Találatok a következő kifejezésre: Lehet ha csináljuk (567 db)

Megoldás lehet, ha csinálok még egy terhességi tesztet, hogy megtudjam a baba hogylétét?

Én lennék a négyhetes terhes aki már nem érzi az eddigi jeleket. Köszönöm az eddigi válaszaitokat. Dokinál még nem voltam, mert szabin van. Szerintetek ha csinálok mégegy tesztet itthon akkor az csak akkor mutat pozitivat ha rendben van minden (él?, meglév? magzat)a babávál?

Legjobb válasz: Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel,de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!

Atetsz a hcg hormon jelenlétét jelzi.Szerintem ne idegeskedj azzal nem segitel, de ha te ugy érzed akkor csináj még egy tesztet.De elöször is nyugalom!
Szia. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, ha a szervezetedben megvan a megfelelö HCG hormon szint.Ennek a terhesség elörehaladtával megkell nönie.Nekem legalábbis azt mondták a két vérvételem között, (3 nap alatt)meg kell dupla´zódnia , az a jó. Csina´lj még egy tesztet, ha gondolod. Èn a te hejedben elmennék egy mésik orvoshoz, ami´g a tiéd nem jön vissza a szabiról. szori´tok.21hetes kismama.
SZRTINTEM IS MENJ EL EGY MÁSIK DOKIHOZ, MERT Õ LEGALÁBB 100%-RA MEGMONDJA NEKED, HOGY MI VAN A PICIVEL
Szia én májusban vetéltem el a babámat amikor korházba kerültem már nagyon véreztem a mûvi befejezés elött tesztet csináltak és pozitív lett pedig már 2hete nem élt a baba csak a szervezet hormon szintje maradt meg valamiért.Azt tanácsolom neked SOS ORVOS.
Szerintem ne olvasgass rémtörténeteket, mert csak még idegesebb leszel. addig kár festeni az ördögöt a falra amig nem lát egy orvos.
Ez nem rémtörténet sajna ez a valóság õ kérdezte én leírtam hogy igy ilyen is van.
Nem ijesztgetni akarlak, de a teszt a magzat felszívódása után még jó pár napig pozitívat mutatna. Szóval nincs értelme csinálni, ebebn a helyzetben. Tényleg ne idegeskedj ezen. Ez nem vezet semmi jóra! A végén még azért fog elemenni a baba, mert halálra idegesíted!
Szerintem nem kell aggódni, négyhetesen nem nagyon lehet érezni még semmit a babával kapcsolatban (én ilyenkor még nem is tudtam róla, hogy terhes vagyok), az meg, hogy most nem érzed feszültnek a melled, meg ilyesmi, nem nagyon jelent semmit, még érezheted, de lehet, hogy csak szerencsés alkat vagy.

12 éves fiú vagyok és az a gondom, hogy ha csinálok önkielégítést, utána pár napig fájnak a heréim és a hasam. Lehet, hogy korai még? (Egy éve csinálom, magömlésem még nem volt. )

