Találatok a következő kifejezésre: Lehet gyümölcsöt a délután (7 db)

Lehet gyümölcsöt fogyasztani a délután folyamán vagy esetleg este?

Gyondolok itt például a karácsonyra,amikor este a fa alatt szokás enni a narancsot.

Legjobb válasz: gyümölcsöt bármikor.. ártani nem árt mert vitamindúsak csak a nagyon savas a rossz! .. mert sok ember küzd gyomor savval és elég rossz.. de viszont ez a fura h a doktor azt ajánlotta a gyomor savas ismerõsönek hogy citromot egyen..(pedig abba van a legtöbb sav..) és narancsot ne egyen.. hogy miért? a citromban olyan sav van állítólag ami a gyomor sav ellen van. de ezt nem nagyon tudom megfogalmazni...

gyümölcsöt bármikor.. ártani nem árt mert vitamindúsak csak a nagyon savas a rossz! .. mert sok ember küzd gyomor savval és elég rossz.. de viszont ez a fura h a doktor azt ajánlotta a gyomor savas ismerõsönek hogy citromot egyen..(pedig abba van a legtöbb sav..) és narancsot ne egyen.. hogy miért? a citromban olyan sav van állítólag ami a gyomor sav ellen van. de ezt nem nagyon tudom megfogalmazni...
de a lényeg h jót tesz a citrom.. és még egésséges.. másik ismerõsöm meg citromlét iszik símán mikor beteg.. és 1-2 nap és nincs baja. szóval a gyümölcs finom egészséges / és ehetõ :) /
Én úgy tudtam, hogy az Atkins diétában csak nagyon keveset ehetsz belõlük, mert van bennük cukor, tehát max 1-2 darab naponta, vagy még annyi sem Ha elegendõ zöldséget és fehérjét fogyasztasz a gyümölcshiány nem okoz gondot, csak persze könnyebb almát majszolni, mint párolt zöldségeket késziteni, de az eredmény is más : a zöldségek jobban fogasztanak
Errõl még nem hallottam hogy fa alatt narancsot
ne egyél semmit az a bíztos!!! :P
A diéta szerint csak délelõtt, és gyümölcsnapon lehet enni, de szerintem te döntsd el, hogy belefér-e ennyi vétkezés a dologba :)
Lehet gyümölcsöt enni délután is és este is lehet!Sok vitamin van a gyümölcsbe és attol nem hízhatsz!
Tény, hogy sok vitamin van a gyümölcsökben, az azonban nem igaz teljesen, hogy nem hízhatsz tõlük. Ha fogyókúrás szempontból kérdezed az esti és délutáni gyümölcsfogyasztásnál érdemes megnézned a fogyasztani kívánt gyümölcs cukortartalmát. Szõlõt, dinnyét és pl. banánt én nem ennék estére. Egyébként tényleg szokás a fa alatt enni a narancsot? Ezt most hallom elõször...
Atkins diéta?! Ezek nem érnek sz*rt se ! Egyél gyümölcsöt inkább !

Délután bármelyik nap lehet gyümölcsöt enni az ebéd és a vacsora között?

Legjobb válasz: De lesz. a 90 napos diéta leszedi az izmot de a zsírréteget növeli... az izom lefogyása miatt vékonyabb hatásu leszel, de a testzsírszázalékod nagyobb lesz, a bõr alatt ez meg fog látszani narancsbõr formában...

