Találatok a következő kifejezésre: Lehet hason ha (590 db)

Tömegnövelő étrenddel és edzéstervvel is el lehet érni enyhén kockás hasat ha eleve lapos hasa az embernek? Vagy felejtsem el a szálkásításig? (kép lenn)

ne haragudjatok ha hülyét kérdeztem,csak még kezd? vagyok nagyon.

Legjobb válasz: Ha nem az "éhségkocka" a cél, akkor bizony kell hozzá tömegelni, hogy megnõjön a hason az izom, és ha közben sikerül egy ideig alacsonyabb testzsíron maradnod, akkor lehet kokchasad tömegelés közben is. Persze ez korlátozott, addig lehet, amíg a feljövõ zsír el nem borítja, nyilván nem a tökéletes zsírmentes kockahas lesz, csak enyhébb (ha ezt akarod, akkor pont jó), és eleve nagyon alacsony testzsír kell hozzá. Nekem ment :D Bár nem én vagyok a követendõ példa :D

Ha nem az "éhségkocka" a cél, akkor bizony kell hozzá tömegelni, hogy megnõjön a hason az izom, és ha közben sikerül egy ideig alacsonyabb testzsíron maradnod, akkor lehet kokchasad tömegelés közben is. Persze ez korlátozott, addig lehet, amíg a feljövõ zsír el nem borítja, nyilván nem a tökéletes zsírmentes kockahas lesz, csak enyhébb (ha ezt akarod, akkor pont jó), és eleve nagyon alacsony testzsír kell hozzá. Nekem ment :D Bár nem én vagyok a követendõ példa :D

Hogyan, milyen jelekbõl lehet megállapítani ha egy hat hetes babának fáj a hasa?

Ha nem tartja be a 3 óránkénti evészetet a tápszeres baba attól is lehet hasfájása, ez ráetetés? Hogy viselkedik ilyenkor a baba?

Legjobb válasz: A védõnõm szerint a hasfájós sírás az, amikor mindkét lábát a hasához felhúzva, feszítve, vígasztalhatatlanul sír a baba. Ha ölbe veszik, hasát, hátát simogatják, megnyugszik. A ráetetés okozhat hasfájást, ha tápszeres, tartsd be az etetési idõt, mert a tápszer nehezebben emésztõdik, mint az anyatej, és két etetés közt inkább csak teával vagy vízzel kínáld.

A védõnõm szerint a hasfájós sírás az, amikor mindkét lábát a hasához felhúzva, feszítve, vígasztalhatatlanul sír a baba. Ha ölbe veszik, hasát, hátát simogatják, megnyugszik. A ráetetés okozhat hasfájást, ha tápszeres, tartsd be az etetési idõt, mert a tápszer nehezebben emésztõdik, mint az anyatej, és két etetés közt inkább csak teával vagy vízzel kínáld.
Teát nehogy adjál egy 6 hetes babának...anyám, néha akkorákat tudnak mondani a hozzászólók. Az eleje igaz: vígasztalhatatlan sírás felhúzott lábakkal.
Bocsi, az én babám anyatejes, így nem adok neki teát, de már a kórházban adják a teát az újszülötteknek, és úgy tudom, a tápszeres babáknak meg külön folyadékpótlás szükséges, nem kell agyonitatni, de pl. egy pár korty Mecsek baby tea lehet, hogy még jót is tesz neki. A tápszer az táplálék, amellé kell a szomjoltó folyadék, míg az anyatej az táplálék és szomjoltó is egyben.
A kérdező hozzászólása: Általában amikor így sír fel szoktuk venni vállra és pár másodpercig abba hagyja aztán kezdi elõlrõl. Éjjel óránként volt fent és álmában is felsírt rövid ideig. Állandóan evett volna, vagy csak én gondolom így. 120 ml , meg issza. Nem rég még csak 90 ml evett meg abból is volt hogy hagyott.
Ezt a "tea fóbiát" sosem fogom megérteni.... http://termeszetesbabaapolas.hu/pici_poci/szomjazo_csecsemok
Utolsó köszi, ez hasznos infó (nekem legalábbis)!
A tapszeres babanak igenis lehet teat adni, nem rontasz vele! Mecsek baby vagy kamilla mehet! En csak babavizet adtam! A hasfajas tunete hogy a hasahoz huzogatja a labait kozben kifesziti magat es a sirasa is mas! Hamar meg fogod ismerni mikor sir azert mert ehes es mikor mert faj a hasa! A hasfajos siras nagyon keserves!
Igen, a hasfajos siras olyan, mintha hirtelen jonne egy gircs es attol kezd hirtelen hangos keserves sirasba a pici, nehezen megnyugtathato es kus ido mulva ujra kezdi... Babycalm-al probald enyhiteni a hasi gorcsoket, tenyleg segit

Kötény hasat milyen mozgással lehet eltüntetni? Ha nem is lehet eltüntetni de csökkenteni? Szülés után megmaradt. Most diétázok is.

