Találatok a következő kifejezésre: Lehet h meleg (20 db)

Lehet h meleg? Mik a jelei?

Találkoztam egy sráccal néhányszor ,nekem tetszett,érdekelt maga az ember . Először úgy tűnt ő is érdeklődő(ő keresett meg) ..de aztán csak azt vettem észre h olyan fura ..mintha semmi érzés nem lenne benne :/ ..és semmi 'szexualitás'.. Valami fura rossz érzésem lett..(és nem azért mert esetleg én nem tetszettem neki ,hanem mert olyan mintha a női nemmel nem lenne kapcsolatban :( .. (évek óta nem volt barátnője se kapcsolat és 29 éves lesz.. ) Szerintetek ?? V valami más lehet a háttérben ?

Legjobb válasz: Õ ilyen, valószínûleg nem azért mert meleg. Szerintem szimplán kifogtál egy defektes csávót :/

Õ ilyen, valószínûleg nem azért mert meleg. Szerintem szimplán kifogtál egy defektes csávót :/
Ráversz a gyerekre egy tojást, ha megsül akk meleg :S
A kérdező hozzászólása: ..én megszerettem , és tényleg kíváncsi voltam rá mint emberre . Az õszinteség a szavak szintjén kölcsönös volt .Érzésben én tettem bele többet , h megnyíljon a gesztusok terén is , h felszabaduljon . Nekem az se lett volna gond ha megmondja h nem tetszem neki, csak szimpatikus vagyok .Attól meg lehet ragadni más szintjét a dolgoknak . Szóval nem vártam semmit e tekintetben ..csak az volt borzasztó ..h a nõiességem a semmibe hullott mellette ..a kisugárzásom mintha áttörhetetlen falakba ütközött volna . Igazán se emberileg se nõként nem kaptam már az utolsó találkozásunkkor visszajelzést ..
Vannak agglegények is a világon. Nem kell mindjárt melegíteni. Lehet, hogy csak Te nem bûvölöd el. Honnan tudod, hogy kettõ és fél éve nem volt szexkapcsolata? Csak nem ennyire kitárulkozó veled? Abban igazad lehet, hogy valami más van a dolog mögött, de ezer valami lehet. Nem kell mindjárt melegíteni.
Szerintem nem meleg, csak esetlen, tapasztalatlan.
A kérdező hozzászólása: Még annyi h helyes, jóképû az arcában van sárm de mégis ..olyan az arca mintha most töltené a 18-at .. A normális válaszokat továbbiakban is köszönöm!!
Elpattan a hõmérõ mikor közel rakod hozzá.
A leírtak alapján rávágtam volna hogy igen meleg, de elbizonytalanodtam. Egyáltalán nem vagyok biztos benne, sõt szerintem inkább csak esetlen. Szerntem is hamar a végére lehet járni, ha sok idõt töltesz el vele. Bár az apró jeleket a baráti társaságban sokkal könnyebb észrevenni.
Legyél vele sokat , és ha már megbízik benned teljesen úgy is elmondaná ha valami gond van , vagy kérdezz rá ilyen esetekben hogy mi a baj, mert úgy érzed mintha máshol járna.
A kérdező hozzászólása: komolyan ilyetén még nem tapasztaltam korábban .. mikor csókolóztunk ..olyan volt mintha nem lenne ott.. vagyis csinálja mert "jó" de maga az ember nincs ott. mint egy gép amin megnyomod a b programot ..nem volt semmi átmenet, finomság, ..érzékenység .. olyan volt sokszor mikor beszélgettünk h mintha nem ott lenne ..és persze elmondta többször is sokat jelentek neki, és h kapcsolatot szeretne ..de a metakommunikációjában semmi erre utaló és személyes nem volt . Haveri társasága nagy, szabadidejében velük van, de ott is egy két lány van csak ritkán. ÉS csak azt éreztem h valami van a háttérben ..és nem teljesen õszinte . ha jól tudom több mint kettõ és fél éve nem volt szexkapcsolata sem , párkapcsolata pedig a leghosszabb 4 hónap volt .29 éves..
Láttad már pasikkal kézen fogva járkálni , vagy valami félreérthetetlen szituációban ? Ha nem akkor egész egyszerûen lehet hogy csak nem tudja hogyan kell a nõkkel viselkedni.
leírnád hogyan viselkedik?
A kérdező hozzászólása: légyszi komoly válaszokat írjatok !! legalább csak annyit h gyanús e vagy sem ..
komolyan ilyetén még nem tapasztaltam korábban .. mikor csókolóztunk ..olyan volt mintha nem lenne ott.. vagyis csinálja mert "jó" de maga az ember nincs ott. mint egy gép amin megnyomod a b programot ..nem volt semmi átmenet, finomság, ..érzékenység .. olyan volt sokszor mikor beszélgettünk h mintha nem ott lenne ..és persze elmondta többször is sokat jelentek neki, és h kapcsolatot szeretne ..de a metakommunikációjában semmi erre utaló és személyes nem volt . Haveri társasága nagy, szabadidejében velük van, de ott is egy két lány van csak ritkán. ÉS csak azt éreztem h valami van a háttérben ..és nem teljesen õszinte . ha jól tudom több mint kettõ és fél éve nem volt szexkapcsolata sem , párkapcsolata pedig a leghosszabb 4 hónap volt .29 éves.. én meleg srácként elolvasva a válaszaid és a kérdésed: nem hinném, hogy a srác meleg lenne, igazából kicsit esetlen, de még az is lehet, hogy nem kapcsolatfüggõ és mivel a fentebb említett válaszodban írtad, hogy 2, 5 éve nem volt senkije, még csak szexkapcsolata sem, így azért... hát az ember képes kihûlni, és csalódottságból kifolyólag az érzelmeit elnyomni, így tûnhet érzéketlennek "mintha más dimenzióban járna" én azt mondom, hogy kérdezgessed, és hagyj neki idõt, mert megnyílik :) ezt tudom neked tanácsolni! :) üdv. egy meleg srác 21/F

