Találatok a következő kifejezésre: Lehet h magát Vagy (31 db)

Szűz vagyok még, de tegnap masztiztam és nagyon benedvesedtem, és ahogy ujjaztam magam a mutató és a középső ujjamat betudtam dugni, akkor már lehet h nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.

A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.
bedugtad és mi történt? véreztél?
Ez utolsóval nem értek egyet. És mi van azzal, aki nem élvezi hogy benyúlkál? Az is hagyja a csiklót, mert eltévelyedés? A természet nem véletlenül rakta az oda. Hidd el. A hüvelyi orgazmusra való fogékonyság minden nõnél változó, mint ahogy a fériaknál is. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ne verd ki mert utána majd korai magömlésed lesz s nem lesz jó a szex.... Amúgy kedves kérdezõ a kérdésre egy hosszabbra sikerült eszmefuttatást olvashatsz a Szûz vagy nem szûz kérdésem alatt. ez alapján döntsd el, sorold be magad ;)
"az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát.." Azért jó, mert azzal készülsz fel a nemi életre. Nem azzal, ha a csiklódat birizgálod! Ha ujjazod a hüvelyedet, az hasonló érzést kelt, mint egy ki-be járó farok. És ha az ujjazástól el tudsz menni, akkor jó eséllyel egy faroktól is majd. De ha csak a csiklódat izgatod, akkor eltévelyedsz és csak pillázol majd hogy miért nem élvezed a szexet!
Hát én anno nem így akartam volna elveszíteni a szûzességem-itt napi téma ez van aki feldugja a söprûnyelet stb. Lányok nem jobb ha egy fiú akit szerettek veszi el? , adjátok oda?
ugyan azért jó, mint egy nem szûznek.
én sem vagyok valami száraz.. de nekem eddig csak a középsõ ment be de az is csak kicsit.. meg ez az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát..
Köszönjük, le van tudva a napi szûzvagyoke kérdés.
de, attól még szûz vagy. csak fiú veheti el...
A férfiaknál is az érzékenység. ez a rendes mondat, egy szó kimaradt. :)
Nem bírsz enni, vagy nem akarsz? Egyébként mindegy, mindenképpen ORVOS!
A kérdező hozzászólása: elõször nem is akartam, képeket nézegettem anorexiásakról, vagy legalább nagyon vékony modellekrõl..anya erõlteti belém azt a minimum kaját, pl a tegnapi kaja: 1 fél szelet pirított kenyér.. és ettõl tökre teli lettem és csak ittam egész nap...
Ha anorexiások képeit nézegeted, nézd meg azt is, hány él még közülük. Mindenképpen menj orvoshoz, legjobb lenne pszichológushoz. Ne csodálkozz, ha édesanyád erõlteti beléd az ételt, nem szeretné, ha a szeme láttára éhenhalnál.

Egy hónapja próbálkozunk, kb.5 nap múlva kell megjönnie, de már egy hete furán érzem magam. Fájnak a melleim, rózsaszínű folyásom van, émelygem, szúrká alul-fáj, fel is vagyok puffadva. Lehet, h terhes vagyok? Nem koraiak még a tünetek?

Legjobb válasz: Igen,lehetséges hogy terhes vagy!Vegyél egy tesztet,valószinû hogy már kimutatja ha igen!És a tünetek nekem is ilyen hamar jelentkeztek. Ha igen akkor gratula,ha még nem akkor sok szerencsét!!

