Találatok a következő kifejezésre: Lehet ez Ma nagyon (264 db)

Mi lehet ez? Ma a teszt poz. Let, Hát ez azt jelenti, hogy terhes vagy...
Attól hogy nagyon meg vagy fázva, maximum egy náthajelzõ teszt lenne pozitív, terhességi teszt nem. Vagyis ha neked a terhességi teszt pozitív, akkor jó eséllyel terhes vagy.
Egy megfázás miatt nyilván nem pozitív egy terheségi teszt!Attól még nem termelõdik hcg a szervezetedben!!! Terhes vagy!
Ha a teszt pozitív akkor valószínûleg terhes vagy...hibás pozitív teszt csak pajzsmirigyeseknél van... de várj 1-2 napot és csinálj egy más fajta tesztet is...ha az is pozitív, akkor már biztos... egyéb tünetek...? utolsó mens...?
szerintem a megfázásnak semmi köze nincs ateszthet
Viccbõl kérdezted ugye?Náthától, hogyan lehetne egy terhességi teszt pozitív?! Babás vagy!
Nem tudta...vszínû azért kérdezte meg...

Jóstesztes kérdés: tegnap csináltam először (ovu utáni 10. nap), akkor a tesztcsík majdnem olyan erős lett, mint a kontrollcsík. Ma viszont alig-alig látszik a tesztcsík. Ez mit jelent? Mitől lehet ez a nagy változás?

Legjobb válasz: Köszönöm a gyors választ! A két teszt ugyanolyan, mindkettõt a reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, viszont tényleg, ma éjjel kétszer is ittam (bár nem sokat), mert gyógyszert kellett bevennem. (vsz. középfül-gyulladásom van:-( Lehet emiatt?

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ! A két teszt ugyanolyan, mindkettõt a reggeli elsõ vizeletbõl csináltam, viszont tényleg, ma éjjel kétszer is ittam (bár nem sokat), mert gyógyszert kellett bevennem. (vsz. középfül-gyulladásom van:-( Lehet emiatt?
Huuuu - hát én nem tudom hogy csináltad! Én is teszteltem ma reggel, a 12. napon vagyok - és semmi :(. Persze lehet, hogy tényleg nincs is semmi.... A két teszt ugyanolyan érzékenységû volt? Mert ez lehet a háttérben... Vagy az, hogy az elsõ tesztkor keveset ittál és reggeli pisi volt, míg a második tesztnél sokat ittál és nem sokkal a teszt elõtt voltál pisilni... de ha pozitív mindkettõ (még ha alig-alig látszik is az egyik) - akkor nincs miért aggódnod, ott baba van!
Hát én egyáltalán nem mondanám az ovuteszt jóstesztként használatára ha még mindkettõ is pozi volt hogy az csak baba lehet, mert ha terhesteszt lett volna ok. Én is használtam jóstesztként ovutesztet és nekem is volt hogy pozitív volt és még erõsödött is, de egyáltalán nem volt baba a dologban. Szerintem a tapasztalataim alapján ez teszt függõ is , volt amelyikkel halványabb volt, volt amikor nagyon erõs de mindig jelen volt, ez sztem tesztfüggõ, ne hari. De ettõl függetlenül lehetsz terhes , csak ne a jóstesztre alapozz mert nagyon bánatos lehetsz, ha mégsem van baba, ezekbõl nem szabad következtetést levonni, vannak akinek bejön de nagyon kevés, bár én lehet nem hoznám összefüggésbe akkor náluk sem.
Nekem is ma van a 10. nap és én is ma csináltam egy ovut igaz délben de majdnem teljesen pozitív egy icipicivel halványabb a másik ez vaterás teszt.Mindig kell látszania a 2 csíknak szerintetek??,
tudom mit érzel.Én holnapra vagyok kiirva és nagyon várom.Szerintem te hamarosan anya leszel:) sok boldogságot:)
Szia .Tegnap nekem is délután 3/4 4 -tõl rendszertelen fájásaim voltak.Sétálgattam majd utána vettem meleg zuhanyt és kb egy órára elmúltak , majd ismét jelentkeztek.Aztán este fél 12 -kor elmentem tusolni ismét meleg vizzel mert nem rendezõdtek(10, 12, 14, 8, 10, 17, ...)és elmúlt teljesen.Most már én sem tudom mikor kell indulni .Harmadik gyerkõc lesz de mindegyik másként kezdõdött.39+2 hetes km


Mitől lehet, ez a nagyon gyenge mensi szerű görcs? Kb egy órája tart? Pont ma vagyok 38 hetes!

