Találatok a következő kifejezésre: Lehet esélyem félénk lehet (3 db)

Hogy ha egy lány félénk attól még lehet esélye a fiúknál? úgy értem nem zavarja őket?

csak normális válaszokat kérek

Legjobb válasz: Különbséget kell tenni a félénk és a nyomi között. Félénk az aki csendes, szerény, nem kezdeményezõ típus. Nyomi az aki akkor sem beszél ha kérdezik, és az elsõ hangos szóra sírva fakad és elszalad. Az elsõt a legtöbb férfi kimondottan vonzónak találja(hiszen a férfiak ösztönüknél fogva uralkodni akarnak), a nyomitól viszont mindenki menekül. Megjegyzem még hogy mint férfinak a legnagyobb szexuális élményeim félénk lányokhoz köthetõek. Mikor végre lekerült a bugyi és a kis mimózáról kiderül hogy az ágyban egy pornószínésznõ, és kipirulva kéri hogy élvezzek az arcára, hát ez minden férfi álma.

Különbséget kell tenni a félénk és a nyomi között. Félénk az aki csendes, szerény, nem kezdeményezõ típus. Nyomi az aki akkor sem beszél ha kérdezik, és az elsõ hangos szóra sírva fakad és elszalad. Az elsõt a legtöbb férfi kimondottan vonzónak találja(hiszen a férfiak ösztönüknél fogva uralkodni akarnak), a nyomitól viszont mindenki menekül. Megjegyzem még hogy mint férfinak a legnagyobb szexuális élményeim félénk lányokhoz köthetõek. Mikor végre lekerült a bugyi és a kis mimózáról kiderül hogy az ágyban egy pornószínésznõ, és kipirulva kéri hogy élvezzek az arcára, hát ez minden férfi álma.
lehet esélye, ha nem viselkedik ellenségesen
normális fiút nem zavar, söt pont ezt szereti
Hogyne. Ez nálam inkább pozitív.
Visszahúzódó vagyok, azt tapasztalom, hogy nem zavarja õket, de ez számodra megnehezíti az ismerkedést.
Nekem talán még plusz pont is
Ez csak elõny nálam!
ha visszahuzódoan félénk és nem sunyi (vagyis csak a láccat) Akkor pozitív.
Pont hogy az ilyen lányokat szeretem!!! Legyen félénk, visszahúzódó, csak ilyenbõl marha kevés van, hála az "egyenjogúságnak". Persze annyira már nem egyenjogúak, hogy randira is hívjanak...whehe whehehe...

Lehet esélyem? Túl félénk lehet?

Nah szóval van 1 fiú akit a buszról ismerek már nagyon régóta tetszik. Nemrég le is szólított a buszon, elhülyéskettünk oltottuk 1mást.Nem hittm h egy ien fiú 1általán szóba áll velem.Nagyon aranyos mindig jól elvagyunk a buszon, felvettem msnre is és ott is szoktunk nagy ritkán beszélni.Elhívtam nemrég kutyát séétáltatni, de ? azt mondta h, tanulnia kell(naon fontos neki a tanulás).Múltkor a buszon nem beszéltünk, de meg jegyezte nekem, h mien csinos vagyok.Tegnap is "leszólítot"msnen és beszélgetünk minden hülyeségr?l és a szokásos módon ugrattuk 1mást.Aztén 1x csak meg jegyezte, h jó a képem myvippen(ahol épp puszit küldök és a kép címe, h :Szeretenéd mi? ) és mondta h van ez elöbb említett képem és h ? szeretné:D. Mondtam neki, h beszélek az érdekében és ? erremegkérdezte, h kivel és én meg miondtam, h magammal:). Utánnna sajnos mennem kellet :S. Majd ma is beszéltünk pár szót... megemlítettem neki, h beszéltem az érdekébe de ? erre szinte nem is mondott semmit. Most is alig ír ha kérdezek t?le akkor is kb. 10percre válaszol. Néha úgy élrzem, h tetszem neki, néha meg úgy mindha nem akarna rólam tudomást venni.

