Találatok a következő kifejezésre: Lehet esélyem baba lehet A (37 db)

Mi baja lehet a babának egy gombás fertőzéstől! Miért veszélyes rá? Hány % az esély arra hogy a babának baja esik?

Legjobb válasz: Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.

Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.
Semmi baja nem lesz!!:) Ma voltam receptért a dokimnál!Bennem túlzottan el vannak szaporodva, ma kezdem a kezelést(ma lett meg az eredmény)! 3 napig tartó kúra az enyém, Gyno-Pevaryl-t kaptam rá!
16:26 voltam...azt elfelejtettem írni, hogy Candidám van! 16hetes
Nekem is candidám volt, elég csúnya, de a doki azt mondta, hogy nem veszélyes a babára. Kezelés után gyorsan elmúlt és nem is jött vissza.
Candidára mindenfélét lehet kapni, canesten combi stb. ez a legelterjedtebb hüvelygomba. felír valamit a doki, és minden rendbe jön, és a babádnak semmi baja nem lesz. :) nyugodj, meg!

17 hetes terhes vagyok és az orvosom a kisbabán agyában cisztát talált (4, 5mm). Mik lehetnek a kilátásaink? Mennyi az esélye h felszívódjon? És ha nem fog, akkor milyen baja lehet a kisbabámnak?

-kombinált teszt eredményem: down: 1:16000, edwards:1:50000. Az afp-nk még nem jött meg, annyit tudok h nem lett rossz az eredmény, mert akkor hívták volna már a terhesgondozót.

Legjobb válasz: lehet, hogy hasonló dolog, nem tudom, annyira nem értek hozzá. de nekünk is ennyi idõs korban a veséjében találtak tágulatot, ami a következõ (28 hét) vizsgálatra már föl is szivódott. minket is nyugtattak, hogy ne aggódjunk, föl fog szivódni. neked mit mondott az orvos?

