Találatok a következő kifejezésre: Lehet h magát (123 db)

Mikor az ember azt érzi hogy állandóan enne akkor nem éhes hanem SZOMJAS! Igyál több folyadékot ilyenkor.
Háááát, az pont elég hogy terhes vagy. Vajon miért híznak egyesek 30-40 kilót is? Ha Te is ilyen alkat vagy, ajánlatos végigéhezned a terhességet, már ha a napi 5*-i kaja után még mindig éhes vagy. Degeszre pedig sosem edd magad. Én próbálok visszagondolni hogy mennyit ettem terhesség elõtt, és nem enni többet akárhogy is "éhezek". Ha nagyon nem bírom jóllakás nélkül, akkor levest vagy almát eszek egy csomót. Persze így is többet fogok hízni az átlagnál, az elsõ babámnál is 16 kiló lett, akárhogy próbáltam odafigyelni.

Hogy lehet leszokni arról h magamat emésszem?

Nem akarok a kellemetlen dolgokon rágódni de mégis folyton azok járnak a fejemben. :S

Legjobb válasz: Nem jön be a kép. Egy másik kérdésnél írták amit akár én is írhattam volna: "Sok ocsmány dolgot látok, hallok és sok bunkó emberrel is találkozom. " És az a baj h én se tudok ellenük tenni semmit. Voltak esetek amiktõl 5 napig szinte otthonról se tudtam kimozdulni annyira magam alatt voltam. Már túl vagyok rajta de minden nap sokszor az eszembe jut, és csak idegesítem magam rajta.

A kérdező hozzászólása: Nem jön be a kép. Egy másik kérdésnél írták amit akár én is írhattam volna: "Sok ocsmány dolgot látok, hallok és sok bunkó emberrel is találkozom. " És az a baj h én se tudok ellenük tenni semmit. Voltak esetek amiktõl 5 napig szinte otthonról se tudtam kimozdulni annyira magam alatt voltam. Már túl vagyok rajta de minden nap sokszor az eszembe jut, és csak idegesítem magam rajta.
Igen, nehéz kérdés, én is ilyen vagyok. lehet hogy egy kicsit hülyeség, de én úgy szoktam h van ami napokig foglalkoztat, lemegyek futni, és minél erõsebben rágódok rajta annál erõsebben futok ez kb félóra szokott lenni, na hát utána ömlik rólam a víz és kivagyok, de nekem használ, utána meg jól lefáradok egy pohár tej, és el is tudok aludni egy próbát megér, próbáld ki de elgjobb ah lefoglalod magad, menj el zenét hallgattni közbe sétálj, ne otthon agyalj rajta, de sztem nyugodtan gondold át jobb mint ha csak emésztenéd magad, rágódj rajta de ne sokáig, avgy írd ki magadból
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor megpróbálom ezt a kifárasztást meg zenehallgatást. A kiírás is jó néha, de mondjuk pl erre az oldalra is kiírtam egyszer kérdésként erre többoldalnyi anyázás jött, azon is emészthettem magam. :D :(
Üdv! Az, hogy "emészted önmagad" az önmarcangolás. A kiadós önmarcangolásra meg rá lehet szokni. Ez ugyanolyan menekülés, mint pl. a drogokba való menekülés. Vagy a munkamánia. Ezt nem érdemes anyázni, ahogy írtad, ennek van egy adott oka, ez egy menekülés valami elõl.Találd meg azt a pontot, ahol lehazudsz magadnak valamit, igaz fájni fog, meg nem lesz majális sörrel, meg virslivel, és idõt is adj magadnak a probléma megoldásában.

Mennyire gáz megmondani msnen ismerkedés közben h csúnyának érzem magam és hogy lehet h ő nem azt látja amilyen egyébként vagyok stb?

tudom valószín? önbizalom hiányos vagyok, de úgy érzem könnyíteni tudnék a lelkemen ha ? is tudná h mit gondolok magamról ?szintén.

