Találatok a következő kifejezésre: Lehet esélyem baba lehet (53 db)

Lehet, hogy baba? Sziasztok! Már van egy kislányunk, 3 éves, most szeretnénk neki kistesót. Szerintetek az alábbiak szerint most van esély?

Az utolsó mensim január 30-án volt meg, azóta semmi. Tegnap voltam dokinál, aki a hüvelyi UH alapján azt mondta, hogy 9,6mm-es nyálkahártya, benne 1mm - es felritkulás. Mást nem látott,2 hét múlva kell visszamennem, viszont azt mondta, hogy nagyon komoly esélyem van a terhességre, kezdjek el szedni terhes vitamint és magne B6-ot. Adott beutalót menotestre is, de kérte, hogy csak a jövhét elején csináltassam meg. Addig meg?rülök. Az itthoni teszt ma negatív lett, igaz, délután 5 körül csináltam. Tüneteket tekintve, néha émelygés-szédülés, nagyon gyakran járok pisilni, egyfolytában éhes vagyok, és álmos. Mellfeszülés nincs, de az a kilányomnál se volt. A doki szerint max 2 hetes lehet, csak a mai teszt elbizonytalanított.

Legjobb válasz: Szerintem nagy a valószínûsége, hogy baba:) A negatív teszt tévedhet! A többi tüneted meg elég babagyanús, és az orvos szerint is nagy esélyed van a terhességre:) Szukolok, hogy jöjjön a pici:)

Szerintem nagy a valószínûsége, hogy baba:) A negatív teszt tévedhet! A többi tüneted meg elég babagyanús, és az orvos szerint is nagy esélyed van a terhességre:) Szukolok, hogy jöjjön a pici:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is remélem. A felritkulást itt neten csak kora terhességgel összefüggésben láttam szerencsére. A doki mondta, hogy a 9, 6mm-es nyálkahártya se kicsi, mert 8mm az alsó határ a terhesség korai szakaszában. Csak ez a mai teszt....hát reméljük.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam bele, hogy a ciklusaim általában 32-35 naposak.
Simán lehet baba, elég szép a nyálkahártya vastagsága is! A teszt azért nem mutatja ki, mert valszeg késõi peteérésed volt! Drukkolok neked, írj két hét múlva is, hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak Vagytok! Írok még mindenképpen! :) Azt tudja valaki, hogy a felrétegzõdést jól értelmezem e? Ebbõl lesz a petezsák?
A kérdező hozzászólása: Felritkulás na :) Még reggel van :) Szóval a felritkulás.

Mi baja lehet a babának egy gombás fertőzéstől! Miért veszélyes rá? Hány % az esély arra hogy a babának baja esik?

Legjobb válasz: Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.

Szia! A gombától csak akkor lehet baja ha nem csak kivül van hanem hüvelyen belül is jelentkezik. Burokgyulladás és szülés a végeredménye ha áthatol a nyákdugón is. De az már nagyon kóros. Nekem mindig van itthon canesten kombi azt nem kell receptre íratni. És ha szükségesnek érzem Mint most is akkor elkezdem használni. 3 nap alatt helyre hoz.
Semmi baja nem lesz!!:) Ma voltam receptért a dokimnál!Bennem túlzottan el vannak szaporodva, ma kezdem a kezelést(ma lett meg az eredmény)! 3 napig tartó kúra az enyém, Gyno-Pevaryl-t kaptam rá!
16:26 voltam...azt elfelejtettem írni, hogy Candidám van! 16hetes
Nekem is candidám volt, elég csúnya, de a doki azt mondta, hogy nem veszélyes a babára. Kezelés után gyorsan elmúlt és nem is jött vissza.
Candidára mindenfélét lehet kapni, canesten combi stb. ez a legelterjedtebb hüvelygomba. felír valamit a doki, és minden rendbe jön, és a babádnak semmi baja nem lesz. :) nyugodj, meg!

Az arcon lévő pici anyajegyeket el lehet távolítani, és ha eltávolítom mennyi az esélye kb hogy rákos vagy valami baja lehet?

Akinek csináltak annak kb mennyi volt?

Legjobb válasz: Pont azzal akadályozod meg,hogy beteg légy, hogy eltávolíttatod, nempedig fordítva. Bár meg van az esélye, hogy vh a gyökere bennmarad, és a helyén sok pici apró nõ helyette, arcon ez nem szerencsés. Hasonlón én is gondolkozok,mert sajna sok aggodalomra okot adó anyajegyem van.