lehet, hogy hasonló dolog, nem tudom, annyira nem értek hozzá. de nekünk is ennyi idõs korban a veséjében találtak tágulatot, ami a következõ (28 hét) vizsgálatra már föl is szivódott. minket is nyugtattak, hogy ne aggódjunk, föl fog szivódni. neked mit mondott az orvos?
Szia Ne félj, tényleg felszívódik. Ugyan ez volt velünk is szinte, 5 mm cisztát találtak a kislányom agyában annak idején, még Czejzel Endrét is felkerestük! Nem lett semmi baj mire megszületett felszívódott, bár viccböl szoktuk neki mondani , hogy lehet még sem mert idõnként eszméletlen jó kedve van ! Bár igazából ilyen az alap természete ma már 15 éves !! Egészséges tinilányka.
ja és az a 4.5 mm semmiség a mi 11 mm -ünkhöz!! :) )
Tényleg ne idegeskedj!! Szerintem ha 2 hét múlva nem szívódik fel akkor sincs baj mert mindenképp el fog tûnni... Én 21 hetes vok(18 hetesen vették észre a cisztát) még nem tudom h felszívódott e teljesen de nem aggódom, tudom hogy egészséges lesz :) ) és a Te babód is!!! nyugi!!! írj majd!!
A kérdező hozzászólása: Levették a mintát, nem fájt, inkább kellemetlen volt. Nagyon szomorú vagyok. Nem tudom elhinni baja lehet, már minden nap határozottan érzem a mozgását. Kb 3 hét múlva lesz eredmény! Ha telefonon hívnak baj va, ha postán kapom meg, akkor valószínû nincsen.
Bár nagyon régi a kérdés, mi történt Veletek azóta?
Szia!! Hogy vagytok??? Írj majd mi volt!!!
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk a dr.nõnél, tényleg nagyon kedves, ahogy írtátok! Viszont felajánlotta a magzatvízminta-vétel, mert sajnos 2 cisztát talált, meg a pici veséjében is van valami tágulat :(((((( Nagyon el vagyok keseredve, holnap megyünk is hozzá az áek-be. A dr.nõ után elviharoztunk az orvosomhoz is, aki azt mondta h ne mondjak semmit, õ is megnézi és sajnos õ is ezeket a dolgokat látta és mindenképpen javasolja a mintavételt.
Szia!! Hidd el megbízható a doktornõ...uh olyan fél óra kb. Szerintem a kisfiad is beviheted velünk az 1 éves kislányunk is bent volt és semmi gond nem volt! Sima uh -val végig nézi a babát és ennyi :) ) ne izgulj!! A leleteidet vidd magaddal! (12 hetes, 16 hetes) Aztán közben õ mindent elmond!!! Hidd el h nem lsz baj !!!!!! Nem fog tovább küldeni, meg magzatvízvételt sem javasolni...(persze felajánlja h ha ti akarjátok akkor lehet de sztem felesleges).. Drukkolok!!!!! majd írj!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h írtatok. Hétfõn 1-re van idõpontom dr. Hajdú Krisztinához. Nem bírom megvárni, h esetleg tovább küldjenek a Sote-ra, meg hogy õszinte legyek, nem is akarok oda menni, ha nem muszáj, mert a kisfiammal 2 évvel ezelõtt már voltunk ott (az afp-nk lett magas). Remélem a dr.nõ tényleg megbízható. Ha valaki járt már nála le tudná írni, hogy hogy mûködnek nála a dolgok? Mennyi ideig ultrahangoz? A férjem bejöhet velem? Mert gondolom a kisfiam nem, mondjuk õ ki sem bírná, de jó lenne ha a férjem bent lehetne!
A dokim annó azt mondta, a pályafutása alatt nem találkozott egyetlen babával sem, akinél ez bizonyítottan gondot okozott volna. A babámnál mindkét oldalon találtak a 16.héten (1db 3mm), ami a 20 hétig csak nõtt (már két oldalon volt 9 és 6mm-ek), majd hirtelen el is múlt a 29.hétre. Azt mondta még, hogy az sem baj, ha nem szívódik fel, mert akkor a születés utáni elsõ hónapban megoldódik a gond. (Barátnõm gyereke is így született, 5hetes korára már az ultrahangon nem volt kimutatható. A gyerekek csodálatosan fejlõdnek, semmi bajuk. Az agy ilyen pici korban még nagyon képlékeny, ne aggódj nincs olyan terület, amit elnyomna. Minden rendben lesz!!!! Valószínûleg tovább fognak küldeni a SOTE-ra, mert ez a protokoll.
A barátnõmnek (1 nap különbséggel szültünk) 16 hetesen 4 ciszta volt az agyában, szülésre 3 felszívódott, a 4. pár hétre rá. Ne izgulj!
Sziasztok! Sajnálom, hogy így jártatok, de nagyon örülök, hogy végül mindenkinek megoldódott. Én 8.-án megyek Hajdú Krisztinához és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Egy 17 hetes kismama, aki sajnos egyedül várja kisbabáját. Mindenkinek szép babavárós napokat és jó egészséget kívánok!!!
Nálunk a 20 hetes vizsgálaton láttak cisztát az agyában, mondták hogy valószínûleg fel fog szívódni, de hogy benne van a pakliban, hogy down-kóros lesz... 1 hónap múlva kellett visszamenni megnézetni, addig sírtunk éjjel-nappal folyamatosan a férjemmel. Szerencsére felszívódott, ma már egészsége 2 éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
14:45-ös vagyok, akinek a kérdésére is válaszoltál. Az AFP-m 1, 47 lett, pont a közepe, azt hiszem. Az AFP egy elavult vizsgálat, amit sok egyéb tényezõ befolyásol, ha a dokid szerint rendben van, akkor biztos így is van.
A kérdező hozzászólása: LÁNYOK! Nektek mennyi lett az afp-tek? Mert megvan az enyém, a dokim szerint rendben van, de én tartok attól, h ez igencsak alacsony, és ha hozzáteszem még a cisztát is a baba agyában....hát igencsak nem vagyok nyugodt! Afp: 31, 5 ng/ml Mom: 0, 87 Kérlek, írjátok meg a tiéteket! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadóm! Igen, én is úgy állok hozzá, h fel kell annak szívódnia és most ebben a 2 hétben nem szabad idegeskednem, mert itt van nekem az én kisfiam, aki 17 hónapos és nem akarom h õ bármit is érzékeljen. Az orvosom is azt mondta h fel fog szívódni és hinnem kell neki, mert eddig is megbíztam benne! Ha mész legközelebb uh-ra kérlek írj, hogy mi van Veletek!
A kérdező hozzászólása: 14:45!!! A te kérdésed megtaláltam, pont tegnap írtam oda, de akkor a folytatást már itt olvashatod. Köszönöm mégegyszer h írtatok.
De örülök, GRATULÁLOK!Jó egészséget, és minden jót Nektek!

