Találatok a következő kifejezésre: Lehet használni szúnyogírtót (4 db)

Lehet használni elektroms szúnyogírtót gyerekszobában vagy sem?

Vettünk konektorba való szúnyorisztót (VAPE), de a dobozára ez van írva."Kerüljük a készülék folyamatos üzemelését, és huzamos tartózkodás el?tt szell?ztessük ki a szobát."Na mármost, nálunk éjjel szükség van rá, de eme leírás szerint vagy a cuccot ne használjuk, vagy a szobát, ha jól értem.Mivel egy éjjszaka elég huzamos id?.Segítsetek megfejteni .Köszi.

Legjobb válasz: Szia!Én úgy tudom 12 órát lehet használni, mi is használjuk mindkét gyerek szobájában, de reggel rögtön kiveszem.

Szia!Én úgy tudom 12 órát lehet használni, mi is használjuk mindkét gyerek szobájában, de reggel rögtön kiveszem.
Közvetlen akkor dugd be, amikor lefekszenek és reggel, mikor felkelsz az az elsõ, hogy kihúzod. Így lehet használni a gyerekeknél is.
A legjobb védekezés szúnyogok ellen a szúnyogháló, én esténként össze szoktam porszívózni a falakról mennyezetrõl a szúnyogokat, mert azért bekerül napközben ha nyitva hagyon a bejárati ajtót, csak jóval kevesebb. Hetek óta nincs csípésünk. Igaz, elég macerás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a szúnyogháló ügyben a párom már intézkedik.De vettem a lánykám ágya fölé szúnyogháló baldachint, így talán nem lesz tényleg csípés. köszi mégegyszer.

Melyik elektromos szúnyogirtót lehet használni 1, 5 éves babánál?

Legjobb válasz: Nekünk Wape van, nem abban a szobában van, ahol a kicsi is alszik. Nyitott ablaknál is hatékony.A fürdõszobába van bedugva, az közel van a hálóhoz és a nappalihoz is.

Nekünk Wape van, nem abban a szobában van, ahol a kicsi is alszik. Nyitott ablaknál is hatékony.A fürdõszobába van bedugva, az közel van a hálóhoz és a nappalihoz is.
Kétfélénk van Chemotoxos korong nyitott ablaknál a szoba elején, hátul Wesside-os elektromos(magához vonzza a fényével a szunyikat és megsüti). Muszáj kétfélével, mert nálunk ez válik be.
Szia! Nekünk Wape-van, igaz ha alszik a 16 hónapos lányom nincs bedugva, csak elõtte.
nekem raid van bedugva a kiságy melletti konektroba éjszakára 8 hós
Vape, a szobájában, egész éjjel bedugva, ablak nyitva
18 hónapos, Raid van a szobájában lévõ egyik konnektorban, éjjel-nappal bedugva. Nincs is azóta szúnyogcsípése.
A kérdező hozzászólása: A kis üveges folyadékos vagy a lapocskás? Köszi a válaszokat!

Szúnyogírtót lehet használni abban a helységben, ahol a baba alszik?

Nekünk az oldószermentes RAID Night and Day van. Rengeteg a szúnyog, már tiszta csípésesek vagyunk.

Legjobb válasz: Van olyan fajta, amit igen: http://www.bioszallito.hu/Galaktiv-bio-szunyogriaszto-spray-..

én pont múlt éjjel dugtam be elõször a raid-et. eddig semmi jel nem utal arra, hogy gond lenne belõle. mondjuk a szoba két ellentétes végében van a konnektor és a kiságy.
Ha semmi ilyen elektromos nem használna, akkor a babát be lehet fújni-kenni Galaktiv bio szúnyogriasztóval. Csecsemõ kortól használható, dm-ben és patikákban lehet kapni.
Én a lapkás elektromosat használom (Raid, és Vape), mindkettõ hatásos, ott alszik a gyerek, a szúnyogok utálják.


3 hónapos baba mellett lehet elektromos szúnyogirtót használni?

Legjobb válasz: Szia.Mi használtunk, mert a lányom allergiás a szúnyogcsípésre.Ne közvetlen mellé rakd.A szoba túlfelébe lévõ konektor tökéletes.Én vettem ágyfõlé rakható szúnyogháló baldahint is sokat segített,még a mi ágyunk fölé is raktam.Nagyon jó, és olcsóbb mint a szúnyogrisztó utántöltõ.Nálunk minden konektorban lenni kell, és kész anyagi csõd .Az obiban 1500ft.

Szia.Mi használtunk, mert a lányom allergiás a szúnyogcsípésre.Ne közvetlen mellé rakd.A szoba túlfelébe lévõ konektor tökéletes.Én vettem ágyfõlé rakható szúnyogháló baldahint is sokat segített, még a mi ágyunk fölé is raktam.Nagyon jó, és olcsóbb mint a szúnyogrisztó utántöltõ.Nálunk minden konektorban lenni kell, és kész anyagi csõd .Az obiban 1500ft.
Mi is használtunk egy darabig, de aztán belegondoltunk, hogy tulajdonképpen mérget párologtatunk, így aztán abbahagytuk.Az ágy fölötti baldahin jó ötlet. Még egy ötlet:Tegyél az ablakba szúnyogûzõ virágot.Mindet biztos nem riasztja el, de azért nem hiába hívják így.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!