Pont azzal akadályozod meg, hogy beteg légy, hogy eltávolíttatod, nempedig fordítva. Bár meg van az esélye, hogy vh a gyökere bennmarad, és a helyén sok pici apró nõ helyette, arcon ez nem szerencsés. Hasonlón én is gondolkozok, mert sajna sok aggodalomra okot adó anyajegyem van.
Ezt úgy értelmezem, hogy magadnak akarod eltávolítani. Azért az veszélyes lenne!
A kérdező hozzászólása: Neeem nem magamnak hanem pl lézeresen. Egyébként köszönöm a válaszokat de amúgy nem kidudorodó csak olyan pici és azért szeretném eltávolítani mert sok van belõle és csak egy párat szerernék.

Mennyire lehet esélyem arra hogy egy alkalomtól teherbe esek? Kedden voltunk együtt párommal. Tegnap csináltam tesztet de negatív lett. Csináljak később még tesztet vagy nem érdemes? Nagyon szeretnénk ha baba lenne.

Legjobb válasz: Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.

Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor várok, csak nagyon szeretném ha sikerülne.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy 5 nap alatt, teherbe estél és kimutatja a teszt???!! Majd ha nem jön meg a vérzésed, késik 1 hete, akkor érdemes tesztet csinálni, akkor mutat majd biztosat!!
a teherbe eséshez 1 alkalom kell:) )) tesztet az együttlét után a 14. napon érdemes legkorábban végezni.

28hetes terhes vagyok. Tegnap voltunk 4D-n. A doki azt mondta, hogy faros a baba, lehet rá esélye, hogy beforduljon a kisfiam?

Legjobb válasz: Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.

Szia! Mennyire szoktál "beszélgetni" a pocaklakóval? Hallottam olyan esetrõl, hogy a kismama "megkérte" a kisbabáját, hogy forduljon be, és a baba megtette, és a szülés rendesen lezajlott.
Persze, van rá esély, hogy befordul! Én úgy hallottam, hogy a 34. hétig forgolódhat. Lehet, hogy utána is be tud fordulni, csak annyi, hogy akkor már nagyon kevés a helye. Én attól félek, hogy a babám nehogy visszaforduljon, mert a 27. és a 31. heti UH-on is fejfekvéses volt már! (a héten töltöm be a 34. hetet) Ne izgulj elõre, van még idõ!
Szia! Még csak a 28. hétben jársz, a szülésig még rengetegszer megfordulhat. Én a 29. hétben járok és nekem még keresztben fekszik, a dokim szerint ez még nem probléma, az a lényeg, hogy szülésre forduljon be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igazából nem aggódok, mert tudom, hogy van még idõnk, csak kiváncsi voltam. Szoktam beszélni a fiamhoz, de mindig az van már most a pocakomban amit õ akar:) . Tegnap a 4D-n is könyörögtem neki, hogy csak 1 picit mutassa meg a pofiját ne takarja el a kezével. AZért egy kis idõ múlva megmutatta arcocskáját:) . Boldog babavárást kivánok nektek!
Szia!Az én kicsikém egészen a 32.hétig fejjel lefelé volt, s amikor mentem az UH_ra, közli velem az orvos, hogy farfekvéses a picike!Gondolhatod mit éreztem.Elkezdtem parázni, hogy mi lesz ha nem fordul vissza!A következõ UH-on, a 36.hétben pedig már minden rendben volt, ismét fejjel lefelé.Nagyon megkönnyebbültem.Könyörögtem is a drágámnak eleget!!!De megérte!!Mondjuk én megéreztem amikor forgolódott, szinte 2 napig nagyon kellemetlen érzés volt.Boldog babavárást, és ne izgulj!!
Még lehet simán.
A kérdező hozzászólása: Mikortól reménykedhetek pozitív tesztben? nem úgy van hogy már a kimaradt vérzés elsõ napjától kimutatná? Ha nem jön meg mikor menjek orvoshoz?
Kedves kérdezõ sorstárs. Én 2-re nem vártam, még semmi, de a tesztek is negatívok. Igaz, 25-ös. De nincs másmilyen. Várjunk együtt.
En elsejere vartam, tesztek negativok....Nem tudom mi van.drukkolok neked.:) Szerintem meg lehet baba.
Nekem ma kellett volna meg jönnie még semmi, teszt negatív.Drukkolok neked:)
Nekem a nem várt után 4. nappal lett csak halvány pozitív a tesztem. Még lehetsz terhes.Drukkolok :)

17 hetes terhes vagyok és az orvosom a kisbabán agyában cisztát talált (4, 5mm). Mik lehetnek a kilátásaink? Mennyi az esélye h felszívódjon? És ha nem fog, akkor milyen baja lehet a kisbabámnak?

-kombinált teszt eredményem: down: 1:16000, edwards:1:50000. Az afp-nk még nem jött meg, annyit tudok h nem lett rossz az eredmény, mert akkor hívták volna már a terhesgondozót.

