Találatok a következő kifejezésre: Lehet hallani szívhangot (10 db)

Nekem már 7 hetesen hallatszott a szívhang. Már te is fogod hallani. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és Boldog baba várást!
Én is 5 hetesen voltam elõször, 3 hét múlva hívott vissza. Mint kiderült, akkor nem 8, hanem 9 hetesek voltunk, és volt szívnahg is.
Nekem 6 hét és 4 nap után volt szívhang :) . nektek is lesz!

10 hetes terhes vagyok, van otthoni ultrahangos készülékem, a szívhangot már lehet hallani 10 hetesen, vagy még csak a doki látja?

Legjobb válasz: én is akartam venni, szívhangot hallgató készüléket,brendonba láttam 10.000ft, de rájöttem a szívbaj jönne rám,ha nem találnám meg a babaszív hangját...meg szinte mindig azt hallgatnám,amikor eszem,h ver a szíve, amikor fekszem stb....

én is akartam venni, szívhangot hallgató készüléket, brendonba láttam 10.000ft, de rájöttem a szívbaj jönne rám, ha nem találnám meg a babaszív hangját...meg szinte mindig azt hallgatnám, amikor eszem, h ver a szíve, amikor fekszem stb....
Nekem a kórházban , és a védõnõ is azt mondta, hogy 20 hét után lehet hallgatni. Nekem 22 hét után hallgatta meg a védõnõ elõször. 10 hetesen szerintem még kicsi , és lehet erõtlen ahhoz, hogy halljad, de vidd el a védõnõhöz, megmutatja hogy kell használni.-)
A védõnõm 16 hetes koromban hallgatta elõször...

Ha hallani szeretném a szívhangot, akkor szólni kell a dokinak, vagy ha már lehet hallani akkor automatikusan megmutatja?

Legjobb válasz: Ha elsõ vizsgálatra mész, akkor biztosan megmutatja, ha már van.

Ha elsõ vizsgálatra mész, akkor biztosan megmutatja, ha már van.
Nekem nem mindig kapcsolták be a hangot, inkább szólj ha nem hallod.
6. héttõl lehet hallani a szívhangot elõtte nincs. Nekem is mindig bekapcsolják nem sokra csak egy percre. Szerintem szólj nyugodtan és akkor majd mond rá valamit, bekapcsolja vagy el mondja, hogy sajnos rossz a gép vagy ilyesmi.
A legtöbb doki automatikusan kapcsolja be a hangot, hogy megmutassa a szívdobogást. Ha mégsem tenné, legfeljebb megkéred.
Nekem a 6. héten még nem volt szívhang, a 7. héten is csak a gép mutatta, nem lehetett hallani, pedig valamit tekergetett a doki. Talán legközelebb. :)

Lehet hallani a szívhangot hasi uh-n is? Vagy csak hüvelyin?

9 hetes 5 napos terhes vagyok, és jöv? héten kedden kell visszamennem a dokihoz. Hasi uh-t csinált 6 hetesen is,akkor voltam el?ször, és csak a petezsákot látta, ami 16 mm átmér?j? volt. Most már fogom hallani a szívhangot? Bocsi a hülye kérdésért, de tényleg nem tudom. Els? babánk, és nemigazán van tapasztalatom.

Legjobb válasz: Hallani nem csak látni fogod,ahogy mozog ,ver a szíve.Legalábbis nálunk mindegyik géoe olyan a dokinak,én 21 hetes vagyok,de még nem hallottam,csak láttam.

Hallani nem csak látni fogod, ahogy mozog , ver a szíve.Legalábbis nálunk mindegyik géoe olyan a dokinak, én 21 hetes vagyok, de még nem hallottam, csak láttam.
gépe, bocs
Szia! Nekem sohasem csináltak hüvelyi uh-t, csak hasit. Ez tényleg gépfüggõ lehet, mert nekem így is meg tudta mutatni a kicsi szívhangját a doki már a legelsõ uh-n! Boldog babavárást!
én a 6hetesen hallottam a szívhangot :D gépfüggõ boldog babavárást
utolsó válaszoló vagyok.hasi u.h. volt
Szia, Én elõször a 12. heti nyaki redõn hallottam elõtte csak láttam, hogy dobod a pici szivecskéje folt alakban.Sajnos nem nagyon engedhetik meg a rendelõk maguknak, hogy minden gép fel legyen szerelve olyan kütyüvel amitõl hallani is lehetne.De a genetikain mindenképpen szerintem...
Egyszer hallotam uh-on a szívhangját a 8. héten, azóta uh-on nem hallottam, pedig ugyan oda járok. Ez hasi uh volt. Most a védõnõ és a doi szokta meghallgatni azzal a készülékkel, nem tudom mi a neve. 22 hetes kismami

