Találatok a következő kifejezésre: Lehet ez Tegnap (919 db)

Mi lehet ez? Tegnap volt tojásfehérjés nyákom, ma már semmi, de a hőm nem ugrott meg, ugyanannyi, mint tegnap volt. Akkor ez most még nem az ovu volt igaz? Csak próbálkozik a szervezetem?

Legjobb válasz: Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani,hogy megvolt-e,mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem,hogy megvolt,aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...

Valszeg úgy van, ahogy írod, hogy csak próba volt. HA megindul fölfelé a hõ, akkor lehet tudni, hogy megvolt. Én most vagyok az (elméleti) 5. dpo-n, de még most sem merem tutira megmondani, hogy megvolt-e, mert ebben a ciklusban kb már 3-szor azt hittem, hogy megvolt, aztán pár nap mólva mindig visszaesett a hõm a béka segge alá és kezdõdött minden elõrõl:( De talán most...talán már ez... nagyon reménykedem!! fõleg mivel már a 29.ciklusnapon vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál. Remélem, hogy még ez tényleg csak próba volt, mert csak hétvégén lesz itthon a férjem.
Remélhetõleg hazaér addigra :) és jó lesz az idõzítés...
A kérdező hozzászólása: Hát azt én is nagyon remélem D

Mitől lehet ez? Tegnap kapta meg a kötelező oltást 4 és a prevenárt is.

Estére nem, de reggel 38 fokos láza volt, most kapott kúpot, így 37.5...végbélben mértem. A pelenkájában pici piros pötty volt.... Vagy esetleg a fogától is lehet már? Nagyon nyálazik és rágicsál. A lázától annyira nem is ijedtem meg..hanem a pelusban attól a piros folttól...de mintha nem vér lenne.

Legjobb válasz: Tegnap adtál neki kúpot? Mennyi idõ telt el a láz után adott kúptól? A noraminophenazon kúp téglavörösre festheti a vizeletet.

Tegnap adtál neki kúpot? Mennyi idõ telt el a láz után adott kúptól? A noraminophenazon kúp téglavörösre festheti a vizeletet.
kisfiú? nekünk volt pont 2-3 hete. hogy rózsaszín pöttyök voltak a pelusban, elszaladtunk vele a dokinõhöz, aki ránézett a pelusra, azt mondta hogy természetes, a veséjébõl jön. A neten is olavastam róla egy doki válaszolta itt: (http://www.gyerekorvos.hu/kerdesek/kerdes80.htm): "A rózsaszín, pirosas folt pedig valószínuleg urat kristály, ami vizeletbol kicsapódott. Ez nem jelent problémát, nem okoz vesekövet. "
A kérdező hozzászólása: Igen kisfiú:) 1 csepp pici rózsaszínes pötty volt. Hát tegnap délben kapta a szurit és ma reggel volt lázas és akkor kapta a kúpot!

Hogy lehet ez? Tegnap kitisztitottam a körmeim egész nap itthon voltam mostanra megint koszos? Nem akarok ápolatlannak tünni ti ezt hogy oldjatok meg? Miért koszosodik be nekem?

Legjobb válasz: mi a szokásos teendõ? Virágot ültettél át? Nekem soha nem koszosodik, ha rövid akkor sem, ha hosszú, akkor sem, sokat nyúlkálok vízben. Ha nagyon lentrõl kezdõdik a körmöd, akkor lehet ez probléma, nekem az ujjaim végétõl kezdõdik a köröm, azért nem megy alá semmi.

