Találatok a következő kifejezésre: Lehet esélyem baba (53 db)

Lehet, hogy baba? Sziasztok! Már van egy kislányunk, 3 éves, most szeretnénk neki kistesót. Szerintetek az alábbiak szerint most van esély?

Az utolsó mensim január 30-án volt meg, azóta semmi. Tegnap voltam dokinál, aki a hüvelyi UH alapján azt mondta, hogy 9,6mm-es nyálkahártya, benne 1mm - es felritkulás. Mást nem látott,2 hét múlva kell visszamennem, viszont azt mondta, hogy nagyon komoly esélyem van a terhességre, kezdjek el szedni terhes vitamint és magne B6-ot. Adott beutalót menotestre is, de kérte, hogy csak a jövhét elején csináltassam meg. Addig meg?rülök. Az itthoni teszt ma negatív lett, igaz, délután 5 körül csináltam. Tüneteket tekintve, néha émelygés-szédülés, nagyon gyakran járok pisilni, egyfolytában éhes vagyok, és álmos. Mellfeszülés nincs, de az a kilányomnál se volt. A doki szerint max 2 hetes lehet, csak a mai teszt elbizonytalanított.

Legjobb válasz: Szerintem nagy a valószínûsége, hogy baba:) A negatív teszt tévedhet! A többi tüneted meg elég babagyanús, és az orvos szerint is nagy esélyed van a terhességre:) Szukolok, hogy jöjjön a pici:)

Szerintem nagy a valószínûsége, hogy baba:) A negatív teszt tévedhet! A többi tüneted meg elég babagyanús, és az orvos szerint is nagy esélyed van a terhességre:) Szukolok, hogy jöjjön a pici:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is remélem. A felritkulást itt neten csak kora terhességgel összefüggésben láttam szerencsére. A doki mondta, hogy a 9, 6mm-es nyálkahártya se kicsi, mert 8mm az alsó határ a terhesség korai szakaszában. Csak ez a mai teszt....hát reméljük.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt nem írtam bele, hogy a ciklusaim általában 32-35 naposak.
Simán lehet baba, elég szép a nyálkahártya vastagsága is! A teszt azért nem mutatja ki, mert valszeg késõi peteérésed volt! Drukkolok neked, írj két hét múlva is, hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, aranyosak Vagytok! Írok még mindenképpen! :) Azt tudja valaki, hogy a felrétegzõdést jól értelmezem e? Ebbõl lesz a petezsák?
A kérdező hozzászólása: Felritkulás na :) Még reggel van :) Szóval a felritkulás.

Mennyire lehet esélyem arra hogy egy alkalomtól teherbe esek? Kedden voltunk együtt párommal. Tegnap csináltam tesztet de negatív lett. Csináljak később még tesztet vagy nem érdemes? Nagyon szeretnénk ha baba lenne.

Legjobb válasz: Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.

Egy alkalomtól is teherbe lehet esni. Az esély rá 50%. Tesztet még nagyon korai volt csinálnod, min az aktus után két hetet kellene várnod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Akkor várok, csak nagyon szeretném ha sikerülne.
Ezt te sem gondoltad komolyan, hogy 5 nap alatt, teherbe estél és kimutatja a teszt???!! Majd ha nem jön meg a vérzésed, késik 1 hete, akkor érdemes tesztet csinálni, akkor mutat majd biztosat!!
a teherbe eséshez 1 alkalom kell:) )) tesztet az együttlét után a 14. napon érdemes legkorábban végezni.
Még lehet simán.
A kérdező hozzászólása: Mikortól reménykedhetek pozitív tesztben? nem úgy van hogy már a kimaradt vérzés elsõ napjától kimutatná? Ha nem jön meg mikor menjek orvoshoz?
Kedves kérdezõ sorstárs. Én 2-re nem vártam, még semmi, de a tesztek is negatívok. Igaz, 25-ös. De nincs másmilyen. Várjunk együtt.
En elsejere vartam, tesztek negativok....Nem tudom mi van.drukkolok neked.:) Szerintem meg lehet baba.
Nekem ma kellett volna meg jönnie még semmi, teszt negatív.Drukkolok neked:)
Nekem a nem várt után 4. nappal lett csak halvány pozitív a tesztem. Még lehetsz terhes.Drukkolok :)