Legjobb válasz: Szia!Két szülésen vagyok túl.86kg-ról fogytam le 55-re.Hasam még van.Én hasprést csinálok és mellette futok.Még lóg a hasam,de már nem annyira és érzem az izmokat is már.Szóval ajánlani tudom a hasprést és a futást.

Szia!Két szülésen vagyok túl.86kg-ról fogytam le 55-re.Hasam még van.Én hasprést csinálok és mellette futok.Még lóg a hasam, de már nem annyira és érzem az izmokat is már.Szóval ajánlani tudom a hasprést és a futást.
en amikor 40 kilót fogytam, infraszaunaztam --> se logo bor, se narancsbor most szules utan ismet hasonló volumenuk kellene fogynom (feluton vagyok majdnem :) ), es meg mindig az infraszauna dieta sport kombinációra eskuszom. viszont en nem megyek "direkt" testrészre, gyaloglás, uszas, viziaerobic..
A kérdező hozzászólása: köszönöm


Mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam, ha minden nap eddzem rá?

Minden nap eddzem hasra, mellette van egy edzéstervem is, szünetekkel, de a hasazást a miharabbi eredmény elérése érdekében minden nap eddzenék. 16 éves viszinylag izmos fiú vagyok, és hamar is izmosodom (szerencsére :D). Az étrendem megfelelõnek mondható, de hasra most intenzívebben szeretnék neki állni eddzeni, ezért az lenne a kérdésem, hogy mennyi idõ alatt látszódhatnak a kockáim? Már így is elég izmos a hasam, érezni is, de nem látszik, mert egy 3-4 cm zsírréteg van elõtte, egyébként máshol nem vagyok zsíros.

Legjobb válasz: A végtelenségig mehet az edzés a hasadra, hisz nem attól fog látszódni a kockás hasad, hanem attól hogy nekiállsz aszerint kajálni.

A végtelenségig mehet az edzés a hasadra, hisz nem attól fog látszódni a kockás hasad, hanem attól hogy nekiállsz aszerint kajálni.
Heti 3 hasedzés elég. Nem lesz jobb eredmény minden napos edzéssel, sõt! Az étrend a fontos és kell aerob edzés is.
Kardiózz többet. Szálkásító diéta. Máshogy nem fog lemenni a testzsírszázalékod.
nekem elsõ után látszott

Ha valaki terhes, akkor a hasa milyen "állagú"? Kemény, és nem lehet behúzni, vagy puha és össze lehet szorítani a hurkákat kézzel? 1-2 hónapos terhesen be lehet húzni még a hasat ha valóban terhes vagy?

Legjobb válasz: Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes,de azert kemeny ,mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar,meg az elejen amikor kiderult betudtam,de mostmar nem megy.

Nekem kemeny volt es meg mindig az, most vagyok 10 hetes, de azert kemeny , mert fel van puffadva.En nem nagyon tudom behuzni mar, meg az elejen amikor kiderult betudtam, de mostmar nem megy.
Én sajnos nem tudom mert még nem tapasztaltam!de ugy tudom kemény és nem tudod behuzni!
Szia! Az én hasam kemény mint amikor jól bekajálsz és meg sem bírsz mozdulni.Behúzni lehetetlen. Az elsõ két hónapban még rendszeresen puffadt a has azért nem tudod behúzni, de ez mindenkinél más. Üdv:18 hetes kismami
7 hetes babócás vagyok, és nem tudom behúzni, mert akkor fájdogál egy picikét a pocim! :)

15 éves fiú vagyok és diéta nélkül kb. mennyi idő alatt lehet kockás a hasam? Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova! A feladatokat rendesen csinálnám, nagyon kéne a kockahas!

Legjobb válasz: Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?

