Találatok a következő kifejezésre: Lehet ez a (28363 db)

Melyik lehet ez a program?

Ahhogy ezeken a képeken oda van szerkesztve a szöveg,stb.

Legjobb válasz: Igazából ezeket bármelyik jobb képszerkesztõvel meg lehet csinálni, ez nem programfüggõ.

Igazából ezeket bármelyik jobb képszerkesztõvel meg lehet csinálni, ez nem programfüggõ.
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudnál nekem jó képszerkesztõket ajánlani?:)
Gimp, PhotoFiltre, ...
Feliratozásra Inkscape nagyon kényelmes. Egyébként meg bármelyik használható.
Photoscape is elég. Itt meg a szokásos ajánlataimat találod: http://tabaki.uw.hu/programok/programok.php
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)
A Shelbe's Diary blog szerkesztõje vagyok, és én mindent PhotoScape segítségével csinálok.

Mitől lehet ez a mensis fájdalom? Lehet esetleg baba?

Ovu után vagyok épp 1 héttel. Tehát mensi el?tt is 1 héttel.

Legjobb válasz: Igen, és sajna meg is jött egy hétre rá. Addig nekem sem volt olyan, és abban a ciklusban kezdõdött, azóta mindig ez van menzi elõtt már egy héttel. Akkor sem volt másként mikor teherbe estem, ugyan ezt éreztem, de ez míg nem késik 50-50%. Tehát bármi lehet. de van aki azt írja hogy beágyazódáskor érzett ilyet. De csak találgatni tudunk, 1 hét és kiderül. Minden jót kívánok!

Igen, és sajna meg is jött egy hétre rá. Addig nekem sem volt olyan, és abban a ciklusban kezdõdött, azóta mindig ez van menzi elõtt már egy héttel. Akkor sem volt másként mikor teherbe estem, ugyan ezt éreztem, de ez míg nem késik 50-50%. Tehát bármi lehet. de van aki azt írja hogy beágyazódáskor érzett ilyet. De csak találgatni tudunk, 1 hét és kiderül. Minden jót kívánok!
Nekem ugyanígy volt. Menszesz elõtt 1 héttel már kicsit görcsölgetett a hasam. Ez nálam sem jellemzõ csak a menszi elõtt egy nappal. Most 5 hetes terhes vagyok:) ))))
A kérdező hozzászólása: Ha valaki olvassa még, ma pozitívat teszteltem!! :) Jó felé billent az 50%. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, Csajok! Levontam a következtetést: 50-50%. :) )) 2.-nak nagy gratula, remélem, az én sorsom a tiedhez fog hasonlítani! :) 1-nek sok-sok kitartást!!
aug 25-én volt a mensim elsõ napja, pé-em 9-én.Ma vagyok a ciklusom 24ik napján.Ugyanígy vagyok mint te, görcsöl lent a hasam, néha fáj a fejem, álmosságérzetem van de nem tudok nappal elaludni(pedig szoktam pihenni).Remélem baba van a dologban nálad is meg másoknál is akik ebbe a cipõben vannak. Gratulálok az 5 hetes kismamának:) )
Nekem se sikerül. Kérlek szólj, ha megtudsz valamit. Én is irok ha rájöttem!!!
A kérdező hozzászólása: hát még nem sikerült :S

Mi lehet ez a hasszurkálás?

Hasam aljàn. Ha ülök vagy fekszek elmúlik, hosszabb àllàs, séta utàn elõjön. Még nem tudom, hogy terhes vagyok-e.

Legjobb válasz: Hát akkor még nem tudhatjuk,hogy terhességre utal e :) Amúgy nekem is éppen ez van most,szurkálódást érzek,de hogy mi lehet,az majd kiderült 2-3 nap múlva.

Hát akkor még nem tudhatjuk, hogy terhességre utal e :) Amúgy nekem is éppen ez van most, szurkálódást érzek, de hogy mi lehet, az majd kiderült 2-3 nap múlva.

Mi lehet ez a könyv?

Sokat nem tudok elmondani róla, csak azt tudom, hogy sok sorozatban, könyvben megemlítik, szerintem thiller stílusú lehet, és két férfiról szól. Azt hiszem, az államokban tananyagnak számít irodalomból.

Legjobb válasz: Ez eddig szinte bármi lehet.

Ez eddig szinte bármi lehet.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam. :)
Mi az?
A kérdező hozzászólása: Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös története A cím miatt hittem azt, hogy két férfiról szól :)

Mi lehet ez a babám bőrén? /Képpel/

1 hete jöttek ki rajta kis pöttyök,kiütések.A hasán és a combján.Kissé kiemelkednek,száraz tapintásúak.

Legjobb válasz: Hát ez bármi lehet. Ha van otthon mandula-, vagy olívaolaj, kend be vele. Nem hülyéskedek! Esetleg kakaóvaj, ami nincs finomítva, stb.