Rendes (nagy mennyiségű) 5 napos menzi alatt lehetek terhes? Folyamatos éhségérzetem van. Lehet, hogy baba? Hány százalék esély?

Legjobb válasz: szerintem is majd legközelebb... az éhségérzet bármitõl lehet. stressz, boldogság. kinél mi :)

szerintem is majd legközelebb... az éhségérzet bármitõl lehet. stressz, boldogság. kinél mi :)
Nem valószínû.Nagy mennyiségû vérzés nem lehet terhesen, azt már vetélésnek hívják.Sorry.

Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

7-én, azaz tegnap kellett volna megjönnie. Nem jött meg, de barnás váladék ürült, pici mennyiségben. Ma is. Egyenl?re a teszt negatív. Ennek ellenére fáj a cicim, álmos vagyok, szédelgek. Tehát tünetek vnnak.Lehet esélyem hogy baba lehet? A barnázás jelentheti esetleg a beágyzódást?

Legjobb válasz: A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.

A barnázás, és a többi tünetek is utalhatnak babára. Ha 2-3 napon belül sem jön meg rendesen, akkor tesztelj.
Szia! Én is így kezdtem, most 34 hetes várandós vagyok. A cicicfájás nagyon jó jel, szerintem nyugodtan tesztelhetsz, ha nem bírod kivárni, a mai tesztek olyan érzékenyek, h kimutatják már ennyi idõsen is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nincs baba.
én is igy vagyok, 2hónapja nem jött meg és 1hete 1nap enyhe vérzés de már az is barnás volt aztán 4 napja csak barna, hamarosan tesztelek , azt mondjak van esély babára

Lehet még baba vagy már nincs esély rá? Görbe lent

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/43b8fb17f61a50335d92eb.. már két napja nem alszok rendesen nem tudom hogy nem e ez befolyásolja a hőt? :/

Legjobb válasz: Ha valaki nyugtalanul alszik, akkor a hõ esetleg feljebb mehet, lefelé kevésbé. Hát az eséssel és a vérfolttal együtt sajnos sanszos, hogy megjön! De amíg nem jön meg teljesen van remény!

Ha valaki nyugtalanul alszik, akkor a hõ esetleg feljebb mehet, lefelé kevésbé. Hát az eséssel és a vérfolttal együtt sajnos sanszos, hogy megjön! De amíg nem jön meg teljesen van remény!
A kérdező hozzászólása: hát igen ez így logikusabb :(
Sajnálom, de szerintem nem nagy esély van a babára. Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: meg jött ma reggelre

Lehet esélyem a diploma után, hogy bankba dolgozzak?

Van már 3hónapos gyakorlaton egy banknál. Sajnos nem sikerült egy tantárgyam igy nem államvizsgázhatok. De közben sikerült egy banknál megpályázni egy gyakornoki helyet év végéig. Igy ennél a banknál 6hónapot fogok tölteni. Igy a kés?bbiekben lehet esélyem elhelyezkedni banki területen. A diplomámnál nézni fogják hogy nem 5év alatt végeztem el, hanem 6év alatt? (egyetemi diploma) Köszi

Legjobb válasz: Szerintem nem nézik, mennyi idõ alatt végeztél, legalábbis ennyi csúszás simán belefér. Pláne, hogy bele tudod írni az önéletrajzodba a gyakorlatokat, ráfoghatod, hogy emiatt csúsztál.