Nahát ezek a kérdések egyre inkább kezdenek olyanok lenni, mintha Bunny írná õket poénból. "diéta nélkül kb. mennyi idõ alatt lehet kockás a hasam?" Soha a büdös életben barátom! "Ha valami jóó edzéstervet tudnátok mondani, annak örülnék, természetesen itthonra, nem járok kondiba se sehova!" Nem kötelezõ kimozdulni otthonról, de akkor eredményt se várjál! Mit vártál? Majd zabálod a sok szemetet megcsinálsz 4000 felülést és ki leszel pattintva?
diéta nélkül nem lesz kockahas, fõleg hogy nincs helyi zsírégetés. Illetve lesz, de nem fog látszódni, ha most is zsíros vagy.
én azt tudom azért irtam hogy szálkásitson tömegelés után!!!!!!
utolsó, okés, de ettõl nem megy le a pici zsír a hasáról, mert nincs helyi zsírégetés. Tehát nem lesz elég a hasedzés önmagában!
Legfontosabb csináld ezt tömegnövelõ étrenddel ami most nem mondok meg mi hanem http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1110 ezt olvasd el és csináld minimum 3-4 hónapig de jobb le ha kicsit tovább is (EZUTÁN izmos lesz a hasad de valószínûleg nem kockás mert lesz rajta egy kis zsír) MOST JÖN a lényeg ezután szálkásító étrend kell amit szintén nem irok le hanem olvasd el ezt http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=1283
na jó segítek neked OLVASD EL A FEGYENCEDZÉST abba vannak jó gyakorlatok hasra is de a testépítõk fikázását ne vedd komolyan, amúgy mit vársz 2 óra felüléstõl??? OLYAN GYAKORLAT KELL AMIBÕL 8-12 (maximum 16) ismétlés tudsz csinálni csinál a LÁBEMELÉST meg Hasprést Lábemelés függeszkedve (nyújtott lábbal) ha nem megy akkor fekve JA ÉS
A kérdező hozzászólása: csak nincs kockahasam, eddig egy ideig csináltam normálisan napi 2 órányi felülést meg minden, és valamennyire látszódott is, csak én szeretném, ha normálisan látszódna
A kérdező hozzászólása: nincs rajtam sok sír, nem eszek semmi chips-féléket, se semmit...
Nem hiszem el hogy ezt a google ba miért nem lehet kikeresni: hasizom gyakorlatok. Vagy beirod a youtube -ba. Ha annyira akarsz kockahasat akkor kezdj el csinálni függedzkedve lábemelést pl. 4x20-at. Ja meg ha nincs diétád sosem lesz kockás hasad.
Ha csak a kockahas a célod akkor csinálj egy rakás aerobot. Izom is le fog menni rolad jo dieta nelkul de legalabb kockas lesz a hasad.
Elfelejtheted ilyen lusta hozzáállással.
Menj el játszótérre, kondiparkba és húzódzkodás fekvõtámasz, függeszkedés lábemelés és zászló tartás, l-tartás a parkban a padokon.Ezek nagyon jók hasra.

Lehet ez szexi? Linkeltem képet mivel nekem is ilyen a hasam. Amúgy 170 cm, 72 kg vagyok. Nagyon gáz ha ilyen a hasam? Ha állok akkor lóg így nekem picit.

a href="http://www.google.hu/imgres?q=l%C3%B3g%C3%B3+has&hl=hu&rlz=1T4ADFA_huHU465HU466&biw=1440&bih=660&tbm=isch&tbnid=5IwK1uZ9SktDbM:&imgrefurl=http://www.parameter.sk/rovat/bulvar/2009/09/07/foto-mely-elbuvolte-amerikat-logo-has-szexi&docid=4XynC204huuspM&imgurl=http://www.parameter.sk/sites/default/files/article_image/miller20.jpg&w=295&h=406&ei=cpvQT8pEyNS0BrqC2bsN&zoom=1" target="_blank">http://www.google.hu/imgres?q=l%C3%B3g%C3%B3+has&hl=hu&rlz=1..

Legjobb válasz: Zsííííír legalább még egy hellyel több amit meg lehet rajtad jó kutyakeményen dugni !

Zsííííír legalább még egy hellyel több amit meg lehet rajtad jó kutyakeményen dugni !
Jó lesz ez.
Nem olyan vészes, valakinek ez jön be
Nincs vele semmi baj. Bárcsak dédelgethetném egy kicsit!
Lehet-e szexi?Szerintem nem.Viszont nagyon gáznak, vagy gáznak sem mondanám egyáltalán.Általában fogyás után szokott így kinézni, mindenképp becsülendõ, ha egy nõ veszi a fáradtságot és megpróbál javítani az alakján, vagy egészségesebben élni.
ha egy az egyben ilyen az egész tested minta képen a csajé, akkor én megdugnálak, az tuti! F27
A kérdező hozzászólása: :D köszi
Én imádom, ha egy nõnek van egy kis hasa, mint a képen látható hölgynek, de olyan furán lóg az ott o.O :D

A terhesség miatt felpuffadt hasat be lehet húzni? Ha leülünk akkor gyűrődik? És milyen állagú?

