Találatok a következő kifejezésre: Lehet hason ha még (129 db)

A kérdező hozzászólása: kiscica *
Vidd el orvoshoz, o meg tudja mondani.
Meg arról tudod még, hogy nem szilárd salakot kell utána takarítani. :D

Ha fáj a hasam akkor meg fog jönni? De kb. mennyi időn belül? Ma? Vagy 1 hét mulva is lehet. Második lenne, és az elsőnél aligha éreztem has fájdalmat. De ma már 3x is volt kicsit erösebb.

A tesóm azt mondta hogy ő már egy héttel azelött érzi..Lehet hogy énis? más jel nemhiszem ha van.fáradt vagyok de ez mindig igy van, a suliban csak kicsit fájt a fejem de csak amikor felidegeskedtem...

Legjobb válasz: Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Ha valaki terhes, akkor a hasa milyen "állagú"? Kemény, és nem lehet behúzni, vagy puha és össze lehet szorítani a hurkákat kézzel? 1-2 hónapos terhesen be lehet húzni még a hasat ha valóban terhes vagy?

Legjobb válasz: Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes,de azert kemeny ,mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar,meg az elejen amikor kiderult betudtam,de mostmar nem megy.

Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes, de azert kemeny , mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar, meg az elejen amikor kiderult betudtam, de mostmar nem megy.
Én sajnos nem tudom mert még nem tapasztaltam!de ugy tudom kemény és nem tudod behuzni!
Szia! Az én hasam kemény mint amikor jól bekajálsz és meg sem bírsz mozdulni.Behúzni lehetetlen. Az elsõ két hónapban még rendszeresen puffadt a has azért nem tudod behúzni, de ez mindenkinél más. Üdv:18 hetes kismami
7 hetes babócás vagyok, és nem tudom behúzni, mert akkor fájdogál egy picikét a pocim! :)
attól lehet, hogy még nem érett meg rá.... majd fog csinálni mindent 8-9 hónaposan, minek sietteted a dolgokat?
Az én cicám 9 hónapos (majdnem, a héten lesz annyi). 3 hónapos kora óta járunk gyógytornára, Dévényre, de még most sem kúszik, csak a forgás megy, pedig semmi nem indokolja a lemaradást. Mostmár biztos, hogy csak késõn érõ típus :-) Õ is sokat 'repked' hason, még most is. Kicsit rosszul esik, amikor látom, hogy a vele egyidõsek már miket tudnak, de ez legyen a legnagyobb problémánk! Sokat gyakoroljuk vele a kúszást, remélem, nem hagyja ki. Vidd el gyerekorvoshoz, vagy rögtön neurológushoz, ha tudod. Gyógytornásznak is érdemes megmutatni, egy halom gyakorlat van, amit otthon is tudtok vele csinálni. Hintázzatok vele sokat (ha van hintátok).
Kedves 16:19! Fogalmam sincs, hogy miért vagy ilyen ellenséges. Ha jól emlékszem, akkor én a kérdésre válaszoltam, a legjobb tudásom szerint. És igenis örülök, hogy az én lányommal nincs probléma. Ugyanis látok elég problémát fejlesztõ pedagógus révén. Igazából nem Veled akartam vitatkozni, hanem a kérdésre válaszolni. Te kezdtél el bunkóskodni, bár nem értem az okát. Ha a Te gyermekeddel semmi gond, akkor örülj. Attól még másnak lehetnek problémái. Üdv.
Irass a dokival beutalót neurológiára. Nézessétek meg, és õ majd ír beutalót gyógytornára. Mi így jártunk. Az én fiam ennyi idõsen még a kezeit se tette le, ha hason volt, csak repült.
Még szerencse hogy a te gyereked ennyire tökéletes! Örülünk neki tiszta szívbõl!
Nem azt mondtam, hogy fogdd vissza. A kérdezõnek mondtam, hogy ne erõltesse. Nem tudom hogyan lehetne egy gyereket visszatartani, csak azt tudom, hogy ez nem jó. Én már a végkifejlettel foglalkozom, nem az elõzményekkel. Szerencsére az én lányom minden lépést végig csinált pont elég ideig. Egyébként egy percig sem állítottam, hogy minden gyereknek fejlõdési rendellenessége lesz, aki nem mászik. Csak ez az egyik oka ezeknek a bajoknak.