Lehet h meleg volt?

...régen a suliban sokszor szemeztünk egy sráccal, legalábbis néha néztük egymást, de ha szembejött velem, akkor állandóan egymást néztük. ha közel voltam hozzá, akkor rám se nézett :S ...úgy hiányzik, lehet h ő is titkolja mindenki előtt h. esetleg bi?

Legjobb válasz: Milyen egy elbaszott, beteg világban élünk?! Az a teljesen nyilvánvaló és magától értetõdõ dolog meg sem fordult ugye a fejedben, hogy esetleg SZÉGYENLÕS???

Milyen egy elbaszott, beteg világban élünk?! Az a teljesen nyilvánvaló és magától értetõdõ dolog meg sem fordult ugye a fejedben, hogy esetleg SZÉGYENLÕS???
Miért lenne egybõl bi?Arra nem gondoltál hogy a távolból nem is téged nézett?
A kérdező hozzászólása: de , lehet h túl gondoltam a dolgon...
A kérdező hozzászólása: js én fiú vagyok ez lemaradt :DD
sehol húzzál már a p*csába innen
Ha publikusan meleg akkor nyilván tudja mindenki hogy privátban is az nem?
A kérdező hozzászólása: jaigen :D Jó tehát fordítva... a normál életben nem vállalja fel.. Bammeg nem húzok el amíg nem kapok egy értelmes választ.
NEm érthetõ a kérdés! 1. Hol lehet találni meleg/biszex srácot? Akárhol. Sok helyen 2. aki a privát életben nem vállalja fel, hogy meleg? Pontosan mit értesz ezalatt? Önmagának sem vallja be, és heterónak hiszi magát? Rengeteg iylen van, de azzal nem fogsz találkozni MINT MELEG sráccal, mert hetróként viselkedik, és önmaga is azt hiszi magáról, hogy heteró. Úgy érted, hogy a család, barátok, munkahely, szomszédok elõtt nem vállalja fel? A legtöbb nem, tehát ilyet találsz rengeteget. Tehát a kérdést nem értem pontosan, de megpróbáltam értelmezni, és a különféle variációkra válaszolni. Vigyázzatok arra - általában mindenki - , hogy pontos, érthetõ legyen a kérdés, mielõtt felteszitek.
Elõbb írta h normális életben. Azért akarsz olyat h majd az utcán se akarja fogni a kezed meg ne kelljen a szülõknek bemutatni?stb
A kérdező hozzászólása: pontosan ezért... aki olyan mint egy barát, haver.. csakhát ugye több annál:)


A macskám remeg, és hullik a szőre nagyon. Egyik napról a másikra. Mondjuk az lehet h csak a meleg miadt? Mi lehet a baja? (bővebben lent) gyorsan!

A macskám reggel bejött a szobámba és nagyon nyávogott, (bár ez még megszokott tőle), de most sikerült elaludnia (a hátán, mint aki megdöglött), de közben remeg!! És amikor megpróbálom felkelteni, nem hagyja abba. Segítsetek! Aggódom rohadtul. Köszi

Legjobb válasz: Amit írok saját tapasztalat, nem biztos hogy nálatok is ez a helyzet, úgyhogy fenntartással fogadd! Nem akarlak a kelleténél jobban megijeszteni, de az egyik cicánkat még régebben megmérgezte valami idióta szomszéd, õ remegett nagyon. Több órán át tartott, és a végén sajnos elpusztult. Ha nem szoba cica, és nem zárható ki a mérgezés, akkor irány az állatorvos.

