Találatok a következő kifejezésre: Lehet ez jele a hőm (14 db)

Lehet ez baba jele a hőm alapján vagy valami más bajom van?

03.10 volt meg utoljára. 03.25 volt pé-m. azóta a h?m megy felfelé. az alap h?m 36,6 aztán lett 36,8 aztán 37 és most 6 napja 37,1. ma szurkál a bal oldalam és folyásom van (fehér)meg érzékenyek a melleim de nem feszülnek csak fájnak ha hozzá érek.

Legjobb válasz: Ezek alapján lehetsz elvileg. Ha jól számolom nemsokára nem kellene megjönnie. Ha nem esik le a hõd, akkor az jóóóóóó! Nem mindenkinek feszül a melle terhesség során. Sok sikert!

Ezek alapján lehetsz elvileg. Ha jól számolom nemsokára nem kellene megjönnie. Ha nem esik le a hõd, akkor az jóóóóóó! Nem mindenkinek feszül a melle terhesség során. Sok sikert!
Szia! A hõmérséklet a mensi elõtt 12-24 órával esik le. Ha késik és a hõd is fennt marad akkor van esély a babára.

3 napja 36.7 a hőm ma vagyok a 10. dpo-n, ez jó jel lehet a babára?

ilyen "stabilan" sose volt a h?m,vagy fel ment vagy le,azt hozzá kell tennem hogy teát isszok

Legjobb válasz: Igen lehet akár babára utaló jel is:) 4 nap múlva kell megjönnie? Szorítok neked:)

Igen lehet akár babára utaló jel is:) 4 nap múlva kell megjönnie? Szorítok neked:)
A kérdező hozzászólása: igen 4 nap múlva nem várom, olyan jó lenne ha gólya kopoktatna már végre :) )))
De valamilyen tüneted van? Nekem a jobb petefészkem köré szúrkál. Ma van a 30. nap és semmi még eddig. Kíváncsi leszek.
Köszönjük szépen:) Neked elsõ baba? Majd írd meg hogy mi lett:)
A kérdező hozzászólása: sajnos tegnap du. megjött :(
De azért ne add még fel bízzunk benne hogy sikerül a baba.:) Mérd holnap is a hõdet.
A kérdező hozzászólása: túl korán jött az öröm :( leeset 36.5-re, na nem baj majd a következõ hónap :)
Jujj de jó:) :) Örülök, maradjon is így ilyen stabilan fent:)
A kérdező hozzászólása: szia Edit! a mai hõm már 36.8 :) ))) így még sose volt, mindig cikk-cakkos volt, most pedig úgy látszik megy fel
A kérdező hozzászólása: igen elsõ baba :) azért várjuk már nagyon hogy megérkezen :) és mindenképp írok
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a drukkot :) és kívánom nektek hogy mihamarabb jöjjön 2. babátok :)
Szorítok neked hogy a gólya jöjjön hozzátok:) :)
Mi is ilyen cipõben járunk a férjemmel, szeretnénk nagyon 2.ik babát.Remélem most összejön.Nekem ma van a 28-ik nap és semmi:) 36.8-37.3 közt ingázik:)
Szió! Miujs a babaprojecttel? Sikerült már?

4 napom van még a mensiig, 28-án volt pé-em, a hőm 37. Ma va egy pici hát ilyen barnás vérzés folyás. De semmi mensire utaló jel, nincs görcs semmi. Lehet ez beágyazódás jele?

Legjobb válasz: Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

Nekem is 4 napom van, de nekem voltak elõjelek. 2-3 napja elkezdett fájni a hasam mensiszerûne, ami tegnap estére, mára már meg i szûntek. Semmi barnázgatás nincsen, a hõmet sem mérem. Viszont aminek örülök, hogy a nyálkás-vizel váladék még nem kezdett el folyni.

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

5 hetes terhesen 0, 4 fokot csökkent a hőm. Miért lehet ez? Baj van? Vetélés jele lehet? 36, 9-ről 36, 5re csökkent!

Legjobb válasz: Reméljük, nem lesz gond. Ha gondolod, menj el dokihoz, kérj sárgatest-hormont. De a holnap reggeli hõmérséklet már lehet, magasabb lesz.

