Találatok a következő kifejezésre: Lehet esetleg hogy (1166 db)

Elég nedves vagy közben?
Attól függ, midet ujjazza.
az kemény nem érzed h mit csinál odabennt ???
A kérdező hozzászólása: persze elég nedves vagyok.. és nem fáj semmi, e utáána még is vérzek :S

Ha már megjött és két nap múlva megyek nyaralni akkor valamit lehet csinálni hogy előbb elmúljon, esetleg torna vagy futás vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: Nem igazán. Esetleg kerüld az olyan ételeket-italokat, amik vérképzõk (vörösbor, cékla...), talán valamit a torna is segít. Olyasmi, ami közben ugrálsz, vagy nagyon dinamikus mozdulatokat végzel. A futás is jó lehet. Vigyázz arra, hogy addig fel ne fázz! Jó nyaralást!

Nem igazán. Esetleg kerüld az olyan ételeket-italokat, amik vérképzõk (vörösbor, cékla...), talán valamit a torna is segít. Olyasmi, ami közben ugrálsz, vagy nagyon dinamikus mozdulatokat végzel. A futás is jó lehet. Vigyázz arra, hogy addig fel ne fázz! Jó nyaralást!
szia. szerintem aminek ki kell jönni, az ki is fog jönni. tornázni futni csak hogy abba maradjon a vérzésed? Nem tudom :-( Az tart ameddig szokott. Kellemetlen helyzet, de tul kell élni. bocs, hogy épitõbb jellegü ötletem nincs :-( tampon, betét készlettel indulj utnak. Hancur kilõve, (ha már nagyobb vagy) fürdés tamponnal, ennyit tudsz tenni. Ha netán hasad fájós szokott lenni ilyenkor vigyél magaddal a görcsoldódból. Most képzelj el engem!!! Esküvõm elõtti nap jött meg. Na????? Tudod ezt überelni??? Az egész lagzit igy csináltuk végig. MOndjuk nekem sosem tartott általában 4-5 napjál tovább, igy a nászutunk végére már kis szabadság volt :-) üdv.:-)
Az agyzsugorítás tényleg fájhat, amikor átoperálnak egy férfit nõvé...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm igen nekem általában három nap tehát olyan hétfõ kedd körül el fog múlni( ha minden igaz) nagyon köszönöm a válaszokat igazán aranyosak vagytok.:)

A Prototype 2 nagyon szaggat mi lehet a baj, vagy esetleg hogy lehet orvosolni?

Nincs egy rossz gépem (a minimális rendszerkövetelmény megvan) de a játék nagyon szaggat ... már élvezhetetlen, olvastam máshol hogy ez egy hibája a játéknak, de nincs rá valami megoldás ? (jah és a grafika le van nyomva teljesen)

Legjobb válasz: Nincs hozzá valami patch, ami javít a grafikán esetleg? Minden drivered friss? Ha nagyon szaggat akkor nagy valószínûséggel a minimális követelményeknek is alig tesz eleget a géped.

Nincs hozzá valami patch, ami javít a grafikán esetleg? Minden drivered friss? Ha nagyon szaggat akkor nagy valószínûséggel a minimális követelményeknek is alig tesz eleget a géped.
A minimális rendszerkövetelmény az ami minimum kell, hogy elinduljon egy játék. Ez nem azt jelenti, hogy játszható is lesz, csak elindul.
A kérdező hozzászólása: Az oké de olvastam hogy a csávónak 16gb ram és 4 magos processzora volt , éés annak is nagyon akadt levitt grafikán . patchet meg nem találtam, és a drivereket meg nem tudom hogy milyen frissek ....
Ha gyenge a videokari tök mindegy milyen proci meg ram van alatta.
Jaja, szinte az egész a videókártya erõsségén múlik.

Évekkel ezelőtt megbüntettek a bkv-én. Most küldött ki egy ügyvédi iroda, közel 50. 000 ft-os büntetést. Lehet kérni esetleg hogy valamennyit töröljenek el? Vagy valami más megoldás esetleg?

