Találatok a következő kifejezésre: Lehet ez Tegnap szurkált a (16 db)

Lehet ez peteérés? Tegnap szurkált a petefészkemnél erőteljesen.

Volt krémes, fehér folyásom, meg nyákom is. Ma viszont, mintha elvágták volna. Semmi folyás, pedig napok óta olyan érzésem volt, mintha megjönne. A méhszájam alig érhet? el. A h?m 36.7. Két nappal el?tte voltunk együtt a párommal. Már akkor nincs esély a babóra? Túl korán voltunk együtt? Még soha nem tapasztaltam ilyen "szárazságot" pé után. Van valakinek hasonló tapasztalata? Kiváncsi vagyok a véleményetekre. El?re is köszi. Ma van a ciklusom 13. napja.

Legjobb válasz: szerintem simán lehetett pé-d, de azt, hogy lecsúsztak-e róla.... a spermiumok 2-3 napig is várakozhatnak az érett petére, úgyhohy még minden lehet.

szerintem simán lehetett pé-d, de azt, hogy lecsúsztak-e róla.... a spermiumok 2-3 napig is várakozhatnak az érett petére, úgyhohy még minden lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Sajna nem lehetünk többet együtt ezért kérdeztem. Remélem még életben van pár kiskatona és elérik az én petécskémet! :)

Tegnap, tegnap előtt barnáztam, szúrkál a hasam kicsit és kívánom a májkrémet, pedig előtte soha nem ettem. 12-én múlt el a mensim, lehet hogy ez a baba jele? Mi lehet ez? Talán egy baby lehet ez mögött?

Legjobb válasz: Nekem is 7-én jött meg. Nekem általában 28 naposak a ciklusaim, így 21-én kellett lennie a peteérésnek, azonban azt hiszem, hogy csak most van, mert az lh-teszt tegnap volt pozitív. Nem tudom, szeretnél-e babát, de ha igen, lehet, hogy még idõben vagy, attól is függ, hány napos (és rendszeres avagy rendszertelen) a ciklusod!

Nekem is 7-én jött meg. Nekem általában 28 naposak a ciklusaim, így 21-én kellett lennie a peteérésnek, azonban azt hiszem, hogy csak most van, mert az lh-teszt tegnap volt pozitív. Nem tudom, szeretnél-e babát, de ha igen, lehet, hogy még idõben vagy, attól is függ, hány napos (és rendszeres avagy rendszertelen) a ciklusod!
MI VOLT A MENSZID ELSÕ NAPJA? MERT KB. MOST MÉG CSAK A PETEÉRÉSNÉL JÁRHATSZ...
A kérdező hozzászólása: Szia! 7-én jött meg

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

Meddig kell tartani a vetéléstől? Ez az első baba, 8 hetes vagyok. Múlt héten voltam orvosnál, már volt szivhang. Tegnap óta szurkál a hasam. Lehet attól, hogy most lenne a menzesz ideje? Mikortól nyugodhatok meg egy kicsit?

Legjobb válasz: Szia!A 12. hétig a legnagyobb az esélye, de ha nincs különösebb oka, azért nem kell izgulni. Az, hogy szurkál a hasad, valószínûleg a megváltozott állapottól van. Viszont ha nagyon idegesít, inkább mindig menj az orvoshoz, mert az sem jó, ha állandóan idegeskedsz.

Szia!A 12. hétig a legnagyobb az esélye, de ha nincs különösebb oka, azért nem kell izgulni. Az, hogy szurkál a hasad, valószínûleg a megváltozott állapottól van. Viszont ha nagyon idegesít, inkább mindig menj az orvoshoz, mert az sem jó, ha állandóan idegeskedsz.
A vetélés, illetve a baba elhalásának veszélye a terhesség egésze alatt fennál, még az utolsó hetekben, napokban is történhet tragédia. A hivatalos "megkönnyebbülés" a 12. hét, utána már sokkal sokkal kisebb az esély a vetélésre. De nem szabad ilyenre gondolni, gondolodj pozitívan, az agy nagy úr, a szervezeted engedelmeskedik neki!!! Nem lesz baj, nyugi:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Pénteken voltam orvosnál, minden rendben volt, azért még igy is nyugtalanitó.
igazuk van az elöttem válaszolóknak, még a szurkáláshoz annyit, hogy akár egész 9hónap alatt lehet ilyen enyhébb, mensis szerû érzésed. boldog babavárást
Sajnos baj bármikor történhet, de az elsõ 12 hét a legveszélyesebb. Amúgy kár ilyenen agyalni! Nekem is volt a 8. hét körül enyhe hasgörcsöm, olyasmi mint a menstruációs görcs, de másnapra elmúlt. Megkérdeztem a dokim, aztmondta ne aggódjak, nincs semmi gond, ez elõfordul. Lehet, hogy a méhtatrtó szalagok nyúlását érzed. Amúgy megnyugtatlak, hogy a 12. hét után máson fogsz aggódni, ezek az anyai hormonok...csak nem szabad túlzásba vinni! Nyugi és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: sikerülhet igy a babut összehozni?
A hímivarsejtek néhány napig életben maradnak a nõ testében, így lehet belõle baba.

Tegnap kellett volna megjönnie, fehér krémes folyásom van, állandóan szurkál a hasam mint mensi előtt és sokat fáj a fejem, tegnap teszteltem de negatív lett. Mi lehet ez?

Mult hónapban hagytam abba a gyógyszert.

Legjobb válasz: Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.