Legjobb válasz: 12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17

12 évesen állt még nagyon ritka a magömlés. 14 éves korban kezdõdik kb. de nyugottan kielégítheted magad....persze ha ovatosan csinálod nem fog semmid se megfájdulni! hajrá xD F/17
Nézd, 12 évesen olyan pont határeset, hogy a fiúk kezdik vagy nem kezdik, de mindenesetre nem normális az, hogy utána fáj a hasad .... Semmiképpen sem! ne legyél szégyenlõs menj el nyugodtan orvoshoz, vag yha az vagy, akkor menj el magán-urológushoz, ill. andrológushoz, és legalább õ elmagyarázhatja neked mi is a helyzet, vagy egyáltalán lehet-e összefüggés. Ne aggódj, hall õ különbeket is, nem fog meglepõdni !
Uaramatyám, miket írtok Ti egy 12 éves fiúnak! Az utolsóra gondolok, az elsõrõl már ne is beszéljünk. A spermium termelés, elvonja a a csontokból, az anyagokat. Micsoda? Egyébként, pedig mond el apukádnak és utána fog járni, remélem vagytok olyan viszonyban.
20:16 használható tanácsokat lenne jó adni, nyilván a saját apukájának nem fogja elmondani .... A különbözõ ásványi anyagok elvonásában viszont lehet ráció, na de még miondig semmi összefüggés nincs a hasfájással, szóval valami nincs rendben na, ez teljesen biztos. UROLÓGUS VAGY ANDROLÓGUS !
Hát lehet hogy mostanában kezd a dolog elõjönni, ha valaki túl korán túl sokat csinálja, hamarabb lehet magömlése, és lehet hogy a spermiumtermeléshez épp a csontok fejlõdéséhez szükséges anyagokat vonja el a szervezet, úgyhogy nem jó dolog...de utána kell ennek nézni mert nem jó ez így... tût meg ne dugj bele, de gondolom azért nem tennéd bmeg...te jó ég az is hülye aki ilyet ír...
Semmi bajod nincs, csak még éretlen vagy az önkielégítéshez.Azért fáj a hasad, mert felizgatod magad és nem követi kielégülés, magömlés.Ha nem érzel késztetést ne csináld, csak mert mások is csinálják.Ráérsz, a szervezeted úgy is jelzi mikor van itt az ideje.Ha volt már éjszakai magömlésed.
12 evesen meset nezz ne a farkadat verd. hova jutunk? jo h nem akarod megdugni az osztalytarsaidat
attól mert valakinek még nincs magömlése, attól még orgazmusa lehet
manapság már a 10 éveseknél is nagyon nagy divat.a hasfájás nem normális.
Én is 12 multam és önkielégitést csinálok magamnak! Nekem nem fáj a hasam, de élvezetes az biztos! Nem szabad tul erõsen!
nincs semmi bajod csak túl durván csinálod vagy túl sokáig
Na de akkor részletezhetznéd mibõl is áll nálad egy ilyen cselekedet? :-) Tehát no magömlés ... akkor maga az élvezet azért megvan? Figyi ezt tényleg beszéld meg szakember orvossal, nyilván ne a háziorvosoddal, nekem kicsit furcsa, d eegy biztos: a hasfájás baromira nem természetes és azt meg kell beszélni valakivel
utolsónak: ez megint mekkora fazság ha fáj a hasad az nem normális emnj el vele dokihoz 12 évesen nyugodtan maszturbálhatsz, orgazmushoz még az sem kell hogy bármi kijöjjön
Erre én tudom a választ.ÉN is 12 éves vagyok.Én már régebben csinálom.A hasfájás azért van mert durván csinálod a heréd azért fáj mert serdülsz.De azért menj el orvoshoz:) :)
Nem, nekem is ez volt a baj.Bármi lehet igazából, egyszerû porosodás is.Szervízbe vidd el.
Mikor veted? újonan? tápegység márka, tipús, név?! és Watt is virusirtót használsz mit? (csak mert kulcszónk ot a virus) volt valami hardver csere? driver frisités? nem árt néha de van hogy valmikor nem job az újab . takaritva volt pc? vagyis nem lehet hogy túlmelegszik valami? akár táp? televan koszal már? videokártya hütöje proci hütöje rendbe? házon van szelözö? . Speccy (Piriform oldalárol) pl kiir sok adatot gépröl pl hömérsékleteket is
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet h 4-5 éves gép, de faszán mûködik, óvva lett. Egy wichester csere volt egy éve, azon kivül most egy DVD író csere. F-secure-t használok de nem hiszem h virus lenne, am mindent megfog 3 éve ezzel nyomom. Karácsonykor kiporszivozás után nem indult el, de nem a porszivo miatt, ijedtségbõl azóta nem porszivoztam ki, a kosz lehet. A túlmelegedés ellen mit csináljak a ventillátor megy benne meg minden.
A kérdező hozzászólása: leszedtem a speccy-t és olyan 30-40 celsius minden de a video kártya 70 celsius. az a ludas igaz?:D
A kérdező hozzászólása: és idõbel 97-et is elér az már gáz ha jol olvastam:D


Saints row 3-ban, hogyan lehet hamachival lanozni? Mert ha csinálok egy játékot a haverom nem látja, és én se ha ő csinál.

Legjobb válasz: Próbáltátok már tûzfal kikapcsolásával? Ha nem, akkor feltétlenül! Nekem ugyanez volt minecraftnál, és ez oldotta meg.

Próbáltátok már tûzfal kikapcsolásával? Ha nem, akkor feltétlenül! Nekem ugyanez volt minecraftnál, és ez oldotta meg.

AZ automata mosogépel mi lehet ha vizet beengedi de utána nem csinál semmit csak zug, nem csinál semmit. PEdig megszakitásokal 3 éve használom, whirlpool?

Legjobb válasz: Ha bele nyúlsz , kézzel megtudod forgatni a dobot?Ha igen akkor elektromos baja lesz valahol,innen nem megy egy könnyen a találgatás,ha szorul és nehezen forgatható, akkor meg csapágyas.