Biztos minden úgy van jól, ahogy mondod! Viszont mesélje már el valaki nekem, hogy hogyan tiltsa meg az ember egy gyereknek, hogy ne kússzon kevés ideig és már ne váltson át a mászásra és végképp fel ne álljon 9 hónapos kora elõtt eröltetés nélkül????!!!!
Hidd el, én igen. Többet is. Sõt, olyat is, akinek "csak" letakarták az egyik szemét egy évig. Õ dyscalkoliás lett. Mert attól kezdve, hogy letakarták a szemét, kihagyott néhány nagymozgás fajtát. csak olvass utána. A kérdezõnek: ne erõltetsd!!!
Szerintem az sem jó, hogy ha valaki elõre kárál, mint a varjú. Nem ismerek egyetlen egy gyereket sem, aki kihagyta a kúszást és dyslexiás/gráfiás lett.
Semmirõl sincs lemaradva. Ne siettesd, megvan a saját érési ritmusa. Nagyon nem jó, ha egy gyerek idõ elõtt feláll és elkezd menni, kihagyva a mászást( vagy csak kevés ideig). Ebbõl lesz a késõbbi dyslexia, dysgrafia. Minden mozgásformának szerepe van az idegpályák fejlõdésében. Ha néhány száz idegpálya-kialakulás nem történik meg, akkor már tanulási nehézség is adódhat.
Az én kislányom 7, 5 hós korig csak nagyon ritkán (szerintem véletlen) fordult meg hasról hátra. Hátról hasra ment, de vissza nem. S akkor (7, 5) hósan kezdett egyszerre tobbmindent csinálni: kúszni, kutyázni, ha felultettem , akor már tartotta magát. Most 8, 5 hós, s úgy mászik mint a gyorsvonat, s már állni akar. Ne aggódj, eljon az ideje mindennek.
Az én kislányom fél évesen felállt és már kapaszkodva jár-kel. Szinte már egyik játék sem olyan érdekes, mint az álldogálás és a járkálás. Kb. 2 hétig mászott és akkor gondolta ez már uncsi és felállt. :) Amúgy minden gyerek MÁS! A másik gyerkõcöm 9 hósan állt fel és 1 évesen járt már egyedül. Próbáld meg ösztönözni. Mondjuk egy felfújható lufival! Azt nagyon szokták szeretni minden korban!
Ne zavarjon, õ kicsit lustább, nem próbálkozik még annyira az új dolgokkal, nincsen ebben semmi baj. Az én kisfiam 7 hónapos, de ugyanezt csinálta. Hasról hátra már fordult régóta, de fordítva csak nagyon ritkán, elvolt úgy. Ha hasra tettem, akkor csak a fejét emelte, és "úszkált". 2 hete kezdett el forogni, gurulni, tehát már sorozatba fordul hasról hátra, hátról hasra, és kinyomja magát a kezével. Már próbálkozik kúszással is, de még nem jött rá a technikájára. :) Engem is zavart kicsit, úgy éreztem le van maradva, de nincs így, úgyhogy nyugi, hamarosan elkezdi a dolgokat.
Kúsznia még ráér. Ami a forgást illeti, doki mit mond rá? Annó mi sem forogtunk 6 hósan, elküldtek fejlõdésneurológiára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Siettetni nem akarok semmit félre értés ne essék, csak a védõnõ azt mondta legalább forognia kellene!

Hasi uh-ra lehet menni, ha megvan a menstruációm, vagy várjam meg míg vége lesz? Korai vetélésem volt január végén és azóta folyamatosan szúr a hasam oldalt.

Legjobb válasz: Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.

Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Akkor anélkül hogy szólnék, hogy nagy eséllyel havim lesz, programáltathatom maga, ugye? Köszönöm a válaszod :)

Az utolsó hónapban nagyon meg kell nőnie a hasunknak? Ha nem ez történik az baj? Miért lehet ez?

A hasam sem ereszkedett még le.

Legjobb válasz: Nekem a 37 héten kezdett leereszkedni a hasam..már majd 38 hetesek voltunk.A pocim a 30. hét óta alig nõtt néhány centit.(Akkoriban volt 110cm,most 116cm)Tehát egyik sem baj.Csak azt érzem,hogy a 30. héthez képest a kis Béka nõtt hatalmasat.Van akinek csak közvetlenül a szülés elõtti idõkben megy le a pocija.