Reméljük, nem lesz gond. Ha gondolod, menj el dokihoz, kérj sárgatest-hormont. De a holnap reggeli hõmérséklet már lehet, magasabb lesz.
terhesen ne méregesd, mert csak feleslegesen stresszeled magad
Én nem méregetem a hõmet, már nincs értelme. Most 8 hetes terhes vagyok. Amikor beteg voltam, méregettem, ne legyen túl magas, de egyébként nem. Nem jelent semmit a hõ lecsökkenése, fõleg nem vetélést! Ne aggódj ennyire, az jobban árt a babának. Ha minden ok, hagyd a hõmérõt!
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Befejeztem a méricskézést! Csak tavalyról rossz élményeim vannak, és félek hogy újra megtörténhet! :( (Bár akkor nem mértem a hõmet, de sajnos missed ab lett a vége)
Szia! Végül jelentett ez valamit, vagy nem volt jelentõsége ennek a hõ csökkenésnek???
A kérdező hozzászólása: Sztem semmit nem jelentett!! Most lesz 14 hónapos a kislányom!!!!! :) ))
Szóval nem lett probléma emiatt! Hát ennek nagyon örülök és ez biztató, hasznos volt a számomra! Köszi, hogy megírtad!!
És gratulálok!
késik is már?
nekem mikor terhes lettem a pulzusszámom emelkedett meg, de nagyon, utána meg visszaállt a normálisra..más eltérés nem volt benne 20 hetes
akkor se keseredj el, ha még nega. lehet kevés hcg-d van! Szorítok neked nagyon és írd meg, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy várok még a dokival, és mielõtt megyek hozzá elõtte is tesztelek majd egyet! Bár pozitív lenne! DE JÓ LENNE! Szoríts, hogy vasárnap tudjak tesztelni, és az pozitív legyek! :) :)
én szorítok neked, mert sajnos még csak gondolom milyen jó érzés lehet, ha pozitív a teszt. De azt tanácsolom neked, hogy ne menj egybõl dokihoz, majd csak 7., hét körül és akkor már szívhang is lesz, bár ezt Te tudod, de én nem rohanok az tuti.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ (utolsó!) Tudom, hogy van ilyen is. nem is élem bele magam! Csak jó lenne ha nem esne le! Majd írok, hogy mi lesz! Várok még, szerintem csak vasárnap reggel fogok tesztelni! Szoríts! :)
figyi én azt mondom, hogy várj még, mert nekem 6 napot késett, a hõm 37, 2 volt, már nagyon örültem, aztán 7. napon megmértem a hõmet, és 36, 3 lett, és meg is jött. Szóval reménykedhetsz, de ne éld bele magadat. nem elszomorítani szeretnélek, hanem csak elmondom, hogy ilyen is van. De remélem te nem így jársz. Szorítok neked.
A kérdező hozzászólása: Ma kellett volna hogy megjöjjön, nem jött. A hõm ma is 37 felett volt! Gyanakodhatok?
ha már késik és magas a hõd akkor lehet gyanakodni, ha még nem késik, akkor meg magasan is kell lennie, mert a ciklus második felében mindig az, majd a mensi megjövetele elõtt esik le.
A kérdező hozzászólása: A pulzusszámom 90 felett van! Szerintetek?

Ma vagyok a pé-m utánni 12-dik napon, ma reggel a höm felment 37, 1-re. Még soha nem volt ilyen magas, ez lehet jó jel?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/90e4c8dc0a11514b62c87a..

Legjobb válasz: Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?

Mindenképp jó!Így is maradjon:-)30-32naposak a ciklusaid?
Nagyon biztató:) Reméljük marad is ott fent:) Drukkolok, ezerrel! ҝ
A kérdező hozzászólása: A ciklusom eléggé változó, de átlagba 32-34 naposak, de már volt olyan is, hogy 38 napos volt.Végül is azért kaptam e hónapba a clostyt, hogy egy picit rövidebb legyen a ciklusom, hátha igy nagyobb esélyel indulok.

Szerdán kellett volna megjönnie de nem jött azóta sem, a hőm reggelente 37.4, de a tesztem minden nap negatív. Ezen kivül csak a mellbimbóm érzékenyebb kicsit. Ez a baba jele? Lehet a tesztem még pozitiv?

Legjobb válasz: A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.