Mivel már nem dolgozok, babát várok, és veszélyeztetett terhes vagyok. A férjem minimálbért kap. Nehéz a megélhetésünk, így is szül?i segítséget kapunk. Pl. élelmiszert adnak. Lakásunk nincs, albérletben élünk. a szül?i házban nem férünk el. A férjem szülei már meghaltak.

Legjobb válasz: Hívd fel az irodát és egyezkedj velük. Eltörölni nem hiszem, hogy fognak akár egy fillért is.

Hívd fel az irodát és egyezkedj velük. Eltörölni nem hiszem, hogy fognak akár egy fillért is.
Idõpont ma 10:38 Te az országnak szülted a gyerekedet? Ha nem csaltak volna a BKV-soknál, Te akkor is jegy nélkül utaztál, ami per-pillanat, büntetést von maga után. természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nehéz a helyzeted. De csak annyit tehetsz, egyezkedsz .
Ha anno 10 ezret nem tudtál kifizetni akkor 50 ezret, hogy fogsz?Amúgy 2 tini gyereket nevelek egyedül már 14éve, 3 mûszakba járok dolgozni, néha 7napból 7.5napot dolgozom.Volt amikor engem is megbüntettek de kifizettem 8 napon belül, 7ezer forintot.Sírhatnék én is mert néha nincs pénzem de nem teszem.
A kérdező hozzászólása: És mit vesznek el? a gyerekemet a hasamból? Mert nekem nincs semmim.Güriztem éjjel nappal, mégsem lehet egyrõl a kettõre jutni ebben az országban. ha tehetném soha nem szülnék ennek az országnak gyereket. de nem így alakult. Mást sem lehetett hallani a tv-ben, hogy a bkv nagy górék így lopnak meg úgy sikkasztanak milliárdokat.
Ne haragudj de ekkora emberi hülyeség mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A kérdésed elsõ fele oké, de akkor ne sírjál a helyzetedre hivatkozva. Az a megoldás, hogy ha megbüntetnek akkor azonnal kifizeted, ha nem megy, akkor részletfizetést kérsz. Nem, te ehelyett elkezdtél sumákolni és reménykedtél, hogy majd elfelejtenek. Hát nem fognak. Most is csak egyet tehetsz részletfizetést kérsz, elengedni nem fogják. Ha nem fizetsz elveszik valamidet és akkor nem csak 50e lesz a kár.
A kérdező hozzászólása: Annyit tudnék, de köszi a bunkóságot. És ha nem tudod ennek az elõzményeit, nem kéne magyarázni össze vissza hülyeségeket. Valamit kérdeztem, és nem vagyok erre a tahó válaszra kíváncsi. De azért köszi
Részletfizetést mindíg lehet kérni egyébként nekem senki ne mondja hogy havi 1000Ft-ot nem tud félrerakni. Vagy ha igen akkor ne akarjon családot.
A kérdező hozzászólása: Kedves Judit! Nem azért nem fizettem be mert nem akartam. Hanem azért mert nem tudtam. Minimálbérbõl nehéz 10.000 ft-ot befizetni. De gondolom te nem ennyibõl élsz. Örülök, hogy neked nincs ilyen gondod. Nem azért jöttem fel Pestre lakni mert annyira vágytam rá. Hanem hogy ha ilyen kevésért is, de legyen munkám. Megoldást kérdeztem, és nem kioktató, lekezelõ stílusú választ.
A kérdező hozzászólása: És ha nem tudom kifizetni, mert nincs mibõl? És lefoglalni sem tudnak mert nincs mit:(
Akkor kellett volna a csekket befizetni amikor megbüntettek.
A kérdező hozzászólása: Nem egyezkedtem velük, átutaltam nekik a pénzt. Mostmár csak bérlet:) Köszi a válaszokat.

