Találatok a következő kifejezésre: Lehet egyszerre és csinálni is a (14 db)

Lehet egyszerre élvezni és csinálni is a 69es pózt?

Én elég kaphato vagyok bármire,viszont ezt még nem probáltuk a barátommal. Érdekelne hogy milyen. Lehet egyszerre élvezni,és csinálni is?:)

Legjobb válasz: Mi szoktuk csinálni, és én szeretem, de csak akkor jó, ha már nagyon belelendültünk a dologba :) Érdemes kipróbálni, aztán meglátod, hogy neked bejön-e :)

Mi szoktuk csinálni, és én szeretem, de csak akkor jó, ha már nagyon belelendültünk a dologba :) Érdemes kipróbálni, aztán meglátod, hogy neked bejön-e :)
én nem vagyok annyira oda érte. Nekem elvonja a figyelmem az, hogy közben velem is foglalkoznak. Jobban szeretem külön-külön. Akkor semmi másra nem kell figyelnem, mint a partneremre. Vagy magamra. De kipróbálni mindenképpen érdemes. :)
Mi is csináltuk párszor a barátom kezdeményezésére, de nekem is elvonja a figyelmem. Mármint nem élvezem közel sem úgy, bár tetszik, hogy kényeztetem a pasim farkát, de a "munka" miatt valahogyan kevésbé izgulok, sem a nyalást, sem aazt amit én csinálok nem tudom úgy élvezni
Hat en vagy csinalom vagy elvezem.De mindenkeppen erdemes kiprobalni!
ezzel én is gondba vagyok :) amikor csináljuk, akkor általában rá figyelek így nem nagyon tudom élvezni :D
Nagyon jó próbáljátok ki, mi nagyon élvezzük.
Mi a barátommal elég sokat csináljuk. és nállan nem marad el az gyönyör:D. nem vonja el a figyelmem. a barátomét néha. de attol õ is élvezi:D
Persze h lehet. mi minden nap csináljuk!
Csak óvatosan... fõleg, ha még nem próbáltátok. Vigyázni kell, hogy ne harapjátok meg egymást. Egyébként nincs sok értelme különleges pozíciókat kergetni. Ha szeretnétek, próbáljátok ki, és nézzétek meg, nektek bejön-e? De sokan pl. csak egyfelé tudnak figyelni egyszerre.

Le akarok fogyni mindenhonnan de közben azért alakítgatni is akarom magam a kezem a hasam ilyesmik ezt a 2 lehet egyszerre? Vagy h a rajtam lévő felesleget átformálni izommá és ha igen akk mivel a legjobb csinálni?

Legjobb válasz: ezt olvasd át http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 nem, nem igazán lehet egyszerre izmot építeni (azaz testet formálni) és fogyni. ha tápanyag hiány van (és ezért fogyás) akkor nem fog felépíteni a test semmit. elvben.

ezt olvasd át http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561 nem, nem igazán lehet egyszerre izmot építeni (azaz testet formálni) és fogyni. ha tápanyag hiány van (és ezért fogyás) akkor nem fog felépíteni a test semmit. elvben.
A kérdező hozzászólása: és mivel lehet a leghatékonyabbal eltüntetni a felesleget ? Mit csináljak v miket?
Nem mellesleg zsírból soha nem lesz izom. Egyébként egyél kevesebbet, és sportolj, alakulni fog az.
a linkelt részt figyelmetlenül olvashattad, vagy nem volt minden benne.. a leghatékonyabb, ha normálisan eszel, ezért ír különbözõ célok eléréséhez különbözõ étkezésekrõl. a másik az izmok edzése. szerintem -> tapasztalataim szerint, tanulmányaim szerint a küzdõsportok gyakorlása és az erõsítés (saját súllyal, súlyzókkal vagy gépekkel) együtt a leghatékonyabb, legenergiaköltségesebb edzésformák.
Szerintem meg iratkozz fel Péntek Enikõ ingyenes hírleveleire a http://www.tornavideo.hu oldalon, minden napra lesz 1 miniedzés, vagy választhatod a zónaedzést is, nagyon hatásos. A másik kedvencem Rubint Réka dvd-ire tornázni.+futás(v.kocogás)Hatásos!
persze, jó a réka dvd is, de ha az "hatásos", akkor egy brutális, komoly edzést minek nevezünk? Istenek edzése? ezek után persze hogy mindenki célszerûen a hatékonyabb edzést választja, akkor minek pepecselni könnyített edzésekkel (otthoni dvd)?