Hányadik héten lehet először szívhangot hallani? Mikor érdemes visszamennem Uh-ra? Most a 6. héten vagyok. Múlt héten 4, 1 mm mért a doki.

Legjobb válasz: A babák szíve a 6.-7. héten kezd el dobogni, akkor már az orvos is látja. Boldog babavárást:)

A babák szíve a 6.-7. héten kezd el dobogni, akkor már az orvos is látja. Boldog babavárást:)
Nekem a 6. héten még nem volt szívhang, legközelebb a 9. héten kellett visszamennem, addira már jól látható volt a pulzálás. :)
Nekem már volt szívhang, amikor 6 + 1 hetes voltam, de a doki azt mondta, szerinte még csak 5 hetes vagyok. Igaz is, hosszú, 35 napos ciklusaim voltak. Szerintem az UH készülék minõségétõl is függ, hogy lehet-e már látni a pulzálást. Egyébként akkor az enyém még csak 2, 6 mm volt :) . Tegnap, két hétre rá már több, mint 1 cm :) ))

6-7 hetesen mikor azt mondják, hogy már van szivhang, akkor a baba szive már ki is fejlödött vagy csak még azt lehet hallani ha pulzál a kis szive? Remélem értitek a kérdésemet!

Legjobb válasz: Akkor még csak együregû szívcsõ van. Azután kezd fejlõdni egészen a 12. hétig. Addigra kialakul a 4 üregû szív. Legalábbis én így tudom.

Akkor még csak együregû szívcsõ van. Azután kezd fejlõdni egészen a 12. hétig. Addigra kialakul a 4 üregû szív. Legalábbis én így tudom.
Elsõ vagyok. http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=42&menu.. Itt nézd meg a második videót, 2 perc10 mp körül van szó a szivecskérõl. :)

Vettem szivhang hallgatot, hogy hallhassuk a babat a pocakban. Most 9 hetes es 4 napos. Meg nem hallani. Miert? Es mikortol lehet? Mar nagyon varjuk hogy hallhassuk!

Az uh mar volt szivhang.

Legjobb válasz: A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.

