Találatok a következő kifejezésre: Lehet ettől a babának Ma reggel (2 db)

Lehet ettől baja a babának? Ma reggel guggolva kötöttem a cipőmet és mikor felálltam egy kis nyilallást éreztem.15hét+5napos vagyok.

Legjobb válasz: NEEEEM :) nem is érezte, még olyan pici, de lassan kezdj el vigyázni rá :) és inkább ülve kösd be a cipõd, vagy válts át bebújósra, az lesz a kényelmesebb. Olyan jól úszkál a magzatvízben, hogy csak na, ne aggódj! 40 hetes kismama

NEEEEM :) nem is érezte, még olyan pici, de lassan kezdj el vigyázni rá :) és inkább ülve kösd be a cipõd, vagy válts át bebújósra, az lesz a kényelmesebb. Olyan jól úszkál a magzatvízben, hogy csak na, ne aggódj! 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, megnyugodtam. :)
Nyugi, ijenkor csak a méhtartó szalagok nyúlnak, azért szurkál, nekem is soxor volt ilyen.Lesz még rosszabb is :) ) Nyugi! 39 hetes kismami

A párommal babát szeretnénk 1hete késik a mensesem, általában 25-26napra szokott jönni ma vagyok a 32. -en és ma reggel arra keltem, hogy barna folyás jött most kicsit görcsölgetek, nem tudom mi ez. Ettől még ott lehet a baba vagy ne is reménykedjek?

Legjobb válasz: Szia. Ha egy hete késik, akkor már kimutatná egy teszt. A barnázás bármitõl lehet. Pl. progeszteronhiány, mensi kezdete, vagy éppen baba van, csak a szervezeted emlékezik a mensire és így reagál. Kívánom, hogy baba legyen! Mindenképpen írd meg, ha teszteltél. :)

Szia. Ha egy hete késik, akkor már kimutatná egy teszt. A barnázás bármitõl lehet. Pl. progeszteronhiány, mensi kezdete, vagy éppen baba van, csak a szervezeted emlékezik a mensire és így reagál. Kívánom, hogy baba legyen! Mindenképpen írd meg, ha teszteltél. :)
én mindig így végzem és persze késéssel menzi:(már nagyon kivagyok:(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :) Tüneteim voltak a hasam alja nagyobb lett az együttlét után kb 10 napra, a derekam is fájt.És mikor meg kellett volna jönnie azon a napon eléggé rosszul voltam.nagyon reméljük hogy ennek ellenére ott van a babó!
Tesztelj minél hamarabb és ha pozitív, akkor kérj utrot a barnázásra!
A kérdező hozzászólása: megjött :( de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!