Találatok a következő kifejezésre: Lehet esélyem babára Lehet, (86 db)

Lehet esélyem babóra?

A reggeli h?met elfelejtettem egyb?l mérni és ébredés után egy óra múlva mértem akkor volt 36,6. Nemvártig van még 9 napom.

Legjobb válasz: esély mindig van de amit elmondtál az kutyafül. Semmire nem utal. és 9 nap még hosszú idõ.

esély mindig van de amit elmondtál az kutyafül. Semmire nem utal. és 9 nap még hosszú idõ.
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam , mert csak a hõre vagyok kíváncsi a kérdésben. Amúgy fájdogál a hasam alja meg több patim van.
a hõ is csak akkor lenne mérvadó ha látnánk az egész görbét.
Ez a hõ lehet, hogy van akinek alaphõje. Egyetlen számból, amit ráadásul nem ébredés után mértél közvetlenül, nincs az a varázsló ezen az oldalon, aki ebbõl jósolni mer! Pláne 9 nappal mensi elõtt. A legoptimálisabb esetben sem történt még meg a beágyazódás, mert kb. peteérés után vagy 4-5 nappal... ebbõl még Bármi lehet! Sok szerencsét!

Ha hetfon lesz ovum, es ma leszunk egyutt, lehet esely babara?

Legjobb válasz: Persze! (kislányokat ilyenkor kell gyártani)

Persze! (kislányokat ilyenkor kell gyártani)
Igen, van rá esély és ahogy az elõzõ is írta, kislányoknak kedvez az idõzítés. :)

Július 8. -án volt meg utoljára és a párommal 6. -án voltunk együtt. Mivel megjött, lehet esély babára?

Legjobb válasz: Hát, ha az együttlétetek óta megjött, akkor nem igazán :( Persze van, aki menstruál terhesség alatt is, de ez igen ritka. Ha ugyanolyan intenzitású volt a vérzés, mint máskor, akkor nincs baba :(

Hát, ha az együttlétetek óta megjött, akkor nem igazán :( Persze van, aki menstruál terhesség alatt is, de ez igen ritka. Ha ugyanolyan intenzitású volt a vérzés, mint máskor, akkor nincs baba :(
A kérdező hozzászólása: De hát 2 nap alatt be sem ágyazódhatott, nem? Akkor miért nincs esély?
Mert nincs mibe. Mensinél lebomlik a nyálkahártya, ami pár nap alatt nem épül fel annyira, hogy be tudjon ágyazódni.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!

Megjött pontosan a mensim, bár egy napig volt csak, többi nap barnázás, lehet esélyem babára? Tesztelni még nem mertem

Legjobb válasz: Csinálj tesztet! Elsõ hónapban rendesen megjött,aztán minden rendben volt.

Csinálj tesztet! Elsõ hónapban rendesen megjött, aztán minden rendben volt.
szintén ezt tudom mondani, hogy csinálj tesztet. nekem is 1 napi volt meg és baba volt a dologba. drukkolok.
A kérdező hozzászólása: köszi, az lesz. holnap veszek tesztet, és minden kiderül. majd írok, hogy mi lett.
sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: sziasztok, csináltam ma egy tesztet, de sajnos negatív lett. nem lesz kisbabám. majd legközelebb. köszi a drukkot. :-)

Lehet esélyem babára? Vagy ne is reménykedjek?

http://www.ciklus.hu/?p=6

Legjobb válasz: Rossz a lniked, a diagram alatt találod azt, amit be kell másolni!

Rossz a lniked, a diagram alatt találod azt, amit be kell másolni!
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e004b1f1b338301870502a.. Köszi.
A mensi elsõ napjától kell mérni a hõt, s mindig ugyanabban az idõben.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ugyanabban az idõben mérni a melóm miatt.De minig az ébredésit mérem.
A kérdező hozzászólása: Mért van elseje áthúzva zöldel?
Mert elvileg akkor volt ovuláciod.