mi a szokásos teendõ? Virágot ültettél át? Nekem soha nem koszosodik, ha rövid akkor sem, ha hosszú, akkor sem, sokat nyúlkálok vízben. Ha nagyon lentrõl kezdõdik a körmöd, akkor lehet ez probléma, nekem az ujjaim végétõl kezdõdik a köröm, azért nem megy alá semmi.
otthon ilyen kosz van, hogy a napi teendõktõl koszos lesz a kezed?
Micsoda problémák. Nem nyúlkálok koszos helyekre, fürdök, kezet mosok néha, stb. Nem szokott 1-2 nap alatt bekoszosodni.
A kérdező hozzászólása: De miért? Én csak azt nem értem akkor másoknak miért nem lesz koszospedig folyton az emberek körmeit nézem
a rövid köröm sokkal hamarabb lesz a köröm alatt koszos, mint a hosszabb.
A kérdező hozzászólása: Estenként azzal szoktam kitisztitani le van vgva rövidre a körmöm defolyton alá megy valami.és nem akarok ápolatlannak tünni pl a fekete bõrkabátom is ha hordom alámegy a feketeség valahogy itthon meg nem tudom mi minden alámegy valahogy ...
Ja bocsánat :D esetleg ilyen körömtisztító keféd nincs otthon? Azzal kezed mosni reggel és este már jó. Meg persze a lehetõ legrövidebbre vágni a körmöt. Más ötletem sajnos nincs :(
A kérdező hozzászólása: Ff.i vagyok.nem lakkozhatok.lehet tul lent kezdõdik a körmöm semmi különöst nem csináltam és nincs kosz nálunk
Én is mindig így jártam. Meg ráadásul akármit is csináltam vele sosem nõtt meg szépen, csúnya és töredezett volt. Lakkozni utáltam, mert reggel kilakkoztam az már estére kopott volt. Épp ezért járok el körmöshöz és zselés körmeim vannak. Nem nagyok, az ujjbegyemig érnek, tehát majdnem olyan, mintha a sajátom lenne. Kész pont. Ezen nem látszik, ha vmi kosz megy alájuk, de persze mindig igyekszem tisztán tartani.
vakartad a fejed?mert onnan is lehet, a fejbõrre lerakódott koszoktól
A kérdező hozzászólása: Mosok kezet csak a szokásos tetendõk itthon sõt inkább csak fekvés volt nekem mgis mindig bekoszosodik mitõl lehet ez és mit tegyek?
Hát én rendszeresen kezet mosok (alaposan xD)... ennyi. Körömkefét se használok, max kertészkedés, pasztellel rajzolás, festés, stb után. Esetleg mosogass többet pl. :P Kézmosáskor szappanozd be az ujjbegyeidet is, és úgy öblítsd a kezed, hogy a köröm alól is levigyen mindent. Meg este fürdéskor alaposan áztasd ki, több ötletem nincs. :S
Nem. Ez annak a jele, hogy túl hajszoltad magad! Pihizz!!
Igen, lassíts a tempón. Nem a szülés jele, hanem annak, hogy nemmindennapi teljesítményt nyújtottál tegnap. Lehet, hogy kell 2-4 nap is, mire járni tudsz újra normálisan.... Tapasztalat, - a fészekrakás engem is lerokkantosított egy párszor. :) 40 hetes km
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszaitokat, ma már nem fáj semmim ha kéne végig bírnám csinálni újra:)

Mi lehet ez? Tegnap vettem észre a yorkim kakijában, hogy tele van apró fehér kis kemény gömbökkel. Most szintén. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: 03. 31-én kapott utoljára féreghajtót. De ezek nem kis férgek, hanem nagyon apró szabályos kis gömbök és kemények, mint pl a kristálycukor. És tele van a kakija ezekkel.

