Találatok a következő kifejezésre: Lehet gond babámmal (119 db)

Több mint 3 éve volt abortuszom, mert gond volt a babával. most ismét gyermeket szeretnénk. de nyár óta hiába próbálkozunk. Lehet hogy nem lehet már babám?

Az orvos szerint nincs akadálya a babavállalásnak,mégis félek.Minden praktikával próbálkozom.most 3 napig volt csak mensim, és er?ssen fáj a hasam, de más tüneteket nem tepasztalok.

Legjobb válasz: Szia. Ha örcsösen akarod,az is gond lehet.A baba jönni,fog,mikor tudja,hogy itt az ideje.Ne aggódj,biztosan semmi baj nincsen.Nekünk 11 hónapra volt szükség. 38hetes kismama.

Szia. Ha örcsösen akarod, az is gond lehet.A baba jönni, fog, mikor tudja, hogy itt az ideje.Ne aggódj, biztosan semmi baj nincsen.Nekünk 11 hónapra volt szükség. 38hetes kismama.
Nyár óta még csak fél év telt el, az orvos 1 évig nem is foglalkozik a "meddõséggel". Az abortusz miatt még nyugodtan lehet babád, ne izgulj. Azzal egyetértek, hogy ne akard görcsösen, mert akkor nem fog menni. Éljetek nyugodtan, felejtsd el a babát és akkor mikor nem is gondolod, sikerülni fog:-)
Én 2 éve próbálkozom, túl vagyok, egy spontán vetélésen, egy méhen kívülin, és most 4 napja késik, de nem poz.a tesztem.De nem esek kétségbe, mert másnak is volt már ilyen, ha a doki azt mondja, hogy lehet babád, akkor ez így is van, 6 hónap az gyerekcipõ, egy nõ átlagban 3 havonta tud teherbeesni, ha minden tökéletes.Nagyon akarásból nem lesz bébi.Szeressétek egymást, ne azon rágódjatok, hogy mi lehet.Ha továbbra is fáj, akkor menj orvoshoz, ha más tünetek is vannak, csinálj tesztet.Sok sikert attól függetlenül.Ja az elõttem íróhoz csak annyit, hogy nekem 2 év várakozást mondtak.1 év után kezdenek csak hõmérõztetni talán.

Ma reggel a wc. papíron volt egy kis vér /sötét, kb. két gombostű nagyságú/, ez mit jelent, lehet gond? 28 hetes terhes vagyok, a babámat utána is éreztem rugdosni, többször is!

Legjobb válasz: Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája

Szerintem nem. nekem is volt ilyen én elmentem UH-ra de nem láttak semmit. Ha a babád mozog biztos nincs gond! Üdv.: 12 hetes kislány anyukája
Lehet , hogy erecske patant el , nekem is volt ilyen és evvel magyarázta az orvosom , lehet intim együtlét után , vagy minden különösebb ok nélkül. 3 hós babás
Szia! Nekem is volt kb. 2 hete ilyen, akkor 26 hetes voltam. Én bementem rögtön a kórházba. Bent fogtak 1 napig, de az uh-on nem láttak semmit, görcseim nem voltak, s ez a kis vérzés is megszûnt pár óra múlva. Azóta sem jelentkezett. De én is azt mondom menj és nézesd meg magad, mert tényleg akár a szülés is elindulhat. Boldog babavárást!
de azért menj el dokihoz még pedig minnél elöbb!!!!én is voltam igy!!!!!! és meg szültem rá 3-napra, de a baba csak fél orát élt!!!!a terhesség alatti vérzés, még ha kis mennyiségben is nem játék!!!!!!hidd el tapasztalatbol irtam neked!!!
Ha érzed õt normálisan mozogni, akkor ne aggódj! Mindenesetre a terhesség alatt fellépõ legminimálisabb vérzésnek is oka van, így jobb ezt minél hamarabb kideríteni, úgyhogy a biztonság kedvéért keressd fel a dokidat. Te is megnyugszol legalább.

Valami gond lehet a babával?