30 hetesen a baba méretei 32 hetesnek felelnek meg. BPD:83mm, AD:82mm. Lepény 2 fokban érett. Méhszály 2100. A baba becsült súlya1800 gramm. Meddig lehet még húzni? A doki azt mondta 2 hét mulva akár szülhetünk is! Jó esélyei lennének már a babának?

Görcsölget a vesém,vagy a derekam,nem is tudom.És szúrkál a hasam.

Legjobb válasz: Szia! Pihenj sokat,ne csinálj semmi megeröltetõt és ne emelj nehezet!Ha betartod,akkor akár kihúzhatod a 36-37.hétig is!A baba esélyei igyis jók,de jobb ha még bennmaradna pár hétig!Erõsödne még egy kicsit! Jó egészséget és kitartás!:)

Szia! Pihenj sokat, ne csinálj semmi megeröltetõt és ne emelj nehezet!Ha betartod, akkor akár kihúzhatod a 36-37.hétig is!A baba esélyei igyis jók, de jobb ha még bennmaradna pár hétig!Erõsödne még egy kicsit! Jó egészséget és kitartás!:)

28hetes terhes vagyok. Tegnap voltunk 4D-n. A doki azt mondta, hogy faros a baba, lehet rá esélye, hogy beforduljon a kisfiam?

Legjobb válasz: Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.

Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.
Persze, van rá esély, hogy befordul! Én úgy hallottam, hogy a 34. hétig forgolódhat. Lehet, hogy utána is be tud fordulni, csak annyi, hogy akkor már nagyon kevés a helye. Én attól félek, hogy a babám nehogy visszaforduljon, mert a 27. és a 31. heti UH-on is fejfekvéses volt már! (a héten töltöm be a 34. hetet) Ne izgulj elõre, van még idõ!
Szia! Még csak a 28. hétben jársz, a szülésig még rengetegszer megfordulhat. Én a 29. hétben járok és nekem még keresztben fekszik, a dokim szerint ez még nem probléma, az a lényeg, hogy szülésre forduljon be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából nem aggódok, mert tudom, hogy van még idõnk, csak kiváncsi voltam. Szoktam beszélni a fiamhoz, de mindig az van már most a pocakomban amit õ akar:) . Tegnap a 4D-n is könyörögtem neki, hogy csak 1 picit mutassa meg a pofiját ne takarja el a kezével. AZért egy kis idõ múlva megmutatta arcocskáját:) . Boldog babavárást kivánok nektek!
Szia!Az én kicsikém egészen a 32.hétig fejjel lefelé volt, s amikor mentem az UH_ra, közli velem az orvos, hogy farfekvéses a picike!Gondolhatod mit éreztem.Elkezdtem parázni, hogy mi lesz ha nem fordul vissza!A következõ UH-on, a 36.hétben pedig már minden rendben volt, ismét fejjel lefelé.Nagyon megkönnyebbültem.Könyörögtem is a drágámnak eleget!!!De megérte!!Mondjuk én megéreztem amikor forgolódott, szinte 2 napig nagyon kellemetlen érzés volt.Boldog babavárást, és ne izgulj!!

Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

7-én, azaz tegnap kellett volna megjönnie. Nem jött meg, de barnás váladék ürült, pici mennyiségben. Ma is. Egyenl?re a teszt negatív. Ennek ellenére fáj a cicim, álmos vagyok, szédelgek. Tehát tünetek vnnak.Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

Legjobb válasz: A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.

