Találatok a következő kifejezésre: Lehet használni elleni (31 db)

Lehet használni cellulitisz elleni krémet a terheseknek? Nincs olyan anyag benne ami esetleg károsítaná a magzatot?

Legjobb válasz: Lehet, de vannak kimondottan terhescsík elleni krémek is, igaz elég drágák. Abszolut jó rá a sima testápoló is, napi akár többszöri használattal. Döntsd el, mit enged meg a pénztársád, a csík a terhesek 90%-ánál kialakul, nem lehet tenni ellene és utána sem tûnik el...

Lehet, de vannak kimondottan terhescsík elleni krémek is, igaz elég drágák. Abszolut jó rá a sima testápoló is, napi akár többszöri használattal. Döntsd el, mit enged meg a pénztársád, a csík a terhesek 90%-ánál kialakul, nem lehet tenni ellene és utána sem tûnik el...
Én úgy tudom nem ajánlott. Ezek a krémek többnyire vérbõséget okoznak, a hasadra semmi esetre se kend. Vannak speciális krémek terhességi csíkok ellen, különbözõ árkategóriákban, de egy jó zsíros testápoló is sokat segíthet. A cellulit krémeket szerintem hagyd szülés utánra. 16 hetes kismama

Hüvelygomba elleni krémet (candibene-ratiopharm) lehet használni hüvelyen belül is a gyorsabb gyógyulásért?

Legjobb válasz: Én szoktam bennt is kenni, legfõképp mert nálam a hüvelytabletták nagyon irritálják a hüvelynyálkahártyát, csupa felmaródás lesz, így én a krémet szoktam bennt is használni, ha szükséges. Egyébként nagyon jó a Betadinos hüvelyöblítés is.

Én szoktam bennt is kenni, legfõképp mert nálam a hüvelytabletták nagyon irritálják a hüvelynyálkahártyát, csupa felmaródás lesz, így én a krémet szoktam bennt is használni, ha szükséges. Egyébként nagyon jó a Betadinos hüvelyöblítés is.

Terhesség esetén lehet használni visszér elleni krémet? Avon Anew visszér elleni krém?

Sajnos a bal lábamon eléggé visszeres a lábam, és nem szeretném, ha jobban elfajulna ez a dolog. Kaptam egy avonos márkájú Anew Clinical visszér elleni lábkrémet, viszont arra vonatkozóan nincs információ rajta, hogy terhesség esetén lehet-e használni. A Lioton-on úgy emlékszem rajta van, hogy nem lehet.

Legjobb válasz: Minden visszérkenõcsre más van írva, én a neten néztem utána, elég sok használati utasítást átböngésztem. A legtöbbre az van írva, hogy az orvosnak kell eldöntenie hogy szabad-e. Neked is ezt javaslom. Ne kockáztass, de kezeletlenül se maradjon, mert a terhesség elõrehaladtával csak rosszabb lesz.

Minden visszérkenõcsre más van írva, én a neten néztem utána, elég sok használati utasítást átböngésztem. A legtöbbre az van írva, hogy az orvosnak kell eldöntenie hogy szabad-e. Neked is ezt javaslom. Ne kockáztass, de kezeletlenül se maradjon, mert a terhesség elõrehaladtával csak rosszabb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy válaszoltál! Akkor inkább nem kockáztatok, kérek beutalót érsebészhez, és õ majd eldönti, hogy mi legyen a továbbiakban. Köszönöm még egyszer, hogy írtál! Szép estét!
Vadgesztenye krémet használhatsz nyugodtan. eüs
A kérdező hozzászólása: Vadgesztenye krémem van is itthon, köszi szépen! De azért az érsebészt nem múlasztom el. Köszönöm szépen, hogy írtatok!

Lányok! Lehet, hogy buta kérdés, de a HéliaD narancsbõr elleni krémet lehet használni várandóság alatt. Semmi nincs rajta olyan, ami miatt szerintem ne lehetne, de gondoltam itt érdeklõdöm. Vagy, hogy van-e jó készítményt, ami valamennyit javít?

Tudom, hogy az egészséges táplálkozás stb, meg majd sportolni kell terhesség után , amit tervezek is, csak addig is a nyárra valami segítség?