Hétf?n voltam nst-n és szerdára vissza hívtak megint.Eddig én úgy tudtam,hogy hetente kell menni.Valami probléma lehet,hogy 2naponta vissza hívnak?38hetes km

Legjobb válasz: Szerintem ha gond lenne, akkor szóltak volna. 38 hetes vagy, bármikor jöhet már a baba, lehet, h láttak fájástevékenységet, tágulsz már? Bár ez az nst szerintem nem valami jó vizsgálati módszer. Mikor befeküdtem 150-et mutatott, nem éreztem semmit. Éjszaka max 15 volt, majd a falat kapartam le. Komolyan, arra emlékszem, h legszívesebben leszedtem volna a csempét, szülés után rájöttem, h nincs is csempe a falon:)) A szülésznõ szerint csak jósló fájások voltak, ehhez képest 3 óra múlva, "jósló fájásokkal" megszültem. Mondtam is a szülésznõnek meg az orvosnak, h ez valaki más fájásait méri, biztos nem az enyémet:)))

Szerintem ha gond lenne, akkor szóltak volna. 38 hetes vagy, bármikor jöhet már a baba, lehet, h láttak fájástevékenységet, tágulsz már? Bár ez az nst szerintem nem valami jó vizsgálati módszer. Mikor befeküdtem 150-et mutatott, nem éreztem semmit. Éjszaka max 15 volt, majd a falat kapartam le. Komolyan, arra emlékszem, h legszívesebben leszedtem volna a csempét, szülés után rájöttem, h nincs is csempe a falon:) ) A szülésznõ szerint csak jósló fájások voltak, ehhez képest 3 óra múlva, "jósló fájásokkal" megszültem. Mondtam is a szülésznõnek meg az orvosnak, h ez valaki más fájásait méri, biztos nem az enyémet:) ))
Ne izgulj! Nálam ugyanígy volt. Az utolsó héten szinte minden nap be kellett mennem.
Ennyi idõsen akár naponta hívhatnak.
bocs az offért, de esetleg a kérdezõnek is érdekes lehet. Elsõ nem az NST rossz, mert azt be lehet állítani, nekünk a szülésznõ megmutatta, hogy gombot megnyom és a 100-as fájásokat rögtön 15-nek mérte. Ez beállítás dolga. A méhösszehúzódásokat nézi. amik nem is biztos, hogy egyébként fájdalommal járnak. nekem egyszer begörcsölt a gyomrom (én esküszöm, hogy az volt) betelefonáltam a kórházba, hogy vehetek e be Nospát és mondták, hogy talán fáradjak be. És ott, pedig nem volt fájdalmam, azt mondta az orvos az NST aktív méhösszehúzódásokat mutat, kaptam magnéziumot és azt mondták örüljek ha kihúzom még egy hetet, aztán elvittem még 5 hétig.

11-12 napos luteális fázis lehet gond, ha babát szeretnék?

Remélem itt fog válaszolni nekem valaki! 25-26 napra jön meg monstanában,de az avulációs teszt a 13. napon pozitív. Elég ennyi idő a beágyazódáshoz?

Legjobb válasz: Nekem évek óta így van, 24-26 naposak a ciklusaim és a 13. napon van általában ovulációm. Semmi gondot nem okozott a gyermekvállalásnál. A kislányom elsõ próbálkozásra összejött. Ne aggódj, 11 és 16 nap között teljesen normális a luteális fázis. Ha 10 napnál rövidebb lenne, akkor indokolt volna egy kivizsgálás, de még akkor is elõfordulhat, hogy semmi probléma nem lenne.

Nekem évek óta így van, 24-26 naposak a ciklusaim és a 13. napon van általában ovulációm. Semmi gondot nem okozott a gyermekvállalásnál. A kislányom elsõ próbálkozásra összejött. Ne aggódj, 11 és 16 nap között teljesen normális a luteális fázis. Ha 10 napnál rövidebb lenne, akkor indokolt volna egy kivizsgálás, de még akkor is elõfordulhat, hogy semmi probléma nem lenne.
12 napos a luteális fázisom, és van egy kisfiam :)
Ha gond lett volna, nem issza meg.
Ha nem forró, akkor nem hinném.
Ha annyival melegebb lett volna, akkor nem itta volna meg. Azt jelezte volna, ha valami nem jó.
Ha meleg lett volna neki, azt észreveszed! ;) Semmi baja nem lesz tõle nyugi! :)

Angliabol utazok haza hetfon. Akkor leszek 11 hetes 4 napos. Nem lehet gond ha repulok? Nem lesz hatassal a babara?

Legjobb válasz: Nem lesz gond, hamar hazaérsz. A baba így is lebeg és kicsi, hogy ezt érezze. Viszont hamarosan 12 hetes leszel és ilyenkor itthon kötelezõ egy ultrahang!

Nem lesz gond, hamar hazaérsz. A baba így is lebeg és kicsi, hogy ezt érezze. Viszont hamarosan 12 hetes leszel és ilyenkor itthon kötelezõ egy ultrahang!
A kérdező hozzászólása: Koszi!Tudom.Amint hazaerek megyek a dokihoz!
Semmi baj nem lesz! Én nyáron szintén 12 hetesen voltam (repülni)nyaralni Egyiptomban és semmi baj nem volt.