A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.
Szia! Én is így kezdtem, most 34 hetes várandós vagyok. A cicicfájás nagyon jó jel, szerintem nyugodtan tesztelhetsz, ha nem bírod kivárni, a mai tesztek olyan érzékenyek, h kimutatják már ennyi idõsen is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs baba.
én is igy vagyok, 2hónapja nem jött meg és 1hete 1nap enyhe vérzés de már az is barnás volt aztán 4 napja csak barna, hamarosan tesztelek , azt mondjak van esély babára

Vetélés utáni következő terhességnél hogy nem lehet aggodni nehogy baj legyen megint? Mennyi az esélye, hogy megmarad a baba?

Legjobb válasz: elsírtam magam a történeteden kedves elsõ!!!NAGYON NAGY GRATULA NEKED!!!

elsírtam magam a történeteden kedves elsõ!!!NAGYON NAGY GRATULA NEKED!!!
hogy válaszoljak is.szerintem 50-50%sajnos.de az is lehet minden simán fog menni!lásd az elsõ válaszoló példáját!
1 babát vesztettünk el, korai vetélés volt :( 3 hónap elteltével amint próbálkozhattunk, egybõl teherbe estem. Nagyon féltem az újabb csalódástól és fájdalomtól. Én próbáltam 2 hónapig terelni a gondolataimat a terhességrõl és csak arra koncentráltam, hogy minden rendben lesz. Ezt tudatosan kell csinálni, csak akarni kell nagyon. Bennem is megfordult rengeteg rossz gondolat és sok félelem, de próbáltam minél elõbb elhessegetni. Megbeszéltem magammal, hogy (ha) nem lesz semmi panaszom és csak a második mensi kimaradása után megyek orvoshoz. Nagyon nehéz volt megállnom, kivárnom, de megérte és hála égnek minden úgy alakult, ahogy akartam. 9 hetesen szép mocorgós babát láttunk a párommal az ultrahangon és ezidáig is minden rendben van és hiszem, hogy így is lesz egész a szülésig. Fel a fejjel és ne adjátok fel!! Mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok! 17+4hkm
SZiasztok! Az elsõ történetet én is megkönnyezetem. Van egy két és fél éves kisfiam, akivel teljesen problémamentes volt a terhességem, szinte az utolsó pillanatig dolgoztam is. Tavaly nyáron spontán elvetéltem az elsõ trimeszterben, igaz azt sem tudtam, hogy terhes vagyok, mivel a szoptatást nem sokkal elõtte hagytam abba és elég rendszertelen volt a ciklusom. Akkor azt gondoltam, hogy ez csak egyszeri eset és tuti azért volt, mert nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Kivártunk 3-4 hónapot és decemberben újból teherbe estem. Kiderült, hogy ikrek és mivel barnáztam kaptam Utrogestant. Egy hét múlva közölte a doki, hogy csak az egyik petezsák üres. Már ekkor eléggé paráztam, majd egy újabb hét után kiderült, hogy a másik sem fejlõdött tovább és nincs szivcsõlüktetés sem. Így múlt csütörtökön mûtét:( Azt mondják, hogy 3 vetélés után küldenek el vizsgálatokra és pár hónap múlva újra próbálkozhatunk. Most itthon vagyok táppénzen a kisfiam a bölcsiben és próbálom a gondolataimat átállítani, hogy a következõre már minden rendben lesz. Hiszen már van egy teljesen egészséges gyerekem, most még nehéz, hiszen fél év alatt 3 kis angyalt vesztettünk el, de minden okkal történik. Én bizom benne, hogy jövõre már eggyel többen leszünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon erõsek vagytok ebbõl én is merítek erõt. Nagyon nehéz lehetett!!!Nekem az elsõ babám ment el, de most próbálkozunk ismét, csak már most aggódom nehogy baj legyen ha összejön! Tudom a pozitív gondolkodás, de azért itt is látszik a történetekbõl, hogy nem mindig ezen múlik! Szörnyû dolgok ezek, de valahogy mégis rendbehozza a természet egy egészséges babával. Csak az okokat keresi az ember, hogy mért pont velem, mi lehet a baj? Régebben azt gondoltam egyszerû "játék" ez a teherbeesés de próbára teszi az embert! Gratulálok A kitartásotokért és jó babázást!

Lehet esélyem a diploma után, hogy bankba dolgozzak?