Igen, lehetséges hogy terhes vagy!Vegyél egy tesztet, valószinû hogy már kimutatja ha igen!És a tünetek nekem is ilyen hamar jelentkeztek. Ha igen akkor gratula, ha még nem akkor sok szerencsét!!
Mikor az ember azt érzi hogy állandóan enne akkor nem éhes hanem SZOMJAS! Igyál több folyadékot ilyenkor.
Háááát, az pont elég hogy terhes vagy. Vajon miért híznak egyesek 30-40 kilót is? Ha Te is ilyen alkat vagy, ajánlatos végigéhezned a terhességet, már ha a napi 5*-i kaja után még mindig éhes vagy. Degeszre pedig sosem edd magad. Én próbálok visszagondolni hogy mennyit ettem terhesség elõtt, és nem enni többet akárhogy is "éhezek". Ha nagyon nem bírom jóllakás nélkül, akkor levest vagy almát eszek egy csomót. Persze így is többet fogok hízni az átlagnál, az elsõ babámnál is 16 kiló lett, akárhogy próbáltam odafigyelni.

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.

Az egyik pillanatba mág jol vagyok jo a kedvem, a másikban már alig birok mennioylan fáradtnak érzem magam és félek h elájulok vagy meghalok. Ez is lehet a szorongás és a pánik része?

öfög hányingerem van fájnak a lábaim, és félek h meghalok.í

Legjobb válasz: Én is igy voltam ezzel:( Mentem az utcán,és egyszer csak jött egy érzés végig a testemben,és azt hittem elájulok,a lábaim nem vittek:( nem tudtam magam lebeszélni,hogy nem fogok elájulni,és nem fogok meghalni!!és a hányingeres is volt nálam is!!!Ez pánikbetegség!!!Én már kimentem belõle,de 3évig keseritette az életemet,és ez durva!

Én is igy voltam ezzel:( Mentem az utcán, és egyszer csak jött egy érzés végig a testemben, és azt hittem elájulok, a lábaim nem vittek:( nem tudtam magam lebeszélni, hogy nem fogok elájulni, és nem fogok meghalni!!és a hányingeres is volt nálam is!!!Ez pánikbetegség!!!Én már kimentem belõle, de 3évig keseritette az életemet, és ez durva!
A kérdező hozzászólása: Én profi sportolo vagyok de már 1 honapot kihagytam miatta, és elkezdtem ujra edzeni és edzettem itthon a kerteb még semmi erre 20perc mulva az ugy voltma h nem tudok haza mennia z utcárol, mert le kell ólönm, nem nagyon birtam vacsorázni, és félek h meghalok. Neked is ilyren? Akkor ez attó?
1.vokNálam volt olyan is, hogy a fürdõbe nem mertem kimenni, csak nagy magamra beszélés után, mert féltem hogy összeesek, és meghalok!!!Ez fajulhat addig is, hogy majd a szobából sem mersz majd kimenni!
Ezek a depresszió tünetei, fõ jellemzõje az, hogy reggel a legrosszabb a hangulat, estére javul. Nem ártana felkeresni egy pszichológust vagy pszichiátert.
A kérdező hozzászólása: Valamelyikötökkel bezsélgethetnék erröl msnen?
Én elindultam a barátomhoz, közben figyelem terelés céljából zenét hallgattam!De csak az járt a fejemben:összeesek, meghalok, senki nem fog rám találni!! És úgy éreztem le kell üljek a padra, vagy a patkára!!
küldj e-mailt és add meg az msn cimed irok!!

Mivel lehet a leggyorsabban kijönni az izomlázból? Van erre természetes megoldás h felgyorsítsam a regenerációm? És egy nap hány fekvőtámaszt csináljak a hoz hogy 1-2 hónapon belül érezzem h erősebb vagyok? És mennyi pihenő időt hagyjak magamnak?

Legjobb válasz: Az izomláz megszûntét nehéz gyorsítani, a pihenés a legjobb megoldás, mást nem nagyon tudsz tenni. Még sosem teszteltem le, de egy magyar profi erõsember esküszik a fokhagymára és a cikóriára, hogy jelentõsen meggyorsítja a szervezet regenerációját. A fekvõtámaszok jó elosztására nagyon sok a recept. Ha igazán jól akarod csinálni, javaslom a Fegyencedzés rutinját. Ha nem akarsz nagyon túljutni a sima fekvõn, akkor a napod során sokszor csinálj keveset, és nagyon lassan növeld az alkalmankénti ismétlésszámot!

