Találatok a következő kifejezésre: Lehet egyszerre és (1094 db)

Gmail-es e-mail fiókból valahogy ki lehet egyszerre és gyorsan szedni az e-mail címeket?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Google elsõ találata: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=24..

Ne lopj email listát! :D

Videókártyát ki szeretném cserélni egy jobbra de INTEGRÁLT.2 videókárty lehet egyszerre? És valami jobb videókártyát ehez a konfigurációhoz írjatok. (Azért akarom ki ccserélni mert pár játék szaggat pl. Crysis 2, GTA IV, Saint Row 3 codok mennek)

ASUS M3N-H/HDMI alaplap; AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5000+ ,2600 MHZ ; 2gb RAM ; NVIDIA GeForce 8300 videókártya;

Legjobb válasz: Hogy azt valahogy sosem sikerül leírni, hogy mégis mennyi pénzbõl...

Hogy azt valahogy sosem sikerül leírni, hogy mégis mennyi pénzbõl...
Lehet benne kettõ. Majd a BIOS-ban be kell állítanod hogy melyik legyen a elsõdleges(primary) A második kérdés tényleg pénz függõ.Mennyid van rá?
10-ért adok egy Asus GeForce 9600GT-t, ha érdekel. Minden játékot visz kivéve: Battlefield 3, Crysis 2, meg hasonló orbitális igényû játékok. De ilyen géphez sokkal erõsebbet nem ajánlok. Írj privit ha érdekel
A kérdező hozzászólása: És kompatibilis a videókártya amit eladnál nekem az alaplapomhoz?
Ha a lapon vagy pci-e akkor ja :D

Lehet egyszerre alkalmazott és kísérleti fizika szakra is jelentkezni?

Legjobb válasz: Szia! Magyarországon a felsõoktatásban a fizika képzések egységesek: azaz van egy egységes fizika alapszak, illetve fizikus mesterképzés. Ezen belül lehet szakirány(oka)t választani, amik képzés és egyetemfüggõk. A kísérleti és az alkalmazott fizika elég hasonló jelentéstartalommal bír (nem lehet, hogy elméleti szakirányt akartál írni?), én csak alkalmazott fizika szakirányról hallottam. A képzés alatt természetesen lehetõséged van párhuzamosan több szakirányt elvégezni, de ez azt jelenti, hogy külön fel kell venni a megfelelõ szakos tárgyakat és külön záró/államvizsgázni kell (+ külön szak/diplomadolgozatot kell írni, de ebben azért nem vagyok biztos). Ismerek olyanokat, akik két szakirányt végeztek mesterképzésen, de ez nem egyszerû (több órád lesz, és feltehetõleg emiatt a képzési idõd is elhúzódik).

Szia! Magyarországon a felsõoktatásban a fizika képzések egységesek: azaz van egy egységes fizika alapszak, illetve fizikus mesterképzés. Ezen belül lehet szakirány(oka)t választani, amik képzés és egyetemfüggõk. A kísérleti és az alkalmazott fizika elég hasonló jelentéstartalommal bír (nem lehet, hogy elméleti szakirányt akartál írni?), én csak alkalmazott fizika szakirányról hallottam. A képzés alatt természetesen lehetõséged van párhuzamosan több szakirányt elvégezni, de ez azt jelenti, hogy külön fel kell venni a megfelelõ szakos tárgyakat és külön záró/államvizsgázni kell (+ külön szak/diplomadolgozatot kell írni, de ebben azért nem vagyok biztos). Ismerek olyanokat, akik két szakirányt végeztek mesterképzésen, de ez nem egyszerû (több órád lesz, és feltehetõleg emiatt a képzési idõd is elhúzódik).
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál :) Sajnos egyáltalán nem voltam tisztában a helyzettel, szóval az, hogy elméleti, vagy kísérleti, ... nem igazán tudtam, hogyan írjam akkor :D Azt hittem, hogy a kettõ eléggé szétválasztott, már alapszakon is, és nem a szakirányválasztásnál válik ketté egy csöppet. Õszintén szólva ráadásul nem tanulni szeretnék :$ Igazából írok egy regényt, ahol a fõszereplõ fizika szakos hallgató, és mindenhonnan gyûjtöm az infót, hogy ne írjak véletlenül se hülyeséget :)


Lehet egyszerre felsõoktatási szakképzésre és fõiskolai BA képzésre egyszerre jelentkezni?

Részletezem a kérdést, mert fent nem tudtam egy mondatban összefoglalni, amit szerettem volna. Nos, arról lenne szó, hogy szeretném egy felsõoktatási szakképzésre és egy BA szakra is beadni a jelentkezésemet. Az lenne a kérdésem, hogy a felsõoktatási szakképzésre is ugyanazzal és ugyanott kell jelentkezni? Jelölhetem egyszerre a két szakot ugyanazon a lapon? Tudjátok, három szakot lehet egy összegért bejelölni, felsõoktatási szakképzés is bekerülhet ezek közé? Online fogok jelentkezni, de gondolom ugyanúgy kell kitölteni, mint a papír alapút. Tud nekem valaki segíteni ezekkel kapcsolatban? Hamarosan lejár a határidõ, és nem tudom kitõl érdeklõdjek. Elõre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A három szak lehet bármilyen, bachelor, osztatlan és FSZ is (akiknek már van alapszakos diplomája, annak vegyesen mester és alapszak is lehet akár), viszont csak egy helyre fognak felvenni, tehát nem vehetnek fel BA-ra és FSZ-re is.