Legjobb válasz: Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)

Szerintem, ha így is gondolod, azért ne kezdd el magadat lebecsmérelni, lealázni. Olyan vagy, amilyen. Mindenkinek más jön be, és lehet, hogy valakinek épp te tetszel! Ha nagyon izgat a kérdés, akkor inkább küldj pár fotót magadról (vagy kamerán is cseteltek?), és inkább kérdezd meg õt, hogy milyennek lát? Vonzónak, vagy taszítónak? És ha tetszel neki, akkor inkább fogadd el az õ véleményét, tartsd tiszteletben, ne vedd el a kedvét azzal, hogy de szerinted meg ronda vagy! (és inkább örülj, ha õ szebbnek lát!! :)
Nem igazán kellene ezen görcsölni, mert így feszültnek fogod érezni magad a társaságában és esetleg majd Ö meg azt fogja hinni, hogy vele nem stimmel valami. Ha szerelem lesz a dologból, nem fog tudomást venni a (szerinted) hibáidról. Ha csak szexet akar megeshet, hogy beszól valami kellemetlennek hangzót, ez esetben mutasd meg neki a kijáratot.Senki sem született tökéletesnek, több mint valószínü, hogy neki is van takargatni valója. Nekem is van. Mégis már 6 éve vagyok együtt a barátnömmel. ;-)
Jajj, hányszor hallottam csajoktól, hogy, dehát én nem is vagyok olyan szép... Csak azért (eddig azt gondoltam), hogy hallják, hogy a fiú dícséri õket, hogy: De igen, gyönyörû vagy, nagyon tetszel... Ezek szerint néha tényleg ezt gondolják a csajok magukról! Vicces. Hát, ha csaj vagy, akkor talán jobban megbocsátható ez a dolog, és 1-szer majd eljátszhatod a fiúval ez a "Csúnya vagyok" beszélgetést, de azért ne vidd túlzásba, OK? És vedd tudomásul, hogy mégsem vagy olyan csúnya, ha már élõben is látott és még mindig tetszel neki!
semmiképpen se mond h csúnyának érzed magad. valszeg ha jólelvagytok, akkor õ nemlát adnak. és tilos felhívni az esetleges hibáidat a pasikra. hidd el a felét nemis látják annak, amit te látsz magadon. viszont ha mondod, akkor látják. ésaznemjó. pl nem panaszkodunk narancsbõrre, nem panaszkodunk a kósza szõrszálakra, görbe orra, megúõgy egyáltalán semmire se :D
Lányoknál elég gyakori, hogy csúnyának látják magukat, de fiúknál is sok önbizalomhiányos van. Na én azt hittem, hogy srác vagy és az biztos, hogy akkor semmiképp sem szabad mondanod ilyet, de így, hogy lány vagy se mondj ilyet.
Ne mondj ilyen baromságot neki. Am. fiú vagy vagy lány?
A kérdező hozzászólása: 16 lány
A kérdező hozzászólása: élõben is látott már:) csak egyszerûen képtelenség elhinni h rámnéz egyáltalán...szal én ezt nem értem. Lehet tényleg rettentes önbizalomhiányban szenvedek:S Akkor ne mondjak semmi rosszat magamról? Meglepõdne rajta, mert van amikor viszont magabiztos vagyok, csak aztán megint nem... na mindegy, nagyon köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: okés:D még egy kérdés:) ha késõbb mégis észrevesz valamilyen hibát az sem ciki?
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat! kezdek magamhoz térni:)
Örök igazság, hogy soha ne hívd fel a figyelmet arra, amit el akarsz takarni. Sokszor van, hogy a másik egyébként észre sem venné, csak miután elmondod neki 26-szor.
mégis milyen apró hibára gondolsz? 2 centivel vastagabb a derekad mint amilyen gondolja? vagy mire?:D amúgymeg hiába veszi észre késõbb, ezek annyira jelentéktelen dolgok, hogy semmilyen hatással nemlesz rá, máûrha egyáltalán észreveszi. meg sztem inkább ezeket õ nemfogja hibának gondolni.a pasik nemilyenek mint a csajok, h minden hiba és semmi sem tetszik nekik :D ne görcsölj annyit, ha veled van egyáltalán nemtart csúnyának, és késõbb sem fog.ésha nemhívod fel a figyelmét a "hib áidra" észre sem fiogja venni.