Van már 3hónapos gyakorlaton egy banknál. Sajnos nem sikerült egy tantárgyam igy nem államvizsgázhatok. De közben sikerült egy banknál megpályázni egy gyakornoki helyet év végéig. Igy ennél a banknál 6hónapot fogok tölteni. Igy a kés?bbiekben lehet esélyem elhelyezkedni banki területen. A diplomámnál nézni fogják hogy nem 5év alatt végeztem el, hanem 6év alatt? (egyetemi diploma) Köszi

Legjobb válasz: Szerintem nem nézik, mennyi idõ alatt végeztél, legalábbis ennyi csúszás simán belefér. Pláne, hogy bele tudod írni az önéletrajzodba a gyakorlatokat, ráfoghatod, hogy emiatt csúsztál.

Szerintem nem nézik, mennyi idõ alatt végeztél, legalábbis ennyi csúszás simán belefér. Pláne, hogy bele tudod írni az önéletrajzodba a gyakorlatokat, ráfoghatod, hogy emiatt csúsztál.
A helyesírást sem ártana megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Istenem! Mit kell így kötöszködni?! Nem olyan kérdést tettem fel, ami a helyesírásomra vonatkozik. Olyan inkább ne válaszoljon aki érdembe nem tud hozzászólni. Neked is marha unalmas életed lehet, hogy ilyeneken akadsz fenn.
Az önéletrajzodnál, vagy a motivációs levelednél, lehet hogy nézik a helyesírást is.
Nem lehet, hanem biztos. A helyesírás nagyon fontos, és élbõl buksz, ha nem megy...Egyébként nem hinném, hogy számítana, hogy hány év alatt végezted el a sulit, a legtöbb ember min. fél évet csúszik. De tényleg nem az a gáz, hogy csúszol, hanem, hogy az egyetem kienged valakit, aki ennyit hibázik helyesírásból...

Mekkora az eselye, hogy valami baja lehet ivartalanito mutetnel a kutyamnak?

Kicsi kutyamnak holnap lesz mutete..Kislany.Nagyon aggodok..

Legjobb válasz: Ne aggodj, nem lesz semmi baj. Az osszes allatunk, cicak-kutyak ivartalanitva vannak. Azt mondta a dokink, egesz praxisa soran egy cicat veszitett el az altsyas miatt, de ot is azert, mert regebben elutottek, de nem mondtak meg a gazdik, es ossze volt esve a tudeje.

Ne aggodj, nem lesz semmi baj. Az osszes allatunk, cicak-kutyak ivartalanitva vannak. Azt mondta a dokink, egesz praxisa soran egy cicat veszitett el az altsyas miatt, de ot is azert, mert regebben elutottek, de nem mondtak meg a gazdik, es ossze volt esve a tudeje.
Nem kell aggódnod, a mi családunkban már 2 kutya is ivartalanítva volt, mind a 2 lány volt, sõt, még a szomszédban a kankutya golyóit is elérte a végzet, és egyik állatnak se lett semmi baja, Viszont amikor beadták az altatót, akkor nekünk ugye ki kellet ülni a váróterembe és megvárni míg elaludt, akkor sem volt semmi baja, csak szétfolyt a nõvérem kezében, tök aranyos volt :D Nem kell félned, minden rendben lesz.
Az én szukámat is ivartalanították, bent maradhattam volna mûtét közben, de azt inkább kihagytam. A kezemben aludt el, és hányt is egy kicsit az altatótól, de ez "normális".
A mûtét elötti este már nem ehet. Nem lesz neki baja! Viszont mûtét után elõfordulhat, hogy néha becsurran egy kis pisi. Ez a kiürült hormonok miatt van. Az én szukámnál is ez van, de hát valamit valamiért. :-)
Menhelyen dolgoztam, kb 200-300 kutya ivartalanítását láttam. Semmi baja nem lesz, max az ébredés után kicsit furcsén viselkedik. Az, hogy milyen hamar jön rendbe, egyedtõl függ, de semmi gond nem lehet. Figyelni kell az állatot, elsõ napokban ne erõltesse meg magát, mivel nagyon erõs fájdalomcsillapítót kap, nem érez fájdalmat, így nem is kíméli annyira magát. Figyeld, hogy ne szedje ki a varratokat, 100ból 2-3 alkalommal történt meg kb. Amúgy semmi gond nem lesz, nyugi, ilyenkor a gazdi a stresszesebb. Majd szólj, hogy milyen volt:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom :) Ugy nez ki minden rendben :) Ma van 9.napja, hogy mutottek, minden rendben volt a 3.nap mar rohangalt, evett, ivott :D A doki is mondta, hogy kulonosen jol viselte, a varratokhoz hozza sem nyul, de azert figyelem :) Hetfon megy vissza a dokihoz varratszedesre, de azota mar lattta, es azt mondta, hogy rendben van :) ) Szerintem en rosszabbul voltam, mint O :) )
Gratulálok, mostmár minden rendben lesz. Meghoztad a legjobb döntést:) Mondtam hogy az ivartalanítás mindíg a gazdit viseli meg:) )) Boldog együttöltött éveket kívánok:)