Legjobb válasz: Nem lehet behúzni, nem gyûrõdik, mint a háj, szép gömbölyû akkor is, amikor ülsz! Legalábbis az én hasam ilyen volt! Nem lehetett összekeverni a kövérséggel. Milyen állagú? Hát, nem is tudom! Olyan izomszerû állagú. Nem puha, nem kemény, olyan pont jó! Már terhes vagy?

Nem lehet behúzni, nem gyûrõdik, mint a háj, szép gömbölyû akkor is, amikor ülsz! Legalábbis az én hasam ilyen volt! Nem lehetett összekeverni a kövérséggel. Milyen állagú? Hát, nem is tudom! Olyan izomszerû állagú. Nem puha, nem kemény, olyan pont jó! Már terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Még most nem szeretnék terhes lenni. :) És ha lefeküdtél, akkor is megmaradt? Nekem csak a köldököm körül van egy kicsit felpuffadva, ha állok, akkor keményebb, de ha leülök és farmer van rajtam, akkor kicsit gyûrõdik, ha lefekszek, akkor pedig megint olyan, mint amikor állok, keményebb és kidudorodik a köldököm körül.
:) ))))) A terhesség nem ilyen. :) Nem gyûrõdik, nem lehet behúzni (tekintve, hogy a babát nem lehet behúzni, és azt, hogy milyen "állagú", nem igazán tudom értelmezni... :) Tekintve, hogy az a méhed, ami egy nagy darab simaizom, izomállagú. 32 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitok! Igen, én tapasztalatlan vagyok ebben a témában. :) Akkor gondolom összefogni sem lehet a hasat úgy, mint a husis hasat?!
Nem. Már csak azért sem, mert igen hamar elkezd mocorogni bennem pl. a kisasszony, ha valamilyen "támadás" éri a pocakom (már egy gyengédebb simire is rugdosás a válasz):) . Na persze ez korai terhességben még nem így van. De más a terhes has, mint az úszógumi. :)
A kérdező hozzászólása: Korai terhességben milyen?
Akkor is ugyanolyan, de nem mozog még benne a baba attól, hogy megsimogatod. De ha terhességtõl tartasz, annak nem a hasnövekedés azért az elsõ tünete, ha meg már ott jársz és nem vetted észre, akkor az nagyon durva.
Elsõ vagyok! A terhes has akkor is megmarad, ha lefekszel! Nem teheted félre a babát, és nem csúszik oldalra! :-) Neked háj van a hasadon! Sok kismaminak csak a 20 hét körül látszik a terhesség!
attól lehet, hogy még nem érett meg rá.... majd fog csinálni mindent 8-9 hónaposan, minek sietteted a dolgokat?
Az én cicám 9 hónapos (majdnem, a héten lesz annyi). 3 hónapos kora óta járunk gyógytornára, Dévényre, de még most sem kúszik, csak a forgás megy, pedig semmi nem indokolja a lemaradást. Mostmár biztos, hogy csak késõn érõ típus :-) Õ is sokat 'repked' hason, még most is. Kicsit rosszul esik, amikor látom, hogy a vele egyidõsek már miket tudnak, de ez legyen a legnagyobb problémánk! Sokat gyakoroljuk vele a kúszást, remélem, nem hagyja ki. Vidd el gyerekorvoshoz, vagy rögtön neurológushoz, ha tudod. Gyógytornásznak is érdemes megmutatni, egy halom gyakorlat van, amit otthon is tudtok vele csinálni. Hintázzatok vele sokat (ha van hintátok).
Kedves 16:19! Fogalmam sincs, hogy miért vagy ilyen ellenséges. Ha jól emlékszem, akkor én a kérdésre válaszoltam, a legjobb tudásom szerint. És igenis örülök, hogy az én lányommal nincs probléma. Ugyanis látok elég problémát fejlesztõ pedagógus révén. Igazából nem Veled akartam vitatkozni, hanem a kérdésre válaszolni. Te kezdtél el bunkóskodni, bár nem értem az okát. Ha a Te gyermekeddel semmi gond, akkor örülj. Attól még másnak lehetnek problémái. Üdv.
Irass a dokival beutalót neurológiára. Nézessétek meg, és õ majd ír beutalót gyógytornára. Mi így jártunk. Az én fiam ennyi idõsen még a kezeit se tette le, ha hason volt, csak repült.
Még szerencse hogy a te gyereked ennyire tökéletes! Örülünk neki tiszta szívbõl!