Legjobb válasz: szegény pasi. :) most gondold el, szegény vett egy nagy levegõt és végre megmerte tenni az elsõ igazi udvarlós lépést. Erre kapott egy majd meglátjuk választ, és te leléptél. Gondolj bele, te mit éreznél. Mondjuk még nincs veszve semmi, de ha tényleg akarod, akkor ezek után neked kell pedálozni egy kicsit. Vagy akár meglepetés szerûen adjál neki egy puszi azzal, hogy úgy döntöttél megérdemli. Jól meg fog lepõdni. Viszont nyert ügyed lesz. :)

szegény pasi. :) most gondold el, szegény vett egy nagy levegõt és végre megmerte tenni az elsõ igazi udvarlós lépést. Erre kapott egy majd meglátjuk választ, és te leléptél. Gondolj bele, te mit éreznél. Mondjuk még nincs veszve semmi, de ha tényleg akarod, akkor ezek után neked kell pedálozni egy kicsit. Vagy akár meglepetés szerûen adjál neki egy puszi azzal, hogy úgy döntöttél megérdemli. Jól meg fog lepõdni. Viszont nyert ügyed lesz. :)
Meglepiként el is küldhetnéd azt a képet neki, ha már annyira tetszik neki.
Engem máris meghódítottál 17/F
Talán kapnál tõlem egy esélyt. ;)
Le van írva.. És mi van akkor, ha igaza van és tényleg okos és szép? Akkor hazudjon neked? -Okos vagy. -Nem. *taps**taps* Mégis miért erény a szerénység? Nem érdekel, ha valaki nem szerény, csak legyen is képes alátámasztani az állítását és ne nézzen le másokat.
Ha a felsõ sort én gondolom róla, akkor igen. Ha õ magáról akkor nem! Legyen a lány szerény is! Az intelligenciának pedig része a nem megszerzett tudásról való tudat, és az e miatti saját intelligenciánkkal kapcsolatban megnyilvánuló mértékletesség is. Tehát, ha egy lány okosnak és szépnek mondja magát akkor le van írva.
A kérdező hozzászólása: Na tehát én csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire jelent problémát egy fiúnak ha egy lány kicsit tartózkodóbb, félénkebb, nem nyitott rögtön mindenre, kicsit több idõ kell hozzá, de amúgy teljesen rendben van vele minden, sõt nagyon is jó nõnek látják mások.
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad. # 7/7 Idõpont ma 20:01 Valaki belsz art a mûzlidbe? :)
az nem HIBA én várnék rád ameddig csak lehet és a félénkséged majd idõvel lefogod küzdeni.Hány éves vagy??
Melyik megyében laksz, kedves? :)
Nálam biztosan jó esélyed lenne. Az egyetlen "hibádtól" pedig majd szépen megszabadítanálak, csak bízz bennem! :-D Pedro
most mi is a kérdés ? ez alap
No problem! Ez csak a fiatalabbaknak nem jó , mert õk még nem tudják hogyan kell meghódítani egy nõt! :) 26F
Lehet, hogy még nem éltem eleget, de nem találkoztam eddig olyan valójában okos emberrel, aki ezt állította volna magáról. Ez, hogy én okos és szép lány vagyok, egy egyszerû kis nõre jellemzõ megnyilvánulás, akinek ezt jól meg is tudjuk magyarázni, mivel általában pont a kis butussága miatt szeretné hallani, hogy milyen okosnak tartják õt a férfiak. Aztán miután kifejtem mennyi mindenben látom tehetségesnek, ez a kis lelkét ez annyira megnyugtatja, hogy boldogan választ magának egy olyan okos férfit, aki meglátja azt a hatalmas tudást benne, amit mások nem fedeznek föl. Ilyen egyszerûen mûködnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!