Mit csináljak h ha állandóan fáj a fejem. Hiába pihenem ki magam. amikor rosszabbodik akkor már gyógyszert is veszek be. Lehet h az a gond h sokat idegeskedek?

Legjobb válasz: Lehet,hogy egészségtelen a szénsavas üdítõ,de ne csináljunk már hülyét egymásból... ettõl nem fájhat a feje.

Lehet, hogy egészségtelen a szénsavas üdítõ, de ne csináljunk már hülyét egymásból... ettõl nem fájhat a feje.
Az könnyen meglehet, hogy amiatt van fejfájásod.Mostanában én is sokat idegeskedek a suli miatt, és akkor sokszor fáj azután a fejem:s
Hú hát az nem lehet jó:S:( Erre nem tudom lehet ezt e mondani, de jobbulást mindenesetre!
A kérdező hozzászólása: ma amikor fájt a fejem mondta a párom h igyak egy tejes kávét. és utána nem fájt.. szal a vérnyomásommal van gubasz... :S azért köszi a válaszokat :D ;)
A kérdező hozzászólása: épp ez az h tavaly (2010-ben) kivizsgáltattam magam h ne-e attól fáj h vérszegény vagyok vmi ilyesmi de az sem.. :/ azt mondta a Doki is h örülne neki ha neki is ilyen vérképe lenne mint az enyém.. :/
A kérdező hozzászólása: Most is járok bioszra.. :/:/:/ ki bírhatatlan.. a sió-tól hasmenésem van xD hmm... :$:$
Az is lehetséges, volt, hogy borús idõben fejem fáj, szinte hulla vagyok.Napos idõs szinte teljesen jól vagyok.
De NE IGYÁL ÜDÍTÕT te drága kislány... A legteteje, ha szénsavasat iszol. Szétszedi a csontjaidat.. Ha meg nem szénsavas, hanem pl Sió, azokban meg baromi sok a cukor. Jártál te biológia órára?:S
A kérdező hozzászólása: mindig is üdítõt ittam.. /részben / ebéd mellé mindig megiszok 2-3 dl vizet.. mostanság fáj a fejem tavaly elmentem vér vételre is azt mondták semmi gond nincs.. még csak vérszegény sem vagyok.. :$:$ az idõjárás miatt nem lehet?? :$
Ne üdítõt igyál, hanem vizet. Hogy lehet ennyi üdítõt meginni?:S Fogadok, hogy ettõl fáj a fejed! Egészségtelen..
A kérdező hozzászólása: háát álltalában üdítõt iszom de megvan a napi 2, 5 liter.. igaz d.e-löt csak 0, 5 liter de itthon d.u-án meg éjszaka bepótolom..
Mennyit iszol 1 nap? (vizet)
A kérdező hozzászólása: a sok fejfájásnak az lett a vége, hogy májusban agyvérzést kaptam.

Ha jobb a sex, mintha magamnak kiverném, akk h lehet, h sex közben tovább bírja az ember?

Legjobb válasz: a globális felmelegdés idején tapasztalható jegesmedvék esti párzási szokásaihoz lehet köze

a globális felmelegdés idején tapasztalható jegesmedvék esti párzási szokásaihoz lehet köze
Engem ellepett, egy csapar kanteve és a lapockámat nyalogatja.
A kérdező hozzászólása: XD jó poén de plíz a kérdésre is válaszoljatok mer nem voltam még csajjal, és mindenki azt mondja, h jobb mint mikor kiverem, de azt is mondják, h tovább bírja az ember akk most h van?
jobb, mert nem magadnak csinálod, hanem egy hús-vér nõ teszi meg neked, akinek hallod a hangját és jobb esetben szeret is. a tovább bírás meg... meg... szerintem azért bírod tovább mert nem õrülten rángatod magad a csajba szex közben, hanem finoman és lassan csinálod.
Nyugi, majd rájössz! És az se biztos, hogy mindenkinek tovább megy párosban! Lehet, hogy elõször egy pillanat alatt elmész, de ha összecsiszolódtok, akkor sokáig lehet majd mindkettõtöknek jó :)
1. Mert ha szexelsz valakivel, akkor arra is gondolsz, hogy neki mi a jó, és próbálod tovább csinálni 3 percnél. 2. Mert ha egy - teszem azt - jó nõvel vagy, akire már régóta áhítoztál, akkor kiélvezed minden pillanatát, és nem akarod, hogy ez a csodás érzés gyorsan abbamaradjon. 3. Igen, abban is van vmi, hogy ha egyedül vered a cerkát, akkor gyorsabban csinálod, hisz a lényeg hogy elélvezz. Ha valakivel vagy, akkor a szex a lényeg, nem csak a vége. (amúgy én is villámgyorsan elmegyek magamtól, de mégis százszor jobb a szex, mint egyedül) egy lány