De lesz. a 90 napos diéta leszedi az izmot de a zsírréteget növeli... az izom lefogyása miatt vékonyabb hatásu leszel, de a testzsírszázalékod nagyobb lesz, a bõr alatt ez meg fog látszani narancsbõr formában...
jó narancsbõrõsen de a látszatra vékonyabb leszel...
Én január 29.-én és szeptember 16.-án hanyagolom, a többi napokon nyugodtan lehet!
edzõ vagyok, nem estem neked véleményt mondtam, és nem rosszindulatból, inkább segitségképpen. a 90 napos lényege hogy minden nap másfajta jellegû dolgot eszel. Ergo becsapod az anyagcseréd. http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=..
A kérdező hozzászólása: Miért lennék már tõle narancsbõrös ember? :D Ha elhagyom a kenyeret a zsíros ételeket, zöméban a cukrot is mert csak 4 naponta ehetek egy pici édességet.. Javában zöldségen-gyümölcsön-és húson-halon élek. Vicces ez a gyk-ek komolyan mondom már az ember nem mer feltenni egy kérdést mert mindjárt neki estek az embernek!Nemis a kérdésre válaszolnak.Persze mindenki szerint más a jó, de 100000 embernek nem tudok megfelelni..Ez volt az utolsó, hogy ide fordultam bár miért is...
Amúgy ez kamu. Én pl koplalással fogyok, ami rosszabb mint a 90 napos a folyadékbevitelemet pedig meg sem említeném. Mellette még edzek is súlyzókkal és kevesebb narancsbõröm van, mint valaha. Sõõt! Ha nem keresek direkt akkor nem is találok, pedig elõtte nagyon durván nézett ki a combom. Errõl ennyit.
Én a gyümölcs napra tippelnék. Már ha tényleg be akarod tartani ezt a fajta... diétát.
A kérdező hozzászólása: 3. rendes vagy köszönöm a válaszodat, de nincs narancsbõröm..;)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.:) Minden nap délig lehet gyümölcsöt enni a 90 napos szerint.Remélem kitartó leszek és eredményes lesz.:)
Nem. Egyébként egyik diétában sem javasolt. Jobb a gyümölcsöket inkább délelõtt fogyasztani.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.:) Tehát akkor a többi napon nem?!
A kérdező hozzászólása: Üzenem, hogy 6. nap telt le és eddig 5 kgot fogytam..;)

Mikortól, vagy hány hónapos kortól lehet úgy adni a babáknak, hogy délelőtt gyümölcs, délután főzelék? A babám 4 hónapos, két hetet kezdtük a gyümölcsöt délelőttönként kapja. Tápszeresek vagyunk. És babapiskótát mikortól lehet hozzákeverni neki?

Legjobb válasz: úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.

úgyis látod, hogy mennyit eszik meg egy evésre a gyümölcsökbõl. Ha már legalább fél üveggel megeszik, akkor szerintem elkezdheted a fõzelékeket is kóstoltatni vele. Ha már abból is megeszik fél-1 üveggel, akkor nyugodtan adhatod neki. Én nem egészen 4 hónapos volt mikor kóstoltattam vele, és kb 3 hét alatt el is jutottam oda, hogy délután fõzeléket evett, délelõtt gyümölcsöt. aztán rá két hétre kb már tízóraira gyümit evett, ebédre fõzeléket, uzsonnára pedig megint gyümölcsöt vagy akkor is fõzit. Szerencsére semmire nem volt allergiás, így gyorsan tudtunk haladni a kóstolásokkal. Babapiskótát még nem adtam neki, de szerintem 6 hós kor alatt azt biztos, hogy nem, utána is csak olyat, ami nem tartalmaz lisztet, tartósítókat, ilyeneket. vannak külön babakekszek, azokat amennyire tudom, 6 hós kor felett eheti a baba.
Mi kb 3.5 hónapostól kezdtünk "rendesen" enni.Az én babám is tápis, most 5 hónapos, és de.gyümi, ebéd tejpép, uzsi fõzi, a reggeli és a vacsi tápszer.De mióta ráérzett az izekre, nem nagyon kell a táp...Babakekszet én vettem, h.legyen itthon, de még nem adok, de 6 hótól adható, az van ráirva.Én úgy gondolom, a keksz késöbb kell, amikor már nem elég kalória nekik a sima gyümölcspüré.Remélem valamennyit segitettem!
Elõzõ jól irta, ha már megeszik egy étkezésre valót nyugodtan ki lehet váltani. Mi 5 hónaposan csak reggel és este ettünk tápszert. Délelõtt gyümit, ebédre fõzit, uzsonnára meg tejpépet kapott. Babapiskótát csak most kezdtem adni (9 és fél hós), de 5 hónapos kortól Hipp babakekszet kapott a gyümibe reszelve. Kicsit drága (600 körül volt egy doboz), de ha jól emlékszem 4 hótól lehet adni.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a segítséget, nagy segítség volt a válaszotok!
18:43-as vagyok: Az elsõt akartam irni, csak közbe közénk irtak. :)


90 napos diétában délután is lehet enni gyümölcsöt? Vagy csak reggel? Esetleg a vacsorát ki lehet váltani gyümölccsel?