Miért van az, hogy a hetero férfiak még egymás között is azt figyelik, vizsgálgatják, hogy melyikük lehet esetleg homoszexuális, vagy esetleg bármi nemű kis hajlama is rá?

Nagyon nagy alapossággal és nagyon finoman szólva rosszindulattal csinálják. Ha pedig véletlen valamelyik gyanúba keveredik, azonnal a kikerítéses csoportos agyonverést kezdik szervezni.

Legjobb válasz: Mert homofóbok, ennyi :)

Mert homofóbok, ennyi :)
Legjobb védekezés a támadás. Ha valaki ezzel vádol meg egy másik személyt, saját magáról tereli el a gyanút. Rengeteg ember fél, hogy melegnek fogják titulálni, és ezért tesz ilyeneket. Pedig hidd el, a melegek csak abban különböznek a többi embertõl, hogy azonos nemûek iránt éreznek vonzalmat. Ennyi, ugyanolyan ember, mint a többi. Szomorú, hogy itt tart a világ. Inkább az erkölcsre kellene figyelni, és attól kéne félni az embereknek, hogy szarnak tartják õket...
A kérdező hozzászólása: Szarnak tartani valakit. Úgy nagy általánosságban miért is lehet?

Hogyan tudnám népszerűsíteni a blogom? Hogyan lehet? Esetleg valaki akinek van blogja azzal egy link csere?

Legjobb válasz: csinálj egy bannert, helyezd el honlapodon, és aki látja az esetleg a saját honlapjára is kirakja, és így tovább. Vagy az is mûködik ha beirod ide a linket.

csinálj egy bannert, helyezd el honlapodon, és aki látja az esetleg a saját honlapjára is kirakja, és így tovább. Vagy az is mûködik ha beirod ide a linket.
- Esetleg keress olyan blogokat, weblapokat amiknek hasonló a tartalma mint a te blogodé vagy jó látogatottsága van. Kérd meg a szerkesztõt tegye ki a linkedet cserébe te is kiteszed az övét. - Ha fórumokba írsz mindig add meg a blogot címét is. - Közösségi oldalakon az adatlapodon is reklámozhatod. - A link gyûjtemények is jók erre a célra. Sok ilyen oldal létezik ahol még blog kategória is van és oda is beküldheted.
Van blogom, linkcsere?:)
Linkcsere?:) ))
Linkcsere? :)

Van valaki aki esetleg tudja, hogy a verkepben mit jelent az RBC es a HCT? Es esetleg hogyan lehet optimalizalni? Az enyem alacsony s a doki azt mondta nem kell tenni semmit, mert nem nagy a kulonbseg de engem zavar. Koszi 12 hetes km

Legjobb válasz: Írd le az eredményeidet!!Nekem is alacsony volt a hematokrit0,376 a másik úgy van írva:vörösvérsejt,az 4,09 nekem és vasat írt föl (1db/nap) a doki.Most már 2db/nap.Ha valaki súlyosan vérszegény az vetéléshez vezethet.Ez biztos nem áll fönt nálad csak írtam.32 hetes