Vagy a hormonjaid játéka, vagy babóca. Tesztelj és ki fog derülni- ha ideges vagy és baba van, az neki sem tesz jót.
tesztelj, és várjuk az eredményt:-))
A kérdező hozzászólása: tegnap teszteltem negatívat, most még várok egy kicsit, nem szeretnék csalódni
Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..

Lehet ez terhességi tünet? Tegnap kellett volna megjönnie, szerencsére nem így történt de a reggeli tesztem - lett. Még reménykedem. Szúrkál a hasam és olyan furcsa remegő érzést is érzek lent a méhemnél. Szerintetek?

Legjobb válasz: Õszinte leszek: te is tudod, hogy ez még bármi lehet. Mindenesetre a legbiztatóbb jel, hogy ne jött meg. Két nap múlva tesztelj. Kívánom, hogy baba legyen. (Én minden nemvárt elõtt terhességi tüneteket produkálok, tuti, hogy ez pszchiés dolog.)

Õszinte leszek: te is tudod, hogy ez még bármi lehet. Mindenesetre a legbiztatóbb jel, hogy ne jött meg. Két nap múlva tesztelj. Kívánom, hogy baba legyen. (Én minden nemvárt elõtt terhességi tüneteket produkálok, tuti, hogy ez pszchiés dolog.)
Várj még türelemmel, és pár nap múlva tesztelj újra. nem mindenkinek pozitív azonnal a tesztje. orvosk szerint pl csak egy hét késésnél lenne érdemes tesztelni. Nekem húzó érzésem volt a méhemnél koraterhességben. Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen tudom, csak... Egyébként nekem is volt olyan hónapom hogy minden tünetet produkáltam, aztán megjött. Ezért sem tudom eldöntemi, hogy mi valódi tünet meg mi pszichés. Én is drukkolok mindenkinek! :-)
Lehet persze. Teszteljél!
A kérdező hozzászólása: halványan, de pozitív a teszt!!!:) )Köszönöm, szorítok!!!
Én is így voltam....azt hittem h késik csak, de pozitívat teszteltem, és ma már 7 hónapos a kicsi fiam!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok, jó a jó hírekrõl is hallani néha!Nagyon feldobott az üzeneted, várom a holnapot!
Szia! Nekem ugyanezekkel a tünetekkel lett pozitív tesztem már a kimaradt napja elõtti este (nem gyõztem kivárni a reggelt :) ). Kb pé után 8-9 nappal kezdett szúrkálni a méhemnél, aztán mindjárt megjön érzés.. Szorítok és holnap visszajövök megnézni a híreket! :)
Én a 2. vagyok. Sajnos még nekem sem késett soha. A mindjárt megjön érzés meg sokszor elõfordult már velem, de sajna még nem volt baba.
A kérdező hozzászólása: mindenképpen megírom, köszönöm a drukkolást!
Elsõ vagyok: én még sajnos nem :( Drukkolok hogy + legyen! :) ))) Majd írd meg hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat, holnap tesztelek reggel.Meg ma este is:) Voltatok már így ti is?
Miért nem csinálsz egy tesztet? Ha már késik akár 1 napja is akkor már elég nagy az esélye hogy a teszt kimutatja ha van baba. Drukkolok!
:-)) A halvány pozitív és pozitív. :-) Örülök és gratulálok! Pár nap múlva a reggeli teszt már erõsebb lesz, nézd meg majd újra! Szorítok és vigyázz magadra!:) 14.10-es elõzõ
Lehet ez baba, de mikor kellene megjönnie a menszeszednek, mert ha késik, pláne lehet!!!!Hol tart a ciklusod?
A kérdező hozzászólása: igazábol 10-dikén kellet volna megjönnie de elötte volt 3.-án és csak aznap.
Ha feltételezzük, hogy babócád lesz, akkor -van akinél hamarabb-, de általában a 4. héten jönnek a hányingeres, émelygéses tünetek. Ha terhes vagy és hogy hány hetes úgy tudod kiszámolni, bár nem tudom, hogy milyen hosszúak a ciklusaid, hogy az utolsó mensesed elsõ napjához hozzáadsz 2 hetet és onnan számolod a heteket. Eleinte ( az 5. hétig) még csak a petezsákot lehet kimutatni, de ilyenkor is vannak olyan tüneteke, amikbõl tudsz valószínûsíteni. Ilyenek: a cicik megduzzadása és fõleg a mellbimbók viszketése, a szeméremajkak lilás elszínezõdése, de legtutibb, ha veszel egy tesztet és megcsinálod, mert azok már pár napos terhességet is ki tudnak mutatni. Olyat vegyél, ami 99%-ra biztosat mér és már 2-3 napos terhességet is kimutat. Ezek rá vannak írva a dobozára.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen válaszod. Reménykedünk hogy baba lesz de most olyan érzés van a hasamba mintha megakarna jönnö. Általában minden hónap 10.-én jött meg.
:o) Akár ez is utalhat a babára... mintha meg akarna jönni... aztán mégse jön meg... :o)

Tegnap este szeretkeztünk a barátommal és ma meg rettenetesen szúrkál a hasam! Talán elég "mély benyomás"tett vagy mitől lehet ez?

Eddig még nem tapasztaltam ilyet.

Legjobb válasz: Velem is volt mar igy...es nem tudom...de elmulik.

Velem is volt mar igy...es nem tudom...de elmulik.
Kérdésem! Volt orgazmusod? Mert ha nem akkor attól is lehet! De persze mástól is. Felfázás stb. 21/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!