Lehet esély babára ilyen hőgörbével?

Ha valakinek hasonló volt és babás lett, belinkelné? Köszönöm!

Legjobb válasz: Hûha... Mindenki más-és más, tehát elképzelhetõ, hogy tévedek, de ránézésre neked ebben a hónapban nem volt ovulációd. Ez okozhatja, hogy a progeszteronszinted nem okés, aminek hatására nem mutatkozik a hõ emelkedése. (Feltételezve, hogy jól mérted.) Orvoshoz mennék, akinek elmesélném a görbémet, elmondanám, hogy gyereket szeretnék, ami miatt tudnom kellene, minden rendben van-e. A ciklusod 3. és 21. napján fog hormonszintet nézni és UH-val követi a tüszõérésed folyamatát, amelybõl a beteérést is elég pontosan be tudja lõni. Ne hagyd magad lerázni, ha kell kérjed ezeket a vizsgálatokat! Olyan sok nõ életébõl mennek el felesleges hónapok a várakozással, amikor ez egyszerûen kivédhetõ lenne- a baba és a Te egészséged érdekében is. Minden szépet Nektek! :)

Hûha... Mindenki más-és más, tehát elképzelhetõ, hogy tévedek, de ránézésre neked ebben a hónapban nem volt ovulációd. Ez okozhatja, hogy a progeszteronszinted nem okés, aminek hatására nem mutatkozik a hõ emelkedése. (Feltételezve, hogy jól mérted.) Orvoshoz mennék, akinek elmesélném a görbémet, elmondanám, hogy gyereket szeretnék, ami miatt tudnom kellene, minden rendben van-e. A ciklusod 3. és 21. napján fog hormonszintet nézni és UH-val követi a tüszõérésed folyamatát, amelybõl a beteérést is elég pontosan be tudja lõni. Ne hagyd magad lerázni, ha kell kérjed ezeket a vizsgálatokat! Olyan sok nõ életébõl mennek el felesleges hónapok a várakozással, amikor ez egyszerûen kivédhetõ lenne- a baba és a Te egészséged érdekében is. Minden szépet Nektek! :)
Szia! Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy szerintem sem volt ovud.
Szió))) Természetesen lehetséges a baba így is, hisz rengeteg példa van hasonlóan babóra.Nézd meg a BABÁT TERVEZÕK OTTHONA címû oldalt, s rájössz, hogy igen is lehetséges!!!Ha pedig tutira szeretnél menni, akkor szedj vagy igyál homeoptiás szert.Pl:Agnus castus D4 Sok sikert kivánok!!!
Orvos nélkül (hormonszint ellenõrzése nélkül) óvok mindenkit a házi gyógyászattól. Ami segít az árthat is nem megfelelõ esetben, mégpedig sokat, és kinek hiányzik, hogy babaremény közben hónapok, évek menjenek el a hormonok helyrehozatalával, vizsgálódással..? Két vérvételbõl meg lehet tudni az igazat. Ennyit nekem megért- pedig azt hittem, tutti a hõgörbém. Gyereket tervezve egyébként is azt tartom felelõsségteljesnek, ha az ember mielõtt nekivág, (fõleg, ha nem egyértelmûek a dolgok) átesik egy alapellenõrzésen.

Mennyi esélyem lehet a babára? Mikor, hányadik hónapra sikerülhet? Részletek lent!

Én 36,a párom 35 éves. A jobb oldali petevezetékem és petefészkem nincs meg,sokszor barnázok menses előtt két-három napig. Néha fáj a hasam,olyan mintha kést forgatnának bennem.