Legjobb válasz: lehet, hogy hasonló dolog, nem tudom, annyira nem értek hozzá. de nekünk is ennyi idõs korban a veséjében találtak tágulatot, ami a következõ (28 hét) vizsgálatra már föl is szivódott. minket is nyugtattak, hogy ne aggódjunk, föl fog szivódni. neked mit mondott az orvos?

lehet, hogy hasonló dolog, nem tudom, annyira nem értek hozzá. de nekünk is ennyi idõs korban a veséjében találtak tágulatot, ami a következõ (28 hét) vizsgálatra már föl is szivódott. minket is nyugtattak, hogy ne aggódjunk, föl fog szivódni. neked mit mondott az orvos?
Szia Ne félj, tényleg felszívódik. Ugyan ez volt velünk is szinte, 5 mm cisztát találtak a kislányom agyában annak idején, még Czejzel Endrét is felkerestük! Nem lett semmi baj mire megszületett felszívódott, bár viccböl szoktuk neki mondani , hogy lehet még sem mert idõnként eszméletlen jó kedve van ! Bár igazából ilyen az alap természete ma már 15 éves !! Egészséges tinilányka.
ja és az a 4.5 mm semmiség a mi 11 mm -ünkhöz!! :) )
Tényleg ne idegeskedj!! Szerintem ha 2 hét múlva nem szívódik fel akkor sincs baj mert mindenképp el fog tûnni... Én 21 hetes vok(18 hetesen vették észre a cisztát) még nem tudom h felszívódott e teljesen de nem aggódom, tudom hogy egészséges lesz :) ) és a Te babód is!!! nyugi!!! írj majd!!
A kérdező hozzászólása: Levették a mintát, nem fájt, inkább kellemetlen volt. Nagyon szomorú vagyok. Nem tudom elhinni baja lehet, már minden nap határozottan érzem a mozgását. Kb 3 hét múlva lesz eredmény! Ha telefonon hívnak baj va, ha postán kapom meg, akkor valószínû nincsen.
Bár nagyon régi a kérdés, mi történt Veletek azóta?
Szia!! Hogy vagytok??? Írj majd mi volt!!!
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk a dr.nõnél, tényleg nagyon kedves, ahogy írtátok! Viszont felajánlotta a magzatvízminta-vétel, mert sajnos 2 cisztát talált, meg a pici veséjében is van valami tágulat :(((((( Nagyon el vagyok keseredve, holnap megyünk is hozzá az áek-be. A dr.nõ után elviharoztunk az orvosomhoz is, aki azt mondta h ne mondjak semmit, õ is megnézi és sajnos õ is ezeket a dolgokat látta és mindenképpen javasolja a mintavételt.
Szia!! Hidd el megbízható a doktornõ...uh olyan fél óra kb. Szerintem a kisfiad is beviheted velünk az 1 éves kislányunk is bent volt és semmi gond nem volt! Sima uh -val végig nézi a babát és ennyi :) ) ne izgulj!! A leleteidet vidd magaddal! (12 hetes, 16 hetes) Aztán közben õ mindent elmond!!! Hidd el h nem lsz baj !!!!!! Nem fog tovább küldeni, meg magzatvízvételt sem javasolni...(persze felajánlja h ha ti akarjátok akkor lehet de sztem felesleges).. Drukkolok!!!!! majd írj!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, h írtatok. Hétfõn 1-re van idõpontom dr. Hajdú Krisztinához. Nem bírom megvárni, h esetleg tovább küldjenek a Sote-ra, meg hogy õszinte legyek, nem is akarok oda menni, ha nem muszáj, mert a kisfiammal 2 évvel ezelõtt már voltunk ott (az afp-nk lett magas). Remélem a dr.nõ tényleg megbízható. Ha valaki járt már nála le tudná írni, hogy hogy mûködnek nála a dolgok? Mennyi ideig ultrahangoz? A férjem bejöhet velem? Mert gondolom a kisfiam nem, mondjuk õ ki sem bírná, de jó lenne ha a férjem bent lehetne!
A dokim annó azt mondta, a pályafutása alatt nem találkozott egyetlen babával sem, akinél ez bizonyítottan gondot okozott volna. A babámnál mindkét oldalon találtak a 16.héten (1db 3mm), ami a 20 hétig csak nõtt (már két oldalon volt 9 és 6mm-ek), majd hirtelen el is múlt a 29.hétre. Azt mondta még, hogy az sem baj, ha nem szívódik fel, mert akkor a születés utáni elsõ hónapban megoldódik a gond. (Barátnõm gyereke is így született, 5hetes korára már az ultrahangon nem volt kimutatható. A gyerekek csodálatosan fejlõdnek, semmi bajuk. Az agy ilyen pici korban még nagyon képlékeny, ne aggódj nincs olyan terület, amit elnyomna. Minden rendben lesz!!!! Valószínûleg tovább fognak küldeni a SOTE-ra, mert ez a protokoll.
A barátnõmnek (1 nap különbséggel szültünk) 16 hetesen 4 ciszta volt az agyában, szülésre 3 felszívódott, a 4. pár hétre rá. Ne izgulj!
Sziasztok! Sajnálom, hogy így jártatok, de nagyon örülök, hogy végül mindenkinek megoldódott. Én 8.-án megyek Hajdú Krisztinához és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Egy 17 hetes kismama, aki sajnos egyedül várja kisbabáját. Mindenkinek szép babavárós napokat és jó egészséget kívánok!!!
Nálunk a 20 hetes vizsgálaton láttak cisztát az agyában, mondták hogy valószínûleg fel fog szívódni, de hogy benne van a pakliban, hogy down-kóros lesz... 1 hónap múlva kellett visszamenni megnézetni, addig sírtunk éjjel-nappal folyamatosan a férjemmel. Szerencsére felszívódott, ma már egészsége 2 éves a fiam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
14:45-ös vagyok, akinek a kérdésére is válaszoltál. Az AFP-m 1, 47 lett, pont a közepe, azt hiszem. Az AFP egy elavult vizsgálat, amit sok egyéb tényezõ befolyásol, ha a dokid szerint rendben van, akkor biztos így is van.
A kérdező hozzászólása: LÁNYOK! Nektek mennyi lett az afp-tek? Mert megvan az enyém, a dokim szerint rendben van, de én tartok attól, h ez igencsak alacsony, és ha hozzáteszem még a cisztát is a baba agyában....hát igencsak nem vagyok nyugodt! Afp: 31, 5 ng/ml Mom: 0, 87 Kérlek, írjátok meg a tiéteket! Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadóm! Igen, én is úgy állok hozzá, h fel kell annak szívódnia és most ebben a 2 hétben nem szabad idegeskednem, mert itt van nekem az én kisfiam, aki 17 hónapos és nem akarom h õ bármit is érzékeljen. Az orvosom is azt mondta h fel fog szívódni és hinnem kell neki, mert eddig is megbíztam benne! Ha mész legközelebb uh-ra kérlek írj, hogy mi van Veletek!
A kérdező hozzászólása: 14:45!!! A te kérdésed megtaláltam, pont tegnap írtam oda, de akkor a folytatást már itt olvashatod. Köszönöm mégegyszer h írtatok.
De örülök, GRATULÁLOK!Jó egészséget, és minden jót Nektek!

