Találatok a következő kifejezésre: Lehet ettől a babának Ma (12 db)

13 hetes kismama vagyok, ma nagyon sírtam, és úgy éreztem, hogy a vérnyomásom is felment! Most aggódom, ugye ettől nem lehet baj a babának? Nyugtassatok meg!

Legjobb válasz: Hát ha az megnyugtat, nekem már a terhesség elõtt is magas volt sajna a vérnyomásom, persze jobb azóta sem lett, de a babának (egyelõre) még semmi baja! Bár nem tudom miért sírtál, de most már ne idegeskedj!

Hát ha az megnyugtat, nekem már a terhesség elõtt is magas volt sajna a vérnyomásom, persze jobb azóta sem lett, de a babának (egyelõre) még semmi baja! Bár nem tudom miért sírtál, de most már ne idegeskedj!
sZERINTEM SEMMI GOND NEM LESZ, de pihenj le és igyál sokat, pótold a gyaloglás során vesztett folyadékot.

Lehet ettől baja a babának? Ma reggel guggolva kötöttem a cipőmet és mikor felálltam egy kis nyilallást éreztem.15hét+5napos vagyok.

Legjobb válasz: NEEEEM :) nem is érezte, még olyan pici, de lassan kezdj el vigyázni rá :) és inkább ülve kösd be a cipõd, vagy válts át bebújósra, az lesz a kényelmesebb. Olyan jól úszkál a magzatvízben, hogy csak na, ne aggódj! 40 hetes kismama

NEEEEM :) nem is érezte, még olyan pici, de lassan kezdj el vigyázni rá :) és inkább ülve kösd be a cipõd, vagy válts át bebújósra, az lesz a kényelmesebb. Olyan jól úszkál a magzatvízben, hogy csak na, ne aggódj! 40 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ, megnyugodtam. :)
Nyugi, ijenkor csak a méhtartó szalagok nyúlnak, azért szurkál, nekem is soxor volt ilyen.Lesz még rosszabb is :) ) Nyugi! 39 hetes kismami


Ma nem birtam magammal és kitakaritottam a hűtőt. Bepermeteztem a tisztistószert és hát ugye kitakaritottam, és hát belélegeztem. Lehet baja a babának ettől?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!

Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!
Én is szívtam be tisztítószereket, és igaza van az elõttem szólónak is, de azért tényleg ne csináld ha csak nagyon-nagyon "rádjön". használd ki, hogy most jó indokkal sózhatod rá másra a munkát ;) Nem lesz semmi baja a kicsinek.
Nah mindenkire most jön rá a hûtõtakaríthatnék??? :) )) Én rám is tegnap rámjött a fagyasztószekrény kiolvasztása, de megfogadtam, hogy terhesen soha többet!!! :) Lefagytam és azt hittem meg is fázok... Remélem nem lesz neked sem és nekem sem semmi bajunk! :) üdv 22 hetes kismami
Ne izgulj, azért mert terhes vagy még nem áll meg a világ. Ha ki kell takarítani, akkor ki kell, ettõl semmi baj nem lesz. Én terhesen festettem a hajam, takarítottam, meg üveget festettem - mivel ez a szakmám - és teljesen egészséges babám született.

A férjem tegnap végighányta az éjszakát. Azt hittük csak gyomorrontás. Viszont mára én is rosszul lettem és nagyon erős hasmenésem van. Lehet ettől baja a bábának?

(reggel voltam orvosnál, de akkor még nem volt semmi bajom - 6 hetes terhes vagyok)

Legjobb válasz: Mindenképp jelezd a dokidnak, lehet, hgy ad rá vmit. A folyadékot mindenképp pótold, mert fontos a babának a sok folyadék. De mindenekelõtt türelem, s hívd fel a szüléstedet.

Mindenképp jelezd a dokidnak, lehet, hgy ad rá vmit. A folyadékot mindenképp pótold, mert fontos a babának a sok folyadék. De mindenekelõtt türelem, s hívd fel a szüléstedet.
Szólj az orvosodnak, de nem kell megijedni. A fõ, hogy sok-sok folyadékot igyál és ha tudsz egyél rendesen, ha nehezen megy akkor sima háztartási kekszet.

6-7 hetes terhes vagyok, ma sajnos elestem egy kicsit. Megpróbáltam tompítani az esést és térdre estem. Ettől lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Szia! Én négy hetesen estem el ráadásul pont a hasamra! Szerencsére nem lett semmi ba :) Ne izgulj ha baj lenne már akkor lett volna mikor elestél..! Szóval ne félj minden rendben van:) Sok sikert a babádhoz:) Egy 12 hetes kismama:)

Szia! Én négy hetesen estem el ráadásul pont a hasamra! Szerencsére nem lett semmi ba :) Ne izgulj ha baj lenne már akkor lett volna mikor elestél..! Szóval ne félj minden rendben van:) Sok sikert a babádhoz:) Egy 12 hetes kismama:)
SZERINTEM IS BIZTOS VÉREZTÉL VOLNA VAGY VALAMI JELE LETT VOLNA HA BAJ VAN
Nem valószínû! A babát jól védi a magzatburok. Fõleg amíg ilyen pici!
A kisbaba nagyszerû védelmet kap Tõled az anyaméh ölelésében, az esést számára tompította a magzatvíz. Tehát ne aggódj, ettõl biztosan nem lehetett semmi baja (maximum a térdednek). Azért vigyázz magatokra

21 hetes terhes vagyok ma nagyon rosszul szálltam ki a kocsiból és olyan mintha egy kicsit huzodott volna a hasam de nem sokáig lehet ettöl valami baja a babának?

alacsony sportos az autonk és nehezebb kiszállni belöle.