A negatív teszt nem jelenti automatikusan, hogy nincs baba. A teszt akkor mutat pozitív eredményt, amikor elegendõ hcg hormon van a vizeletben. Ez egyénfüggõ is, van, akinek csak hetek múltán mutatja, van, akinek már a mensi elmaradásának napján.
A kérdező hozzászólása: Akkor az meglehet h pozitiv lesz a tesztem? Az jo ha ennyi a hQm?
várj hétfõ reggelig, a hétvége hamar elmegy, így könnyebb kivárni. Ha baba van addigra már csak kimutatja.
Szia, Nekem elég késõn mutatta ki a teszt a babát (mikor már két hetet késett), és a mellbimbóm Nekem is érzékeny, azóta is. Úgyhogy még simán lehet baba, kitartás!
Szia!Én kedd óta beteg vagyok sajna!:(Már vasárnap tudtam, hogy meg fog jönni!Új hónap új remények!:)
szerintem késõbb volt pé-d, még eltart egy darabig, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy... de szép a görbe, lehet még belõle valaki :)
Szerintem ez babás görbe! :)
Neked is van hasfájásod?Milyen érzés?
Egyébként most is úgy fáj a hasam, mint mensi elõtt még soha!Szal borzasztóan örülnék, ha sikerülne. Sõt mivel eljegyzés lesz nálunk, párom úgy szeretné, h mikor megkéri a kezem akkor már azt is tudjuk mondani, h hárman vagyunk!:)
A kérdező hozzászólása: értem... ja én is kezdek kételkedni ezekben a dolgokban...
Nekem múlt havi görbém van csak!Mivel mindenre figyeltem (nyák, pé, hõmérõ, ittam teákat ) és semmi, úgy döntöttünk a párommal, hogy nem foglalkozunk semmivel, csak szeretjük egymást.Így nem mértem rendszeresen, csak akkor mikor kíváncsi voltam, hol tartok!Persze én is írok, ha tudok valamit!
A kérdező hozzászólása: ok! neked van görbéd? te is írj!
Írj ha holnap tesztelsz vagy mész dokihoz!
Szerintem is elég babás gõrbe!:-) Megy a drukk aztán írd ám meg mi lett!:-)))
A kérdező hozzászólása: 20:52es: szerinted mikor volt pém? szerintem a 21. napon, akkor pedig már be kellett volna ágyazódni, nem??
A kérdező hozzászólása: elsõ válaszoló: nekem ilyen izomlázszerû érzés van a hasamban, meg néha szurkál, hol a petefészkeim oldalán, hol meg a köldökömnél, és olyan feszülõs érzésem is van gratulálok az eljegyzéshez! mikor lesz?
A kérdező hozzászólása: szija! te hogy állsz? nekem úgy néz ki, hogy két hét késés után megjön, mert már barnázok és nekem mindig így kezdõdik a menzi teszteltél már?
Nem tom a hõ befolyásolható-e!De képzeld, a tegnapi 36, 85-rõl nekem is visszament 37-re!Nem tudom mit gondoljak!:)
A kérdező hozzászólása: szia! én nem csináltam tesztet, mert nem volt, de ma vettem Lilyt mondjuk elég egyszerû, nem egy flancos teszt még mindig nem jött meg, bár én nem undorodom semmitõl. Már azt gondoltam, bebeszélem magamnak a terhességet, de reggel meg 1 tizeddel feljebb ment a hõm megint (37re)??? Vagy ezt is be lehet képzelni??
1. válaszoló: Még annyit.Tegnap mikor csináltam a vacsit a páromnak, mindenre azt mondtam, hogy büdõs.A tojásra, a sajtra, holott én ezeket szeretem és még soha nem mondtam ilyet ezekre.Jah a virslire is.És tegnap vettem egy pudingot az meg savanyúnak éreztem.Nem tudtam megenni.Páromnak ízelt.Anyós szerint sem volt baja!
Jó reggelt!Az elsõ válaszoló vagyok!Bocsi tegnap már bealudtam!Köszönöm szépen!Az eljegyzés dátumát még nem tudjuk pontosan, mert várjuk a gyûrûket.Már 3 hete megrendeltünk.Szal szerintem már csak 1-2 hét!:) Én is megnéztem a linket.Én már hallodtam errõl, de nekem más mint amit ott leírnak, arról nem beszlve, hogy már egy hete görcsölök!Ma mégsem teszteltem.Megpróbálom kivárni a hétfõt.Te teszteltél?
A kérdező hozzászólása: hát én semmi hasonlóságot nem fedeztem fel, nincsenek nagy fájdalmaim és depressziós sem vagyok, egyszerûen késik a menzim és a hõm alapján arra gondoltam, esetleg terhes lehetek, de közi a linket
Lányok nem szeretném senki kedvét elvenni, de nézzétek meg ezt az oldalt és hasonlitsátok össze a tüneteitekkel: http://babatervezok.otthona.net/pms.shtml
Ha meg még a ciciden az erek is kékülnek az már tényleg gyanús. Én innen tudtam, hogy terhes vagyok. Nekünk is a második próbálkozásra jött össze. Remélem sikerült! Csinálj tesztet!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ja még csak 2 hónapja