Nem azt mondtam, hogy fogdd vissza. A kérdezõnek mondtam, hogy ne erõltesse. Nem tudom hogyan lehetne egy gyereket visszatartani, csak azt tudom, hogy ez nem jó. Én már a végkifejlettel foglalkozom, nem az elõzményekkel. Szerencsére az én lányom minden lépést végig csinált pont elég ideig. Egyébként egy percig sem állítottam, hogy minden gyereknek fejlõdési rendellenessége lesz, aki nem mászik. Csak ez az egyik oka ezeknek a bajoknak.
Biztos minden úgy van jól, ahogy mondod! Viszont mesélje már el valaki nekem, hogy hogyan tiltsa meg az ember egy gyereknek, hogy ne kússzon kevés ideig és már ne váltson át a mászásra és végképp fel ne álljon 9 hónapos kora elõtt eröltetés nélkül????!!!!
Hidd el, én igen. Többet is. Sõt, olyat is, akinek "csak" letakarták az egyik szemét egy évig. Õ dyscalkoliás lett. Mert attól kezdve, hogy letakarták a szemét, kihagyott néhány nagymozgás fajtát. csak olvass utána. A kérdezõnek: ne erõltetsd!!!
Szerintem az sem jó, hogy ha valaki elõre kárál, mint a varjú. Nem ismerek egyetlen egy gyereket sem, aki kihagyta a kúszást és dyslexiás/gráfiás lett.
Semmirõl sincs lemaradva. Ne siettesd, megvan a saját érési ritmusa. Nagyon nem jó, ha egy gyerek idõ elõtt feláll és elkezd menni, kihagyva a mászást( vagy csak kevés ideig). Ebbõl lesz a késõbbi dyslexia, dysgrafia. Minden mozgásformának szerepe van az idegpályák fejlõdésében. Ha néhány száz idegpálya-kialakulás nem történik meg, akkor már tanulási nehézség is adódhat.
Az én kislányom 7, 5 hós korig csak nagyon ritkán (szerintem véletlen) fordult meg hasról hátra. Hátról hasra ment, de vissza nem. S akkor (7, 5) hósan kezdett egyszerre tobbmindent csinálni: kúszni, kutyázni, ha felultettem , akor már tartotta magát. Most 8, 5 hós, s úgy mászik mint a gyorsvonat, s már állni akar. Ne aggódj, eljon az ideje mindennek.
Az én kislányom fél évesen felállt és már kapaszkodva jár-kel. Szinte már egyik játék sem olyan érdekes, mint az álldogálás és a járkálás. Kb. 2 hétig mászott és akkor gondolta ez már uncsi és felállt. :) Amúgy minden gyerek MÁS! A másik gyerkõcöm 9 hósan állt fel és 1 évesen járt már egyedül. Próbáld meg ösztönözni. Mondjuk egy felfújható lufival! Azt nagyon szokták szeretni minden korban!
Ne zavarjon, õ kicsit lustább, nem próbálkozik még annyira az új dolgokkal, nincsen ebben semmi baj. Az én kisfiam 7 hónapos, de ugyanezt csinálta. Hasról hátra már fordult régóta, de fordítva csak nagyon ritkán, elvolt úgy. Ha hasra tettem, akkor csak a fejét emelte, és "úszkált". 2 hete kezdett el forogni, gurulni, tehát már sorozatba fordul hasról hátra, hátról hasra, és kinyomja magát a kezével. Már próbálkozik kúszással is, de még nem jött rá a technikájára. :) Engem is zavart kicsit, úgy éreztem le van maradva, de nincs így, úgyhogy nyugi, hamarosan elkezdi a dolgokat.
Kúsznia még ráér. Ami a forgást illeti, doki mit mond rá? Annó mi sem forogtunk 6 hósan, elküldtek fejlõdésneurológiára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Siettetni nem akarok semmit félre értés ne essék, csak a védõnõ azt mondta legalább forognia kellene!

Az normális hogy 5-6hetes terhessen enyit fáj a hasam és a derekam? Mindenem fáj. A fogam is begyulladt. A derekam az nagyon fáj és nem tudok aludni sem. Nagyon fáratnak érzem magam. Ez normális? és honnan lehet észrevenni ha vki méhenkivüli?

Legjobb válasz: normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))

normális. ha méhenkívüli lenne akkor egyszerre nagyon elkezdene görcsölni a hasad. de gondolom orvosnál voltál már nem? mert akkor látnia kellett hogy a méhedben van a petezsák nem a vezetõben. haza se engedett volna ha nem ott van:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Még nem voltam dokinál, csak kedden megyek:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!