Találatok a következő kifejezésre: Lehet h barátom ne (10 db)

Lehet h a barátom ne szorakozta ki magát a csajokkal, kell aggodjak ilyensmi miatt?

Mar 1,6 eve együtt vagyunk,elöttem meg egy 3 éves kapcsolata volt,18 éves koráig, amiben egyáltalán nem volt boldog.Közben meg egy pár honapot volt egyedul, csajozott.S most velem van.Már nem olyan jok a dolgok,mint régen, ugy erzi nem tudja megadni a szeretetet, mert olyan fázisában van az életének.Ez lehet amiatt h szeretne talán szorakozni? En elengedtem, ha akar menjen, minthogy kinozzuk, de azt mondja szeret, és h neki nem kell más, söt, ha nem lennénk együtt egy ideig nem is kéne neki baratn?.Abszolut minden srác kiszorakozza magát,v nyugodt lehetek? Megmondta h ha nincs komoly kapcsolata akkor nagyon elmegy egyfele,mindig kell valaki erös mellé,de félek h otthagyna h szorakozzon..mert fiatal..(20)nem tudom mire gondoljak és mit tegyek...

Legjobb válasz: Szerintem, van olyan pasi akinek nem kell kiszórakozni magát legalábbis nem a sok nõ terén. Úgy értem veled közösen is kipróbálhat minden félét, nem kell ehhez mindig új csajhoz mennie. Szóval ha mindkettõtöknek jó és megtudjátok adni egymásnak amire vágytok minden rendben lesz. PL nekem is csak hosszú kapcsolataim voltak több évesek és emiat 26 évesen csak 5 lánnyal voltam ami sokkal-sokkal jobb mintha lett volna 40 de nem szerettem volna õket.

Szerintem, van olyan pasi akinek nem kell kiszórakozni magát legalábbis nem a sok nõ terén. Úgy értem veled közösen is kipróbálhat minden félét, nem kell ehhez mindig új csajhoz mennie. Szóval ha mindkettõtöknek jó és megtudjátok adni egymásnak amire vágytok minden rendben lesz. PL nekem is csak hosszú kapcsolataim voltak több évesek és emiat 26 évesen csak 5 lánnyal voltam ami sokkal-sokkal jobb mintha lett volna 40 de nem szerettem volna õket.
Én ilyennek érzem magam (fiú, 20). Abszolút nem érzek rá vágyat h több csajjal legyek, akár az elsõ szerelmemmel leéltem volna az életem, ha igazán szeretjük egymást. Azóta már másik barátnõm van, õszintén imádom. Ettõl függetlenül mindenféle nõt megnézek az utcán, neten, de csak kimondom a fejemben h "de meg lehetne.." és többre nem is vágyok. Nekem elég a kedvesem, egyéjszakásokra nem is pazarolnám magam..
A kérdező hozzászólása: Koszi a valasozkat!!...ez igen oszinteseg! Szerintem a baratom is igy gondolkozik.

Ha nagyon szûk a barátnõm akkor elsõnek ujjazzam szex elõtt vagy hogyan lehet megoldani h ne fájjon neki ha bedugom a farkam?

Legjobb válasz: Az Univerzum tágul, ahogyan a barátnõd is. SOK elõjáték SOK figyelem. Igazából attól tágul a legjobban, ha fogod és bedugod a kérót, ez a rövidebb út. De ezt csak abban az esetben tedd meg, ha egy életre meg akarod utáltatni a barátnõddel az egészet. Csak fokozatosan és szépen, ahogyan csiga megy a jégen.

Az Univerzum tágul, ahogyan a barátnõd is. SOK elõjáték SOK figyelem. Igazából attól tágul a legjobban, ha fogod és bedugod a kérót, ez a rövidebb út. De ezt csak abban az esetben tedd meg, ha egy életre meg akarod utáltatni a barátnõddel az egészet. Csak fokozatosan és szépen, ahogyan csiga megy a jégen.
Sok elõjátékkal
Nem csak akkor "kell" ujjazni, ha nagyon szûk... Ez egy természetes dolog, nyilván kölcsönösen kellene izgatnotok egymást szex elõtt, nem pedig azonnal belevágni... Ha nagyon szûk, akkor ezt tényleg sok, hosszú ideig tartó ujjazással tudod javítani, a lényeg, hogy minél jobban ellazuljon, ne feszüljön be, valamint nyald is rendesen, hogy jó nedves legyen, mert nyilván hiába tágítod ki, ha szárazon benyomod neki.
Az elõjáték nagyon fontos....egyrészt a párod nem lesz száraz mint a sivatag, másrészt segítesz Neki ellazulni!!! Ha nem nedvesedik be kellõen az elõjátéktól, akkor használjatok síkosítót, mert sérülés lesz belõle!!!
en is szuk vagyok, minden szex elott nyal egy kicsit a parom es mar minden tokeletes :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépena segítségeteket lenne még valamai ha popsidba is szeretné de nem férbe akkor azzal ugyan ez a helyzet?