Nekem a 37 héten kezdett leereszkedni a hasam..már majd 38 hetesek voltunk.A pocim a 30. hét óta alig nõtt néhány centit.(Akkoriban volt 110cm, most 116cm)Tehát egyik sem baj.Csak azt érzem, hogy a 30. héthez képest a kis Béka nõtt hatalmasat.Van akinek csak közvetlenül a szülés elõtti idõkben megy le a pocija.
Én még csak a 33. hétben járok, de úgy olvastam, hogy nem kell sokat nõnie.Sõt, van aki le is ada súlyából az utolsó hetekben.Itt viszont mindig azt olvasom, hogy az utolsó hónapban nagyot nõl.A könyvek 1 kg hízást írnak erre a 4 hétre, ami a baba növekedése.A többi csak vizesedés.Szerencsés vagy ha ezt elkerülted.A has meg néha le sem ereszkedik, csak amikor megkezdõdik a szülés.Ez is ritkább, de semmi probléma.

Ha úgy fáj, mintha megjönne a mellem is, meg a hasam, akkor meg is fog jönni, vagy még lehet akármi pozitív?

Legjobb válasz: Ha az akármi alatt a terhességet érted, akkor igen, az is lehet, fõleg ha adtál rá okot. A terhesség elsõ jele a mellfeszülés és a "meg akar jönni " érzés. Csinálj tesztet, ha késik és menj orvoshoz, ha nem jön meg!!

Ha az akármi alatt a terhességet érted, akkor igen, az is lehet, fõleg ha adtál rá okot. A terhesség elsõ jele a mellfeszülés és a "meg akar jönni " érzés. Csinálj tesztet, ha késik és menj orvoshoz, ha nem jön meg!!
Mikor kell megjönnie?Csinálj tesztet ha nem jön meg a napján.De szerintem lehet attól még terhes.
Jogos, bár annyi az ilyen kérdés mint a tenger, olvass kicsit többet itt vissza, többet tudsz meg jóval.Még akkor is lehet pozitív a teszt drágám, ha menstruálsz az egész terhesség alatt.Ne görcsölj, érezni fogod, ha valami változik.
Lehet pl. ételallergia.
Nem folyik az orra, esetleg nem kohog? Mi hetfon voltunk dokinal ezek miatt es azt mondta most van egy virusos betegseg ami kiutesekkel jar. Bar az is hozzatartozik hogy nalunk szerintem a melegkiutest es a szunyogcsipest nezte kiutesnek. :-)

Ha eddig nem lettek terhessegi csikjaim a hasamon, attol meg lehet a köv hetekben?

35. Hetet toltom penteken

Legjobb válasz: Természetesen megtörténhet. Nagyban függ a pocak növekedési ütemétõl és bõr rugalmasságától. Ha a növekedést a bõr nem tudja követni, a bõr berepedezik és megjelennek az ezüstös terhességi csíkok. Ha eddig még egy pici repedés sem történt, nagy esélyed van arra, hogy nem is lesz, ha nem hízol hirtelen az utolsó hónapban. Erre figyelj és nem lesz semmi probléma. A terhességi csíkok eltüntetésére ma már a kozmetikusok igen jó eredménnyel dolgoznak, erre õk tudnak majd tanácsot adni, ha mégis.....

Természetesen megtörténhet. Nagyban függ a pocak növekedési ütemétõl és bõr rugalmasságától. Ha a növekedést a bõr nem tudja követni, a bõr berepedezik és megjelennek az ezüstös terhességi csíkok. Ha eddig még egy pici repedés sem történt, nagy esélyed van arra, hogy nem is lesz, ha nem hízol hirtelen az utolsó hónapban. Erre figyelj és nem lesz semmi probléma. A terhességi csíkok eltüntetésére ma már a kozmetikusok igen jó eredménnyel dolgoznak, erre õk tudnak majd tanácsot adni, ha mégis.....
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem a 39. héten repedt meg a bõröm a köldökömnél. Nem túl nagy, nem feltünõ, de a szülés elõtt pár nappal történt. :(
Szia!! Nekem nem repedt... Megvan az esély, hogy mégis kireped, de reménykedjünk, hogy nem fog :)
nekem a 37. héten repedt meg az oldalam :(
A kérdező hozzászólása: Ertem, koszi a valaszokat! Majd kiderul, de nem fogok belehalni ha lesz csikom. :) elso baba es otot szeretnek, ugyhogy vmikor ugyis lesznek. :)
Szülés után 3 héttel lettek csíkjaim...mikor ment össze a pocim. pedig addig egy darab sem volt...reméltem megúszom õket, de hát nem...
nekem az utolsó 3-4 hétben jöttek a csíkok. 40+1 napra szültem