A szívhangfigyelõ leírásában mit írnak? Hányadik héttõl hallható vele? Mert benne kell lennie. Egyébként meg azért nem hallod még, mert 12. hétig a méhed a szeméremcsont mögött van, azután éri el a növekedése, illetve haladja megy a csont magasságát. Amíg a csont az "útban" van, addig biztos, hogy szívhangfigyelõvel nem fogjátok hallani. Nekem egy elég jó minõségû, érzékeny készülékem van és azzal is csak a 12. hét után volt hallható a szívhang. De még arra sem kell mérget venni, ha nem találjátok vele ne ess kétségbe. Egyébként meg van olyan készülék is, amivel például csak a 6-7. hónaptól lehet megtalálni.
kb. a 20. héttõl hallható a szívhang figyelõvel a kicsi szíve! addig kitartást! :)
Ohh, egy kilenc hetes négy napos magzat teljes mérete max 4-5 centiméter, a szíve ebbõl mennyi lehet?! Az ultrahangon ha jól sejtem, nem HALLOTTAD a szívhangot, hanem max LÁTTAD a szív pulzációját. Türelem, szerintem is vagy a 18-20-ik hétig legalább.
A második válaszoló vagyok. Ha azt írják, hogy a 12. héttõl hallható vele, akkor nyugi, ne aggódj, rakd el három hétre szépen a készüléket. Hidd el, ha már korábban is hallható lenne, akkor azt írták volna a tájékoztatóban, hiszen az a készülék minõségét és marketingjét emelné még inkább. Ha esetleg a 12. hét után sem találod, akkor se ess pánikba, én is csak nagyon-nagyon nehezen találtam meg még akkor, sokszor már rémeket képzeltem és görcsösen kerestem, piszkáltam a pocimat vele, mert azt hittem, hogy azért nem hallom, mert baj van, közben meg csak azért nem hallottam, mert nagyon-nagyon pici volt a babó. Egy-egy ilyen eszeveszett keresgélés után néha én idegbõl raktam le és csak napokkal késõbb próbálkoztam ismét, mert úgy gondoltam, többet ártok a pocakom zaklatásával és az idegeskedéssel. A 14. héttõl viszont már mindenféle szenvedés nélkül könnyen megtaláltam.
Koszi a valaszt! En is kulfoldon vagyok, de en meg csak 6 hetes vagyok.
Még korai. Olyan 12. hét körül nézettem meg a védõnõvel, de õs is alig találta meg. A közepe, vége felé lesz ez hasznos.
A Mini Manó bababoltban van, a XIV. Nagy Lajos kir.útján van a bolt, de a pontos címért nézd meg a honlapjukat.5.5hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Elvileg 12 het volt a papirjan.En kulfoldon vagyok es neten rendeltuk 5000 forint korul.Koszi a valaszokat!Akkor meg varok!
Hol lehet ilyet venni és mennyibe kerül?
Én olyat vettem, ami a 20. héttõl írja, hogy hallható vele Babókánk szívhangja. Most léptem a 19.-be, és én is probálkoztam már vele rendesen, de mindenki megnyugtatott hogy egyrészt ha rá van írva hogy a 20. héttõl, akkor mit várok egyáltalán elõtte, másrészt meg még akkor sem biztos hogy mindíg hallgató lesz ( nagyban függ a babák poziciójától is, hogy hogyan fekszenek ) Szóval nyugi, bár én is úgy várom már hogy halljam a szivecskéjét :)

6 hetes és 2 napos terhességnél már lehet szívhangot is hallani?

Legjobb válasz: Hogy hallani lehet-a azt nem tudom de látni már kellene.

Hogy hallani lehet-a azt nem tudom de látni már kellene.
A kérdező hozzászólása: Voltam ma uh-on. Szépen látszódott, hogy jó helyen ágyazódott be és a szív lüktetése is látszódott. 4 hét múlva kell mennem újra.
Nekem az elözõ babámnál 5+3 hetesen már volt, a mostani babámnál 5+5 hetesen volt.
Írd meg mindenképp engem is 6hetesen rendelt vissza a doki.Kíváncsi vagyok nálad mit láttak.:)
A kérdező hozzászólása: Délután megyek, megírom majd, persze. Tüneteim? Émelygés, bár nem vészes és feszülnek a melleim. Sokat fájdogál az alhasam is, mintha meg akarna jönni, olyasmi érzés.
Megirnád holnap hogy mit láttatok uh-on?Mert én csütörtökön leszek 6+2, és akkor szeretnék menni dokihoz.Nagyon kiváncsi vagyok hogy mit lehet ilyenkor látni.Van valami tüneted?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Uh-on gondoltam. Holnap megyek. :)
UH-n már esélyes, de ha nincs még akkor visszahívnak. 7 hetesen UH-n már kell lennie, de pl szívhang készülékkel még nem lehet hallani, azt majd kb.15. hét körül.
Az utolsó menstruáció elsõ napjától számoljuk a heteket és napokat.
Bocsi, hogy belekérdezek, mi még a babaprojekt elején vagyunk:honnan lehet ennyire pontosan tudni, a teherbeesés idõpontját? Hisz ha egy héten többször is együtt vagyunk, honnan tudom hogy melyik nap fogant meg???Még egyszer bocsi
Igen.
Igen lehet, hogy már lesz de ha mégse ne ijedj meg mert ez változó.
1.vagyok. Gratulálok! :D

Lehet e hallani a szivveresedet eleg hangosan egy magzati szivhang hallgatoval a szemeremdombod korul a 7. heten, ha nem vagy terhes?

