Találatok a következő kifejezésre: Lehet hinni kínai (5 db)

Tudom h nem lehet hinni benne, de aki ismeri a kinai fogmzásnaptárt (h fiu v lány) válaszolna?

csak a vicc edvéért gondoltam megcsinálom,de 2 oldal programja mást dobott ki. viszont van ilyen táblázat amir?l le lehet olvasni... no a kérdés h ha én novemberben voltam 26, akkor a 26évesnél nézzem, vagy mivel most már a 27ikben vagyok azt? (pl a görögök a megkezdett évet mondják s asszem több helyen is) mert igy más jön ki a 2nél s nem tom h melyik a jó elvileg:) ja és a teherbeesés hónapja amikor tudom h ovum volt és megterméknyülést volt, vagy az utso mensi els? napja ahogy a dokik is számolják a terhesség kezdetét.? köszi

Legjobb válasz: ha 27éves vagy mikor megfogant a baba akkor azt kell nézni ,nállam mind a kétszer bavált és még családonba is mindenkinek az lett mit a táblázat mutatott :)

ha 27éves vagy mikor megfogant a baba akkor azt kell nézni , nállam mind a kétszer bavált és még családonba is mindenkinek az lett mit a táblázat mutatott :)
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó igen olvastam C.E modszereit, az idõzitésrõl, öblögetésrõl stb...:) mi együtt voltunk peteérés elött 4-1nappal és az ovu napján is...szoval ha ezt veszem alapul a korábbi "lány" spermiumok már várhatták a petesejtet, mire az aznapi fiuk felértek már az egyikük nyertes lehetett...:) mindegy is igazábol, mivel van egy nagyfiam egy kislányért drukkolunk(8hetes vagyok, hamarosan majd kiderül ki is van a pocakban)de ha fiucska lesz annak is örülünk természetesen:)
Mármint maga az aktus, hogy mikor történik. - elõzõ-
Szia! Ha elfogadod, ajánlok egy másik módszert. Olvastam, hogy Czeizel Endre írta, hogy ha a peteérés elõtti 1-2 napon történik a fogamzás, akkor lány lesz, ha épp peteéréskor, akkor fiú. Mert a fiú kromoszómások gyorsak de hamar meghalnak, a lányok meg lassúak de sokáig élnek odabent. Szóval ha peteérés elõtt történik, akkor a peteérés idejére a lány túléli, a fiú nem. Ha peteéréskor történik, akkor meg a fiú gyõz, mert õ a gyorsabb. Olvass utána, érdekes!Én ezt fogom majd alkalmazni.:)
A másiknál nekem is pont az ellenkezõje jön ki!Nem tudom, hogy sokan ezt tudják-e, hogy a másik a helyes/a születési dátumos/.
Állítólag a születési dátumos a jó, mert a kínaiaknál nem úgy számít a kor, mint nálunk!:)
A kérdező hozzászólása: igen, ez az oldal amit én is néztem, s itt a másik, ahová a születési dátum helyett a korod kell megadni s igy mást dob ki...:) ) http://bertengo.com/kalkulatorok/kinai-fogamzasnaptar/
http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html Nekem ezen az oldalon bejött, már mindkét meglévõ gyermekemnél és az ismerõseimnél is!:)
Nekem nem jött be! Kislányt írt, és most derült ki, hogy kukis!:) )
Amennyit betöltöttél, annyi éves vagy. A fogamzás hónapja pedig amikor a megtermékenyülés volt. Én legalábbis így néztem és nekem bejött :)
A kérdező hozzászólása: még nem töltöttem be a 27et, novemberben fogom. pont ez a kérdés, h a betöltött v a megkezdett évet kell nézni?
Nekünk kisfiúnk lesz és ovu elõtti napon voltunk együtt.De igen, ha valaki lányt szeretne ovu elõtt 2-3 nappal kell akciózni:) Mellesleg nekünk a kínai fogantatásnaptár is kisfiút mutatott ki.

Kínai naptárban lehet hinni? Érdekelne mik a tapasztalatok!

Most tartunk a 35. héten de eddig még nem tudták megmondani a pici nemét.Nem is annyira lényeges,hisz f? az egészség de azért már kíváncsi vagyok.Nem nagyon szoktam ilyen jóslatokkal foglalkozni de most azért átolvastam.Van akinek bejött vagy esetleg tévedett?

Legjobb válasz: Mindkétszer tévedett. Jó egészséget Nektek -- mert valóban ez a lényeg--!