Legjobb válasz: Lehetnek jóslófájások. Harmincnyolc hetesen a szülés is megindulhat már. Remélem nem vagy egyedül, a kórházi csomag együtt van, és a szülészed is elérhetõ közelben. De nagy valószínûséggel csak jósló fájások. Fájások közötti szüneteket méred?

Lehetnek jóslófájások. Harmincnyolc hetesen a szülés is megindulhat már. Remélem nem vagy egyedül, a kórházi csomag együtt van, és a szülészed is elérhetõ közelben. De nagy valószínûséggel csak jósló fájások. Fájások közötti szüneteket méred?
A kérdező hozzászólása: persze már elõ van minden készítve! most abba maradt, de eddig nem voltak közte szünetek, hanem egyfolytába éreztem! de figyelem! köszönöm!

Ma eléggé keveset szopizott a 4 hónapos kisfiam. Inkább itta a teát. Lehet ez a nagy meleg miatt?

Legjobb válasz: tuti!gondolj bele, ilyen hõségben te is kevesebbet eszel, és inkább többet iszol!

tuti!gondolj bele, ilyen hõségben te is kevesebbet eszel, és inkább többet iszol!
Biztos! Az én kislányom (4 hós) sem nagyon ugrál, hogy éhes lenne, pedig egyébként jelzi nem kis hanggal.

Tegnap a babám nagyon aktív volt ma viszont alig éreztem mocorogni. Mitől lehet ez? Leht h ma piheni ki a tegnapi napot? Ez lehetséges? 33 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Ma az én kisfiam is nagyon lustácska volt,nagyon keveset mozgott a tegnaphoz képest. 27hetes kismama

Ma az én kisfiam is nagyon lustácska volt, nagyon keveset mozgott a tegnaphoz képest. 27hetes kismama
lehet front van, õk is érzékenyek rá, figyelgesd, de biztos hogy nincs baj, csak elpilledt:-) Boldog babavárást!
Ma nekem sem aktív a babám, tagnap és tegnapelõtt elemébe volt, ma pedig reggel óta lesem, hogy mikor mocorog, 19 hetes vagyok és neki a rúgása is elég gyenge még, remélem tényleg a front csinálja. Boldog babavárást, 19 hetes kismama
Én is ezt figyeltem meg. A hétvégén az én kislányom is olyan aktív volt, kész bulit rendezett odabent. Ma viszont alig hallatott még magáról. Ilyenkor én is megijedek. Szerintem csak a front miatt van, õk is megérzik ezt. Lényeg az, hogy érezd mocorogni. 22 hetes kismami

Ma nagyon lusta ez a baba a pocimba. Lehet hogy az időt érzi? De viszont ma háromszor is éreztem hogy csuklik, de azt is nagyon lent. Akkor az azt jelenti hogy a fejvégűbe fekszik?

Legjobb válasz: Én mindig ott éreztem a csuklását, ahol a feje volt, de nem mindenkivel van így. ma én is nagyon belassultam, a babám viszont nem, de mindenkinek lehetnek lustább napjai. A te babádnak is. :-) Amíg érzed õt, hogy mocorog, addig semmi baj. Nem baj, ha nem olyan aktív, mint egy rockkoncert alatt. 33h km

Én mindig ott éreztem a csuklását, ahol a feje volt, de nem mindenkivel van így. ma én is nagyon belassultam, a babám viszont nem, de mindenkinek lehetnek lustább napjai. A te babádnak is. :-) Amíg érzed õt, hogy mocorog, addig semmi baj. Nem baj, ha nem olyan aktív, mint egy rockkoncert alatt. 33h km
Hello! Én 7 hónapja szültem. Csak azt akarom neked leírni, hogy egyszer amikor NST-n voltam elkezdett csuklani a babám, és az asszisztens mondta, hogy hogy egy kis takaríót a pocakomra, merthogy fázik, azért csuklik. Tök érdekes, nem tudom mi igaz ebbõl, de tényleg abbahagyta, miután betakartuk.

Ma kellet volna megjönnie. Ma úgy éreztem munka közben mintha megjönne, de csak nagy mennyiségű folyásom volt. Várok egy pár napot még. Mitől lehet ez a sok folyás?

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.

Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.
elsõ válaszolonak! írja a kérdezõ hogy MA kellett volna megjönni de nem. Tehát lehet babás is!
milyen folyásod volt? Krémes, vagytojásfehérje szerû?
Nekem aznap, amikor meg kellett volna jonnie, jo nagy adag kremes folyasom volt...