Írd le az eredményeidet!!Nekem is alacsony volt a hematokrit0, 376 a másik úgy van írva:vörösvérsejt, az 4, 09 nekem és vasat írt föl (1db/nap) a doki.Most már 2db/nap.Ha valaki súlyosan vérszegény az vetéléshez vezethet.Ez biztos nem áll fönt nálad csak írtam.32 hetes
Ha a doki azt mondta, hogy nem gond, akkor ne izgulj. Ha rosszat jelentene, akkor biztos mondta volna. Nekem a 12 hetesen 1 eltérésem volt, a 16 hetesen már 3, de azt mondták, hogy minden rendben. Egyre "rosszabbak" lesznek az eredmények, de ez terhesen normális. Majd ha valami olyan eltérés lesz, ami rossz, akkor szólnak! Ne parázzzzzz!!!!!!
Ja, és a HCT=haematokrit, RBC=vörösvérsejtszám
A HCT (hematokrit) a vér alakos elemeinek és a plazmának az arányát mutatja meg. Ha alacsonyabb az értéke, akkor javasolt több folyadékot inni. Az RBC (vörösvértest szám) a terhesség során csökkenhet, az anémia tünete lehet. Az anémiát viszont a szérum vas értékkel és a hemoglobinnal (HBG) együtt kell értékelni. Hallgass az orvosodra, õ tudja mire kell majd odafigyelni a következõ laborodnál. Ne aggódj!
16.51 vagyok Ne izgulj egyébként az orvos tudja.A terhességgel sok adat megváltozik, de a laborban nem lehet átállítani, hogy terhes vérkép és normál vérkép.Így vannak eltérések.Egyébként az elõzõ válaszoló tökéletesen leírta.
A kérdező hozzászólása: HCT33, 8 36-a min., RBC 3, 8 4-a min de a vasam jo az 27, 9 a min11, 6
Megint 16.51-es a Googleban próbáltam pontosan utánanézni és mintha mindíg arra jukadtam volna ki, hogy a vérszegénységgel függnek össze ezek az eredmények.Te esetedben enyhe, de a terhesség elõre haladtával csökkenhet legalábbis nekem ezt monta a doki.Szerintem neked is ez lehet.A dokim mondta hogy a vashiánynál a Hemoglobint és a Hematokrit kell nézni és nem a vasat.Ha mész körzeti orvoshoz mutasd meg neki is.Parázni nem érdemes, de biztos ami biztos kérdezz rá pontosan.jó babavárást :-)

A volt férjem minden szombati napon kapott láthatást! Sajnos az utóbbi időben nem él ezzel a jogával, és nem jön a kislányhoz. Hány elmulasztott alkalom után lehet esetleg Ügyvédhez fordulni, hogy esetleg megszüntessék vagy felfüggesszék a láthatást?

Legjobb válasz: apukámnak 2hetente van hétvégi láthatása felénk..ezt kapd ki:legutóbb augusztus végén voltam ott,elõtte meg márciusba egy-egy napot....de nem is haragszom érte h nem jön,mert sokkal jobb itthon:D anyum meg mostmár eléggé osztja h ha eddig nem használta ki a jogát,akkor ne sírjon h nem akarunk oda menni...tök rossz ott lenni...

