Találatok a következő kifejezésre: Lehet h meleg miatt eszik (2 db)

Lehet h a meleg miatt eszik kevesebbet a kutyam, mint amennyit szokott?

Legjobb válasz: Az enyémek is. A nagy, csak éjszaka eszik, a kicsi meg, aki reggelizni is szokott, csak este felé.

Az enyémek is. A nagy, csak éjszaka eszik, a kicsi meg, aki reggelizni is szokott, csak este felé.
Én ha kedveskedni szeretnék a kutyámnak, akkor adok egy kis darab lecsó kolbászt neki vagy egy nem csípõs lángolt gyulait :)
így van. Ugyanez van nálunk is. Estefele etetem õket mikor már nincs olyan meleg, de sokkal kevesebbet esznek az én kutyáim is..
Igen lehet, az ember is nagy melegben inkább könnyebb kajákat eszik és kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: Nekem amugy is nagyon finnyas... Tiszta szinhaz az etetes... Evett reggel tapot is meg konzervet is, de kevesebbet...de mivel muteni fogjak a labat csutortokon nem akarom h ehezzen elotte tobb napig, adtam neki kenomajasos zsomlet is, mert az a kedvence, de abbol is csak 2 falat csuszott le neki... Vagy lehet erzi h hamarosan mutet?
Kenõmájas, zsemle? Szegény állat! Ez egy ragadozó, se a kenyér se a májkrém (valószínûleg sosem látott igazi májat )nem jó neki. Rendes tápot adj neki. Nyáron jobb a sokat szidott kutyakonzerv, mert sok benne a víz s az kell neki ilyenkor. Máskor a száraztáp, de ne az olcsó vacak.

Lehet h a meleg miatt eszik keveset a babám pár napja?

Mert egyébként este 9t?l reggel 4ig alszik,viszont napközben szinte alig eszik,és félek nem lesz e valami baja?

Legjobb válasz: Ja,és 6hetes.

A kérdező hozzászólása: Ja, és 6hetes.
Szerintem ebben a hõségben neked sincs nagyon étvágyad. Valószínûleg a kisbabák ugyanígy vannak ezzel. Amíg nincs vele semmi gond, nem veszít a súlyából, jókedvû, stb. addig szerintem nincs miért aggódnod.
Szia.Álltalában kevesebbet esznek hõségben, inkább csak pár kortyot a szomjúságra.Arra figyelj hogy min.óránként igyon mert a picik könnyen kiszáradnak.Érzed, ha bevan esve egy kicsit a kutacsa akkor kevés a folyadék neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!