Ma reggel nagyon el kezdett fájni a derekam jobb fele, néha már a hátam is fáj. Se fekve, se állva nem jó. Ha kicsit mászkálok akkor enyhül. Mitől lehet ez? 27 hetes 2 napos km

Legjobb válasz: Ma éjjel nem aludtam 4 órát, mert nagyon erõs fájdalmaim voltak. 26 hetes vagyok. A sav is marta a torkomat, holott nekem nagyon ritkán vannak ilyen problémáim. Azt hittem beindult a szülés...de hát olyan korán van még...aztán eszembe jutott, hogy a melegvizes zuhany, az segíteni fog. És úgy is lett 3.30 körül, végre le tudtam feküdni. Nekem is a jobb fele kezdett el fájni. Manó is topzódott odabenn. Biztos nem értette, miért nem alszunk. Vagy nem tudom.

Ma éjjel nem aludtam 4 órát, mert nagyon erõs fájdalmaim voltak. 26 hetes vagyok. A sav is marta a torkomat, holott nekem nagyon ritkán vannak ilyen problémáim. Azt hittem beindult a szülés...de hát olyan korán van még...aztán eszembe jutott, hogy a melegvizes zuhany, az segíteni fog. És úgy is lett 3.30 körül, végre le tudtam feküdni. Nekem is a jobb fele kezdett el fájni. Manó is topzódott odabenn. Biztos nem értette, miért nem alszunk. Vagy nem tudom.
Sziasztok! Nekem is hasonló tüneteim vannak, valszeg a front csinálja sajnos, vegyetek be magnéziumot, egy kis derékmasszírozás is mehet, és vissza az ágyba pihizni, Nektek még nagyon korai lenne... Jó egészséget! 37 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Már vettem be magnéziumot. Remélem fog hatni valamit. Lurkóm mocorog rendesen, gondolom nem akar még kijönni. :) További szép babavárást!!!

Fáj a torkom a sok hányástól, már lassan semmit sem merek enni, mert szinte minden kijön belőlem. Ma már nagyon fáj a torkom alig bírok nyelni. Káros lehet ez a babára nézve és rám? Lehet komolyabb szövődménye? 10 hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Én 14 hetes voltam tegnap és már kb. 1 hete nem hánytam, de tegnap igen. ma mondtam a páromnak hogy izomláz van a nyakamba meg így a nyelõcsõn, de persze kipiszkált. semmi bajod nem lehet, a babónak meg még úgy se. vitamint szeded? mert ha ki is jön a kaja az jó lenne a babának. jó babavárást és gratulálok. jah keksz, gyümölcsök és egyszerre keveset egyél. 12. héten elmúlik ha mázlid van

Én 14 hetes voltam tegnap és már kb. 1 hete nem hánytam, de tegnap igen. ma mondtam a páromnak hogy izomláz van a nyakamba meg így a nyelõcsõn, de persze kipiszkált. semmi bajod nem lehet, a babónak meg még úgy se. vitamint szeded? mert ha ki is jön a kaja az jó lenne a babának. jó babavárást és gratulálok. jah keksz, gyümölcsök és egyszerre keveset egyél. 12. héten elmúlik ha mázlid van
1. vagyok és igen a fogmosás, köhögés is meghányat még. és ez azt hiszem marad is így. de igazad van mert lesz mind a hármónknak egy édes kis babykéje
Amig a babád jól fejlõdik, nem veszélyes sem rád, sem a babára, bár a kiszáradásra nagyon oda kell figyelni!!! Én a 16. hétig hánytam éjjel-nappal, sokszor már sírtam, mert annyira ki voltam borulva miatta. De most már végre élvezhetem a terhességet. :) Nem tudok mást javasolni, csak kitartást! Hidd el, újjá fogsz születni, mikor elmúlnak a tüneteid. Boldog Babavárást Lányok! 24 h km
Én ma vagyok 10 hetes, és már én is útálok hányni:( Még akkor is öklendezem, ha fogat mosok! Kérem a JóIsten, múljon már el ez az émelygés, hányás!!! Tudom, a végeredmény lesz a fontos, mert lesz csodaszép kisbabánk---akkor már biztosan csak nevetni fogunk ezen, de most még nem megy:(
2-ik vok: Hányásra kaptam MAALOX-ot.Iszonyat az íze, de nem hánytam:) Olyan íze van mint a folyékony krétának, ráadásul felragad a szájpadlásomra. Majd csak vége lesz!!!Kitartás Lányok! 10 h km
jaj ne egyetek már ilyen krétákat". ez is a terhesség egyik öröme szerintem és vele jár.
jah 1. meg 3 . voltam
A kérdező hozzászólása: csak attól félek, hogy a sok hányás miatt nem kerül aa babó elég vitaminhoz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!