Ha bele nyúlsz , kézzel megtudod forgatni a dobot?Ha igen akkor elektromos baja lesz valahol, innen nem megy egy könnyen a találgatás, ha szorul és nehezen forgatható, akkor meg csapágyas.
A kérdező hozzászólása: köszi, és ezeknek javitása drága lesz?
Így hogy drága lesz e, nem tudom megmondani.Attól függ mit kell cserélni.Sok elektromos baja nem lehet, motor, kondi, progikapcsoló, panel, nem olcsó egyik sem.A kondenzátor kivételével. Aztán lehet hogy csak egy kontakt hiba.Csapágy, pár ezer.a beszerelés 4-5 ször többe kerül.Ha benne vagy a témába, akkor olcsóbban kijön ha magadnak csinálod.
olyan a hangja mintha mosna csak nem forog? ha igen akkor elszakadt az ékszíj
A kérdező hozzászólása: volt a szererlö motor hiba.nem tudom érdemes lenne még megcsináltatni 1 uj bele kb35000

Nem lehet valahogy beállítani a Telenor One Touch-os telefonomnál hogy ha csinálok képet videót ne adjon ki hangot ha csinálom?

Pityogó hangot ad ki ha készítek egy képet vagy videót nem lehet valahogy megoldani hogy ne legyen hang ?

Legjobb válasz: Tudtommal nem. Ez egy biztonsági funkció a telefonban ,hogy ne tudj mozgólépcsõn az elõtted álló nõ szoknyája alá fotózni észrevétlenül :) Most azt gondolod,hogy ez vicc ? Nem , valóban ilyen okokból nem kapcsolható ki a zárhang a telefonok nagyon nagy részénél !

Tudtommal nem. Ez egy biztonsági funkció a telefonban , hogy ne tudj mozgólépcsõn az elõtted álló nõ szoknyája alá fotózni észrevétlenül :) Most azt gondolod, hogy ez vicc ? Nem , valóban ilyen okokból nem kapcsolható ki a zárhang a telefonok nagyon nagy részénél !

Műköröm fellevegősödés mitől lehet? Ha évek óta mindent ugyan úgy csinálok, ugyan azt a terméket használom mindenkinél és 99%-ban nincs gond a körmökkel, de van egy csaj akinek bármit csinálok szinte 1 hét alatt fellevegősödik és egybe lejön!?

Köröm formája kicsit laposabb és szélesedő köröm, nem átlagos. Lehet netán, hogy zsírosabb a körme? Porcelánnal építettem neki (nem tippes), tudom, hogy a megfelelő reszelés, bőrhöz ne érjen az anyag meg az ecset, minden zsírtalan legyen, másokkal nem is szokott gond lenni, de most ez kifog rajtam! :/ Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Legjobb válasz: Nem okoz vegyszer fellevegõsödést.

Nem okoz vegyszer fellevegõsödést.
ok, látom, mindenki nagyon ért hozzá. mondjuk én ezt oktatom, és több éves tapasztalat van a hátam mögött, nem egy hasonló esettel, kb nulla köze volt a tisztítószerekhez. na mindegy, akkor ok, a tisztítószer okozza.
egy erõsebb tisztítószer igen ha nem használ kesztyüt
valami vegyszer az oka, például tûzhelytisztító, stb
Ezt a kérdést érdemes lenne egy körmös oldalon feltenni, nem itt. Amúgy van ilyen, hogy valakinek a körme nem bír bizonyos anyagokat. Ritkán, de elõfordul. Meg kell próbálni zselével. ha azzal sem megy, akkor vagy jár kéthetente, vagy lemond a mûkörömrõl.
Nem bírja a körme a porcelánt. Nekem is van egy ilyen vendégem, nála a zselé viszont bevált! Nem levegõsödik, nem jön le.
Simán, csak a körömformája is okozhatja. Nem lehet, hogy egy kicsit kanál?
Szia, nekem is van ilyen vendégem neki 2 hét után felválik, azt mondja kicsit fel is feszegeti mikor levegõs lesz (szerintem a te vendéged is piszkálja) már mindent próbáltam de 2 körme mindig lejön, a többi érdekes módon nem, mindig ugyanaz a kettõ... Én mondjuk zselével dolgozok, most gondolkozom hogy kipróbálom nála a porcelánt... amúgy a vendégem vendéglátásban dolgozik!

Lehet csináltatni pótkulcsot opelhez? Vettünk egy használtat, de pótkulcsa nincsen. Hol, mennyiért csinálnak, ha csinálnak ilyet?