A kérdező hozzászólása: 03. 31-én kapott utoljára féreghajtót. De ezek nem kis férgek, hanem nagyon apró szabályos kis gömbök és kemények, mint pl a kristálycukor. És tele van a kakija ezekkel.
Rizs megrágva. A féreghajtó csak a férgeket öli meg, a petéket nem. Pont azért kell két hét múlva ismételni a féreghajtást, mert akkorra kikelnek a peték, de még nem szaporodtak, és azokat is megöli.
A kérdező hozzászólása: 2 hete nálunk van (mindennap kapott rizses húst)és csak 2 napja van ez. És szabályos gömb alak, nem hosszúkás, mint a rizs.
Hátha rizses húst kapott enni, akkor ott a pont, rizs volt az! (De írtam is.)
A kérdező hozzászólása: Tápot kap enni, kefír, joghurt és rizses hús
A kérdező hozzászólása: Szezámmagot láttam már, nem az. Féregpete lenne? Mert tényleg az utolsó válaszadó áll közelebb a témához. Golyószerû. Egyet szétnyomtam és por volt...Ha féregpete lenne, akkor nyálkás lenne, nem?
Lehet megevett valamit a földrõl. Valami kis mûanyaggolyócskát. Szerintem vidd el azért megnézetni, ha marad a dolog.
Mit kap eledelnek?
Lehet féregpete (bár nagyon spéci fajtájú férge lehet, ha így látszódnak a peték a kakijában). Rizst nem kapott? A megemésztetlen rizs jellegzetesen úgy néz ki a kakiban, mint amit leírtál.
Mit kap enni? a szezámmag például teljesen emésztetlenül átmegy a kutyákon, a kukoricaszemek egy része is. a szezámmag így néz ki, ahogy írod.
nemlehet hogy férgeknek a petéi? azt hallottam azok gömb alakúak...
A rizsszem szélét elkezdi megemészteni a gyomor, de a közepét már nem tudja, plusz a szájával is rágott rajta valamennyit. Kölyökkutyáknál is gyakran elõfordul, hogy néha teljesen megemészti, néha meg félig emésztetlenül kikakilja, sokszor láttam már.
Szia!Ez jelentheti a beágyazódást is!Még van remény nagyon is!!Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást.remélem igazad van.
elsõ válaszoló!! A beágyazodás a megtermékenyítés után kb 1 hét, mert a megtermékenyített petesejt elõreuszó mozgással 1 hét alatt jut a méhbe, és ott tud megtapadni, ami a beágyazódás, így azt értem a tegnapi együttlétnek ehhez nincs köze. A rózsaszín inkább valami olyasmire utal, hogy a hüvely sérült szx közben és az ürült, vagy lehet tényleg elõbb megjön, de igazán lehet terhesség is. Teszteljjövö héten, ha nem jön meg . és legközelebb úgy állj neki, hogy figyeld a peteérést . ovuteszt!!!De lehet hogy már baba van.
Elsö vagyok! ...Bocsika elnéztem......:((((
oké. Akkor most már mindenki átlátja.

Mi lehet ez? Tegnap lefeküdtem barátommal elsőre, mivel 1 hónapja jöttünk össze. Elkezdtem lovagolni rajta amikor szólt h valami nem okés.

Erre leszálltam róla és fehér nyálkás állagú dolog volt mindenhol, ami bel?lem folyt ki, mivel rajta gumi volt. Mondjátok, hogy csak felfázás.

Legjobb válasz: Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!

Hát ha az alhasad is fáj és a folyás nem fehér hanem sérgés és kicsit szagos akkor lehet gyulladás vagy gomba is természetesen ha fehér akkor felfázás de lehet erös felfázás is szóval vigyázz vele!
Minden lánynak van fehér folyása neked most volt szex közben is semmi komoly nyugi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az összes válaszolónak. Elmegyek nõgyógyászhoz mindenképp!
NÕK EGÉSZSÉGE ROVATBA !!!!!!
Szerintem zárd le a polémiát, ugorj be egy nõgyógyászhoz rutinellenõrzésre, és felejtsd el ezt a közjátékot....
Még annyit, hogy egy ciklus általában 28 napos, de egyéni eltérések lehetnek, hiszen vannak rövidebb, hosszabb ciklusú nõk, így a 10-14 nap közötti peteérési idõszak esetében lehetnek egyéni eltérések, így a termékeny nyák jelentkezése is egyénileg változó.
Persze, nem erre utaltam. Menstruáció után a 10-14 nap között tapasztalható a peteérés idõszakában ez a termékeny nyák. A tüszõrepedés idõpontja körül enyhe, néhány órás alhasi fájdalmat is éreznek/érezhetnek a nõk. Ez az idõszak/ idõpont a legideálisabb elméletileg a teherbeeséshez. A tüszõrepedés után ez a nyák sûrûsödik, megszûnik és a menstruációs ciklus 2. felében már nem tapasztalható. Ez így megy hónapról-hónapra, érdemes megfigyelned a tested mûködését. Ha ebben az idõszakban vagy, akkor nincs miért aggódnod, ez természetes volt. Egyébként pedig szexuális izgalom hatására is termelõdik váladék, ez szintén természetes.
A kérdező hozzászólása: de nincs meg most
Ciklus közepén tapasztalható a termékeny nyák. Ez tojásfehérje állagú, átlátszó, szagtalan, mennyisége több fázisban változó. Valószínûleg természetes volt, amit magadon tapasztaltál.
A kérdező hozzászólása: nincs szaga és nem is sárgás. hófehér és fáj az alhasam is
A kérdező hozzászólása: mondjuk pisilnem nem kell annyit... csak tnap éreztem h fáj a hasam.. ott lent. szval lehet hogy tényleg az. reménykedek benne.
Nekem is volt már sok mennyiségü igen lehet felfázás is
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nem lehetek terhes mivel kb. 10 percig szexeltünk és gumival és a barátom nem ment el. meg amúgyis gumi volt rajta. ez belõlem jött ki és nagyon gusztustalannak találtam és õ is.
A kérdező hozzászólása: hát mert félek... nem merek szembenézni a tényekkel. csak érdekel, hogy akárkinek volt e ilyesmije. igazából mindenki azt mondja h felfázás. most elkezdtem szedni a klion-t rá.
nyugi, a gravitacio elvegezte a dolgat, szoval nem lehetsz terhes...
hallod.ha ennyire aggódsz akk miért nem mész nõdokihoz?
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy minden lánynak van. de ez rengeteg volt... szóval ez a mennyiség nagyon nagyon sok. ez már nem fehérfolyás volt, hanem valami más. nagyon megijedtem.
menj dokihoz mielöbb!! nem halálos, ne aggód. kapsz punci kúpot esetleg krémet vagy tablettát. ha akarsz valaha is gyerkõcöt, ne játsz ezzel.