Nagyon agodok mert van 5macskánk és halottam hogy ez veszélyes lehet a babára most vagyok 27hetes meg hogy mivel jár Vakság meg, agyi elmeszedezést ez igaz? De ma mnegyek vérvételre remélem nem lesz semmi gond

Legjobb válasz: Van egy bizonyos szûrõvizsgálat, ahol megtudhatod, hogy egyáltalán átestél-e már ezen a "betegségen". Ha régóta élsz macskákkal, akkor valószínûleg igen és akkor a babád is védve van. Én az elsõ terhességemet szintén egy cica közelségében csináltam végig, de a szûrést nekem nem csinálták meg, mert szobacica volt, az almát meg nem én takarítottam. Egészséges kislányt szültem. Szerintem nincs miért aggódnod, de a dokidnál mindenképp kérdezz rá, hogy mi a teendõ! A cicáidat nem kell elajándékoznod, az biztos! :)

Van egy bizonyos szûrõvizsgálat, ahol megtudhatod, hogy egyáltalán átestél-e már ezen a "betegségen". Ha régóta élsz macskákkal, akkor valószínûleg igen és akkor a babád is védve van. Én az elsõ terhességemet szintén egy cica közelségében csináltam végig, de a szûrést nekem nem csinálták meg, mert szobacica volt, az almát meg nem én takarítottam. Egészséges kislányt szültem. Szerintem nincs miért aggódnod, de a dokidnál mindenképp kérdezz rá, hogy mi a teendõ! A cicáidat nem kell elajándékoznod, az biztos! :)
Ja, amúgy ilyen durva velejárói nincsenek, hogy avkság meg egyebek. :)
De igen, a toxoplazmának nagyon durva következményei lehetnek, ha a terhesség elején esik át rajt a kismama. Súlyos fogyatékosságokat okozhat még a vakságon kívül, nem kellene elbagatelizáni ezt a dolgot azért, mert valaki szereti az állatokat.Én is nagyon szeretem õket, de a gyerekeimet sokkal jobban. Nem tudom, miért nem javasolta neked a védõnõ a szûrõvizsgálatot a terhességed elején.Csak egy vérvétel, és megtudod, hogy átestél-e rajta, vagy éppen fertõzött vagy-e.Mert ha éppen frissen fertõzõdtél lehet kezelni, hogy ne legyen következménye. Szerintem megnyugtató tudni mi a helyzet.Persze aki mindig macskákkal élt az valószínû, hogy átesett rajt, de nem biztos. De 27 hetesen amúgy is késõ már vizsgálni. Bízz benne, hogy semmi gond nincsen. Boldog babavárást.
szia!ne aggódj, az emberek 80% már átesett a toxoplazma fertõzésen csak nem tud róla, és valóban csak akkor veszélyes ha a terhesség elsõ hónapjaiban fertõzõdsz meg, amúgy védett vagy és a baba is:) én szörnyen aggódtam emiatt mert nem csak macskánk , de csincsink, tengerimalacunk is van a nagylányom miatt és még egy csomo állat, de szerencsére semmi baj, szerintem nálad sem lesz:) és nem csak a macska ürüléke fertõzõ, hanem a nyers húsok és a mosatlan gyümi, zöldség is.de a dokim szerint nagyon ritka a friss fertõzés, nála össz.3 kismama volt pedig huszon éve praktizál szóval nem ma kezdte:) a vérvétel eredményéig ne izgulj, és kerüld a cicák almát.boldog babavárást.32.hetes mamika

Ma éjjel mikor feláltam, mert kimentem inni, elkezdett folyni belölem vmi, azt hittem magzatviz, elmentem wc-re, és láttam barna folyás. Ez mit jelezhet? Valami gond lehet a babával?

persze tegnap voltam méhszáj vizsgálaton,és kenetvételen,leet attol?most ilyenkor mivan,ma vissza menjek az orvoshoz?már aludni sem tudok,olyan ideges vagyok.36 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia, szerintem csak hívd fel a dokidat. Nagy valószínûsége, hogy a nyákdugó egy része, vagy az egész ment el. Ez kb a szülés elõtt pár héttel elmehet. Lehet hogy a vizsgálat következtében, de lehet, hogy amúgy is pont most történt volna mindez. Minden esetre a dokit hívd fel, ne csak az itt válaszolókra hallgass :) További jó egészséget és vigyázzatok magatokra!