Ha fogyókúrázom mellette mozgok pl futok és leakarom adni a hasam de közben alakítani akarom a felsőtestem a hoz jó a fekvőtámasz? Vagy ezt a 2 őt egyszerre nem is lehet csinálni? Meg mi alakítja még a felső testet?

Legjobb válasz: Alakítani? Szóval izmosodni? Nem lehet egyszerre, és nem jó a fekvõtámasz. Erõsítésre igen, de izmot nem fogsz vele felpakolni.. súlyzós edzés kell, mindenre (lábra is). milyen az a fogyókúra? leírod az étrended? ja és kockahasat akarsz? csak azért kérdem, mert ha igen, akkor elõtte jobb lenne tömegelni, úgyis bezsírosodsz picit.

Alakítani? Szóval izmosodni? Nem lehet egyszerre, és nem jó a fekvõtámasz. Erõsítésre igen, de izmot nem fogsz vele felpakolni.. súlyzós edzés kell, mindenre (lábra is). milyen az a fogyókúra? leírod az étrended? ja és kockahasat akarsz? csak azért kérdem, mert ha igen, akkor elõtte jobb lenne tömegelni, úgyis bezsírosodsz picit.
A kérdező hozzászólása: hát nekem nincs iylen konkrét fogyokúrám csak így kevesebbet eszek nem eszek iszok cukrosat meg barna kenyeret eszek ennyi :D és kockahasat akarnék meg kicsit több izmot ennyi

Lehet-e olyat csinálni egyszerre jöjjön a laptop hangszórójából a zene és a bedugott hangfalamból is?

Legjobb válasz: Ha nem megfelelõ a hangkártya driver, akkor tud ilyent csinálni. Amúgy ez miért lenne jó? Szépen szól a hangszóró és akkor a laptop rondítson bele?

