Találatok a következő kifejezésre: Lehet h vagyok (1068 db)

AdBlock Plus
[link]
A kérdező hozzászólása: kirpóbálom, köszi
Azon csodálkozom, hogy eddig nem ismerted. Én már úgy megszoktam, hogy nincs reklám van a böngészõmben, hogy mikor múltkor alaphelyzetbe állítottam a firefoxom, megilyedtem a sok rekláémtól :D.
Én nem is értem, hogy tudtam régen AdBlockPlus nélkül netezni. Azóta nem is neteztem nélküle, mióta megtudtam, hogy létezik.
A kérdező hozzászólása: eddig nem zavart annyira, meg nem dobált sokat, de mostanában nagyon elszemtelenedett :D már volt h a 3. kattintásra sem a linket nyitotta meg hanem reklámot kaptam

MIért érzem ezt? Lehet h már nem vagyok belé szerelmes?

egy ideje azt érzem ha nem vagyunk együtt a barátommal,nem szexre gondolok, hogy nem szeretem annyira és kételkedem a szerelmemben, de csak akkor ha felmérgel, vagy idiótának néz, közben meg nincs oka rá. de ah abba marad a veszekedés lenyugszom akk is érzem h bizonytalan vagyok, de nem érzem h kevésbé szeretném.De ha velem van, vagy meglátom amikro beengedem azt érzem h imádom és szerelmes vagyok belé. és nagyon jól érzem magam vele, imádom, és ? is engem ,de nemtudom h miért lehet ez a bizonytalanság:( sztetek???

Legjobb válasz: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???

A kérdező hozzászólása: bocis kicsit hülyén írtam le szóval a lényeg h amikro msnen beszélünk a barátommal azt érzem h bizonytalan vagyok a szerelmemben, de ha együtt vagyunk nem csak szexre gondolok, akk azt érzem h imádom és h biztos vagyok a szerelmemben , de nem értem h miért van ez:S sztetek???
Szerintem ezzel nincs baj..legyél vele minél többet és imàdd :) aztàn kiderül úgyis, hogy ki lesz
hogy mi* lesz

Volt ovum vagy nem? Az ovulációs teszt 2 napig pozitív, de a hőm nem ment fel, ill. össze-vissza van, lehet, h nem repedt meg a tüsző?

tud segíteni vki kibogozni? küldenék grafikont ha tudnám h kell..

Legjobb válasz: Jól méred a hõdet? Csak ez a hónap ilyen kusza vagy mindig? Egészséges nõknél is van, hogy nincs peteérés. A hõt ugyan abban az idõben, ugyan azzal a hõmérõvel, legalább 6 óra alvás után, ébredés utána azonnal kell mérni, még a hõmérõt is elõtte este kell lerázni. A digitális hõmérõ mutathat téves eredményeket, valamint a hónaljban mért eredmények is lehetnek "tévesek" Szerintem a tesztnek kell hinni, és volt rendesen peteérésed. Érdemes több módszert egyszerre használni és akkor biztosabban tudsz következtetni.

