "tünetek" lányt jósolnak, mint a gyomorégés, mint a kívánósság miatt. Ha elõbb nem akkor novemberben kiderül. 14.-ére vagyunk kiírva:-D
Nekem fiút írt és fiam is lesz!!! 23 hetes km
Nekem szintén lányt írt, de kisfiam lesz. Olvastam már errõl fórumot, és a válaszolók közül csak 1-2-nek jött be, de hát ez csak a nagy számok törvénye alapján.
Nekem lányt írt és kisfiú
Nekem kétszer sem jött be :)
Van, aki úgy számítja, hogy már a betöltött életkorát nézi, van aki pedig azt ami lesz. Mindenkitõl másképp hallom. Ennek függvényében nekem, ha a betöltött életkorom nézem, akkor fiam kellene, hogy szülessen, ha azt az életkort, ami leszek idén, akkor kislánynak kellene lenni. Szóval nálam 50-50%-ban tudja megjósolni mi lesz. :) Amúgy uh alapján kislány! 30 hetes kismama
Szia!Nekem a naptar fiut josolt az uh-n meg lanyt mondtak. Vegul a szuloszoban derult ki, hogy a naptarnak volt igaza:) :) :) 1 eves kisfiu anyukaja

Lehet hinni a kínai fogamzásnaptárban?

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html

Legjobb válasz: Szia! Javaslatom a következõ: a menstruációd elsõ napjától számított 14. nap a legalkalmasabb a fogantatásra. Próbáld ki nekem bejött. Sok sikert!!!!:)

Szia! Javaslatom a következõ: a menstruációd elsõ napjától számított 14. nap a legalkalmasabb a fogantatásra. Próbáld ki nekem bejött. Sok sikert!!!!:)
Szia! Nem tudom ki irta az elõttem levõt de az hülyeség.Az csak akkor igaz ha 28 napos ciklusaid vannak, de ha nem, akkor az átlag ciklusodból kell levonni 14 napot és akkor a legalkalmasabb de az igy kapott eredmény elõtt és után is 3 nap a legtermékenyebb.
Szia! én most vagy 4 hetes, lányt szeretnék, kipróbáltam a kalkulátort lányt adott ki, de ha már elég nagy lesz a baba, hogy megtudja mutatni magát, akkor majd jelentkezem. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!