apukámnak 2hetente van hétvégi láthatása felénk..ezt kapd ki:legutóbb augusztus végén voltam ott, elõtte meg márciusba egy-egy napot....de nem is haragszom érte h nem jön, mert sokkal jobb itthon:D anyum meg mostmár eléggé osztja h ha eddig nem használta ki a jogát, akkor ne sírjon h nem akarunk oda menni...tök rossz ott lenni...
Teljesen jogos, és igazad van! Azt a jogodat tudod viszont érvényesíteni, hogy csak a láthatási idõben mehet, és két éves gyereket nem vihet el!!Szerintem ilyen hozzáálással nem lesz gond a sûrû látogatásával. Azt meg közölni kell vele, hogy elõtte nap jelentkezzen be , ha megy, hiszen nem tarthat senki "sakkban" egy másik teljes családot!
Az apának láthatási joga van, nem láthatási kötelessége. A láthatás felfüggesztéséhez nagyon súlyos vádak kellenek, nem elég az, hogy az apuci szarik a gyerek fejére. Egy barátnõm kislánya évekig sírva ment az apjához láthatásra, nem azért, mintha az apja nem szerette vagy bántotta volna, csak egy fokkal maradibb elveket vallott, mint az anya, és nem a gyerek körül forgott nála minden. Az anyja beszélt ügyvéddel, hogy mit lehetne tenni, és az mondta, hogy a láthatás megvonásához minimum szexuális zaklatásnak vagy komoly fizikai bántalmazásnak kell fennállni az eltiltandó szülõ részérõl.
Ha azt írod, hogy sajnos, nem élt a jogával, miért akarod felfüggesztetni a láthatást? Inkább arra kellene törekedni, hogy tartsa a kapcsolatot, ha a kislánynak hiányzik!!
En peldaul a nyari szabadsagot idozitettem ugy hogy augusztusban megy a gyerek harom hetre az apjahoz, erre meg csak fel sem hivott, szerencse hogy olyan potapuja van a fiamnak hogy nem is erdekelte.(alig ismeri).Viszont legkozelebb ha igenyt tart mmajd a lathatasra nem lesz neki konnyu.Jattszuk a kolcson kenyer mesejet.Raadasul nevetseges a gyerektartas osszege is ami szinten a gyermeket illeti nem engem, addig intezkedett amig a minimum alatti osszeget fizeti.Nem kell ugyvedhez fordulni, egyszeruen le kell lassan epiteni aki ilyen komolytalan, a gyereknek el kell magyarazni a dolgokat az o nyelven , nem hazudni.
Teljesen igaza van az utolsó hozzászólónak.Nagyon aljas és undorító egy ártatlan kisgyerek érzéseivel játszadozni. És teljesen mindegy ez esetben, hogy mit mond a jog, vagy a személyes sérelmek mik, a gyereket kellene nézni.Nagyon sok esetben ez van, amit írt a hozzászóló, hogy egy idõ után ritkulnak a látogatások, aztán meg elõfordul, hogy évi pár napra korlátozódnak.És a legtöbb apuka fel van rajt háborodva, akinek a gyereke így nõtt fel, hogy vajon õt miért nem szereti úgy mint az anyját a gyerek.Ilyenkor persze ahelyett, hogy a maga felelõsségét nézné, az anyát hibáztatják általában, hogy biztos ellene nevelte.De kérdem én, hol van mikor azt a gyereket nevelni kell? Meg amit egyik hozzászóló írt, hogy otthon a gyerek körül forgott minden, az apánál meg nem ezért nem szeret a gyerek ott lenni.Na gyönyörû apuka lehet az is, ha arra a pár napra, vagy órára amíg nála a gyerek, nem körülötte forog minden.Talán csak nem csodálkozik az apa, hogy nem szeret a gyereke vele lenni?Normális emberek életében a gyerekük a legfontosabb személy. 4-ik voltam
megtíltani nem lehet a láthatást. ha esetleg probléma van a férjjel, lehet eltíltást kérni, de láthatási joga van, amivel vagy él vagy nem. és ha joga van te köteles vagy ezt biztosítani. ha esetleg van új párod akivel össze házasodtok, akkor lehet hogy apuka lemond a gyerekröl és az új apu felveszi a nevére, ilyenkor nem kell többet gyerektartást se fizetnie és láthatási joga sem lesz.
Én is ebben a szituban vagyok, csak nálunk az apuka 4 éve nem jelentkezett.Sajnos nem tehetsz semmit.
Teljesen megértem és igazat adok neked.Én csak a saját példámat írtam le, h így is lehet csinálni.Nekem is messze van a lányom de rá nem sajnálom a pénzt ha a munkám engedi mindig lemegyek.A gyerektartás mellett sok mindenben segítek még, volt feleségemnek is van új párja de ez engem nem érdekel addig míg jól bánik a gyermekemmel.Az elején volt, hogy eljátszotta a küldött pénzt megtudtam és elbeszélgettem vele.Azóta nem játszik.Az apák igen is vállalják az anyagi hozzájárulást a gyermekükre.Nem nehéz legalább 1-2 napra tisztességes apának lenni.Elvált apukák gondolkozzatok el ezen ha olvassátok és magatokra ismertek.