Legjobb válasz:
Bocsi, hogy ezt írom, de én még nem várandósan sem kenném magamra :( Ha valós ez az összetétel (mert szokott változni, meg kell nézni a dobozán), akkor én nem kenném magamra, dugig van parakénekkel. [link] Az egyéb hatóanyagok tekintetében nem tudok nyilatkozni, hogy árthatnak-e, de szerintem én hanyagolnám. Elvileg ezek méregtelenítenek, és fokozzák a vérbõséget a bekent területeken, fokozzák az adott terület anyagcseréjét. Mivel a narancsbõr a bõrben felgyûlt méreganyag. A méregtelenítés várandósság alatt tabu téma, az hogy a bõrbõl történik ez, az nem tudom, hogy más-e, én minden estere inkább lennék idén rücskösebb kicsit, minthogy bujkáljon a fejemben a kisördög, hogy bármi bajt okozhat. Persze sokan nem figyelnek a krémek, élelmiszerek összetevõire terhesség alatt sem, mégis egészséges babájuk születik, én csak a saját véleményemet és döntési preferenciáimat írtam le.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bocsi, hogy ezt írom, de én még nem várandósan sem kenném magamra :( Ha valós ez az összetétel (mert szokott változni, meg kell nézni a dobozán), akkor én nem kenném magamra, dugig van parakénekkel. [link] Az egyéb hatóanyagok tekintetében nem tudok nyilatkozni, hogy árthatnak-e, de szerintem én hanyagolnám. Elvileg ezek méregtelenítenek, és fokozzák a vérbõséget a bekent területeken, fokozzák az adott terület anyagcseréjét. Mivel a narancsbõr a bõrben felgyûlt méreganyag. A méregtelenítés várandósság alatt tabu téma, az hogy a bõrbõl történik ez, az nem tudom, hogy más-e, én minden estere inkább lennék idén rücskösebb kicsit, minthogy bujkáljon a fejemben a kisördög, hogy bármi bajt okozhat. Persze sokan nem figyelnek a krémek, élelmiszerek összetevõire terhesség alatt sem, mégis egészséges babájuk születik, én csak a saját véleményemet és döntési preferenciáimat írtam le.
A narancsbõr elleni krém, mint termék a világ legnagyobb parasztvakítása. Igyál sok folyadékot, mozogj, ezen kívül a genetikádon múlik. Olyan krém nincs, aminek a hatóanyaga lejutna abba a bõrrétegbe, ahol a narancsbõr ténylegesen kialakul.
Nem tudom, mi van pont ebben, de a narancsbõr elleni krémek összetevõi általában koffein vagy paprikakivonat, szóval olyasmi, ami élénkíti a vérkeringést és ezért nem ajánlják (kb. ugyanúgy mint a masszást), mert vérbõséget okoz.

Szoptatás alatt lehet használni hajhullás elleni Aminexilt?

ez egy Loreálos hajszesz

Legjobb válasz: Mennyi idõs a babád? Nem hiszem, hogy a hajszesz ártana, de szülés után a hajhullás normális, ezért lehet, hogy nem is használ. Várandósság alatt a hormonok miatt nem hullik a haj. Amit a hormonok visszatartottak, most kihullik, ez természetes folyamat.

Mennyi idõs a babád? Nem hiszem, hogy a hajszesz ártana, de szülés után a hajhullás normális, ezért lehet, hogy nem is használ. Várandósság alatt a hormonok miatt nem hullik a haj. Amit a hormonok visszatartottak, most kihullik, ez természetes folyamat.
nem, mert kihullik a haja a gyereknek tõle...
Szülés után 2-3hónappal általában kihullik az a hajmennyiség, ami a terhesség alatt "odaragadt". :) Szóval ha nálad is ez van, akkor felesleges a hajszesz, mert a használata ellenére kihullik majd aminek ki kell. Én is marokszámra szedtem ki a fésûmbõl amikor a fiam 3 hónapos volt, és most látom hogy újra elkezdett hullani - 10 hetes a leány.