Hát ez bármi lehet. Ha van otthon mandula-, vagy olívaolaj, kend be vele. Nem hülyéskedek! Esetleg kakaóvaj, ami nincs finomítva, stb.
Milyen fürdetõt, testápolót, mosószert, öblítõt használsz? Lehet, hogy azokra érzékeny.
A kérdező hozzászólása: Nem váltottunk semmit.Születésétõl kezdve ugyan az minden, eddig nem okozott gondot egyik sem. Akkor majd holnap a doki megmondja. :(
1-2. vagyok. Semmit sem jelent, hogy nem váltottál. Kialakulhat így is allergia. Tapasztalat. Nekünk a natúr szappanok (konkrétan Mannaszappan) nagyon sokat segítettek. Arckrémet, kézkrémet, ajakápolót már én csinálom a lányomnak, öblítõ helyett higított almaecetet használok. Egy kemikáliával kevesebb.
Off:mibõl és hogy készíted ezeket a krémeket???
Szia!Ha látta orvos írnál nekem? Sajnos a képen nem látom jól a pöttyöket, de nekünk is, ahogy leírod ugyan ez a baj.Amikor a gyermekorvos látta, azt mondta a pöttyök vírus miatt jöttek ki, majd elmúlnak, viszont nekünk voltak foltok is, ahol szárazabb volt a bõre, arra krémet adott.Azóta voltunk bõrgyógyásznál.Megköszönném, ha írnál, bár semmi közöm hozzá és ha nem írsz megértem.
A kérdező hozzászólása: Elvittem orvoshoz, szerinte ekcéma. Szteroidos kenõcsöt kaptunk.5 napig kell használni, ha nem múlik, akkor vissza kell mennünk. 2 napja használom, eddig semmi változás. Írok majd még, ha lesz változás.
Szia, én a 6. vagyok.Mi is szteroidos kenõcsöt kaptunk, elsõ pár napban nem használt, legalábbis én úgy vettem észre , aztán tegnap óta látom, hogy már annyira nem vörös és mintha múlna el, pl hajlatoknál már nincs is.Viszont nekünk nem csak 5 napig kell kenegetni, bár két fajta kenõcsöt kaptunk.Ma kenegetjük 6.-ik napja.

Mi lehet ez a "dolog"?

A péniszemen kisebb, nagyobb fehér "foltok" vannak. Egészen az aljától a tetejéig(persze csak a bõrön). És ha elég közelrõl nézem, apró szõrszálak vannak a közepükön. Mi lehet ez és hogyan tudnám eltávolítani? Nem fáj, nem viszket, csak eléggé zavar a jelenléte.

Legjobb válasz: Urológus!Ne manuálisan távolítsd el,sõt..te sehogyan se távolítsd el.Ez valami fertõzés lehet.

Urológus!Ne manuálisan távolítsd el, sõt..te sehogyan se távolítsd el.Ez valami fertõzés lehet.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet szõrtüszõgyulladás? Mert kivétel nélkül mindegyik középben apró szõrszál van..de viszont tudtommal az se normális, hogy olyan "magasra" nõne a szõr...
A kérdező hozzászólása: Vagy akár Fordyce foltok is lehetnek?
Mikor jött elõ?Borotválkoztál, hogy begyulladt a szõrtüszõd?
A kérdező hozzászólása: Hát kb. 2 éve jöhetett elõ, nem, nem borotválkoztam.

Mi lehet ez a szám?

2-3 éve hallottam a rádióban egy számot, aminek nem tudom a címét.. egy n? énekelte, és az alap, amire énekel hasonlít Csajkovszkij sugar plum fairy dalára (

Legjobb válasz: H.P<3 amúgy nem tudom mi lehet ez, kedves Ismeretlen kérdezõ!:D

H.P<3 amúgy nem tudom mi lehet ez, kedves Ismeretlen kérdezõ!:D
A kérdező hozzászólása: Kedves teamJ.D., ha nem tudod, akkor miért kommentáltál?:D
:((
A kérdező hozzászólása: ezt a válaszod is lepontozzam?:D amúgy így nem fognak mások válaszolni, MIATTAD!!

Melyik lehet ez a zene?

Csak annyit hallottam a szövegb?l, ha jól értettem, "I want you to stay", meg olyan szokásos szerelmes sémák, biztos volt benne I love you meg hasonlók. Discós, electrós, de mégis kicsit szomorú szám volt. Talán Usher vagy Chris Brown énekelhette, hang alapján, de nem találtam eddig :/ Nagyon remélem, hogy valaki tud ilyesmi zenét.

Legjobb válasz: Rihanna: Stay ebben benne van az idézett mondatod, de lehet, hogy nem ez az.

Rihanna: Stay ebben benne van az idézett mondatod, de lehet, hogy nem ez az.
A kérdező hozzászólása: Nem, biztos, h férfi elõadó énekelte. De azért köszönöm! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!