Este jön a barátom és egy nagy csúnya, piros, púpos pattanás lett a homlokomon:S nem lehet kinyomni, viszont nagyon fáj. Mit csináljak h ne látszódjon annyira? :S és h ne fájjon?

Legjobb válasz: detto ugyan ezvan nekemis..és már nemtudok vele micsinálni, tiszta ideg vagyok már tõle..este mindig kenem ilyen aloeverás mentolos krémmel..nameg paradicsomotis probáltam már de semmi javulás.. te mivel tudtad eltûntetni?

detto ugyan ezvan nekemis..és már nemtudok vele micsinálni, tiszta ideg vagyok már tõle..este mindig kenem ilyen aloeverás mentolos krémmel..nameg paradicsomotis probáltam már de semmi javulás.. te mivel tudtad eltûntetni?
jegeld le!! Utána egy kis korrektor alapozó púder variáció és 3-4-5 órán keresztül nem látszik!Reggel kelj korábban csináld meg megint és nem jön rá:)
Krémezd be jó zsíros krémmel, de csak a patit. Az könnyebben kihozza majd és felpuhítja neked.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de milyen zsíros krém? ami száraz bõrre való?
bármilyen nivea, akármilyen tégelyes de babaolaj is jó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Kenhetsz rá mézet is, mert gyulladáscsökkentõ hatású. Hagyd rajta kb 5 percig, aztán mosd le.

Mi a különbség a pszichológus és a pszihiáter (lehet nem jól írtam) között? Csak azért kérdem mert érdekel. Lécci ne legyen google a barátod válasz. Még vmi: toom h már volt ilyen kérdés de azért vki nemtud egy kicsit bővebben?

Legjobb válasz: Mi a különbség a pszichológus és pszichiáter között? A pszichológus bölcsészeti diplomát szerez, a pszichiáter orvosi diplomát. Az orvosi diploma utána lehet letenni a pszichiáter szakvizsgát, ezután lehet valaki pszichiáter. A pszichológusok is specializálódhatnak, õk klinikai, tanácsadó, pedagógiai vagy munkapszichológiai szakvizsgát tehetnek. A pszichiáter, mivel orvos, felírhat gyógyszert, a pszichológus nem. A pszichológusok képzésében a lelki folyamatok megismerésén, a pszichiáterekében a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásán van a hangsúly.

Mi a különbség a pszichológus és pszichiáter között? A pszichológus bölcsészeti diplomát szerez, a pszichiáter orvosi diplomát. Az orvosi diploma utána lehet letenni a pszichiáter szakvizsgát, ezután lehet valaki pszichiáter. A pszichológusok is specializálódhatnak, õk klinikai, tanácsadó, pedagógiai vagy munkapszichológiai szakvizsgát tehetnek. A pszichiáter, mivel orvos, felírhat gyógyszert, a pszichológus nem. A pszichológusok képzésében a lelki folyamatok megismerésén, a pszichiáterekében a testi és lelki folyamatok kölcsönhatásán van a hangsúly.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :D
A pszihológus csak beszélget a pácienssel, tanácsot adhat, de nem írhat fel gyógyszert, mert nem orvos. Ha komolyabb a baj, akkor elküldi (már ha rendes), a pszihiáterhez.aki különbözõ vizsgálatokat végez és gyógyszert is írhat fel, ha szükséges.illetve kórházban is kezelheti a beteget. Orvosi egyetem elvégzése után kell szakvizsgát tennie, mielõtt pszihiáterként dolgozhatna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :D
Van rá esély:S De nem olyan nagy!
szerintem elég buta (vagy részeg) volt, ha nem vette észre, hogy gumi nélkül csinálják. egy teszt azért nem árt. az elõváladékban is lehetnek életképes spermiumok...
A kérdező hozzászólása: mondjuk én sem értem h ezt hogy nem lehet észre venni.. amikor már a barátommal az utolsó 2 percbe jártunk, akkor õ is levette ... pár "lökés" után azonnal észre vettem... jó. mondjuk én amúgy is nagyon félek/féltem h esetleg nehogy teherbe essek, és mindig néztem h nem-e szakadt ki az óvszer. stb.
pff....ertelmes pasi....
A kérdező hozzászólása: Megjött neki... megúszta :)

15 éves lány vagyok, május 26-án lefeküdtem a barátommal, és június 3-án kellene megjönnie. Elfelejtettünk védekezni, vegyek 72 órás tablettát, be lehet azt úgy szerezni h ne tudja a háziorvos?