Utóbbi időben kezdem azon kapni magam h lányok seggét is megbámulom. Lehet h ez csk 1 korszak az élatemben. Honnan tusom meg h melyik nem iránt vozódom?

lehet hogy biszex vagyok?hogy tudom meg biztosra? segítséget légyszi!!

Legjobb válasz: A kérdésedböl itélve lány vagy. Am érzed.

A kérdésedböl itélve lány vagy. Am érzed.
Nem lehet hogy csak összeméred magad velük?
Szerintem a lányok többsége megnézi a konkurenciát. Attól még, hogy kíváncsi vagy, nem vagy biszex.
Ha bele is markolnál vagy ki is nyalnád akkor vagy biszex. Jön a nyár, a sok kis szoknya... majd akkor kiderül a dolog :D
Ez édes :D Ettõl még nem leszel még csak biszex sem :) Csak egyszerûen megnézed, és ennyi. Egy szép hajat is megnézel gondolom, és eltûnõdsz, hogy te is szeretnél hasonlót, vagy csak szimplán tetszik, stb.. Nah, hát ez is olyasmi..
Én is meg szoktam bámulni a csajokat, de nem vagyok biszex:D És igen, a seggüket is megnézem. De tényleg azért, amit már egy elõzõ válaszoló is írt, azon gondolkozom, hogy az enyém jobb-e:) 17/L
Én is mindig megnézem... Pont úgy mint egy jó férfiét..Ebbe szerintem semmi furcsa nincs:P
Én is mindig megbámulom a nõket, pedig nõ vagyok, de semmi szexuális érzés nem társul hozzá, hanem ha látok egy nagyon jó nõt, akkor inkább "fogásokat" lesek el, hogy milyen smink- vagy ruha-kombinációtól néz ki olyan jól, hogy azt én is felhasználhassam.

A Yasminelle "veszélyes"? Ugy értem h hizhat tőle az ember? 2 honapja szedem, ugyanannyi kg vok mint előtte, de mégis ugy érzem néha h hiztam. Lehet h csak bemagyarazom magamnak?

mennyi id? utan jelentkezik a hizas? amugy ha egy régebbi tablettatol (mercilontol) nem hiztam, akkor ett?l se fogok?

Legjobb válasz: és a mitológia újra feltûnt... kislány... hány éves vagy? 20 éves korod elõtt ne is merj fogamzásgátlása gondolni vagy játszol azzal hogy szeril maradsz... másik... már hogy a faszomba híznál meg egy baszott fogamzásgátlótól? http://www.pointernet.pds.hu/tini/diet/elhizas/2007013115173.. tessék ha nem hiszed... keress google... találsz annyi linket kutatásokról meg minden... ez hülyeség...