Az izomláz megszûntét nehéz gyorsítani, a pihenés a legjobb megoldás, mást nem nagyon tudsz tenni. Még sosem teszteltem le, de egy magyar profi erõsember esküszik a fokhagymára és a cikóriára, hogy jelentõsen meggyorsítja a szervezet regenerációját. A fekvõtámaszok jó elosztására nagyon sok a recept. Ha igazán jól akarod csinálni, javaslom a Fegyencedzés rutinját. Ha nem akarsz nagyon túljutni a sima fekvõn, akkor a napod során sokszor csinálj keveset, és nagyon lassan növeld az alkalmankénti ismétlésszámot!
az izomláz egy enzim hiánya a vérben, ami azért felel hogy a felgyülemlett tejsavat(ami az izomlázt okozza)elszállítsa.ha edzel és izomlázad van eleinte a szervezet fokozza ennek az enzimnek a tárolását és igy egyre kevésbé lesz rá esélyed hogy megtapasztald ezt az érzést amit most :) Acid Attack jó rá elvileg, sosem használtam.

Lehet h meggondolta magát? Vagy már nem vagyok szimpi neki? Nagyon szeretnék végre boldog lenni ezzel a fiúval.

Van egy srác aki nálam 4 évvel idösebb, ? most lesz 18, nagyon jól nézki,elég stréber jó kisfiú. Nekem nagyon régóta tetszik, nem rég leszólított a buszon, elég érdekes ürügyel. Aztóta ha egy buszon megyünk mindig piszkál meg ugrat(de persze cssk azután h a haverjai leszáltak a buszról).Pár hete felvettem msnre, de ott olyan fura, szinte alig ír valamit, él?ben nagyon kedves. Azt hittem/(hiszem)csak haverként közeledik, de 1hete msnen célzott rá, h tetszem neki. Mióta ez történt csak 1x utaztam vele egy buszon de akkor is megölelt megcsikizet,meg ugratott és célzott rá, hogy hétvégén elmehetnénk randizni.Ez keden volt, ma pedig péntek van és msnen nem is jelentkezik, fennt szokott lenni de nem ír sohasem csak akkot ha én "leszólítom"(akkor is alig reagál valamit). 7 vége van és nem hívott el konkrétan randizni.

Legjobb válasz: Biztos tetszel neki, csak szerintem arra vár, hogy te legyél a "kezdeményezõbb". Nyugodtan írhatsz neki msn-en, hogy "na mi lesz azzal a hétvégi randival? :P". Lehet, hogy egy kis biztatás kell neki, mert félénk.