Lányok! SOS! Menstruációkor miért nem lehet hüvelygomba elleni kúpot használni? Van ennek vmi különösebb oka, vagy csak az h még mielőtt felszívódna, gyorsabban kifolyik ilyenkor? Vagyis a legelején, 1. nap még lehet?

Legjobb válasz: mert ott ilyenkor egy nyílt seb van és a szer más hatást kelt ha közvetlenül a véréramodba is kerülhet mint ha csak a felszínene leledzik

mert ott ilyenkor egy nyílt seb van és a szer más hatást kelt ha közvetlenül a véréramodba is kerülhet mint ha csak a felszínene leledzik
Nem vagyok lány de azért válaszolok a menstruációs vérzés abból ered hogy a túlérett petesejt távozik a hüvelybõl és miközben "távozik" felsértheti a hüvely falát innen jöna vérzés. és a kúp valószinüleg ilyen környezetben nem fejti ki hatását de google jó barát
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én is vmi ilyesmire gondoltam, mint amit az utolsó válaszoló írt! De még "alig" jött meg, tehát ezért gondolom, h most még hatásos lehet! A kérdés arra irányult inkább, h nem lesz-e tõle vmi bajom...?
A kérdező hozzászólása: Google-lel kerestem elõször a dologra, de erre nem találtam választ...:(
Ur isten, ha pasi vagy, ne is szólj bele ilyen dolgokba(legutolsó válaszoló)!!! Ezt a hüly*séget, h a hüvely fala sérül, és ezért lesz a menstruáció!!Jó kemény! Nem inkább azért vérzünk szerinted, mert a méhbe nem jutott megtermékenyített petesejt, és ilyenkor a progeszteron a méh nyálkahártyáját három rétegre szétválasztva kilöki a petét, és ezáltal megjön a menstruáció??!!! Kedves kérdezõ: Igen azért nem lehet, mert ha tampont használsz, az szívja fel a gyógyszer hatóanyagát, ha pedig betétet, akkor simán kifolyik a vérrel elegyülve, mint sem hogy 3-4óra múlva, a hatása elérése után tudna kiürülni. Úgy hogy ilyenkor sajnos muszáj várni, addig kend krémmel, meg esetleg kamillás borogatást ajánlok. 20L
Bajod nem lesz tõle, ha a betegtájékoztató nem hívja fel rá a figyelmed, de mivel ez egy olyan kúp azt hiszem, amit 3napig kell minden reggel feltenni, ezért ha ma fel is teszel egyet, holnap holnap után már elég erõs lesz a vérzésed, és semmi hatása nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Ez egy darab kúp mindössze, és éjszakára kell feltenni. Már volt régen 1szer hüvelygombám, akkor is ezt használtam, 1 nap alatt elmúlt... Ezért gondoltam, h még most gyorsan (éjszaka nekem mindig gyenge a vérzésem, pláne 1. nap...) Reménykedek, h beválik...

Milyen krémet érdemes használni rosacaes arcbőrre és mit lehet tenni ellene?

Amióta gyerek mellett elkezdtem tanulni és kávézni azóta kier?södött rajtam a rosacea.Szinte fáj a b?röm.A kávéról teljesen nemtudok lemondani.Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképp nyugtató lehetõleg antiallergén termékeket.Kerüld a szélsõségeket,túl meleg,hideg.A kávé vérbõséget okoz,de nem kell lemondanod róla.Csipkebogyó,kamilla amit nyugodtan használhatsz.

Mindenképp nyugtató lehetõleg antiallergén termékeket.Kerüld a szélsõségeket, túl meleg, hideg.A kávé vérbõséget okoz, de nem kell lemondanod róla.Csipkebogyó, kamilla amit nyugodtan használhatsz.
Szia! én Ilcsi csipkebogyós habkrémet használok ami direkt ilyen ilyen rosaceás bõrre van! kozmetikustól rendeltem 3300 Ft volt de egy évig elég!

Terhesség alatt lehet narancsbőr elleni krémet használni a fenékre és a combokra? Gondolom a hasra nem ajánlott, vagy tévedek?

Köszi!