és a mitológia újra feltûnt... kislány... hány éves vagy? 20 éves korod elõtt ne is merj fogamzásgátlása gondolni vagy játszol azzal hogy szeril maradsz... másik... már hogy a faszomba híznál meg egy baszott fogamzásgátlótól? http://www.pointernet.pds.hu/tini/diet/elhizas/2007013115173.. tessék ha nem hiszed... keress google... találsz annyi linket kutatásokról meg minden... ez hülyeség...
Barátnõm yasminelletõl 25 kgt hízott :(
figyelj... abba hiszel amit más mond vagy a papíron kimutatott eredményekben?
A kérdező hozzászólása: 19 vok. azért szedem, mert nem bizok az óvszerben. és baleset miatt nem akarok több eseményutani tabit bevenni. amugy én is olvastam, de annyian irnak itt h hiztak tõle h beparaztam.
én egyáltalán nem híztam tõle pedig egy éve szedem. szerintem ez tényleg egyéntõl függ...
én fogytam tõle pár kilot de nekem a doki azt mondta, hogy ha elkezdek hízni akkor diétázzak és ne pánikoljak.
Én is Yasminelle-t szedek, én 2 hónap alatt 2 kg-t híztam tõle.. igazából az étvágyadat növeli, nem a gyógyszertõl hízol, hanem h többet eszel mellette.
egyénfüggõ, mindenkire másképp hat. én egy éve szedem és nem híztam tõle.
A kérdező hozzászólása: a mercilonnal az volt a bajom h nagyon rossz volt tõle a kedvem, depresszios voltam. tulajdonkeppen nem is yasminelle-t szedek, hanem yaz-t, ez a yasminelle uj valtozata, de gondoltam ezen a neven jobban ismerik. arra hagyatkoztam h ez uj gyogyszer, tehat jo is, az orvosnak vittem egy általános véreredményt, megnézte, és akkor irta ki.
A kérdező hozzászólása: ne már.. pedig mindenki dicsérte a yasminelle-t. az is kérdés h mikortol kezdett hizni?
Szia! Sztm ez a hízás egyénfüggõ, én is mercilont szedek, és nemhogy nem híztam, még fogytam is 2 kg-t, a barátnõm 10 kg-t hízott tõle. Tehát nem mindenkinél egyformán hat. Sztm így van ez a Yasminelle-l is, én még nem hallottam errõl sem rosszakat.
A kérdező hozzászólása: inkabb a papirban. mert sokan nem bizti h attol hiztak meg.

Szűz vagyok még, de tegnap masztiztam és nagyon benedvesedtem, és ahogy ujjaztam magam a mutató és a középső ujjamat betudtam dugni, akkor már lehet h nem vagyok szűz?

Legjobb válasz: A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.

A szüzesség egy fogalom amit magadnak nem tudsz elvenni. Tök mindegy hogy te átszakítottad a szûzhártyád ujjal, tamponnal, mûbrokival, seprûnyéllel attól még szûz maradsz. Amikor valaki megkérdezi, hogy szûz vagy-e, nem arra gondol, hogy át van e szakadva már a hártyád, hanem hogy járt-e már benned igazi pénisz.
bedugtad és mi történt? véreztél?
Ez utolsóval nem értek egyet. És mi van azzal, aki nem élvezi hogy benyúlkál? Az is hagyja a csiklót, mert eltévelyedés? A természet nem véletlenül rakta az oda. Hidd el. A hüvelyi orgazmusra való fogékonyság minden nõnél változó, mint ahogy a fériaknál is. Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy ne verd ki mert utána majd korai magömlésed lesz s nem lesz jó a szex.... Amúgy kedves kérdezõ a kérdésre egy hosszabbra sikerült eszmefuttatást olvashatsz a Szûz vagy nem szûz kérdésem alatt. ez alapján döntsd el, sorold be magad ;)
"az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát.." Azért jó, mert azzal készülsz fel a nemi életre. Nem azzal, ha a csiklódat birizgálod! Ha ujjazod a hüvelyedet, az hasonló érzést kelt, mint egy ki-be járó farok. És ha az ujjazástól el tudsz menni, akkor jó eséllyel egy faroktól is majd. De ha csak a csiklódat izgatod, akkor eltévelyedsz és csak pillázol majd hogy miért nem élvezed a szexet!
Hát én anno nem így akartam volna elveszíteni a szûzességem-itt napi téma ez van aki feldugja a söprûnyelet stb. Lányok nem jobb ha egy fiú akit szerettek veszi el? , adjátok oda?
ugyan azért jó, mint egy nem szûznek.
én sem vagyok valami száraz.. de nekem eddig csak a középsõ ment be de az is csak kicsit.. meg ez az ujjazásos dolog nem nagyon izgat..sosem értettem mért jó az ha egy szûz ujjazgatja magát..
Köszönjük, le van tudva a napi szûzvagyoke kérdés.
de, attól még szûz vagy. csak fiú veheti el...
A férfiaknál is az érzékenység. ez a rendes mondat, egy szó kimaradt. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!