Milyen ez a görbe? Van esélyem? Lehet még baba? Szerdára nem várom

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/61a6589829322fe12e6371..

Legjobb válasz: 28-29 naposak szoktak lenni a ciklusaim

A kérdező hozzászólása: 28-29 naposak szoktak lenni a ciklusaim
Oks, írok madj! Neked vannak tüneteid? Én ebben a hónapban nem mértem a hõmet! Mondjuk nekem az alaphõm is 36, 8 a pé utáni hõm pedig 37 fölött van minden hónapban! Remélem ebben a hónapban sikerült nektek is, nekünk is! :) Írj ám!
Szia! Szerintem jó a görbéd! Esélyes vagy a babóra! :) Én csütörtökre nem várom! :) Szorítok magunknak!
A kérdező hozzászólása: Szia! Majd írj, hogy neked mi lett az eredmény! Szorítok neked!!! :)

Alacsony AFP 0.62MoM, HCG 0.63, uE3 0.98. A 21-triszómia szűrés ( negatív), de 1: 1535-höz az esély Down szindrómás gyerekre. Lehet a baba egészséges? Ki jár vagy járt hasonló cipőben? Írjatok!

Terhesség elején bevérzés, most alacsony AFP. 3 napja b?gök, szeretném felh?tlenül élvezni a terhességet, de nem tudom, mert éjjel is a hülye gondolatok gyötörnek.Hétf?n megyek négyes vértesztre.

Legjobb válasz: Nyugodj meg egy kicsit, nekem az Afp értéke 1.42, viszont az arány 1:507-hez, mert van egy genetikai rendellenességem, én nem aggódok, van már egy 8 éves egészséges fiam és most várom a kislányomat. A rossz gondolatokat hessegesd el. Boldog babavárást. 30 hetes kismama.

Nyugodj meg egy kicsit, nekem az Afp értéke 1.42, viszont az arány 1:507-hez, mert van egy genetikai rendellenességem, én nem aggódok, van már egy 8 éves egészséges fiam és most várom a kislányomat. A rossz gondolatokat hessegesd el. Boldog babavárást. 30 hetes kismama.
Szia ne legyél elkeseredve, nekem a kombinált teszten az 1:640-hez Down eredmény is negatív volt. Engem nem nyugtatott meg, elmentem integrált tesztre, és azon már 1:46000 lett. Az a Quartett, amire mész hétfõn?
Az 1:1535-höz nagyon jó eredmény, nincsen miért elkeseredned + ott vannak még az UH-os vizsgálatok, ott is ki tudják szûrni a legfontosabb betegségeket. Az AFP abszolút pontatlan, más országokban már nem is alapoznak rá semmit, el sem végzik a vizsgálatot. Ne sírj! Igen, a terhesség elsõ trimesztere nagyon nehéz, az ember lánya rengeteget aggódik, de hidd el, ez elmúlik rövidesen, és nagyon fogod élvezni, ahogy a babód rúgkapál, és megpróbál kommunikálni veled. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! 2. válaszolónak: Igen, Quartett teszt, mert nem nyugodhatok, igaz 20.000ft, de nem számít. Pénteken lesz eredménye, hétfõn meg genetikai ultrahang.
Engem se érdekelt az a 15ezer, amibe az integrált került! Teljesen megértelek. Minden jót kívánok, szerintem nem lesz baj, de majd írd meg, mi lett az eredmény! Mindannyiunknak kellemes kerekedést! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!