A kérdező hozzászólása: Engem senki ne vádoljon meg, hogy milyen anya vagyok.Én küzdök azért, hogy gyermekemnek minél jobb legyen.És az, hogy mi elköltöztünk nem kifogás.Akkor mondjon le róla, és nincs gond többet.Én csak a gyxermekemet akarom azzal megóvni, hogy az édesapa részére ne játékszer legyen, hogy akkor jön láthatásra, amikor csak akar.Ha Õ nem jön, az nem baj, de ha én elõre szólok, hogy most nem érünk rá, és pótoljuk be máskor, akkor teljesen felbõszûl.Hát ez az apuka?Ott volt a bíróság, amikor magáénak akrta a kislányt, de a bírónõ úgíy leosztotta, hogy mit akar Õ.Akkor rossz anyuka vagyok?Ha Õ fasza ember lett volna, akkor ezóta Õ nevelné a kislányt.Úgy hogy nekem olyan emberek, akik nincsenek ilyen helyzetben, és nincs gyermekük, azok jobb ha csöndben maradnak, mert lehet hogy Õk is kerülnek még ilyen helyzetbe.Akkor nézzenek majd magukba, hogy ki milyen fasza ember!!!
A kérdező hozzászólása: Csak ha Õ nem jön, azt nem jelenti be.Az meg hogy én a kislánnyal elköltöztem, nem kifogás.És ha a kezdetektõl fogva itt laktunk volna?És engem mint körülbelûl az elõzõ hozzászóló, ne bántson meg, hogy én milyen anya vagyok, mert nem ismer.Nézz magadba.Én csak gyermekemet akarom attól megóvni, hogy az apa részére ne csak játékszer legyen, és akkor látogatja amikor csak Õ
Kislányom anyjától én is elváltam.Lányom ekkor 4 éves volt.Én akkor viszem el a gyereket amikor csak akarom persze figyelembe vettem az ovit most meg az iskolát(2.-os)A gyerektartást rendszeresen és idõben fizetem.Van olyan hónap, h nem tudom elvinni a lányt de mindig felhívom és szólok neki és az anyjának.A kislánynak azért, h ne csalódjon az anyjának meg azért, h nem ígérje meg elõre és feleslegesen.
Most olvasom, hogy az anya azok után akarja korlátozni a láthatás jogát az apának, hogy elköltözött olyan távolságra ami nagy költséget jelent az apának. Ezt miért nem írta kedves kérdezõnk már a kérdés feltevésekor, hogy apuka azért nem látogatja a gyermekét mert... Moszkvában Mercedest osztogatnak? Ja nem: Volgográdban Ladákat fosztogatnak! Aki ilyen módon tesz fel kérdést és azt a benyomást kelti, hogy õ megad minden jogot a gyermek láthatásához, az a szülõ alkalmatlan a nevelésre mert egyoldalúan, a maga érdekében elhallgat és elferdít dolgokat! A gyermek érdekében a gyámügy mielõbbi vizsgálata szükséges, mert az ilyen anya alkalmassága megkérdõjelezhetõ, hiszen ha elferdít tényeket itt, egy nyílt kérdés esetén, akkor mit csinálhat mikor másoknál degradálja a férjét? Szerintem az ilyen anya, alkalmatlan a gyermeke nevelésére, mert a látszólagos sajnálat felébresztésen kívül, csak önmagát szeretné vissza igazolva látni, hogy jól döntött: Ez az anya jellemtelen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászolást!Az új párom miatt nem jön látogatni.Mi elég messze költöztünk a régi lakóhelytõl, és a volt párom azt mondta, neki arra nincs pénze hogy mindigelutazzon 20 ezreket benzinre, oldjam meg azt hogy én megyek vele haza, ahol eddig éltem.De beszéltem Ügyvéddel, és azt mondta, akkor az apuka vessen magára.A kislányom még csak 2 éves lesz, és csodálkozik azon, hogy az új páromat nevezi apának, és hozzá ragaszkodik.Mert ez a 2 éves gyermek már végighallgatta azt is, hogyan beszél velem a volt párom, és miknek lehord.Én ilyen apának nem adnék semmi láthatást.Miután "megcsinálták" a gyermeket, azután Õk letolynak mindent, de ha valami történik, mi anyukák vagyunk a szarok, holott mi tisztességgel neveljük a gyermeket.És akkor az ilyen emberek pofáznak, akik inkánn szégyenükben elsüllyedhetnének.
Szia! Az én párom a baba születése után 5 nappal lépett le. Most 8 hónapos a kislány, telefonon szoktunk beszélni, csak az a baj, hogy 10 km-re lakunk egymástól, ami még gyalog is messze van! Hm... Szóval a múlt héten eljött, mert beadtam a gyerektartásra az igényem és ki volt akadva, hogy kb. 4-szer látta az életben a kislányát és milyen dolog az, hogy Õt nem ismeri meg, miért nem mosolyog rá?? Na erre varj gombot! Hogy kötelezzem majd a kislányom arra, hogy szeresse az apját, ha nem is ismeri?