Ha nem megfelelõ a hangkártya driver, akkor tud ilyent csinálni. Amúgy ez miért lenne jó? Szépen szól a hangszóró és akkor a laptop rondítson bele?
A kérdező hozzászólása: mert 2.1 helyett 3.1 em lenne
Jó 2.1 v. pocsék 3.1... hm... csábító, de te tudod. A laptop hangkártya driverének funkciói között keresgélj. Ha szoftveres a váltás a jack és a hangszóró között akkor van rá esély, hogy mûködjön egyszerre.
A laptopok nagy részében leválasztó-érintkezõs a 3, 5-ös jack aljzat. Vagyis, ha bármit (akár egy üres dugót) bedugsz, leválasztja a belsõ hangszórót.
Én minden etetésnél sterilizálom õket.
én is sterilizáltam minden etetés után
Én szinte soha nem fõztem ki, csak forró vízben elmostam még sem lett soha semmi baja a kislányomnak
80 fokra van állítva a bojlerünk, minden etetés után elmosom a cumisüveget, és talán 2-3 naponta sterilizálom. Azt mondta a gyerekorvosunk, hogy ne vigyük túlzásba a sterilizálást, mert az sem jó.
Gyermek orvos tanácsára mi se sterilizálunk minden etetés után hanem én ugy csinálom hogy !Van a chiconak egy fertötlenitõ folyadéka etetés után elmosom a cumisüveget aztán ebbe a folydékba beleáztatom kb 10percre majd forro vizzel elöblittem !Azt ennyi mi a héten lesszünk 4 hósak születése ota tápis és azóta igy csinálom!
Mi is tápisak vagyunk a születése óta. Kb 4 napig minden etetés után kifõztük, utána rájöttünk, hogy nem kell. Normálisan el van mosva, utána még forró vízzel leöblítve és kész. Persze néha kifõzöm, de ennyi. 3, 5 hós, egészséges, sosem volt Vele semmi gond.
Én, amíg nagyon pici volt a kisfiam, napi 1-szer sterilizáltam (védõnõ mondta, hogy elég). Késõbb heti pár alkalommal. Most 16 hós lesz, havonta 1-2-szer teszem be a mikróba a sterilizálóba az üvegeit, a cumikat is. Mi is a csapból folyó legmelegebb vízzel mossuk el egyébként.
Ha rootolva van, akkor Morelocale 2, ha nem, akkor is. Viszont akkor egy fokkal nehezebb lesz megoldani.
A leveleit törölgesd gyenge alkoholtartalmú sörrel. Az lehet, hogy segíteni fog!
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
Külön kell letenni, az autósiskolák nem foglalkoznak targoncásjogsival.Én a targoncásat kb öt éve csináltattam(benne volt a benzines, gázos, dízeles, elektromos és gyalog targonca és alul vezérelt híd darú kb százezer volt)
A kérdező hozzászólása: még egy kérdés errõl csak egy papírt kapok hogy meg csináltam vagy olyat kapok mint amikor kocsiból vagy motorból teszem le a jogsit
Nem egészen. Autós iskolák zöme nem foglalkozik targoncával. A targoncás tanfolyam az egy teljesen külön dolog az egy OKJ-s szakmunkás bizonyítványnak számít. Ma már úgy mûködik ez a dolog hogy 3 típusú targonca van vezetõüléses, vezetõ állásos, gyalogos kíséretû. Ebbõl leggyakoribb a vezetõüléses és ha abból megcsinálod a vizsgát akkor mindegyiket vezetheted amibe van ülés, akár gázos akár dízeles akár villannyal mûködik akár oldal villás ha van benne ülés azt kezelheted. Másrészt ebbõl a jogsit csak OKJ-s papírral tudod megszerezni az NKH-nál mert ez feltétel erre keress fel egy iskolát és velük egyeztess ez olyan kb 90-95 ezer körül szokott lenni. Én ezt májusba csináltam meg tehát el is mondtam amit tudni szeretnél, remélem mindent le írtam.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm és nehéz volt a vizsga (ez neked szól aki májusban tette le )
Egyáltalán nem volt nehéz. A vvizsgabiztosok az OKJ-s résznél Debrecenbõl mennek le, legalább is nálunk így volt ott annyi volt hogy volt 2 témakör egyikben 15 kérdés másikban 20 kérdés ez olyasmi mint az érettségi kihúzol mindkét témakörbõl 1-1 kérdést azt papíron kidolgozod szóban elmondod kifejted néhány mondatban meg adott dolgokat amiket kérdeznek elmagyarázod és ennyi. A gyakorlati része meg nagyon egyszerû ott annyi az egész hogy beülsz a targoncába egy raklapot felteszel az emelvényre vagy leteszed attól függ mit mondanak esetleg kettõt vagy egyet ez a vizsgabiztostól függ és ennyi. A hatósági vizsga ami már a jogsi az csak gyakorlatból áll, ugyan az mint az OKJ-s csak más a neve. Ha van még kérdésed írhatsz privátban.

Ha fogyókúrázom mellette mozgok pl futok és leakarom adni a hasam de közben alakítani akarom a felsőtestem a hoz jó a fekvőtámasz? Vagy ezt a 2 őt egyszerre nem is lehet csinálni?

Legjobb válasz: Ezzel a helyesirassal nem fogsz sokra menni... viccen kivul, amig mozogsz, addig alakitod a tested. Nincs olyan hogy ezt igen ezt ne. Mindegy, csak csinald. Futas jo, fekvotamasz nagyon jo, mozogni-mozogni!

Ezzel a helyesirassal nem fogsz sokra menni... viccen kivul, amig mozogsz, addig alakitod a tested. Nincs olyan hogy ezt igen ezt ne. Mindegy, csak csinald. Futas jo, fekvotamasz nagyon jo, mozogni-mozogni!
hogy lemenjen a hasadról a zsír, ahhoz "kalóriadeficit" kell. ha nincs energia, nem fog fejlõdni a felsõtested. pláne nem egy olyan alapgyakoralttól, mint a fekvõtámasz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!