Találatok a következő kifejezésre: Lehet egyszerre a kalcium (3 db)

Szerintetek lehet egyszerre szedni Kalcium pezsgőtablettát és a Juvita Magnézium +b6ot?

Legjobb válasz: ! Pont hogy magnézium nélkül nem érdemes szedni kalciumot, mivel a magnézium segíti a kalcium hasznosulását. Meg még sok más vitamin és ásványi anyag hasznosulását. Kifejthetnéd bõvebben is, második. Mi gátol mit?

! Pont hogy magnézium nélkül nem érdemes szedni kalciumot, mivel a magnézium segíti a kalcium hasznosulását. Meg még sok más vitamin és ásványi anyag hasznosulását. Kifejthetnéd bõvebben is, második. Mi gátol mit?
Egymás felszívódását és hatását gátolják. Ha egyszerre szeded õket, nem lesz semmi bajod, viszont olyan, mintha semmit se vettél volna be...
Ezek szerintem nem ütik egymást.
A kérdező hozzászólása: ugy gondoltam, h egyiket reggel, másikat este:D

Lehet egyszerre szedni a kalcium sandozt és a magne b6ot?

Legjobb válasz: Nyugodtan szedd együtt.

Nyugodtan szedd együtt.
Szia! Én azt olvastam, hogy ha kalciumot szedsz, akkor a magnézium nem tud rendesen felszívódni.Bajod nem lesz tõle, de azért kérdezz meg egy gyógyszerészt!

Szeretnem megkerdezni hogy a kalcium magnezium pezsgo tablettat egyszerre lehet e szedni mindennap a multivitanim a-z pezsgo tablettaval?

Legjobb válasz: Elvileg felesleges, gyakorlatilag nyugodtan, mert a pezsgõtablettákban nincs annyi hatóanyag, hogy túladagold.

Elvileg felesleges, gyakorlatilag nyugodtan, mert a pezsgõtablettákban nincs annyi hatóanyag, hogy túladagold.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen !
A kérdező hozzászólása: egyebbkent mi tortenhet ha valaki tul adagolna ?
Valójában nekem is utána kellene olvasni melyik vitaminnál mivel jár a túladagolás, de annyit tudok, hogy bizonyos vitaminoknak arányban kell lennie valamelyik másikkal, mert úgy fejtik ki az elvárt hatást, egyik támogatja a másikat. Gondolom nem igényel nagy pontosságot az adagolás, mert akkor mindenkinek ilyen problémája lenne.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszodat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!