Jól méred a hõdet? Csak ez a hónap ilyen kusza vagy mindig? Egészséges nõknél is van, hogy nincs peteérés. A hõt ugyan abban az idõben, ugyan azzal a hõmérõvel, legalább 6 óra alvás után, ébredés utána azonnal kell mérni, még a hõmérõt is elõtte este kell lerázni. A digitális hõmérõ mutathat téves eredményeket, valamint a hónaljban mért eredmények is lehetnek "tévesek" Szerintem a tesztnek kell hinni, és volt rendesen peteérésed. Érdemes több módszert egyszerre használni és akkor biztosabban tudsz következtetni.
Szerintem ez nem akkora probléma, nekem sem rögtön megy fel a hõm, hanem szép fokozatosan. Még várj pár napot.
A kérdező hozzászólása: Digitális, és szájüregben mérem, minden reggel, rögtön felkeléskor. Ma voltam orvosnál aki azt mondta, h v.színû, h már volt pém, mert õ nem látta ma. De ezt sem értem...lehet 2 napig pozitív az LH teszt, h ha nincs petesejt ami megérjen..?
Volt PÉ-d, ne aggódj, a kis mértékû emelkedés is emelkedés. Nekem is mindig két napig pozi, és kicsit emelkedik a hõm, fokozatosan.
de esetleg a görbéd be tudod linkelni?
grafikon beillesztése: megnyitod a grafikont és a http://www.xyxy.xy/121212xyxy stb. címet ide bemásolod
A kérdező hozzászólása: http://tervezettbaba.hu/grafikon
A kérdező hozzászólása: Remélem meg tudjátok nézni, én már nagyon nem értem ezt...:S
A kérdező hozzászólása: Ha 25-26-án volt ovum...azt látnia kellett volna az orvosnak? Vissza rendelt, a kövi ciklus 11. napjára, azt mondta, h ha nincs pé-m akkor gyógyszert fogok kapni, h meghozzuk a pét...a 8. napon teszteltem egyet kíváncsiságból, és az ovuteszt poz. lett..írták is h az PCOS-s tünet. Az orvos meg majdnem kinevetett, mondta h nézzek magamra (42kg vagyok) nem lehetek az. aztán tegnapra visszahívott, h megnézzük a pémet, ami szerinte v nem volt, v korábban. Olvastam, h attól, h az ovuteszt poz. nem feltétlenül történik meg az ovu, mert az csak az LH szintet méri, (ami kiváltaná az ovut) ezért gondoltam, h tényleg nem volt...de ma már 0.2C-ot emelkedett a hõm, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva...gõzöm sincs, h mi van velem...:(

Normális kapcsolatot szeretnék, de lehet h képtelen vagyok rá?

Ez évek óta tartó folyamat. Volt két hosszabb kapcsolatom. (2005- 2007.kb)Mindkett?nek nagyon undorító vége lett. Megcsalások, hazugságok, veszekedések. Az utóbbinak már két éve h vége, annak ellenére h iszonyatosan megbántott nagyon szerettem sokáig. 2007 ?szén megint összejöttem egy fiúval, de akkor én viselkedtem rosszul, betegesen féltékeny voltam, bizalmatlan, így jobbnak láttam ha vége van és szünetet tartok a kapcsolatok terén.Amíg nem érzem azt h kihevertem ezeket.ez volt az egész 2008 as év. Ebben az évben sok új férfit ismertem meg. Els? egy éjszakás kaland. és utána szeret?i viszonyban voltam egy fiúval. kés?bb egy másikkal. Ezt akkor élveztem, nem volt semmi kötöttség. Szabadnak éreztem magam és n?iesnek.

Legjobb válasz: 21 éves vagy.Hova kapkodsz???Nem vagy képtelen rá,csak egylõre éretlen talán.De majd benõ hozzá a fejed lágya.Nekem is nagy kínom volt,h fél évnél tovább egy kapcsolatom sem tartott.Hol az én,hol a másik hibájából.Egyszerûen ha nem találtam meg,amit kerestem,akkor továbbléptem.Aztán egyszercsak szembe jött az utcán az a pasi,akirõl tudtam,h vele akarom leélni az életemet.És én,akinek a legtöbb kapcsolata komoly 2 hónapig tartott,már 2,5 éve együtt vagyok a párommal jóban-rosszban.Nm vagy reménytelen eset.Annyit megtehetnél,h nem mész bele szeretõi viszonyokba stb.