Legjobb válasz: Terhességi csíkok ellen használj krémet.Én a vichy-t kentem, és eddig semmi repedésem nincs.Szülés után a narancsokat el lehet még tüntetni pl.tornával,de ha repedsz az ottmarad.Amúgy sem hiszek a karcsúsító krémekben diéta, edzés is nehezen viszi le, nehogymár egy krém meg....

Terhességi csíkok ellen használj krémet.Én a vichy-t kentem, és eddig semmi repedésem nincs.Szülés után a narancsokat el lehet még tüntetni pl.tornával, de ha repedsz az ottmarad.Amúgy sem hiszek a karcsúsító krémekben diéta, edzés is nehezen viszi le, nehogymár egy krém meg....
Szia! Mandulaolajjal lehet kenni, az teljesen természetes anyag, és nagyon jó! Bármelyik gyógynövényesnél vagy Rossmannban be tudod szerezni.
Sajnos felesleges is lenne használni, mert a szervezet annál aki arra hajlamos, most sokkal jobban "gyártja" a narancsbõrt, raktározza a zsírt. Én is így vagyok ezzel. Nagyon idegesít, dehát nincs mit tenni, majd szülés után tornázunk meg kenekedünk. Viszont a direkt kismamáknak való terhességi csíkok elleni krémet mindenképpen használd, mert az szerintem tényleg segít! Azzal kend a feneked, combod is! 37+3 hetes
Semmiképp se kend magad, terhesség alatt a salaktalaníztó készítmények egyik formája sem ajánlott! M.
nem lehet, rengeteg káros kémiai anyag van benne ami felszívódik a bõrbe (különben hogy hatna) a koffeinrõl nem is beszélve. Ha csak alkalomszerûen használnád, akkor nem ártana (mint pl kéthavonta egy hajmelír), de az ilyen krémeket gyakran naponta többször is fel kell kenni hogy érjen is valamit, így felhalmozódik a sok-sok kémiai méreg. Szóval szerintem ne használd terhesen.
szia! én használtam, a doki azt mondta hogy nyugodtan lehet. Káros kémiai anyag?? hát nemtudom... végülis az összes testápolóban, krémben van, tehát tök mindegy, hogy mivel kened magad. Hasadra azért ne kend. Én 20 hetes vagyok, és kenegetem magam (avonos narancsbõr elleni krémmel)

Szülés előtti pár napban lehet aranyér elleni kenőcsöt vagy kúpot használni? Melyiket?

Legjobb válasz: Szia! Nagyon köszi a kimerítõ választ. Nem bírtam tovább egyébként, elmentem a gyógyszertárba, ahol is kiderült, hogy a Spertibõl nem csak krém, hanem kúp is létezik, úgyhogy azt vettem és próbálkozom. Szerencsére még nem jött ki nagyon, lehet hogy el tudtam kapni még az elején, így reménykedem, hogy használi fog. Ha nem, hát akkor mindenképpen utána fogok érdeklõdni az általad javasoltnak!

A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi a kimerítõ választ. Nem bírtam tovább egyébként, elmentem a gyógyszertárba, ahol is kiderült, hogy a Spertibõl nem csak krém, hanem kúp is létezik, úgyhogy azt vettem és próbálkozom. Szerencsére még nem jött ki nagyon, lehet hogy el tudtam kapni még az elején, így reménykedem, hogy használi fog. Ha nem, hát akkor mindenképpen utána fogok érdeklõdni az általad javasoltnak!

8 hetes kismama vagyok. Lehet használni narancsbör elleni krémet? Nem árt a babának?

Legjobb válasz: Persze, egész nyugodtan lehet. Az nem jut be a szervezetedbe a bõrödön keresztül.

Persze, egész nyugodtan lehet. Az nem jut be a szervezetedbe a bõrödön keresztül.
Én már sriák elleni krémet használnék a helyedben. Persze nem kötelezõ, de nagyon hasznos hamar elkezdeni, megelõzés szempontjából is.
Sok kismama allergiás lesz olyan krémekre, amikre a terhesség elõtt nem volt az. Elõször kérdezz rá erre a dokidnál, és ha engedi, akkor kis helyen próbáld ki elõször, várj vele 1-2 napot, nehogy allergiás legyél rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!