Biztos tetszel neki, csak szerintem arra vár, hogy te legyél a "kezdeményezõbb". Nyugodtan írhatsz neki msn-en, hogy "na mi lesz azzal a hétvégi randival? :P". Lehet, hogy egy kis biztatás kell neki, mert félénk.
Szerintem benne van a pakliban h tetszel neki kulonben nem szolitott volna le meg nem hivoyt volna ki randira. Lehet h csak meg akar gyozodni h teneked is tetszik o mert nem akar felsulni. Az en pasim is ilyen volt. egy uzleti megbeszeles alkalmaval ismertem meg es eleinte uzletrol beszeltunk majd egyre kozvetlenebb lett a tarsalgas. megis csak sms-ben volt mersze elhivni vacsira. de a vegen en adtam a szajaba h akkor szombat jo-e.nem tamadott le meg ilyenek varta tolem a biztositekot h nekem is tetszik o. eleg sutan ereztem magam mert en nem vagyok kezdemenyezos lany eleg felenk vagyok. megis osszeszedtem minden batorsagom es bementem melohelyere csak mondani hello-t. onnantol kezdve kinyilt mert tudta h nalam is bejon. ma mar egyutt vagyunk. SOK SIKERT!!! mutass neki apro jeleket, amibol levonja h teged is erdekel a dolog. pl menj oda hozza a buszon es mond neki csak koszoni kartal es milyen volt a hetvegeje vagy a tegnapi nap, milyen oraja lesz meg ilyenek es mosolyogj neki, incselodj vele. csak apro kicsi jelek evvel nem leszel nyomulos. en is igy tettem!!!!
A kérdező hozzászólása: hát lehet h jó ötlet lenne.de az egy társoldarra kivan neki írva h gázank tartja ha egy lány nyomul...ez nem lenne nyomulás?
Nem szeretnélek elkeseriteni, de szerintem egy 18 éves fiú azért tudja mit akar...nem kizárt h tettszel neki, viszont az érem másik oldalán ott van az is h talán csak egy kislány vagy akit "szivathat"(hiszen a barátai elõtt nem kedveskedik) a másik pedig h lehet h tényleg csak félénk, s szégyenli a barátai elõtt...én rákérdeznék konkrétan h miért nem beszél velem...
szerintem az udvarlást hagyni kell a fiúkra! ez nem jeenti azt h nem adhatsz jeleket neki, de ne nyomulj, mert ha nem gondolja komolyan akkor te koppani fogsz, õ pedig csak röhögni...keményen hangzik, de igy van.
A kérdező hozzászólása: nem úgy hallotam, meg nem úgy ismertem meg, hogy szívatna egy lányt csak mert neki röhögnie van kedve?
nem akarlak kiábrándítani, de én nem jelennék meg 18 éves fejjel egy 14 éves lánnyal az oldalamon, az mindkettõtökre nézve szánalmas. Persze ez attól is függ hogy mennyire vagy testileg meg érzelmileg érett.
A kérdező hozzászólása: én már attam neki nyílvános jeleket, de semmi. ma megtudtam egyik haverjától h bejövök neki, csak fiatal vok hozzá. álltalában az emberek 17-18 évesnek szoktak nézni!
Haaatha bejossz neki az jo jel. Szerintem 4 ev annyira nem gaz. de errol a fiut is meg kene gyoznod. Foleg ha idosebbnek nezel ki... Fiuk kesobb ernek amugy is. bar tini korban lehet h meg 4 ev az egy picit sok a sexualitas miatt h o mar ready te meg meg nem biztos h igen. nekem pl az elso pasim 2 evvel volt idosebb en 16 voltam o meg 18. nem volt ebben semmi rossz legalabbis en igy emlekszem vissza.

18 eves vagyok es meg szuz. Van 1 baratom kb.1 es fel honapja aki szeretne ha mar lefekudnek vele. Azt mondja var ram de mar 1 ideje nem volt szexualis kapcsija. En eleg eretnek erzem magam de nem tom eldonteni, lehet h. Meg tul korai. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el,és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)