21 éves vagy.Hova kapkodsz???Nem vagy képtelen rá, csak egylõre éretlen talán.De majd benõ hozzá a fejed lágya.Nekem is nagy kínom volt, h fél évnél tovább egy kapcsolatom sem tartott.Hol az én, hol a másik hibájából.Egyszerûen ha nem találtam meg, amit kerestem, akkor továbbléptem.Aztán egyszercsak szembe jött az utcán az a pasi, akirõl tudtam, h vele akarom leélni az életemet.És én, akinek a legtöbb kapcsolata komoly 2 hónapig tartott, már 2, 5 éve együtt vagyok a párommal jóban-rosszban.Nm vagy reménytelen eset.Annyit megtehetnél, h nem mész bele szeretõi viszonyokba stb.
Olvastam a történeted és közben automatikusan elképzeltem egy 30-35 éves nõt. Aztán jött a megdöbbenés a végén: 21 éves vagy. Tényleg, hova kapkodsz? Hisz még csak most kezdesz felnõtté válni.
engem is megdöbbentett, hogy csak 21 vagy. de azért tedd fel magadnak a kérdést: tényleg egy kapcsolat hiányzik neked? eddig féltél új kapcsolatot kezdeni, most meg olyanokkal fekszel le, akik már kapcsolatban vannak. szerinted akkor mennyire boldog az a házasság, amiben a pasi nálad keresi a vigaszt? szerintem te nagyon is látod ezt, és emiatt még mindig nem akarsz komoly férfit magad mellé.

1 hétig voltunk nyaralni a barátommal.7 hónapja vagyunk együtt. Ma hívtam hozzánk. Mondta, h jön, de hallottam a hangján, h nem sok kedve volt. Lehet, h rámunt?

Ha ma eljön, akkor legközelebb várjam meg, h ? hív és ne hívjam? szeretjük egymást.

Legjobb válasz: Hát akármi baja is lehet, miért gondolod, hogy rádunt? Lehet, hogy beteg,fáradt, vagy csak egyszerûen egyedül szeretne lenni egy kicsit. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni,

Hát akármi baja is lehet, miért gondolod, hogy rádunt? Lehet, hogy beteg, fáradt, vagy csak egyszerûen egyedül szeretne lenni egy kicsit. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni,
Hát ha épp nyaralás után vagytok gondolom fáradt. Beszélgessetek és kiderül miért olyan lehangolt. Lehet semmi köze nincs is hozzád a dolognak.

Félek h teherbe estem, 2 hete késik, de lehet h azért mert nagyon ideges vagyok emiatt hisz még elég fiatal vagyok! Hány hetes korig lehet elvetetni a gyereket?

Legjobb válasz: Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

Elõször is bizonyosodj meg arról hogy terhes vagy-e vagy sem. Azt mondod nagyon fiatal vagy, ezért lehet hogy most nem azért késik mert babát vársz, hanem más okok miatt. Vegyél 1 terhességi tesztet, gyógyszertárban, drogériában kapható. Ha a teszt szerint terhes vagy, azonnal fordulj orvoshoz mert a hetek gyorsan telnek. A terhesség megszakitására a terhesség 12.-ik hetéig van lehetõség. Mindenképpen gondold át, mert ez egy nagyon komoly döntés.

A 8. hetben vagyok, eddig sürün volt hanyingerem ez most elmult, ritkan fordul csak elö. Felek h ez valami rossz jele. Faradt vagyok a mellem is feszül, verzesem nem volt. Elevitet szedek 3 hete, lehet h amiatt nincs hanyinger? Valakinel hasonlo?

Legjobb válasz: Szia! Nem kell aggódni, nincs semmi gond, ha nem volt vérzésed. Örülj, h már elmúlt a hányingered :) Mondjuk nekem nem is volt egyáltalán semmi ilyesmi, a tesztet is azért csináltam csak anno meg, m hirtelen nõtt a cicim látványosan, feszült is, érzékeny is volt, na meg persze nem jött meg :P Elevitet én nem szedtem/szedek, de elképzelhetõ, h attól nincs hányingered. Boldog babavárást, és nem kell izgulni, minden rendben van :D Üdv: 36+3 hetes kismama