Rendes (nagy mennyiségű) 5 napos menzi alatt lehetek terhes? Folyamatos éhségérzetem van. Lehet, hogy baba? Hány százalék esély?

Legjobb válasz: szerintem is majd legközelebb... az éhségérzet bármitõl lehet. stressz, boldogság. kinél mi :)

szerintem is majd legközelebb... az éhségérzet bármitõl lehet. stressz, boldogság. kinél mi :)
Nem valószínû.Nagy mennyiségû vérzés nem lehet terhesen, azt már vetélésnek hívják.Sorry.

Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

7-én, azaz tegnap kellett volna megjönnie. Nem jött meg, de barnás váladék ürült, pici mennyiségben. Ma is. Egyenl?re a teszt negatív. Ennek ellenére fáj a cicim, álmos vagyok, szédelgek. Tehát tünetek vnnak.Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

Legjobb válasz: A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.

A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.
Szia! Én is így kezdtem, most 34 hetes várandós vagyok. A cicicfájás nagyon jó jel, szerintem nyugodtan tesztelhetsz, ha nem bírod kivárni, a mai tesztek olyan érzékenyek, h kimutatják már ennyi idõsen is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs baba.
én is igy vagyok, 2hónapja nem jött meg és 1hete 1nap enyhe vérzés de már az is barnás volt aztán 4 napja csak barna, hamarosan tesztelek , azt mondjak van esély babára

Lehet még baba vagy már nincs esély rá? Görbe lent

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43b8fb17f61a50335d92eb.. már két napja nem alszok rendesen nem tudom hogy nem e ez befolyásolja a hőt? :/

Legjobb válasz: Ha valaki nyugtalanul alszik, akkor a hõ esetleg feljebb mehet, lefelé kevésbé. Hát az eséssel és a vérfolttal együtt sajnos sanszos, hogy megjön! De amíg nem jön meg teljesen van remény!

Ha valaki nyugtalanul alszik, akkor a hõ esetleg feljebb mehet, lefelé kevésbé. Hát az eséssel és a vérfolttal együtt sajnos sanszos, hogy megjön! De amíg nem jön meg teljesen van remény!
A kérdező hozzászólása: hát igen ez így logikusabb :(
Sajnálom, de szerintem nem nagy esély van a babára. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: meg jött ma reggelre

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!