Legjobb válasz: Nem kéne gyümölcsöt enni, és nem 90 napos hülyeségeket kéne csinálni, mert ez egy életmód kellene, hogy legyen.

Nem kéne gyümölcsöt enni, és nem 90 napos hülyeségeket kéne csinálni, mert ez egy életmód kellene, hogy legyen.
Értelmes válaszokat kéne írni, nem ezt kérdezte.(bocs, kérdezõ, hogy én is offoltam)
Mivel reggel lehet bármekkora mennyiségben enni, ebéd elõtt 1 óráig, szerintem délután is lehet. Viszont a vacsorát ne akard felváltani gyümölccsel fehérje- , szénhidrát-, és keményítõnapon, mert írta, hogy egyiket sem lehet kihagyni! egyél nyugodtan délután gyümölcsöt, az sosem árt! ;) remélem segítettem! Énis elkezdtem, tök jó! :)
Miért lenne baj? Tele van vitaminnal, ha szereti hagy egye
A kérdező hozzászólása: A kálium-tartalom miatt kérdezem.

Délután 5 körül lehet néhány kanál gyümölcsöt-zöldségpürét adni a babának? (5és fél hónapos) du. Nem nagyon akar enni, mivel ebédre teleeszi magát.

Legjobb válasz: szia Anyatejezik még, mert akkor neki az még elég. Ha nem akkor a tápszer. Pótolni lehet, de, ha nem igényli, akkor nem kell túletetni. Akkor adj, neki, ha éhes...ha, nem kell neki, akkor ne erõltesd, minek...csak kihányja..

szia Anyatejezik még, mert akkor neki az még elég. Ha nem akkor a tápszer. Pótolni lehet, de, ha nem igényli, akkor nem kell túletetni. Akkor adj, neki, ha éhes...ha, nem kell neki, akkor ne erõltesd, minek...csak kihányja..
Nyugodtan elkezdheted hozzászoktatni a másfajta ízekhez. Ha nem nagyon éhes, akkor tényleg csak ízlelgesse még egy kicsit, ne ezzel lakjon jól, ha viszont éhes, akkor egy idõ után pótlásnak is tökéletes.
Én is délután gyümölccsel kezdtem a hozzátáplálást, akkor már kevesebb volt a tejcsi, mint reggel. De ha nem kívánja, nem kell erõltetni, mi a déli evés után van, hogy csak 6 körül "uzsonnázunk", addig nem éhes.

Délután esetleg estére lehet enni gyümölcsöt? (őszibarack, szilva, szőlő, alma) Belefér a diétába?

Legjobb válasz: Szõlõt inkább estefelé ne, meg nagyon feldobja a vércukrod, nem tudsz tõle jól aludni.

Szõlõt inkább estefelé ne, meg nagyon feldobja a vércukrod, nem tudsz tõle jól aludni.
Utolsó: gratulálok, hogy éhezteted este a szervezeted, ez tényleg nagyon egészséges.
Gyümölcsöt azért lefekvés elõtt nem ennék.Reggelre cefre lesz belõle.
hád jobb lenne inkább a szõlõt délelöttre iktatni de a többi belefér, nyugodtan ehted, fõleg az almát, én is ezeket szoktam enni vacsorára+natúr joghurtm és fogyok...
Jaja a szõlõ az inkább délelõtt, de a többi az jó.Én is szilvából, barackból meg almából fogok gyümisalit csinálni estére *-*
Mindenfajta gyümölcsöt megeszek délután, válogatás nélkül, sõt: csak gyümölcsöt eszem a vékonyka ebéd után. Nyolc kilót fogytam másfél éve. Azóta sem ment fel egy deka sem. Persze 17 óra után már vizen kívül semmit nem fogyasztok.
14.17-nek: egyáltalán nem éheztetem a szervezetemet, inkább pihentetem. Remekül érzem magam és nem szenvedek!
A kérdező hozzászólása: A vacsi még messze van nálam a lefekvéshez úgyhogy akkor mehet a gyümi csak a szõlõt inkább nem eszem. Nekem jobban esik vacsira gyümi esetleg joghurttal mint valami húsos fõtt kaja. A zöldségtõl meg már rosszul vagyok...
Lefekvés elõtt a túró a legjobb.Gyümölcs mehet reggelihez egy kevés, meg mozgás elõtt pár alma, diéta alatt inkább a multivitamin a jó helyette.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!