12 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy ha csinálok önkielégítést, utána pár napig fájnak a heréim és a hasam. Lehet, hogy korai még? (Egy éve csinálom, magömlésem még nem volt. )

Legjobb válasz: 12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17

12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17
Nézd, 12 évesen olyan pont határeset, hogy a fiúk kezdik vagy nem kezdik, de mindenesetre nem normális az, hogy utána fáj a hasad .... Semmiképpen sem! ne legyél szégyenlõs menj el nyugodtan orvoshoz, vag yha az vagy, akkor menj el magán-urológushoz, ill. andrológushoz, és legalább õ elmagyarázhatja neked mi is a helyzet, vagy egyáltalán lehet-e összefüggés. Ne aggódj, hall õ különbeket is, nem fog meglepõdni !
Uaramatyám, miket írtok Ti egy 12 éves fiúnak! Az utolsóra gondolok, az elsõrõl már ne is beszéljünk. A spermium termelés, elvonja a a csontokból, az anyagokat. Micsoda? Egyébként, pedig mond el apukádnak és utána fog járni, remélem vagytok olyan viszonyban.
20:16 használható tanácsokat lenne jó adni, nyilván a saját apukájának nem fogja elmondani .... A különbözõ ásványi anyagok elvonásában viszont lehet ráció, na de még miondig semmi összefüggés nincs a hasfájással, szóval valami nincs rendben na, ez teljesen biztos. UROLÓGUS VAGY ANDROLÓGUS !
Hát lehet hogy mostanában kezd a dolog elõjönni, ha valaki túl korán túl sokat csinálja, hamarabb lehet magömlése, és lehet hogy a spermiumtermeléshez épp a csontok fejlõdéséhez szükséges anyagokat vonja el a szervezet, úgyhogy nem jó dolog...de utána kell ennek nézni mert nem jó ez így... tût meg ne dugj bele, de gondolom azért nem tennéd bmeg...te jó ég az is hülye aki ilyet ír...
Semmi bajod nincs, csak még éretlen vagy az önkielégítéshez.Azért fáj a hasad, mert felizgatod magad és nem követi kielégülés, magömlés.Ha nem érzel késztetést ne csináld, csak mert mások is csinálják.Ráérsz, a szervezeted úgy is jelzi mikor van itt az ideje.Ha volt már éjszakai magömlésed.
12 evesen meset nezz ne a farkadat verd. hova jutunk? jo h nem akarod megdugni az osztalytarsaidat
attól mert valakinek még nincs magömlése, attól még orgazmusa lehet
manapság már a 10 éveseknél is nagyon nagy divat.a hasfájás nem normális.
Én is 12 multam és önkielégitést csinálok magamnak! Nekem nem fáj a hasam, de élvezetes az biztos! Nem szabad tul erõsen!
nincs semmi bajod csak túl durván csinálod vagy túl sokáig
Na de akkor részletezhetznéd mibõl is áll nálad egy ilyen cselekedet? :-) Tehát no magömlés ... akkor maga az élvezet azért megvan? Figyi ezt tényleg beszéld meg szakember orvossal, nyilván ne a háziorvosoddal, nekem kicsit furcsa, d eegy biztos: a hasfájás baromira nem természetes és azt meg kell beszélni valakivel
utolsónak: ez megint mekkora fazság ha fáj a hasad az nem normális emnj el vele dokihoz 12 évesen nyugodtan maszturbálhatsz, orgazmushoz még az sem kell hogy bármi kijöjjön
Erre én tudom a választ.ÉN is 12 éves vagyok.Én már régebben csinálom.A hasfájás azért van mert durván csinálod a heréd azért fáj mert serdülsz.De azért menj el orvoshoz:) :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!