Legjobb válasz: Nyugodj meg van esélyed babára! Nekem meg van mind a kettõ petefészkem és így is mindig a jobb oldalon van peteérésem. Én csak azt tudom mondani, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt vizsgáltasd ki magad (3. 21. napi vérvétel, cukorterhelés, petevezeték átfúvás, uh-s ciklus követés) Ha ezek megvannak keress fel egy jó endokrinológust mutasd meg neki is a leleteidet. A mensi elõtti barnázás általában progeszteron elégtelenségre utal, a szurkálás pedig sok mindenre utalhat. Nagyon drukkolok neked!

Nyugodj meg van esélyed babára! Nekem meg van mind a kettõ petefészkem és így is mindig a jobb oldalon van peteérésem. Én csak azt tudom mondani, hogy keress fel egy rendes nõgyógyászt vizsgáltasd ki magad (3. 21. napi vérvétel, cukorterhelés, petevezeték átfúvás, uh-s ciklus követés) Ha ezek megvannak keress fel egy jó endokrinológust mutasd meg neki is a leleteidet. A mensi elõtti barnázás általában progeszteron elégtelenségre utal, a szurkálás pedig sok mindenre utalhat. Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi ez az érzés ami kerülget a babával kapcsolatban. Valami hetedik érzék, azt súgja nem fog egykönnyen sikerülni, a másik érzés ami kavarog bennem, az hogy mi van ha elsõre sikerül. Sajnos még albérletben lakunk, a párom gondosan ügyel, hogy az óvszer felkerüljön idõben, azt mondja albérletbe nem szülök, sajnos a hátvétel húzódik és lassan kifutunk az idõbõl.

Így mekkora esélyünk lehet a babára? Bíztató?

Ha pozi ovulációs teszt napján együtt voltunk, aztán a követ? napon nem, de utána újra akkor az még jó esély?

Legjobb válasz: Babára mindég van esély! Sosem szabad föladni! :)

Babára mindég van esély! Sosem szabad föladni! :)

Mennyi esélye lehet a babának rögtön a fog. Gátló abbahagyása után?

Hátom hete hagytam abba a fogamzás gátló szedését. Egyenlőre még nem szeretnénk babát a párommal (már van egy három éves fiunk), de ha "becsúszna" természetesen örülnénk neki és megtartanánk. Úgy terveztük, hogy amíg a gyógyszer kiürül a szervezetemből, addig megszakítással védekezünk. Ez így volt az első terhességem előtt is, nem volt belőle probléma. Most viszont kicsit közönségesen fogalmazva az első "löket" belém ment (bocsánat, de ezt nem nagyon tudom szépen körülírni) és pont a peteérésem kellős közepén....persze ha volt peteérésem a gyógyszer abbahagyása utáni ciklusban. Viszont félidőben volt pici rózsaszínes folyásom utána meg tojásfehérje szerű lett, az meg a peteérés jele.... Számíthatok a babára, igaz?!

Legjobb válasz: Nem kell varni semmit. Sot nagyobb is az esely foleg ha a gyogyszer elott nem volt annyira rendazeres a ciklusod mert meg egy ideig megmaradhat ez a hatasa hogy rendszerezi a ciklust, talan a hormonok miatt nem tudom nekem a doki igy magyarazta. De mivel ha 2tabit kihagyaz akkor is kell mashogy vedekezni ezert az esely eleg nagy ha bbahagyod egybol. Nekem az elso fiam egy kimaradt bogyo miatt fogant a masodik rogton a tabi abbahagyasa utan. 18-an szedtem be az utolsot 28-an pedig osszehoztuk a tesot tavaly decemberben:)