Amit írok saját tapasztalat, nem biztos hogy nálatok is ez a helyzet, úgyhogy fenntartással fogadd! Nem akarlak a kelleténél jobban megijeszteni, de az egyik cicánkat még régebben megmérgezte valami idióta szomszéd, õ remegett nagyon. Több órán át tartott, és a végén sajnos elpusztult. Ha nem szoba cica, és nem zárható ki a mérgezés, akkor irány az állatorvos.
Nekünk is volt ilyen macskánk, idegméreggel (lehet növényvédõvel, permetszerrel)mérgezték meg. Meghalt.
Mi van azóta a cicával? Ha mérgezés akkor a tej tényleg jó lehet, mert közömbösíti a mérget. Persze lehet hogy már késõ.
Sürgõsen vidd el állatorvoshoz!!!!!!
Remélhetõleg már úton vagy a doki felé, ha esetleg még nem, addig is adj neki tejet. De nagyon siess, ha enniyre remeg, meg alig tudod felkelteni, orvos nélkül nem sok ideje van hátra.
Valószínûleg mérgezés. Én azért tartanám benned a hitet, ugyanis én otthon is kezeltem ki macskát mérgezésbõl, szóval egyáltalán nem biztos, hogy késõ! Irány a doki!
:( majd írd már meg hogy sikerült e megmenteni a cicát
Igen, szerintem is megmérgezték szegényt... Nekünk is így csinált az egyik macskánk, akit megmérgeztek:/ Nagyon remélem, hogy még nem lesz késõ és tud rajta segíteni az állatorvos!
A kérdező hozzászólása: rendben. akkor viszem. köszi
persze hogy késõ...ha mérgezés csak akkor lenne esélye ha azonnal vinnéd ....
A kérdező hozzászólása: köszi, sokat segítettél. és tényleg nincs kizárva ott ahol én lakok ott gyakran csináltak ilyet az emberek... természetesen viszem állatorvoshoz, de az a baj, hogy legkorábban csak kedden tudnám vinni :( az neki késõ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat, a cicám jól van, kiderült, hogy csak nagyon összeverekdett más macskákkal... :) szerencsére ennyi volt az egész .

Lehet h a meleg miatt eszik kevesebbet a kutyam, mint amennyit szokott?

Legjobb válasz: Az enyémek is. A nagy, csak éjszaka eszik, a kicsi meg, aki reggelizni is szokott, csak este felé.

Az enyémek is. A nagy, csak éjszaka eszik, a kicsi meg, aki reggelizni is szokott, csak este felé.
Én ha kedveskedni szeretnék a kutyámnak, akkor adok egy kis darab lecsó kolbászt neki vagy egy nem csípõs lángolt gyulait :)
így van. Ugyanez van nálunk is. Estefele etetem õket mikor már nincs olyan meleg, de sokkal kevesebbet esznek az én kutyáim is..
Igen lehet, az ember is nagy melegben inkább könnyebb kajákat eszik és kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: Nekem amugy is nagyon finnyas... Tiszta szinhaz az etetes... Evett reggel tapot is meg konzervet is, de kevesebbet...de mivel muteni fogjak a labat csutortokon nem akarom h ehezzen elotte tobb napig, adtam neki kenomajasos zsomlet is, mert az a kedvence, de abbol is csak 2 falat csuszott le neki... Vagy lehet erzi h hamarosan mutet?
Kenõmájas, zsemle? Szegény állat! Ez egy ragadozó, se a kenyér se a májkrém (valószínûleg sosem látott igazi májat )nem jó neki. Rendes tápot adj neki. Nyáron jobb a sokat szidott kutyakonzerv, mert sok benne a víz s az kell neki ilyenkor. Máskor a száraztáp, de ne az olcsó vacak.

