Találatok a következő kifejezésre: Lehet hinni jónás naptárnak (3 db)

Mennyire lehet hinni a Jónás naptárnak?

Nekem most van a vége a menszimnek és erre hétre írja a legtermékenyebb napokat.

Legjobb válasz: Hogy mûködik ez a Jónás naptár egyáltalán?

Hogy mûködik ez a Jónás naptár egyáltalán?
Szia! Nekem nem jött be, a legtermékenyebb napokat a mensim alatt jelölte. Nekünk a hagyományos peteérés körül fogant a baba, most 16 hetes. Viszont a barátnõm állítja, hogy a két bébije a Jónás naptár segítségével fogant. Ki tudja? Sok sikert a bébihez!
SZia! Nekem bejött. A két fiamat, utólag néztem meg vele(és tényleg akkor fogantak, amikorra irta), de most a kislánnyál már néztük és most is bejött. De nem mindnekinél jön be. 24 hetes kismama
Próba szerencse, rosszat nem csináltok :-), de az is kérdés, hogy miért szeretnéd használni, nem estél teherbe vagy csak hallottál róla és kíváncsi vagy????ha más az oka, akkor elsõként azt ajánlanám, hogy nézess progeszteron szintet!!!!!!Nagyon fontos, mert ha azzal baj van, akkor sajnos Jónás sem fog segíteni, ugyanis ez azt jelenti, hogy nem elég erõs az ovulációd, és nem terméken elléggé a pete. nekem is ez volt és egy kis Clostil szedésével most 24 hetes terhes múltam. Ezt csak azért írtam le, mert olyan sok hülyeséget mondanak a nõknek és a legfontosabb és legpimitívebb vizsgálatot szinte soha nem csinálják meg. Ha nincs ilyen gondod, akkor meg sokan állítják, hogy Jónás segít!!! sok sikert
Próbáljátok ki! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. még csak 3 hónapja próbálkozunk és kíváncsiságból néztem meg a naptárat. Nem tudok róla, h komolyabb bajom lenne-e. Nem akarok erre alapozni, csak érdekel, mert furcsa, h menszi után vannak azok a napok.
nekem mára írta a jónás!megpróbálom, igaz tegnap szúrt mindenhol(talán peteérés?)együtt voltunk.remélem össze is jött a baba.
A kérdező hozzászólása: Nekem 3-ra írja, szóval a 7en belehúzúnk, hátha. :)
hát ez asztrológia, amiben én nem hiszek

Lehet hinni a jónás naptárnak?

most írtam be a dátumokat! olyan id?pontokat írt ki lehetséges napnak,ami mensi után 3-4 nappal van! de lehet hogy nem jól írtam be? a második helyre nem azt a dátumot kell írni,hogy mikortól érdekelne a teherbeesés lehet?sége? pl: ha nekem 06.03-ám jött meg,akkor én azt a dátumot írtam be,mert onnantól érdekel! vagy oda nem az kell?

Legjobb válasz: Szia! Oda azt kell írni! Nekem a múlt hóban egy nappal hamarabb volt jónás nap,mint pé.Sajnos semmi eredmény. Most várhatóan egy napra esik. Én már nem hiszek benne,de azért akkor is próbálkozunk.

Szia! Oda azt kell írni! Nekem a múlt hóban egy nappal hamarabb volt jónás nap, mint pé.Sajnos semmi eredmény. Most várhatóan egy napra esik. Én már nem hiszek benne, de azért akkor is próbálkozunk.
Nekem megjósolta hogy fiam lesz, és 3-as rizikófaktor. Nem reménykedtem, le volt a bébirõl mondva. Végül sikerült. Visszaszámoltam, és pont akkor készült mikor a jónásnaptár is írta, és bejött a rizikó is, mert szegénykém meghalt. :(. Csak bestresszel az emberlánya tõle! Szeressétek egymást és sexeljetek, az eredmény elõbb utóbb ugyis látszódni fog! :) ))) Ugy állítsd be, hogy pl 2008 április így látsz mindent. Sok sikert!!!!
A kérdező hozzászólása: és az a rizikó faktor mit jelent?
azt, hogy mekkora az esélye az esetleges betegségeknek, problémáknak stb....
http://www.lunarium.co.uk/jonas.php Itt nézted? Itt írja a rizikófaktort!

Jónás naptár? Mennyire lehet ebben hinni?

Nekem végig úgy mutatja hogy mensi utáni nap? Ez lehetséges?

Legjobb válasz: Nem is hallottam róla de ahogy elnézem mások se nagyon reagáltak rá.Leírhatnád miben más a rendes naptármódszertõl.

Nem is hallottam róla de ahogy elnézem mások se nagyon reagáltak rá.Leírhatnád miben más a rendes naptármódszertõl.
Szia! Én is próbáltam nekem nem jött össze így sem. De vannak ismerõseim akik esküsznek rá. Próbálkozni lehet nem?Ártani nem árt!
Csak a nemi eloszlásra tudnék tapasztalatot. Srerinte a lányom helyett fiúnak kellett volna születnie, barátnõmnél fordítva. Az én lh-tesztemmel sem egyezik az õ számítása.
Szia! Én nem igazán tartom korrektnek. A jónás naptár szerint nem is voltam peteérés környékén, amikor megfogant a lányom. A készítés dátumára tisztán emlékszem, az én születési dátumom is tuti. Most 15 hónapos a lányom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!