Nem kell varni semmit. Sot nagyobb is az esely foleg ha a gyogyszer elott nem volt annyira rendazeres a ciklusod mert meg egy ideig megmaradhat ez a hatasa hogy rendszerezi a ciklust, talan a hormonok miatt nem tudom nekem a doki igy magyarazta. De mivel ha 2tabit kihagyaz akkor is kell mashogy vedekezni ezert az esely eleg nagy ha bbahagyod egybol. Nekem az elso fiam egy kimaradt bogyo miatt fogant a masodik rogton a tabi abbahagyasa utan. 18-an szedtem be az utolsot 28-an pedig osszehoztuk a tesot tavaly decemberben:)
Hát az én lányom hasonlóan fogant. :) Most 14 hónapos. Semmi baja nincs attól, hogy nem vártunk "amíg a gyógyszer kiürül". Azt terveztük, hogy adunk kb 3 hónapot ennek, és aztán aktívan próbáljuk õt létrehozni. :D Hát... nem sikerült várni 3 hónapot, az elsõ "meg nem szakításnál" megfogant, ez mondjuk már a tabletta szünet 2. hónapjában volt.
Én hallottam olyat is, hogy a tabletta abbahagyása után elõfordul, hogy mindkét petefészek elkezd egyszerre "dolgozni", így akár ikerterhesség is lehet belõle. Persze lehet, hogy ez nem igaz. Szerintem elõfordulhat, hogy teherbe esel.
A bátyám felesége így lett most terhes és ráadásul nem is tervezték és kapásból ikrei lesznek. Én nagyon sok ilyen esetrõl hallottam, hogy fogamzásgátló abbahagyás után megsokszorozódik az esély arra, hogy terhes leszel! Ezért is vannak úgy sokan, hogy akkor egybõl ikrek lesznek ráadásul! Van még viszont egy rossz tapasztalatom is ezzel kapcsolatosan, mert nemcsak a terhesség esélye nõ meg ekkor, hanem annak is, hogy esetleg nem terhesség jön létre, hanem ciszta. Ugyanaz a helyzet, csak ez a rosszabbik változata az egésznek. :( Úgyhogy erre is lehet számítani most és annak teljesen ugyanazok a tünetei, mint egy terhességnek. Szóval azért erre is készülj fel, mert ez is elõfordulhat sajnos. Én pl. cisztás lettem a fogamzásgátló abbahagyása után és terhességi tüneteim voltak hozzá. Azt hittem már sikerült, de sajnos nem. :( Azóta már nem volt cisztám szerencsére, viszont a baba sem akar jönni már lassan 2 és fél éve. :((
A kérdező hozzászólása: Nagyon jókat írtatok, köszönöm szépen!!! :) ) Azért a hármas ikreket kihagynám.... :) ) Vasárnap kellene megjönnie, de mivel most hagytam abba a gyógyszert, nem tudom mikorra várható pontosan. A gyógyszerszedés elõtt 28 napos ciklusaim voltak! Viszont ma volt egy kis rózsaszínes folyásom, ami lehet a beágyazódás jele... de lehet hogy csak a hormonok szórakoznak a tabletta után... Tök izgi!!!! :) )) Na majd nemsokára úgyis kiderül! :)
Nagyobb az esély fog.gátló abbahagyása után. Sokszor épp ezért használják a fogamzásgátlót meddõség kezelésére is. Terhesség tervezése fogamzásgátló után: Naponta felmerülõ kérdés, nem egyszerû a válasz. A következõk a személyes véleményem, részben szakma A petefészekben lévõ petesejt éretlen alakjai már a lánymagzat méhen belüli életében kifejlõdnek. A nemi érés megkezdõdésekor /8-10! évesen/ kezdenek ismét fejlõdni, hogy az elsõ menstruáció elõtt megérjen és kiszabaduljon az elsõ és így tovább, amíg a klimax el nem jön. Minden hónapban több is kiválasztódik, de általában egy lesz a domináns, ez jut el az ovulációig, a többi elsorvad, vagy a következõ ciklusban használódik fel. És ezek a következõ ciklusban felhasználódókról lesz most szó. Ezek okozzák a fogamzásgátló szedési hibájából származó nem kívánt terhességeket, hiszen ott