A kutyám jobb oldalán has és gerinc tájékon van egy csomó ha megfogom nem fáj neki, de idegesít, hogy mi lehet! Rendesen eszik, mostanában hányt de szerintem az a mohósága miatt volt, a csomó lehet attól esetleg, hogy most tüzel?

Legjobb válasz: Ez sokminden lehet. Legtöbbször ártatlan lipóma, azaz jóindulatú zsírdaganat, ami nem okoz problémát. De mivel ezt látatlanban nehéz megmondani én azt ajánlanám, hogy mutasd meg állatorvosnak. Õk lehet, hogy biopsziával mintát vesznek belõle és szövettanra küldik.

Ez sokminden lehet. Legtöbbször ártatlan lipóma, azaz jóindulatú zsírdaganat, ami nem okoz problémát. De mivel ezt látatlanban nehéz megmondani én azt ajánlanám, hogy mutasd meg állatorvosnak. Õk lehet, hogy biopsziával mintát vesznek belõle és szövettanra küldik.
Vidd el mihamarabb orvoshoz. A miénk is épp tüzelés elõtt volt, ugyanígy vettük észre. Vittük is orvoshoz, rögtön mondta hogy rosszindulatú daganat. Ez volt szombaton, köv hét szerdán mûtötték, akkor már 2 volt benne. Szerencsére sikerült a mûtét, és azóta is jól van. De sokat nyomott a latba a gyorsaságunk, ha pár nappal késõbb vesszük észre...
Ha el tudod mozdítani a daganatot, lehet egyszerû zsírmirigy is, de ha nem, akkor rosszindulatú daganat is. Próbáld meg, hogy mozog e?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) eltudom mozdítani a daganatot. És viszem orvoshoz
Lehet egy oltás helye is. Ha bõr alatt van, és tudod mozgatni, akkor nagy baj nem lehet, de azért lássa orvos!

Myvipen nem lehet megnézni, hogy az ismerőseinket kik nézték meg, vagy hogy az ismerőseink kiket néztek meg? Esetleg lehet szólni ennek az érdekében valamit, hogy betegyék ezt a funkciót?

Lenne még kérdésem. Valaki mi okból változtathatja meg a városát az adatlapon, hak özben ugyanott lakik, mint eddig? Plusz letörli a fotókat, és bár nem írjak i hogy kapcsiban van (bár igen) de törölte azt h egyedülálló.

Legjobb válasz: Nem lehet megnézni,hogy mások kiket nézegetnek csak azt hogy neked az adatlapodat ki nézte meg!És lehet írni a myvipnek ezzel kapcsolatban de csak akkor csinálnak szerintem ilyen funkciót ha többen is írnak nekik ezzel kapcsolatban!

Nem lehet megnézni, hogy mások kiket nézegetnek csak azt hogy neked az adatlapodat ki nézte meg!És lehet írni a myvipnek ezzel kapcsolatban de csak akkor csinálnak szerintem ilyen funkciót ha többen is írnak nekik ezzel kapcsolatban!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!