Legjobb válasz: kulcsmásolónál. márkakereskedõnél rendelhetsz. alap kulcs amivel az ajtot tudod csak nyitni. 2e Ft többi már drágább. Fiatnál márkakereskedésben 25e ft egy kulcs. kulcsmásolonál 10e ft volt.

kulcsmásolónál. márkakereskedõnél rendelhetsz. alap kulcs amivel az ajtot tudod csak nyitni. 2e Ft többi már drágább. Fiatnál márkakereskedésben 25e ft egy kulcs. kulcsmásolonál 10e ft volt.
látom nem csak én szívtam meg a fiattal :) nekem 30.000Ft lett volna de kulcsmásoló ismerõsöm 8000Ft ért csinálta és kikódolta. Most vettem egy hete egy másik autót és abba az az elsõ hogy betetetek egy távirányítós központizárat. Most még nem használom. Opelhez szerintem nem az a lapos kulcs való és azt bármelyik kulcsosnál megcsinálják neked.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget

Meg hat napom van a nemvart menzeszig, ma probaltam csinalni terhessgi tesztet de nagtaiv lett! Meg remenykedhetek ha csinalok 24-vagy 25-diken tesztet es pozitiv lessz? Eddig semmi tunetem nincs terhessegre! Attol lehet baba?

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.

Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.
Várj még! Szerintem túl korai lenne. Várd meg hogy megjön-e a mesid és hanem akkor tesztelj, hogy megóvd magad a csalódástól.
szoritok!mi is próbálkozunk egy ideje de még nem jött össze!
nekem még 4 nap van a mesiig és ma csináltam de negativ lett!várj még egy kicsit!tudom milyen nehéz!
Én is pont ebbe vagyok még van pár napom a nem várt mensesig és én is csináltam a 7végén teszetet de még negativ azért nagyon reménykedek még én is !Szoritok neked is!:)

Hasznos lehet, ha önkormányzati választásokon induló polgármester facebook profilt csinál magának, amin keresztül a fiatalokhoz próbál szólni, eljutni?

Két hét múlva lesznek az önkormányzati választások Romániában, és barátom független jelöltként indul a polgármesteri tisztségért!

Legjobb válasz: Igen. Természetesen.Mert ma ez már természetes. Hirdetni kell ,hogy van facebookja és oda ki is rakhatja az elképzeléseit és lehet vele akár vitatkozni is ha érvekkel közelednek ,persze indulatok nélkül. Talán még nem késõ... Mert az Észak-Afrikai forradalmak sem két hét alatt szervezõdtek a Facebookon. Csak azt nem értem, hogy miért kell még függetlenként is indulni amikor így is túl sok párt van annak a kevés magyarnak a megosztására? Le kéne játszák elõször egymás közt. Ha rajtam állna egy elõválasztáson megméretném egymásközt a magyar pártokat és a gyõztes képviseli , a helyi és országos választásokon a magyarokat 4 évig . 4 év múlva pedig ismét eldõl ,hogy melyik magyar párt induljon annak függvényében mennyire elégedettek az addigi gyõztes tevékenységével.

Igen. Természetesen.Mert ma ez már természetes. Hirdetni kell , hogy van facebookja és oda ki is rakhatja az elképzeléseit és lehet vele akár vitatkozni is ha érvekkel közelednek , persze indulatok nélkül. Talán még nem késõ... Mert az Észak-Afrikai forradalmak sem két hét alatt szervezõdtek a Facebookon. Csak azt nem értem, hogy miért kell még függetlenként is indulni amikor így is túl sok párt van annak a kevés magyarnak a megosztására? Le kéne játszák elõször egymás közt. Ha rajtam állna egy elõválasztáson megméretném egymásközt a magyar pártokat és a gyõztes képviseli , a helyi és országos választásokon a magyarokat 4 évig . 4 év múlva pedig ismét eldõl , hogy melyik magyar párt induljon annak függvényében mennyire elégedettek az addigi gyõztes tevékenységével.
hasznos lehet, csak ne próbálja erõltetetten utánozni a fiatalok nyelvezetét, mert csak kiröhögik szerintem ha lájkolja a neki tetszõ filmeket, sorozatokat, zenéket (újabbakat, amiket a fiatalok is ismernek) akkor szimpatikus ember benyomását keltheti
És lehetõleg olyan témákkal foglalkozzon, ami érinti a fiatalokat (ne minden második posztja a középkorúakról/nyugdíjasokról szóljon)
A kérdező hozzászólása: Az elsõ hozzászóló kérdésére reagálva, nem a választó körzetemben van rajtam kívül még 3 magyar jelölt! Mi nem megosztást hanem összefogást, békét akarunk, párthovatartozástól függetlenül, függetlenként!! Amúgy meg nálunk tökéletesen észrevehetõ, hogy az RMDSZ az az MSZP erdélyi pártja, az ERDÉLYI MAGYAR NÉPPÁRT az ORBÁNÉ, az MPP-nél pedig megfigyelhetõk a JOBBIK irányvonalai!!
A kérdező hozzászólása: Ha már otthon ki okoskodták magukat, átjönnek hozzánk is....
nem valós párhuzamokat vonszk érdezõ.mire alapozod?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!