Legjobb válasz: Felelõtlenek vagytok. Csak úgy nem lehet szereni 72 órás tabit. Azt a háziorvos írja fel, vagy ha hozzá nem akarsz menni, akkor nõgyógyászhoz kell menned.

Felelõtlenek vagytok. Csak úgy nem lehet szereni 72 órás tabit. Azt a háziorvos írja fel, vagy ha hozzá nem akarsz menni, akkor nõgyógyászhoz kell menned.
hát sztem vegyél! nem hiszem h ennek köze lenne háziorvoshoz, nézz utána milyen helyeken lehet kapni és tudd, h minél hamarabb, annál jobb! de készülj fel, h elég szarul leszel tõle szal pl anyud elõtt lehet nem kéne titkolni VISZONT inkább mint a baba!!! ja és máskor ne csinjatok ilyet!
26, az ma van. nem 25 akart az lenni? de mindegy. sürgösségi fogamzásgátlást sem a szimpla háziorvos, sem a szimpla nõgyógyász nem csinál. erre ambulanciák vannak. imhol: http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=23 ide kell baromi gyorsan elmenned. vagy megvárod a 3.-át és reménykedsz...
Nem értem hogy lehet elfelejteni védekezni? Sürgõsen nõgyógyász, de drága mulatság lesz.
Simán felíarhatja...hogy a jó pi×ba lehet elfelejteni védekezni???Fel nem tudom fogni.Én egy hónapig émelyegtem tõle...nálunk scak lecsúszott....
15 éves vagy? én sem voltam fiatalabb amikor megtörtént...de miért nem védekeztetek???erre a késõbbiekben nagyon figyelj oda, ha õ nem is akor legalább te.egy kisbaba ilyen fiatalon nagyon nem a legjobb dolog, és egy abortusz sem...:S szorítok neked, hogy ne legyen baj...és ez remélem egy jó tanulság lesz neked és legközelebb jobban odafigyelsz
elfelejteni védekezni? az ilyenek miért szexelnek, könyörgöm?:( ha a barátomnak nem jutna eszébe, ki is herélném, még mielõtt bármit csinálhatna... de szerencsére vele ilyen gond nincsen, bármennyire is nincs észnél, nagyon vigyáz rám. de ez... jóég. ilyet ne játsz el túl gyakran. egyébként igen, sürgõsségi ambulancia a legjobb.
Hogyan felejtettétek el a védekezést? Leírhatod bátran, hogy így sokkal jobbnak gondoltátok, aztán rájöttetek, mennyi rizikóval jár.
Bárki felirhatja a jultok sajnos nekem is kelett és bementünk az ügyeletre és a növérke fel is irta de rohadt drága mi 5200 Ft fizettünk
Petting már volt?
Szex elõtt pár héttel kezdjétek el a pettinget. Így nem lesz mélyvíz a lesz. Az meg hogy fáj nem fáj nemcsak rajtad múlik. Ha görcsös mondjuk a csaj, vagy neki pont olyan a szûzhártyája, akkor is nagyon fog neki fájni hiába vagy gyengéd. Egy két technika: :D https://www.youtube.com/watch?v=yY3xo1wAji8 https://www.youtube.com/watch?v=ImD4hfkFbQ4&src_vid=XB4S_e_s..
Elõjáték! Aztán mikor már annyira fel lessz izgulva hogy, kérni fogja vagy magára húz stb.akkor lassan lassan belehatolsz.De figyelj rá hogy, mennyit enged mert az elsõ mindenkinek kellemetlen! Óvszert használni!
Az elsõ alkalom kicsit más féle volt nálunk kellet egy 20 perc elõjáték mire elégé felizgultam ienkor szóltam neki hogy ha úgy van belém hatolhat csak arra ügyelj hogy ne gyorsan mert az fájt nekem is kicsit a elõttem író jól mondja ha tudni fogja mi kell neki akkor magára húz kicsit nálunk is ez volt mikor kicsit beljebb tolta akkor fogtam meg és húztam én is magamra mert éreztem hogy menne az jobban is és végül teljesen bent volt elsõre :3 de nagyon kell figyelni rá érzékeny a elsõ pár alkalommal. 17/L
Sajnos az elsõt nem hiszem, hogy annyira élvezni fogja. :S Legalábbis nálam úgy volt, hogy a fájdalom miatt annyira élvezni sem bírtam már. Legyél nagyon óvatos a lánnyal, próbáljátok ki, hogy õ irányít. Nálam ez könnyebb volt, hiába volt a pasim óvatos, én jobban tudtam, hogy mikor mennyit engedhetek.