azt tedd amit te jónak érzel:) ha nem szeretnéd még és nem vagy rá felkészülve akkor ne erõltesd. de amugy kor alapján nem korai:) én pl 14 évesen vesztettem el, és nem bántam meg mert jo volt a partner. ha ugy érzed hogy vele szeretnéd akkor hajrá:)
A kérdező hozzászólása: ez komoly..marmint ha igazan szeretsz valakit 2 honapnal tovabb varsz ra szerintem, s ha nem akkor ugysem szamit..
Azt tom mondani hogy tégy ugy ahogy érzel ha szereted és nem csak õ hanem te is szeretnéd akk hajrá
ha már te is kivánod akkor mindent bele de elõtte sok petting és ujjazás stb
Mintha magamat hallanám, csak én 19 éves vagyok. Az én barátom is "nyafog", hogy régen volt együtt lánnyal (3 hónap, nála ez sok), és szeretné, ha végre együttlennénk, de én megmondtam, hogy nekem még korai, úgyhogy vár. Ha még nem vagy biztos magadban, akkor szerintem várj, amíg teljesen megbízol benne. Én is tudom, hogy már sokat vártam az elsõ alkalomra, talán túl sokat is, de most már egy-két hónap nem oszt nem szoroz, és így legalább nem fogok azon izgulni, hogy túl korai. Tudom, hogy várni fog rám. Ha a barátod ezért hagyna el, akkor meg sem érdemel, és örülj, hogy nem hagytad magad kihasználni. Ja és nem muszáj egyszerre lefeküdnötök, kezdhetitek pettinggel is.
te erzed hogy mennyire szereted a baratodat.ha elegge szereted akkor semmi akadalya nincs.az hogy meg csak masfel honapja a baratod az nem lehet akadalya annak hogy lefekudj vele.ha szereted vigyazz ra mert ferfi es ha nem nalad akkor valaki masnal eleri amit akar
Ha már ilyen sokat vártál a szüzességed elvesztéséhez (18 év), akkor szerintem pár hónap (amíg jobban megismered), az semmi. Várj még pár hónapot, és ha megbízol benne, akkor mehet.;) Szerintem...:D De úgyis Te döntesz.:) És Te érzed, hogy mennyire szereted, meg mit szeretnél vele megtenni...
Jézusom, mi az, h az én barátom is "nyafog". Gondolom, már le akar feküdni veled, mivel ez a természetes. Én úgy otthagynám azt a nõt, aki 2 honapig nem akar lefeküdni velem, mint a sicc. Mi 1 hét után feküdtünk le egymással, és azóta is tökeletes a kapcsolatunk. (Több, mint 1 éve). Várom a lepontozásokat.
Igen ez komoly... akár többet is várhatsz rá:) Szerintem nem kell elsietni, én akkor tettem meg (19 évesen), amikor úgy éreztem, hogy halálosan szerelmes vagyok... Sosem bántam meg pedig ugye a srác nem az igazi volt és ott is hagyott pár hónappal rá... Az ember mindig tanul valamit:) szóval csak rajtad múlik ne engedd, hogy befolyásoljanak... te döntesz hiszen csak te érzed:)

Barátommal együttlét utân ( védekezés nélkül ) rosszul éreztem magam 10 napig . Mára jol vagyok . Lehet h most ágyazodott be a baba?

Lehet olyan h rosszul èrzem magam utànna nincs semmi bajjom ..?? abbol össze jõhet a baba ? vagy hogy van ez lécci segitsen valaki aki normàllissan le tudja irni .. kõszönõm .. !!! :)

Legjobb válasz: menj el nõgyógyászhoz az majd segít

menj el nõgyógyászhoz az majd segít
Ezt Te nem érzed, kb. 14 nap körül ágyazodik be olyan szinten, hogy hatással legyen rád, és rosszullétek jelentkezzenek. De menj el nõgyógyászhoz és az felvilágosit és megvizsgál. Esetleg csinálj tesztet. De ha még nem akartok gyereket elég felelõtlenség védekezés nélkül együttlenni, a kérdésedbõl meg kitünik, hogy nem igazán vagy felkészült.
Nem hiszem, hogy egy rosszullét a babára utalna, mivel a nõk onnantól kezdve szoktak rosszul lenni, hogy a terhességi teszt kimutatja nekik, hogy terhesek, és akkor a tudatukba kerül ez a gondolat és emiatt lehetnek rosszul, de amíg nem tudják, nem sejtik addig ilyen jelek nagyon ritkán tapasztalhatóak. Viszont lehetsz terhes ha egyáltalán nem védekeztetek. Jó lenne még ma elmenned egy nõgyógyászhoz, hogy esetleg kiküszöböljétek ezt a problémát, viszont 10 nap az már sok idõ, nem tudom mikor kéne neked megjönnie, mert ha késik nem mindig de ez esetben utalhat esetleges terhességre. Ne idegeskedj, de ilyenkor muszáj nõgyógyászhoz menni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!