Találatok a következő kifejezésre: Lehet első ültetni (3 db)

Lehet első ülésre ültetni 142 cm-es gyereket ülésmagasítóval?

(Természetesen bekötve. )

Legjobb válasz: ha a nyakát nem vágja az öv, igen, végülis ez a szabály lényege is. a rendõr úgysem fogja megmérni.

ha a nyakát nem vágja az öv, igen, végülis ez a szabály lényege is. a rendõr úgysem fogja megmérni.
150cm, vagy 12 évesnek el kell múlnia, akkor ülhet elõre. De gyereküléssel semmi gond, csak ugye bekötve legyen.

Van-e jelentősége, ha hátra szélesebb kerekeket rakok (első kerék hajtásnál)? (előre 175/60 hátra 185/55 menne. ) Illetve lehet-e 2-4cm-t ültetni gyárihoz hasonló tulajdonságokkal rendelkező Sachs gátlóknál?

Legjobb válasz: általában a hajtott kerekekre tesznek szélesebb kereket hogy jobban tapadjon ,elsõ kerekesnél mind a 4-et szélesre szokták cserélni kinézet szempontjából is. szerintem nyugottan ültethetsz ha jók a gátlóid

általában a hajtott kerekekre tesznek szélesebb kereket hogy jobban tapadjon , elsõ kerekesnél mind a 4-et szélesre szokták cserélni kinézet szempontjából is. szerintem nyugottan ültethetsz ha jók a gátlóid
A kérdező hozzászólása: Nemrég voltak cserélve a gátlók...
minél szélesebb a gumi annál lassúbb, de annál stabilabb, az ültetéstõl pattogni fogsz

A babakocsiban mikortól lehet a babát a kettes fokozaton ültetni? (a kocsiban az első fokozaton fekszik, a másodikon kicsit feljebb van a baba, a harmadikon ülne csak igazából)

Legjobb válasz: amikor már ülne de még nem tud támaszkodás nélkül akkor én már feljebb állitottam mert érdekelte a külvilág aztán ha elfáradt visszafektettem.

amikor már ülne de még nem tud támaszkodás nélkül akkor én már feljebb állitottam mert érdekelte a külvilág aztán ha elfáradt visszafektettem.
4.5 hónapos volt, amikor azt mondta a doki, hogy 45-(60) fokban már nyugodtan felemelhetem a háttámláját. De ez gyerekfüggõ. A mi babánk egy kicsit megelõzte mozgásfejlõdésben a körülötte lévõ babákat. 5 és fél hónapos és már egy egész szobahosszt képes mászni és már pár hetesen tartotta a fejét, ha hason volt.
3 hónapos volt amikor a kettes fokozatba felültettem.Most 5 és még mindig kettes fokozatban van, mert nem tud még ülni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!