Találatok a következő kifejezésre: Lehet erezni befordul a baba (4 db)

Lehet érezni, ha befordul a baba? Másképp mozog?

30 héten még keresztben fekudt.éreztem is ,hogy úgy van a rugásokbol,mindig a jobb oldalamon mocorgott .Most a 32. hétben vagyok,csak két hét múlva megyek dokihoz és most már mindenhol érzem.Nagyon remélem,hogy már befordult,mert néha érzem,hogy a koldokom felett is a gyomrom tájékán rúg.Vagy csak azért ézzem így ,mert már nagy és mindenhol van?

Legjobb válasz: Nekem a 38 héten fordult be, de nem éreztem, hogy mikor. A rúgásokat mindenhol lehet érezni, mert már nagy és mindenhova elér. Ne aggódj van még ideje befordulni.

Nekem a 38 héten fordult be, de nem éreztem, hogy mikor. A rúgásokat mindenhol lehet érezni, mert már nagy és mindenhova elér. Ne aggódj van még ideje befordulni.
Szia! Én nagyon figyeltem a babamozgásokat és az én kicsi fiam nem egyszerre fordult meg. Elõször haránt írányba próbálkozott és vagy rá egy hétre éreztem, hogy mintha fent rugdosna a lábacskáival , valószínûleg Te is azért érzed ott, mert lefelé fordult.
Nekem már a 28 hetes UH-on fejvégû volt.Lehet hogy, azt éreztem mert másnap olyan fura volt.És tudjátok már hogy milyen a neme?Mert nekünk kislány és nekem is a jobb oldalon mocorog.Jó babavárást 36 hetes

Lehet erezni amikor befordul a baba?

Ugy ertem hogy erosebb mozgas mint altalaban?

Legjobb válasz: Lehet. Hiszen a magzatmozgásokat is érzed. :)

Lehet. Hiszen a magzatmozgásokat is érzed. :)

Miután befordul a baba, hol lehet érezni a mozgását, rúgásait?

28+5 hkm vagyok, es a picurkám, 3 napja folyamatosan ficankol, es szinte csak ugy hullamzik a hasam. Ha mar befordult volna hol kellene ereznem a rugasait? Jelenleg mindenhol erzem. :) koszonom a valaszokat

Legjobb válasz: Lent a szemérem csontodnál

Lent a szemérem csontodnál
Voltál UH-n?
A kérdező hozzászólása: nagyon koszonom a valaszokat hat akkor lehet hogy befordult mar a picurkam, mert sokszor a rugasokat a koldokom magassagaban erzem, na meg ahogy az egyik valaszolo is irta a koldokom felett erzek feszitest akkor mar lehetseges?
Az én babám most nem rég fordult fejvégû fekvésbe, eddig a hólyagomat rugdosta, most pedig a köldökömnél vagy a bordáimnál érzem, lent én is inkább csak kaparászást érzek néha egy kis ökölcsapással. 33hkm
ha már befordult, fent a köldök és a bordák között érzed a rugásokat.ha lent érzed, az a keze, vagy a feje, mert a hogy rug, ellentétesen nyomja a hüvelyi részt.az enyém hetek óta be van fordulva, néha olyan, mintha ki akarna szakadni az alhasam, amikor a bordámnak támasztja a lábait.olyankor rendesen meg tudom csikizni a talpát. 36+3hetes km
Ma megyek uh-ra én is kíváncsi vagyok most hol a lába és a keze én ugyanolyannak érzem a rúgásokat, ütéseket de ma mindent tüzetesen megkérdezek és leírom.
Nekem vegig befordult pozban volt eddig.En az erosebb rugasokat mindig fent erzem a koldokom felett, illetve ha ugy kinyomja a kis terdet vagy labat azt is mindig a koldokom felett erzem. Lent a szemerem csontomnal kisebb kaparaszasokat erzek, gyengebb uteseket, na meg ha csuklik, azt is lent erzem, innen tudom hogy ott a kis feje:-) 34 hkm
A kérdező hozzászólása: jah, es elso baba szoval fogalmam sincs hogy mikor melyik testreszet erzem :)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat hat nem tudom, de en sokszor erzem ugy mintha a huvelyembe rugna, vagy lehet hogy ut :) nem tudom
Én 3-szor vagyok terhes, de soha nem tudtam hogy melyik testrészével mozdul éppen...
A kérdező hozzászólása: most megyek majd csutortokon, csak a baj az hogy en kulfoldon elek, es itt nem mondjak meg hogy befordult e vagy sem szinte semmit nem mondanak az ultrahangon annyit mondanak hogy igen, dobog a szive es mozog es ennyi sajnos meg a mehszajat sem ellenoriztek meg nekem ezidaig ezert is kerdeztem hogy mibol lehet erezni hogy befordul


Mit lehet érezni ha befordul a baba?

32 hetesen még haránt fekvésben volt. 36h

Legjobb válasz: Amikor beilleszkedik a feje a medencébe, akkor kicsit lejjebb kerül a hasad, és úgy érzed, hogy "megkönnyebbülsz", könnyebb levegõt venni.

Amikor beilleszkedik a feje a medencébe, akkor kicsit lejjebb kerül a hasad, és úgy érzed, hogy "megkönnyebbülsz", könnyebb levegõt venni.
Én onnan tudtam, hogy befordult, hogy nagyon nagy volt a mozgolódás odabenn, és utána teljesen máshol rugdosott! A hasam felsõ részén!
Amikor befordul lejjebb megy a hasad, könnyebben veszed a levegõt, viszont lehet a gyomrod rugdalja, és alul feszít a kis fejecskéje. :) Ja és ha ügyes könnyen befordul. Mi két napig szenvedtünk vele, mert útközben elfáradt. Azt hittem kireped az oldalam annyira feszített...sírni tudtam volna. Szegény magára is csavarta a köldökzsinórt rendesen. :(
A kérdező hozzászólása: nekem kb 1 hete lejjebb ment a hasam, de nem mozgott többet mint szokott. Nem tudom befordult e.
Második vagyok, nekem nem ment lejjebb a hasam, és nem is éreztem , hogy könnyebb lenne a levegõvétel, bár nem is volt vele gond lehet, hogy azért!
Nekem a 35. héten fordult be - elsõ baba. Nekem mikor befordult nagyon feszült a pocim, olyan volt mintha szét akarna durranni. Mensis fájdalmakat éreztem, és odalent eléggé nyomott. Utána én sem kaptam jobban levegõt, és nem is ment lejjebb a hasam. Viszont amikor ez történt nem voltam benne biztos, hogy befordult, csak reméltem. Aztán az uh-on látszódott, hogy végre befordult, és akkor már tudtam, hogy amiket éreztem, az azért volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!