Hogy lehet ez? Tegnapi UH szerint nincs peteérésem, ma meg ovus fájdalom, tojásfehérje folyás, pozitív ovu teszt!

Járt már valaki így?Tegnap még tüszőnek a nyomát se látták!Ennyire tévesen jelezne a testem?Ciklus 11.napján vagyok!

Legjobb válasz: Az UH-nak higgy. A fájdalom lehet mástól is, az ovu teszt pedig már nekem is számtalanszor mutatott téves eredményt. Már nem is használom...

Az UH-nak higgy. A fájdalom lehet mástól is, az ovu teszt pedig már nekem is számtalanszor mutatott téves eredményt. Már nem is használom...
Számomra is az UH a mérvadó!Novemberben pozitív ovu teszt, tojásfehérje folyás, és az UH-on egy fia petesejt sem!Ehhez képest a múlt hónapban nem volt se folyásom, se fájásom, az UH-on mégis látszott a petesejt(még én is láttam).Igaz, nem volt domináns-nem is lett belõle baba-de
bocs, elküldtem.Szóval nem lett baba, ám egy a lényeg:minden oké velem.Én már nem is használok semmit, jönni fog a baba, ha itt az ideje(különben már van 2 gyereke, és 2 hónapja próbálkozunk).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nemsokára 1-2nap és megbetegszel, vagy babát szeretnél?
szerinted miért szedi a clostyt, ha nem akarna babát?!
Miért lenne beteg a Kérdezõ?? Ebben a hónapban nekem többször is jelentkezett iylen, igaz én sajnos még nem tudnék egy babának felhõtlenül örülni...Closty nem tudom okoz-e ilyet...drukkolok hogy neked ne jöjjön, amit én várok... :P Jóeggészséget!
A kérdező hozzászólása: Jaj lányok aranyosak vagytok, köszönöm:)
Szia, nekem akkor volt ilyen, amikor teherbeestem. :) Szurkolok! :)
És ugyanazt az óvszert használtátok? Nekem sem válik be mindegyik, lehet, hogy annak épp allergiás vagy az összetevõinek valamelyikére.
Egyrészt az aktus után ajánlatos azonnal vizelni és alaposan megmosni magad - mert okozhat ilyen tüneteket, ha elhalasztod. Másodszor lehet, hogy az óvszer anyaga vagy a spermaölö szer ingerli, ami rajta van. Ha más márkát haszaltatok, akkor azt a jövöben kerüld. (Még egy: ha elötte orál is volt, akkor lehet, hogy a barátnödnek valami torokgyulladás vagy hasonló fertözése van vagy kezdödik és ez fertözött meg téged is.)
"És ugyanazt az óvszert használtátok?" Én remélem, néha azért csak kicserélik újabbra. Bocs.:) Lehet, hogy kissé hevesebb is volt az aktus és jobban megdörzsölte a gumi. Kis borogatás, egy kis krémezés (pl. akár Neogranormon) és valószínûleg hamar rendbe jön.
A kérdező hozzászólása: Nem használjuk ugyanazt az óvszert. Hevesebbnek hevesebb volt valóban. Torokgyulladásrol meg hasonló problémákról nemtudok..:/ Eddig is ugyanezt használtuk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!