A kérdező hozzászólása: meg olyan izomláz van a hasam aljában
A kérdező hozzászólása: a puffadás meg a derék nálam is van
Én a helyedben, holnap tesztelnék mégegyet, ha neg. elmennék dokihoz!Lehet vmi hormonprobléma!Reméljük babás vagy!:)
A kérdező hozzászólása: már egyszer teszteltem héten, õszintén szólva már nincs kedvem többet venni.... lehet várnom kellett volna a reggeli pisire... :( bár már nagyon kételkedem abban, hogy terhes lehetek. Mondjuk nagyon fáradtnak érzem magam mostanában és a bal cicimen kezdenek ilyen kék erek kilátszani, de ha meg nem vagyok terhes, akkor miért nm jön már meg??
Én is holnap veszek Qupido tesztet!
A qupidp csak 10-es!az érzékenyebb!Vagy vehetsz Clearbluet, de az nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: nem, múlt havi sajnos nincsen... de nem kellett volna még kimutatnia a tesztnek?? 25 izé az érzékenysége...
Van múlthavi görbéd is?
Hát ez szép babás görbének tûnik!Vegyél holnap qupido tesztet.Lehet még kevés a hcg-d!Poz. tesztet kívánok!!!++++++:)
A kérdező hozzászólása: eddig 28 volt, de a múlt hónapban 37 lett, itt a görbe: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f9d4504e2cd1ee8913cf..
A kérdező hozzászólása: unom már a ok negatív tesztet, csak pénzkidobás az egész, mindig tök negatív... nem értem mi lehet???
Ha meg nem akarsz tesztelni akkor irány a doki!Én nem vagyok orvos csak tanácsot tudok adni!Sajnálom, hogy nem segíthettem!
A kérdező hozzászólása: jaj, ne haragudj, nem neked szólt a válasz, hanem a teszteknek... kicsit elszomorodtam, tudod már 99%-ban biztos voltam a babában....tegnap meg ma pedig nagyon halvány rózsaszínes folyásom volt, de csak reggel, ez jelentheti azt, hogy megjön?
Nekünk ez a negyedik hónap?Ti mióta próbálkoztok? Úgy egy hete erõs görcsölést éreztem, azóta minden nap úgy érzem, hogy leszakad a derekam.Feszül a méhem, szurkál a hasam, néha még lejebb is belenyilal.A mellem néha szurkál!Fel vaygok puffadva!Az a baj ez mind lehet a menszesz jele is!Jah még annyi, hogy fáradékonyabb vagyok!
A kérdező hozzászólása: neked tünetek? régóta próbálkoztok?
Tudom, már sajna csalódtam épp eleget.A pár mondta, is hogy tök felesleges, de én már tudni akarom, hogy amiket érzek azok a terhesség jelei, vagy valami baj van!
A kérdező hozzászólása: remélem neked sikerül! de, ha nem akarsz csalódni, a nemvárt napja elõtt ne tesztelj, nagyon rossz érzés ám! Még akkor is, ha nem is számítasz arra, hogy + lesz!
A kérdező hozzászólása: délutánonként nagyon fáradt vagyok, legszívesebben már most is lefeküdnék aludni, meg többet is eszem a cicim meg néha fájogat, olyan furcsán szurkál, de mindig csak az egyik és csak pár percig... tegnap meg ma reggel viszont nagyon halványrózsaszín pár csepp sûrû folyásom volt, lehet hogy ez már a menzim? Bár nekem inkább nagyon híg, olyan vizes sötétbarna szokott lenni mielõtt megjön
Ha a hétvégén is tapasztalsz rózsaszínezést, akkor köv. héten irány doki!
Nem haragszom.Tudom, hogy rossz a bizonytalanság.Én hétfõre nem várom, de már alíg bírok magammal!Két nagyon halvány pozim van, de az is inkább idõn túl lett pozi.Szal nem tudni, hogy mi van!Tehát megértelek! Mivel a hõd fent van, szerintem vagy most ágyazódott be, vagy lehet a szervezted így jelzi, hogy itt lenne a mensi ideje, de mivel baba van, nem jön meg.Csak így reagált a szervezeted!Érzi a változásokat!Egyébként milyen tüneted van?
A kérdező hozzászólása: egyébként neked is lehet baba? késik a menzid?
Hány naposak a ciklusaid?Van görbéd?

Nekem végbélbe az eleje óta magasabb a hőm majd 2 napra leesett és azóta is 37 fok. Ez minek lehet a jele? Nincs peteérésem.

Legjobb válasz: Amikor leesett két napra a hõd és újra emelkedni kezdett akkor volt a peteérésed.

Amikor leesett két napra a hõd és újra emelkedni kezdett akkor volt a peteérésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!