Szerintem nem nézik, mennyi idõ alatt végeztél, legalábbis ennyi csúszás simán belefér. Pláne, hogy bele tudod írni az önéletrajzodba a gyakorlatokat, ráfoghatod, hogy emiatt csúsztál.
A helyesírást sem ártana megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Istenem! Mit kell így kötöszködni?! Nem olyan kérdést tettem fel, ami a helyesírásomra vonatkozik. Olyan inkább ne válaszoljon aki érdembe nem tud hozzászólni. Neked is marha unalmas életed lehet, hogy ilyeneken akadsz fenn.
Az önéletrajzodnál, vagy a motivációs levelednél, lehet hogy nézik a helyesírást is.
Nem lehet, hanem biztos. A helyesírás nagyon fontos, és élbõl buksz, ha nem megy...Egyébként nem hinném, hogy számítana, hogy hány év alatt végezted el a sulit, a legtöbb ember min. fél évet csúszik. De tényleg nem az a gáz, hogy csúszol, hanem, hogy az egyetem kienged valakit, aki ennyit hibázik helyesírásból...

Ma teszteltem egy negativat és 5. napja hogy késik, hány százalék esélyt adnátok, hogy lehet még baba?

Ne kiméljetek!!!

Legjobb válasz: Azt írtad ne kíméljünk:) Én õszinte leszek:0% 34 hetes km.

Azt írtad ne kíméljünk:) Én õszinte leszek:0% 34 hetes km.
Hát... 50-50 %. Csináld meg újra 5 nap múlva, az már biztosabb.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma piros napra ébredtem :-(((
Hát, szerintem is ilyenkor már ki kéne mutatnia... Viszont sokminden miatt késhet a mensid: mostanában nem szedtél valami gyógyszert? (antibiotikum, fogamzásgátló, closty...stb???) Amúgy a nagy hõség is simán bezavar!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és azt is hogy szurkoltok értem nagyon jól esik. Mig nem jön meg reménykedem és megirom mi lett. Nem hargszom a O%-ért, öszintén szolva azt hittem többen ezt fogjatok irni, de örülök hogy van egy kis remény.
A kismama vagyok. A kérdezõ írta, hogy ne kíméljük. Én õszinte voltam semmi köze a válaszomnak a kismamaságomhoz!!!! Csak nekem mindegyik terhességemet 5 nap késéssel már rikítóan mutatta a teszt. Ja, és nekem sem középidõben van peteérésem, hanem késöbb!!
Szia! Én is szoritok neked, tesztelj ujra egy pár nap mulva, és ird meg, h mi lett. Egyébként szerintem van rá esélyed, nekem pl negativ volt az összes teszt amit csináltam, pedig többfélét is csináltam, aztán elmentem a nögyógyászomhoz, megvizsgált és mondta, h annak ellenére, h tesztek negativak terhes vagyok, uh-ot is csinált és már dogogott a pici szive, akkor voltam 6hetes terhes már, ugyh vannak ilyenek is. Hozzáteszem már régóta próbálkoztunk, ugyh nagyon örültünk neki, mikor megtudtuk a nagy hirt, mára már 11hónapos a kicsi fiam!:D
Csak azért mert kismama vagy, nem jelentheted ki biztosan, hogy 0%. Nem tudjuk mikor volt peteérése. Kérdezõ, pár nap múlva tesztelj újra.....inkább nem, de az esély nem 0%.
Történt már ilyen, hogy sokáig nem mutatta ki a teszt a terhességet. De általában ilyenkor már ki kellene mutatnia. Szerintem is próbáld meg pár nap múlva még egyszer. Vagy menj el orvoshoz, lehet más oka is a késésnek.
szia! van akinél elõbb, és van akinél késõbb mutat pozitívat a teszt! nem kell mindjárt elszomorodnod:tudom nehéz!....de várj még pár napot és csinálj még egyet! nagyon szorítunk és veled vagyunk! majd jelezd hogy mi történt!
A kérdező hozzászólása: ok!Köszi remélem addig nem fog megjönni.
A kismama vagyok. Sajnálom, de én írtam igaz?Általában be szokott jönni amit írok, három gyerek után és most a pocaklakó negyedikkel van már tapasztalatom ezügyben hidd el. Köszönöm annak aki lepontozott 0-ra, sebaj. A kérdezõnek meg sok sikert a további próbálkozásaihoz.