Most szakitottunk a barátommal. Samsung galaxy minim van. hogy lehet a telefonszámát letiltani h ne tudjon hivni?

Legjobb válasz: Vannak hívásszûrõ app-ok. Nézz körül, keress rá arra, hogy "call block" vagy "call blocker" lesz jó pár találat.

Vannak hívásszûrõ app-ok. Nézz körül, keress rá arra, hogy "call block" vagy "call blocker" lesz jó pár találat.
"De ha esetleg törölnéd a számát?! Ismeretlen telefonszámot pedig ne vegyél fel egy ideig. Gond megoldva." Nem lenne egyszerûbb ha meghagyná a számát? és akkor még látja is hogy õ hívja.... :DDDD
Nem vagyok okostelefon-szakértõ. De ha esetleg törölnéd a számát?! Ismeretlen telefonszámot pedig ne vegyél fel egy ideig. Gond megoldva.
A számodat nem tudod megváltoztatni? Menj be egy szervízbe, ott talán adnak egy használható tippet.
hát sehogy...
Kell lennie a telodba olyan fuknciónak hívások kezelése.hivás várakoztatás szûrés korlátozás ilyenek.ott nézz körül.Ott letudod tiltani a számát.te látod õ keres, de neki foglaltat jelez.Minden telóba kell lennie ilyennek

Szakítottam a barátommal 4 hónapig voltunk együtt és még akar smárolni és vissza akar kapni, de én nem akarok vissza menni, vagyis vissza akarok, de a szüleim miatt nem lehet. Nem akarom h kiderüljön és ne bízzanak bennem többet. Mit tegyek?

a pasi viszont még szeret és nem adja fel..már próbáltam azt mondani h megpofozom h megcsókol de ze sem érdekli....mit tegyek?

Legjobb válasz: hajolj el ha meg akar csókolni?:D

hajolj el ha meg akar csókolni?:D
Ne találkozz vele.Kerüld a jelenlétét.Minél kevesebbet látod annál könnyebb lesz elfelejteni.Ne nézegesd a képeit és próbálj kikapcsolódni.Menj a barátnõiddel moziba, vásárolni, bulizni stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm h írtál..és azt szoktam tenni de az az igazság h még mindig szeretem és szeretem amikor megcsókol ..de mit tegyek h elfelejtsen..h ne próbáljon megcsókolni mert akka én is kibírom
sajnálom de ez nekem nem teljesen tiszta... szabad megkérdeznem mért szakítottatok ha még szeretitek egymást? a szülõk miatt? ha igen mért nem támogatják a kapcsolatot? bocsánat a kérdéseimért, tudom válaszolnom kéne de nem nagyon értem a helyzetet.
A kérdező hozzászólása: mert nem tudnak róla és ah megtudtál volna kinyírtak volna ez tuti
de miért nyirtak volna ki? balhés a srác? sztem ne a szüleid irányítsák a kapcsolatod.
a tegnapi kérdezõs srác vagyok:D ha szereted és õ is szeret akkor ezt a dolgot meg kell beszélned a szüleiddel...biztosan megértik hiszen nekik a te boldogságot a legfontosabb(legalábbis így kéne legyen).
én 18éves vagyok, és 2éve vagyok együtt a barátommal...rengetegszer szakítottunk, nagyjából mindig õ velem, megbántott, átvágott...és mindig kibékültünk...anyukám egyszer beszólt egy olyat h õ nem örül neki h kibékültünk, és h a barátom itt már nem lesz szivesen látott vendég..na én közöltem vele, h én sem szólok bele az õ kapcsolatába, pedig õt is átvágta a võlegénye(apukámmal elváltak)..és úgy voltam vele, hogyha neki õ kell, akkor õ kell, ha megbocsát, akkor rendben, legyenek boldogok...és a pasi dolgát nagyon elítéltem, de nem szemétkedtem vele, stb...és ezt anyum fejéhez vágtam, h én is ki tudtam volna utálni a barátját, de nem szóltam bele, akkor õ se tegye...na azóta nem volt ilyen beszólása, és elfogadja h én döntöttem úgy h kibékülök a barátommal, és újra megbízok benne...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!