Találatok a következő kifejezésre: Lehet hízni Elevittől (2 db)

Az elevittöl lehet hízni?

Legjobb válasz: Én elevitet szedek és nem híztam tõle. Már az elejétõl kezdve szedem, 66,5kg-ról 71 lettem. 30 hetes

Én elevitet szedek és nem híztam tõle. Már az elejétõl kezdve szedem, 66, 5kg-ról 71 lettem. 30 hetes
Persze, én rengeteget híztam, és a babám is nagyon nagy lett, szerintem emiatt, mert az elsõ teljesen normális súlyú volt, és semmi mást nem szedtem. Az egyik orvos ajánlja, a másik nem, mert még nem mutatták ki, hogy káros lenne, de én a helyedben inkább valami mást szednék.
Nem az elevit hízlal. Hanem az, hogy nagyon nagy étvágyat csinál. Azt már te magad döntöd el, hogy eszel e vagy nem. Ha nem eszel többet, hiába kívánod, akkor nem fogsz hízni tõle. Ha meg eszel, akkor könnyen magadra ránthatsz a terhesség alatt 30-40kg-ot is, én is így jártam. :-(
1 szem tablettától nem lehet hízni! Az a baj, hogy sok kismama úgy fogja fel a babavárást, hogy "kettõ helyett kell enni" , aztán felszalad félidõig 20kg, és akkor mindjárt a tabletta a bûnös. Biztos, hogy több energiára van szükségünk, de mértékkel is lehet enni, hogy jól lakottnak érezzük magunkat, sokszor keveset, nem napi 3-szor sokat. 60kg-ról indultam, most vagyok 69 kg és mindennap szedem az Elevitet és nem éhezek, 2-3 naponta sütit is eszem. Mértékkel és nem kettõ helyett, ez a lényeg.
Én Elevitet szedtem az elsõ 6 hónapban minden nap. Összesen 9, 5 kilót híztam úgy, hogy egyszer sem voltam rosszul, nem hánytam. Szóval szerintem ez ugyanúgy alkati kérdés, mint a fogamzásgátlónál. Én attól sem híztam, de ismerek olyat aki igen, illetve arra fogja. A babám, viszont nagy lett, 4080 g, de nem az Elevittõl, hiszen az utolsó 3 hónapban már nem szedtem.
Sajna nagy étvágyat csinál.Figyelj oda az étkezésre.Szoptatás alatt is szedtem, mert téli baba lett és hogy tuti legyen minden vitamin a tejcsibe, de nem is fogytam a szoptatás alatt, mert igazából nem is figyeltem ugy a táplálkozásra, sajnos.
Ha hízik is a kismama, nem magától az elevittõl, hanem a vitamin miatt lehet hogy sokat eszik, és attól hízhat. Én is ezt szedtem, én nem híztam tõle.
Szerintem alkatfüggõ. Én hízni kezdtem tõle, aztán áttértem a gravidára, attól is híztam...
Én úgy tudom, hogy egyik magzatvédõtõl sem lehet hízni. Az Elevitrõl azt hallottam, hogy valóban aki ezt szedi nagyobb babája lesz, ezért is szokták leállítani a szedését a vége felé. Én a Femibiont szedem, semmi panaszom nincs rá, az étvágyam sem lett nagyobb. 19 hetes vagyok és 4 kg jött fel eddig. Én sokszor azt csinálom, amikor de, vagy du. megéhezem gyümölcsözök és ez bevált, sõt a székletet is teljesen rendben tartja. Nézd meg azért, hogy mennyi B12 van benne, mert egyébként ez a vitamin felelõs a étvágyjavításért.
13:29 vagyok! A 31. hétben vagyok most, mindennap szedem az Elevitet, a babám súlya pont jó, inkább kisebb is, mint az átlag, és még a pocakom sem nagyon látszik, úgyhogy cáfolnám, hogy óriásbébik lesznek az Elevittõl. Nagyobb súlyú babája bizonyítottan inkább azoknál a kismamáknak születik, akik terhességi cukorbetegségben szenvednek.

Lehet hízni az Elevittől?

Legjobb válasz: Nem magától az Elevittõl, hanem a benne lévõ E- vitamintól.

Nem magától az Elevittõl, hanem a benne lévõ E- vitamintól.
Én is szedek elevitet, de nem tapasztaltam hízást. Szerintem testalkat függõ is.
Én 19 hetes terhes vagyok és eddig 4 kg-ot híztam és teherbeesés elõtt is és most is végig szedem az Elevitet és nem híztam el tõle. Nem kívánok többet enni, mint amúgy. Megválogatom, hogy mit eszem és így könnyen tartoma a súlyom. Szerintem aki elhízik az nem a gógyszertõl hízik.... Lehet az éhségérzeten uralkodni és egészséges ételeket enni.
Az Elevittõl én sem híztam, meg alkati kérdés is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!