Szia! Nem kell aggódni, nincs semmi gond, ha nem volt vérzésed. Örülj, h már elmúlt a hányingered :) Mondjuk nekem nem is volt egyáltalán semmi ilyesmi, a tesztet is azért csináltam csak anno meg, m hirtelen nõtt a cicim látványosan, feszült is, érzékeny is volt, na meg persze nem jött meg :P Elevitet én nem szedtem/szedek, de elképzelhetõ, h attól nincs hányingered. Boldog babavárást, és nem kell izgulni, minden rendben van :D Üdv: 36+3 hetes kismama
Szia!Ne izgulj, nekem is volt ilyen, hogy 1-2 napra elmúlt, aztán duplán kaptam vissza.Majd 9, 5 hetesen elkezdtem hányni, néha még mindig elõfordul.Én eleinte az Elevitet nem tudtam reggel bevenni, mert felfordult a gyomrom tõle.Szerintem ne izgulj, amíg nem vérzel, nincs gond.
Ne aggódj, nekem egyáltalán nem volt hányingerem, sõt a mellfeszülésen kívül csak azért csináltam tesztet, mert 2hete nem jött meg.És szinte végig tünet mentes voltam, az elején(6hetesen derült ki)volt némi has szurka, de az sem volt vészes.A krónikus fáradság, aluszékonyság viszont engem sem került el.Boldog babavárást.
hát szerintem inkább örülj neki, hogy jól vagy. sok anyuka, az egész terhességét végig kínlódja e miatt. nem jelent semmi rosszat, hogy nincs hányingered. különben meg még lehet, hogy lesz.....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtattatok :) Boldog babavárást nektek is:)

Lehetséges h valaki semmit nem érez meg a terhességből? Úgy értem h először szeretkeztünk nov27, aztán dec.30 is majd most jan.26. án is. Lehet h nem éreztem meg azóta sem h terhes vagyok?

Teszteltem dec 30 án is meg jan. 6, és jan 27én is és a tesztek negatívak lettek. Plusz a menstruációm is megjött rendesen abban az id?ben.Gumival védekezünk most szeretném elkezdeni a tabit is, de akkor is csak gumival együtt.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes!!!!!

Szerintem nem vagy terhes!!!!!
Szerintem csak beképzeled, nem hiszem, hogy terhes vagy. Olyan lehet, gyakori, hogy valakinek nincs semmi tünete, de elmarad vagy gyanúsan kevés és inkább barnás a menszije, tesztel és pozitív, majd az orvos is megerõsíti, a tünetei pedig csak késõbb jönnek. De nálad nem hiszem, hogy terhesség van!
semmi gond nincs, ez így normális.
Ne aggódj, ezt teljesen normális, én 20+1 hetes vagyok, és csak pár napja érzem határozottan, hogy ez már tényleg a baba, de még bõven nem "rúgást" érzek, csak kis pöcköléseket. Én sem vagyok vékony, ráadásul a méhlepény is mellsõ falon tapad. Ez mind befolyásolja, úgyhogy ne aggódj, minden rendben van.
Ne aggódj, biztos minden rendben van. Én 21+3 hetesen éreztem az elsõ olyan rúgást, amirõl már egyértelmûen tudtam, hogy a baba mocorog, aztán pár napig szinte semmi. Most 23+6 hetes vagyok, kb 1hete érzem minden nap, és egyre erõsebben. Hamarosan nálad is eljön ez az idõ!
Én is csak 20 hetesen éreztem egy rugást, addig semmit. Az átlag a 17-22 hét a google szerint, úgyhogy nyugi :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek!!!lehet h én reagálom túl!! :)
3-as vagyok. Nem reagálod túl, egyszerûen várod, hogy érezd a babád. Én is rengeteget olvasgattam, ide is írtam én is, mert sokaknál láttam, hogy már 15-16 hetesen érzik a babát, én is megijedtem, hogy minden rendben van-e. Az UH-on láttam hogy mocorog, tudtam, hogy jól van, csak még nem éreztem. Úgy tûnik mi azok közé tartozunk, akik kicsit késõbb kezdik érezni. Nyugi, már nem kell sokat várnod! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: igen igazad van meg nekem a sok okos szokta tömni a fejem h miért nem látszik még meg miért nem érzed bizots baj van stb....!de nagyon várom a csütörtököt hogy lásam h minden okés!!! :) szoktam esténként fogni a pocim és akkor szoktam valamit érezni de általába olyan mintha a szívem dobogna ott vagy nem is tudom meg néza kis dudoron kemény! de tuti igazad van és semmi baj!! :) köszi még egyszer!!!!
A kérdező hozzászólása: és persze nektek is sok egészséget!!!!

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!