A kerdes bonyolult bocs. A helyzet a kovetkezo: Angliaban elek, es itt nincs korai uh, hacsak nem fizetsz erte. Csak 12. heten van. Terhesgondozason is csak kesobb, 12.het kornyeken hallgatnak magzati szivhangot. Ezert elso babammal vettem egy otthoni magzati szivhanghallgatot, ami joval gyengebb, mint az orvosi kutyu. Elso babammal a 11. heten vettem. De most, hogy megint terhes vagyok, ugy gondoltam, hamarabb kiprobalom. Ha nem is hallhatom a magzati szivhangot, talan valamit hallhatok, ami ra utal. Par napja, talan akkor voltam 6+2 hallgatoztam, de az eg vilagon semmit se fogtam be. Most az elobb viszont valamit hallottam. Most vagyok 6+6. Utemes lassu pulzalast hallottam a szemeremdombom folott (epphogy folotte) kozepen, de forgatni kellett a magzati szivhang hallgatot egy darabig, mire megtalaltam. De csak azon az egy ponton, sehol mashol nem hallottam. A kerdesem az, hogy mi lehetett az? Hallani lehet e ezt ott, ha nem vagyok terhes (akar fel is szivodhatott mar a tuttom nelkul, hisz csak 11 hetesen hallhatom kb eloszor, hogy van e ott valami.) Tudom, hogy nem kene ezen agyalnom, idegeskednem, de ...megis, szeretnem tudni, hogy minden rendbe van e, olvastam egy angol forumon, hogy a csaj 12. heti uh-ra ment, de kozoltek vele, hogy 6 hetesen elhalt...nem is gondoltam volna, hogy van ilyen, eszre se vette. Elmeletben szerintetek lehet e hallani ott a szivveresemet. Korulbelul azonos volt az utem. A magzatot meg kizart, hogy hallottam, de esetleg utalhat e ez mondjuk koldokzsinorra, placentara?

Legjobb válasz: ha azonos ütemü a te szivveréseddel akkor az nem lehet a baba mert a szive is és a köldökzsinorban áramlo vér pulzálása is gyorsabb ütemü,de azon ne aggodj hogy ba van,annak lennének tünetei!boldog babavárást kivánok

ha azonos ütemü a te szivveréseddel akkor az nem lehet a baba mert a szive is és a köldökzsinorban áramlo vér pulzálása is gyorsabb ütemü, de azon ne aggodj hogy ba van, annak lennének tünetei!boldog babavárást kivánok
Szerintem a hasi ütõeredet találtad meg :) azt nagyon könnyû, pont ott ahol leírtad :) Ilyenkor még csak UHval találják meg a baba szívhangját!Én 9 hetesen találtam meg elõször angelsounds szívhanghallgatóval a babát :)
a baba szíve sokkal gyorsabban ver mint a tied. elég idegölõ lehet h 12. hétig semmit sem tudzs. Én mindkét gyerkenél a 6. héten már dokinál voltam uh-n hogy tudjam minden rendben van e. persze utána megint csak 12 hetesen mentem de legalább tudtam h jó helyen van és hogy él :) azért szorítok érted!
igen, a saját hasi verõeredet hallhattad, mást még ilyen korán nem hiszem, a placenta alapból csak a 3. hónap végefelé kezd el kialakulni.
A kérdező hozzászólása: Azt tudtam, hogy nem a baba, csak remeltem, hogy esetleg a placentat talaltam meg:D 9 hetesen mar bemerted az angel sounds-al, hu, az szuper, nekem ugyanis pont ilyen markaju van, akkor esetleg, ha makom van, en is be tudom merni:D Akkor mar nem kell sokat varni:D

4D-n a szívhangot hallani is lehet?

Még eddig nem hallottuk, csak láttuk a szívműködést. Jó lenne már hallani is :) 20 hkm

Legjobb válasz: Igen:)

Igen:)
még sima ultrahangon is hallani lehet.
igen :)
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy sima uh-n is hallani, de eddig még egyszer sem hallgatta meg a doki. de majd a 4D-n :)
Tök érdekes én csak sztk-ba járok, de többször meghallgatta már a doki, meg a 18.héttõl a védõnõvel is hallgatjuk ha megyek. 20hkm
A kérdező hozzászólása: én is a kórházba járok, de se a 12. se a 19. heti uh-n nem hallgattuk a szívhangot. csak a szívkamrákat meg egyéb dolgokat mért, vizsgált a doki

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!