ülnek szemfülesen, lehetõségre várva és elég egy kis megingás a gátlásban, hogy felszabaduljanak és készre érjenek. Ez a nem szép tulajdonságuk. Most jöjjön, ami szép és hasznos. Amikor több éves gyógyszer szedés után tervezetten jön a baba, a tankönyvek szerint 3 hónapig kell új éleetet élnünk, egészségesen és azátn jöhet a baba. Igen ám, de amikor a gyógyszer szedését abbahagyjuk, ezek az elõbb említett félig megérett, várakozó petesejtek tovább érnek és van peteérés, néha több is. Ezért kb rendszeres a ciklus a gyógyszer abbahagyása után néhány hónapig. Kb mire letelik az elõírt 3 hónap, addigra ezek elfogynak és elkezdõdik a vérzészavar, hiszen a petefészek nem tért magához az új tüszõk érlelésében. Tehát ekkor kezdve a baba programot jön a kudarc élménye.Természetesen van gyógyszer, pl Diane35, ami nem "csak" egyszerû hormont tartalmaz, ez után megfontolandó a szünet. De mivel ha tabletta /bármelyik/ mellett esik teherbe valaki, akkor sem ok a terhesség megszakítására, legalábbis nem orvosi indikáció /tehát védõnõ, csekk, csak 12. hétig/, ezért gondolom, nem hiba utána próbálkozni, a sikeresebb idõszakban, tehát a három hónapon belül. Vagy kivárni, de akkor nagy türelemmel, mert lehet, hogy csak fél-egy év múlva lesz pozitiv a teszt. Nekem mindhárom gyerek a gyógyszer abbahagyása utáni második hónapban jött össze.
Én is pont így lettem terhes. :) Vagyis én az abbahagyást követõ 2. hónapban. Mi is várni akartunk még, ezért megszakítással "védekeztünk", de aztán a 2. ciklus folyamán az egyik esetnél a férjem nem vette ki idõben, mert belefeledkezett a dologba. :) Pont a ciklusom közepén jártam, másnap reggel éreztem is, hogy fáj a petefészkem. Úgyhogy számítottunk rá, hogy így jönni fog a baba, és jött is. Szóval szerintem neked is nagy esélyed van rá.
4 évvel ezelõtt én is így lettem terhes. Decemberben nem szedtem, é januárban össze is jött a baba. És elötte nagyon rendszertelen volt a ciklusom... Szóval van rá esélyed szerintem neked is.
Lehet, hogy 3-as ikreket :D Az vicces lenne.
A kérdező hozzászólása: Ez nekem is eszembe jutott már.... Egy bébi jöhet, de kettõ... Jesszus... :) ) Pont most számolgattam, vasárnap kellene megjönnie. Hát nagyon kiváncsi vagyok! Bevallom õszintén izgulok rendesen... Azért okoz majd némi fejtörést, hogy hogyan oldjuk meg a helyzetet, de most már a sorsra bízzuk magunkat, meglátjuk mit szánt nekünk!?! :) )
Sziaztok azt szeretném kérdezni hogy én a ciklus közepén abbahagytam a fogamzásgátló gyógyszert mert babát szeretnénk és rá 3 napra megjött akkor ez a vérzés után van peteérésem?

Igy lehet esélyem a babára, görbém alapján?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/897f23b57ec56e9521db29..

Legjobb válasz: Persze hogy lehet ,szerintem ott a hõ leesésnél volt a péd de ha csak ennyiszer voltatok együtt akkor elég csekély az esélye.

Persze hogy lehet , szerintem ott a hõ leesésnél volt a péd de ha csak ennyiszer voltatok együtt akkor elég csekély az esélye.
Egyetértek az elsõ válaszadóval, elég kevés az esélye mert akkor csak egyszer voltatok együtt és akkor is csak peteérés után.De azért bizakodj egy kicsi esély azért van rá!
8 és 11-e között mindenképpen együtt kellett volna lennetek. De vagy nem jelölted az együttlétet, vagy nem is volt... így elég nehéz, pedig a görbéd tökéletes!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!