Szia, szerintem csak hívd fel a dokidat. Nagy valószínûsége, hogy a nyákdugó egy része, vagy az egész ment el. Ez kb a szülés elõtt pár héttel elmehet. Lehet hogy a vizsgálat következtében, de lehet, hogy amúgy is pont most történt volna mindez. Minden esetre a dokit hívd fel, ne csak az itt válaszolókra hallgass :) További jó egészséget és vigyázzatok magatokra!
Szia! Lehet, hogy elment a nyákdugód. Ez nem baj, mert nem azt jelenti, hogy már most szülni is fogsz. Vagy lehet, hogy a vizsgálattól van egy kis barnázás. Megnyugodni úgyis akkor, és attól fogsz, hogy beszélsz az orvosoddal, vagy védõnõddel.
A kérdező hozzászólása: de nekem ez nekem ez nem nyákos, ragados volt, hanem inkább vizszerü, de barna szinü.szerinzetek?na mindegy szerintem mindenképpen megkérdezem az orvost.
nyákdugó volt.
Nekem is ilyen állagú volt a nyákdugó. Én is beparáztam elõször, hogy véres a magzatvíz, de megvizsgáltak, és csak a nyákdugó volt.
Nyákdugó?Az nem vízszerû, hanem darabos-nyákos, azért nyák dugó!Biztos a kenetlevétel miatt volt.

32 hetes vagyok, és már leszállt a hasam, ez lehet gond? Farfekvéses a babám.

Legjobb válasz: Ez fura, a has leszállása a koponya beilleszkedését jelenti, így vajon farfekvésnél is lehet? Persze nem vagyok doki... De nem lehet hogy csak pozíciót váltott, esetleg befordult fejjel lefelé?

Ez fura, a has leszállása a koponya beilleszkedését jelenti, így vajon farfekvésnél is lehet? Persze nem vagyok doki... De nem lehet hogy csak pozíciót váltott, esetleg befordult fejjel lefelé?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem azt éreztem volna.viszont sokkal lejebb van a hasam.Holnap megyek Uhra talán mondanak valamit.

A terhes párom könnyen bevérzik ha hagyományos módon szeretkezünk. Análisan szeretnénk kipróbálni, akkor nem lehet gond a mamával és a babával?

Legjobb válasz: Nem aggódtok a vérzés miatt? Vagy nagyon a vége felé jár a terhesség? Ha még nem az utolsó heteket tapossátok, akkor nagyon nem szabad vérezni! Akkor sem kell erõltetni persze, csak akkor van rá magyarázat. Szerintem amúgy mindegy hogy merrõl lökdösöd a méhet, lehet hogy így is eléri a macera és vérezni fog. Na meg terhesség alatt elég sok nõnél elindul egy kis aranyér-probléma, annak nem tennétek jót. De ha adoki szerint nem gáz a vérzés, akkor meg mindegy hogy csináljátok.

Nem aggódtok a vérzés miatt? Vagy nagyon a vége felé jár a terhesség? Ha még nem az utolsó heteket tapossátok, akkor nagyon nem szabad vérezni! Akkor sem kell erõltetni persze, csak akkor van rá magyarázat. Szerintem amúgy mindegy hogy merrõl lökdösöd a méhet, lehet hogy így is eléri a macera és vérezni fog. Na meg terhesség alatt elég sok nõnél elindul egy kis aranyér-probléma, annak nem tennétek jót. De ha adoki szerint nem gáz a vérzés, akkor meg mindegy hogy csináljátok.
Egészséges terhességénél nem szabdna hogy bevérezzen a kismama. Remélem nem vagy vele brutál szeretkezés közben.
Uram isten! Egy terhes nõvel análisan?!? Meg vagy hibbanva?! Már bocs... Mi van manapság a pasikkal? Már az a lyuk nem is elég? Ráadásul még ott van a szája, és a keze is...
egy terhes nõnek szerinted lenne kedve az análhoz? ne hülyéskedj..
Szerintem ne a terhessége alatt próbáljátok ki az anális közösülést.
hát ne.. inkább csináld finoman .. de ne análisan... szerintem
Ne próbáljátok ki análisan.az amúgy is fájdalmas tud lenni, nem hiszem, hogy egy terhesnek jó érzés lenne.Amúgy ha bevérzik próbáljátok meg akkor orálisan megoldani a dolgokat, ezt a pár hónapot ki kell bírnod.Úgyis jön majd a farkas szex is..Te ülsz és vonyítasz a lyuk mellett.. :D Sok sikert és boldogságot a babához! :) L
12:38 Az EGYETLEN értelmes válasz. Köszönöm.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!