Nagyon fáj kívül a fülem. Belül szokott fájni, de most kívül, a fülkagylóm, vagy mi a neve. Lehet h begyulladt? Mit tegyek, hogy elmúljon? A meleg só, a bioptron lámpa, az algopirin, ami a belső fül gyulladásnál nekem mindig hatni szokott, most nem

Legjobb válasz: nekem életemben egyszer fájt a fülem, azt a tapasztalatot szívesen megosztom veled. egyik nap arra ébredtem, hogy ha a fülcimpám, fülem karimáját meghúzom, akkor a fülem nagyon fáj. kiderült, hogy külsõ fülgyulladásom van. elõször, amikor elmentem vele dokihoz, belecseppentettek, és beletettek vattát. a csepegtetést otthon is kellett folytatni. csakhogy az orvos nem mondta, hogy a fület nem szabad víznek érnie pár napig. mivel ezt nem tudtam, sikerült felülfertõzni. utána már a gyógyszer sem hatott. elmenten egy másik fülészhez, az fikázta az elõzõ által felírt cseppet. summa summarum, háromhónapos fülfájásomból végül a háziorvos kezelt ki. mégis azt mondom: nem próbálkoznék a helyedben, mert elhúzódhat. nézesd meg.

nekem életemben egyszer fájt a fülem, azt a tapasztalatot szívesen megosztom veled. egyik nap arra ébredtem, hogy ha a fülcimpám, fülem karimáját meghúzom, akkor a fülem nagyon fáj. kiderült, hogy külsõ fülgyulladásom van. elõször, amikor elmentem vele dokihoz, belecseppentettek, és beletettek vattát. a csepegtetést otthon is kellett folytatni. csakhogy az orvos nem mondta, hogy a fület nem szabad víznek érnie pár napig. mivel ezt nem tudtam, sikerült felülfertõzni. utána már a gyógyszer sem hatott. elmenten egy másik fülészhez, az fikázta az elõzõ által felírt cseppet. summa summarum, háromhónapos fülfájásomból végül a háziorvos kezelt ki. mégis azt mondom: nem próbálkoznék a helyedben, mert elhúzódhat. nézesd meg.
A kérdező hozzászólása: rendben köszii:) holnap asszem doki..nagyon fáj és viszket is
szívesen. hát, sajna, ez vmi fertõzés lesz. jobb, ha nem otthon kezeled. (nekem is uszodától lett valószínûleg.)

Lehet h a meleg miatt eszik keveset a babám pár napja?

Mert egyébként este 9t?l reggel 4ig alszik,viszont napközben szinte alig eszik,és félek nem lesz e valami baja?

Legjobb válasz: Ja,és 6hetes.

A kérdező hozzászólása: Ja, és 6hetes.
Szerintem ebben a hõségben neked sincs nagyon étvágyad. Valószínûleg a kisbabák ugyanígy vannak ezzel. Amíg nincs vele semmi gond, nem veszít a súlyából, jókedvû, stb. addig szerintem nincs miért aggódnod.
Szia.Álltalában kevesebbet esznek hõségben, inkább csak pár kortyot a szomjúságra.Arra figyelj hogy min.óránként igyon mert a picik könnyen kiszáradnak.Érzed, ha bevan esve egy kicsit a kutacsa akkor kevés a folyadék neki.
Melege van, szomjas lehet. Adj neki teát.
Ez nem láz, ez semmi. 38, 5-tõl láz. De ez még csak hõemelkedés sem. Ezer baja lehet: melege van (most leginkább ez), rosszul van rajta a pelus, hajszálad szorítja valahol, nem jó a ruha, stb.
szerintem is csak melege van.mi van rajta és hány fok van a lakásban?adj neki bõven folyadékot

Hogyan altatjátok a babátokat ebben a melegben? Eddig mindig cicin aludt el a lányom de mióta ilyen meleg van nem lehet vele bírni. Mindig elmászik stb aztán jön h kell neki ringattam is és utána cicizett fordítva is volt. A cici kell neki ez tuti.

Legjobb válasz: Passz, de az én fiam sem hajlandó aludni. Már kétszer megszoptattam, de most letettem az ágyába és most ott "tombol", szórakozik, stb. De aludni azt nem.

Passz, de az én fiam sem hajlandó aludni. Már kétszer megszoptattam, de most letettem az ágyába és most ott "tombol", szórakozik, stb. De aludni azt nem.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit lehetne még csinálni szegényekkel pedig tudom h holt fáradtak már.Mondjuk a lányom most alszik de nem rég óta és már ki volt.Napközben is egyre nehezebben alszik és ha alszik akkor viszont sokat.2-3 órát...
cicin alszik el este, közben óvatosan fújom a fejét, mint a forró levest, így nem melegszik ki annyira. éjjel persze óránként jelentkezik 5 kortyért, vizet, teát nem fogad el... nappal max 20-30 perceket alszik, hiába megy a ventillátor a szobájában. szóval nehezen!
Pont ez a probléma nálunk is. Szerintem a melegtõl van. Én is erre gondoltam.
keltsd fel... én nem tudnám egy órán keresztül szoptatni a babámat... :S
Nálunk ugyanez van. Szerintem is a meleg miatt van. Akármilyen éhesen is kezd el szopizni, néhány perc alatt bealszik, hiába noszogatom :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!