Legjobb válasz: Nem lett baja nyugi. Nagyon védve van õ ott bent. Neked lesz kényelmetlen a ki-be szállás. Sõt ez nem is fog menni amikor már megnõ a pocid. Jó lesz lecserélni a sportosat családira. :)) Vigyázz magatokra, gratula a babához.

Nem lett baja nyugi. Nagyon védve van õ ott bent. Neked lesz kényelmetlen a ki-be szállás. Sõt ez nem is fog menni amikor már megnõ a pocid. Jó lesz lecserélni a sportosat családira. :) ) Vigyázz magatokra, gratula a babához.
Nyugodj meg, nem lesz baja tõle, csak meghúzhattad az amúgy is táguló szöveteket. Késõbb azért legyél óvatos, vigyázz, hogy ne üsd be a pocid. Ne aggódj, a baba védve van. Jó babavárást!

4 hónapos babámnak tegnap 4-szer, ma már 2-szer volt kakija. A védőnő szerint a foga miatt van mert nyáladzik erősen és a keze a szájába mindig. Lehet ettől?

Azt mondta ha nincs más tünet akkor biztos az de figyeljem.

Legjobb válasz: Akkor tényleg lehet hogy a foga jön.A tápszeres hasmenés azt nemtudom milyen.De ha a fogzási hasmenés az teljesen hig sárgás csipõs szagú,és nem ritka hogy nyakig ér:) És a popót is kicsipi:(

Akkor tényleg lehet hogy a foga jön.A tápszeres hasmenés azt nemtudom milyen.De ha a fogzási hasmenés az teljesen hig sárgás csipõs szagú, és nem ritka hogy nyakig ér:) És a popót is kicsipi:(
Bocsánat az off-ért de meg kell kérdeznem mert nem tudom és nekem is 4 hónapos a babám és van. Van, hogy õ is 3 x kakil 1 nap. Mi köze a fogzásnak ahhoz hányszor kakil? Ez tényleg összefügg?
Nekem is 4 hónapos a babám, még nem jön a foga, így csak tippelek, hogy úgy lehet köze a hasmenéshez, hogy ez egy gyenge gyulladásos állapot a szervezetében és erre talán így reagál.
A kérdező hozzászólása: Ugy tudom hogy a sok a nyál miatt amit lenyel.Az savas és hígitja a székletet.Nem akarok butaságot irni csak én így gondolom és talán hallottam is.

10 hetes kismama vagyok, és egy kicsit megfáztam. Ma reggelre hőemelkedésem is lett. Lehet ettől valami baja a babámnak?

Legjobb válasz: Ne aggódj, semmi baja nem lesz a picinek. Arra vigyázz, hogy 38 felé ne menjen a lázad, borogatással húzd le, ha elérné a 38-at. Sok tea (én gyerek teát ittam /pickwick/), gyümölcs (c-vitamin). Jobbulást, és kellemes babavárást kívánok!

Ne aggódj, semmi baja nem lesz a picinek. Arra vigyázz, hogy 38 felé ne menjen a lázad, borogatással húzd le, ha elérné a 38-at. Sok tea (én gyerek teát ittam /pickwick/), gyümölcs (c-vitamin). Jobbulást, és kellemes babavárást kívánok!

11 hetes a babóm. Már töbször észrevettem hogy néha figyeli a tv-t. Ma az ölembevettem és a mesecsatornát együtt néztük! 82 cm-es a tv-nk. Lehet ettöl valami baja a szemének?

Akár 1 óráig is képes nézni.

Legjobb válasz: Sokan nem javasolják a Tv-t, szerintem se jó, az én lányom is nézi de nem bírja 5 percnél továb.5-10 perc azért még nem ártalmas de 1 óra szerintem egy kicsit sok a szemének és a koncentrációból is neki.

Sokan nem javasolják a Tv-t, szerintem se jó, az én lányom is nézi de nem bírja 5 percnél továb.5-10 perc azért még nem ártalmas de 1 óra szerintem egy kicsit sok a szemének és a koncentrációból is neki.
Ha nem teszed közvetlen a tv elé, semmi baja nem lesz. A babák nem tv-t néznek, hanem a hangokra és a színekre figyelnek, mely nagyban hozzájárul a fejlõdésükhöz. Az én kisfiam is babakorában "nézte a tv-t", a reklámokra kifejezetten figyelt, ma már 5 éves nagyszerû kisfiú.
ha lcd , plazma tv-tek van semmi baja nem lesz 1 méteren kívül, mert nem vibrál. Ha képcsöves 50 hz-es tv-tek van, akkor jobb ha más dologgal kötöd le a figyelmét, mert még igencsak fejlõdik a szeme, és kb annyira rossz neki mint az irodistáknak a neoncsõ...nagyon vibrál és fárasztja a retinát.
Szia! Mi is nézzük a tv-t. 4 hónaposak vagyunk és szopizás-büfizés után picit az ölembe veszem és leülünk még pihenni, azután megyünk a játszószõnyegre vagy a kiságyba. Élvezi a pici, a szineket vagy a beszélgetést, de nagyokat szokott sikitani. Azt, hogy 1 óra sok-e nem tudom, de mi kb. 15-20 percig üldögélünk. Szerintem ezért nem is fél az idegenektõl, mindenkire mosolyog, aki megcsodálja. A gyerekeket pedig imádja. Üdv. 4 hós picilány anyukája.
Szerintem nem csak a szeme miatt nem annyira jó ötlet a tévézés, hanem a rengeteg inger miatt, ami ezalatt éri. Nem véletlenül a reklámok tetszenek neki a legjobban... Túl sok az inger egyszerre, a sok sok szín és hang. De utána ne csodálkozzunk, hogy egy sima építõkocka nem fogja annyira lekötni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!