Mindkétszer tévedett. Jó egészséget Nektek -- mert valóban ez a lényeg--!
Lányt jósolt és fiam lett.
Mind a kétszer bejött!
Fiút mondott lány lett. Most is fiút mond, remélem téved ;-)
Nekem sem vált be a jóslat...
Hülyeség, játéknak jó. Egyiknél nem jött be, másiknál igen.
Lányt jósolt, kisfiam született!
Nekem is bejött. Igaz, utólag néztem meg, mert eddig nem is tudtam hogy van már ilyen is, de lányt jósolt, és lány lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Akkor nem feltétlenül kell megbízni benne.Nem baj hamarosan úgyis kiderül és tényleg az egészségünk a legfontosabb!: )
Nekem nem jött be kisfiút tippelt és kislány lett.
Nekem és testvéremnél bejött:)
Nekünk elõször lányt tippelt, fiú lett; most is lányt tippel, de kisfiú - valószínûleg:)
én néztem és lány vagyok, szóval anyukámnak bejött , de lehet, hogy csak a véletlen mûve volt:)
A kérdező hozzászólása: Igaz már régi a kérdés de nekem a végén bejött persze nem hiszem, hogy a naptár miatt de lányt jósolt és lány is lett!:) )

Lehet hinni a kínai fogamzásnaptárban?

Ez az amikor a baba nemét a te életkorod, és a fogamzás hónapja alapján számítja ki. van akinek bejött?

Legjobb válasz: nekem kislany irt es kisifiam lesz. :) 18+2hkm

nekem kislany irt es kisifiam lesz. :) 18+2hkm
Nekem szintén fiút ír, a Jónás is, és mindenki fiút tippel, de én lányt érzek. Nekem legkésõbb nov. 12-én derül ki, ha addig nem mutatja meg magát.:)
Nekem kislányt írt és kislányom lett! :) Bejött, pedig én nem hiszek az ilyesmiben!
utolsó vagyok, ha szereted ezeket a jósolgatós dolgokat, akkor nézd meg, milyen nemû babád lehet a JÓNÁS-naptár szerint :)
20, 47 vagyok, nekem az elsõ lányom nem mutatta meg magát, õ a szülõszobán derült ki, pedig még 4D-n is voltunk (3-szor). Mindenféle jóslás, babona, inga, kívánások, terhestünet stb alapján fiúnak kellett volna lennie :) Most a babonák és a tünetek alapján megint fiam van, de ez tuti lány, már többször megmutatta magát :) 28 hetes :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! Nekem fiút jósol, de még nem mutatta meg magát a kis szégyenlõske. A "tünetek" lányt jósolnak, mint a gyomorégés, mint a kívánósság miatt. Ha elõbb nem akkor novemberben kiderül. 14.-ére vagyunk kiírva:-D
Nekem fiút írt és fiam is lesz!!! 23 hetes km
Nekem szintén lányt írt, de kisfiam lesz. Olvastam már errõl fórumot, és a válaszolók közül csak 1-2-nek jött be, de hát ez csak a nagy számok törvénye alapján.
Nekem lányt írt és kisfiú
Nekem kétszer sem jött be :)
Van, aki úgy számítja, hogy már a betöltött életkorát nézi, van aki pedig azt ami lesz. Mindenkitõl másképp hallom. Ennek függvényében nekem, ha a betöltött életkorom nézem, akkor fiam kellene, hogy szülessen, ha azt az életkort, ami leszek idén, akkor kislánynak kellene lenni. Szóval nálam 50-50%-ban tudja megjósolni mi lesz. :) Amúgy uh alapján kislány! 30 hetes kismama
Szia!Nekem a naptar fiut josolt az uh-n meg lanyt mondtak. Vegul a szuloszoban derult ki, hogy a naptarnak volt igaza:) :) :) 1 eves kisfiu anyukaja

Lehet hinni a kínai fogamzásnaptárban?

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_01.html

Legjobb válasz: Szia! Javaslatom a következõ: a menstruációd elsõ napjától számított 14. nap a legalkalmasabb a fogantatásra. Próbáld ki nekem bejött. Sok sikert!!!!:)

Szia! Javaslatom a következõ: a menstruációd elsõ napjától számított 14. nap a legalkalmasabb a fogantatásra. Próbáld ki nekem bejött. Sok sikert!!!!:)
Szia! Nem tudom ki irta az elõttem levõt de az hülyeség.Az csak akkor igaz ha 28 napos ciklusaid vannak, de ha nem, akkor az átlag ciklusodból kell levonni 14 napot és akkor a legalkalmasabb de az igy kapott eredmény elõtt és után is 3 nap a legtermékenyebb.
Szia! én most vagy 4 hetes, lányt szeretnék, kipróbáltam a kalkulátort lányt adott ki, de ha már elég nagy lesz a baba, hogy megtudja mutatni magát, akkor majd jelentkezem. :)

Lehet hinni a kínai naptárban?

Legjobb válasz: A nõvéremnek két gyereke van, mindkettõnél bejött! Bár ez még nem jelent semmit.

A nõvéremnek két gyereke van, mindkettõnél bejött! Bár ez még nem jelent semmit.
Nekem is bejött a kislány!
Nekem lányt írt és mégis egy kisfiúval vagyok várandós! Pedig kb. 6 hónapon keresztül lányt írt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!