Milyen ez a görbe? Van esélyem? Lehet még baba? Szerdára nem várom

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/61a6589829322fe12e6371..

Legjobb válasz: 28-29 naposak szoktak lenni a ciklusaim

A kérdező hozzászólása: 28-29 naposak szoktak lenni a ciklusaim
Oks, írok madj! Neked vannak tüneteid? Én ebben a hónapban nem mértem a hõmet! Mondjuk nekem az alaphõm is 36, 8 a pé utáni hõm pedig 37 fölött van minden hónapban! Remélem ebben a hónapban sikerült nektek is, nekünk is! :) Írj ám!
Szia! Szerintem jó a görbéd! Esélyes vagy a babóra! :) Én csütörtökre nem várom! :) Szorítok magunknak!
A kérdező hozzászólása: Szia! Majd írj, hogy neked mi lett az eredmény! Szorítok neked!!! :)

Alacsony AFP 0.62MoM, HCG 0.63, uE3 0.98. A 21-triszómia szűrés ( negatív), de 1: 1535-höz az esély Down szindrómás gyerekre. Lehet a baba egészséges? Ki jár vagy járt hasonló cipőben? Írjatok!

Terhesség elején bevérzés, most alacsony AFP. 3 napja b?gök, szeretném felh?tlenül élvezni a terhességet, de nem tudom, mert éjjel is a hülye gondolatok gyötörnek.Hétf?n megyek négyes vértesztre.

Legjobb válasz: Nyugodj meg egy kicsit, nekem az Afp értéke 1.42, viszont az arány 1:507-hez, mert van egy genetikai rendellenességem, én nem aggódok, van már egy 8 éves egészséges fiam és most várom a kislányomat. A rossz gondolatokat hessegesd el. Boldog babavárást. 30 hetes kismama.

Nyugodj meg egy kicsit, nekem az Afp értéke 1.42, viszont az arány 1:507-hez, mert van egy genetikai rendellenességem, én nem aggódok, van már egy 8 éves egészséges fiam és most várom a kislányomat. A rossz gondolatokat hessegesd el. Boldog babavárást. 30 hetes kismama.
Szia ne legyél elkeseredve, nekem a kombinált teszten az 1:640-hez Down eredmény is negatív volt. Engem nem nyugtatott meg, elmentem integrált tesztre, és azon már 1:46000 lett. Az a Quartett, amire mész hétfõn?
Az 1:1535-höz nagyon jó eredmény, nincsen miért elkeseredned + ott vannak még az UH-os vizsgálatok, ott is ki tudják szûrni a legfontosabb betegségeket. Az AFP abszolút pontatlan, más országokban már nem is alapoznak rá semmit, el sem végzik a vizsgálatot. Ne sírj! Igen, a terhesség elsõ trimesztere nagyon nehéz, az ember lánya rengeteget aggódik, de hidd el, ez elmúlik rövidesen, és nagyon fogod élvezni, ahogy a babód rúgkapál, és megpróbál kommunikálni veled. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek! 2. válaszolónak: Igen, Quartett teszt, mert nem nyugodhatok, igaz 20.000ft, de nem számít. Pénteken lesz eredménye, hétfõn meg genetikai ultrahang.
Engem se érdekelt az a 15ezer, amibe az integrált került! Teljesen megértelek. Minden jót kívánok, szerintem nem lesz baj, de majd írd meg, mi lett az eredmény! Mindannyiunknak kellemes kerekedést! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!