A három szak lehet bármilyen, bachelor, osztatlan és FSZ is (akiknek már van alapszakos diplomája, annak vegyesen mester és alapszak is lehet akár), viszont csak egy helyre fognak felvenni, tehát nem vehetnek fel BA-ra és FSZ-re is.
Egyszerre nem megoldható a két jelentkezés. Ha párhuzamosan akarsz két szakon tanulni, akkor most -remélhetõleg- felvesznek az egyikre, és jövõre a következõ alkalommal majd a másikra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Természetesen tudom, hogy nem fognak mindkettõre felvenni. Nem is ez volt a célom. Kicsit bonyolultan fogalmaztam, talán ezért tûnik úgy, mintha párhuzamosan szerettem volna csinálni a két szakot. Csak két különbözõ formát is be akartam jelölni, mondhatni mentõövként, ha a BA-ra túl sok pontot kérnének. Arra voltam kíváncsi, hogy egy jelentkezésen belül nem gond-e, hogy FSZ és BA is van. Még egyszer köszönöm a gyors segítséget, már jelentkeztem is. :)

Ezt a ruhát esküvőre vettem. Még nincs hozzá cipőm, táskám. Milyet ajánlanátok? (linkkel, ha lehet) Jaa és milyen körmöt csináltassak? Még nem volt egyszer se műkörmöm. Melyik a legtartósabb? És milyen színű illene a ruhához? Smink ötlet is jöhet ;)

http://kepfeltoltes.hu/view/100519/pink_black_www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: Fekete francia mûkörmöt csináltatnék hozzá,piros díszítéssel(a mûkörmös rengeteget tud) Én az egyszerûség híve vagyok ezért fekete elõl kivágott magassarkú cipõt és egy laptáskát vennék hozzá. Igaz,hogy a ruha egyszerû,de szerintem ezzel kicsit fel lehetne dobni:) És tudom,hogy off,de hol vetted a karkötõdet?:)

Fekete francia mûkörmöt csináltatnék hozzá, piros díszítéssel(a mûkörmös rengeteget tud) Én az egyszerûség híve vagyok ezért fekete elõl kivágott magassarkú cipõt és egy laptáskát vennék hozzá. Igaz, hogy a ruha egyszerû, de szerintem ezzel kicsit fel lehetne dobni:) És tudom, hogy off, de hol vetted a karkötõdet?:)
Mi az, hogy nem illik rövidebb ruhát felvenni? Én már annyi esküvõn voltam és mindenhol voltak olyan lányok/nõk ahol miniszoknyában voltak vagy ehhez hasonló fazonú ruhában. Sõt olyan is volt, hogy a koszorúslányoknak sexibb ruhájuk volt mint magának a menyasszonynak. Szerintem amúgy simán felveheted ezt, bár ez a minta picit kihívó, de nem vészes. Viszont a kiegészítõid ne legyenek feltûnõek, az már túl sok lenne. Sima fekete magassarkú (vagy lapos ha nem tudsz benne menni :) ) és valami fekete táska. Semmikép ne legyenek színesek. Remélem segítettem. :) Ja és linket nem tudok küldeni, mert hiába másolok be ide neked valamit, ha nem lehet sehol kapni. :D
Hééé, nekem is tetszik a ruha, és én is azt írtam, hogy minden kiegészítõd fekete legyen.. na mindegy nem lényeg. :D
tok sexi ez a ruha!!!siman megy a lagziba!szerintem minden kiegeszitod fekete legyen es ugy tokeletes lesz:)
Ne haragudj érte, de ez a ruha mesze nem esküvõre illik, inkáb farsangra, sem színben, sem stílusban, és hát nem illik rövidebb ruhát felvenni, mint ami a menyasszonyon lesz, ez alap. Táskát feketét, meg cipõt is, csak az illene hozzá, túl komor és egyben csicsás s ruha.
csatlakozom az elsõhöz. a ruha szerintem kicsit hétköznapi:S nem esküvõre való. gondold át a ruhát is mégegyszer...
Szerintem sem illik ez a ruha egy esküvõre én a helyedben nem huznám fel.... válasz inkább másikat bocsi...L/25
Mit nem illik esküvõre? A menyasszonynak kell fehérbe lenni és a férjnek pedig feketébe! Nagyon szuper választás volt! Én igazából vennék hozzá egy fekete nyakláncot és karkötõt, a körmömet pedig fekete franciára csináltatnám, a cipõ is fekete lenne.. És még fiatal vagy! Nagyon jól áll! Csak ne vegyék el a kedved!
Szerintem szuper ez a ruha:D Az meg hulyeseg, hogy a menyasszonynal nem lehet rovidebb ruhat felvenni... Hany eskuvon van a nasznep bokaig ero abroncsos szoknyaban?
A kérdező hozzászólása: Nem koszorúslányruha:) Hm..inkább viszek egy képet a ruháról, és megmutatom a manikûrösnek.Am jó ötlet, köszi:)
A kérdező hozzászólása: kösziköszii. ez az utolsó 2 komi jólesett ^^
Jó hogy immá nem veszel egy párducot magadra..:) ))
A kérdező hozzászólása: http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&id=11852&Nr=21 szerintetek ez a fajt mûköröm illene a ruhához?..(a gyöngyök nélkül)
Hát ez szerintem túlontúl vad! Ha már ilyen hegyes förmedvényt akarsz akkor: http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&caller=&PageTab=.. a fehér helyett pedig lehetne pink és akkor illene a ruhádhoz! :)
A kérdező hozzászólása: nem jót linkeltem. -.-
a menyasszonyénál rövidebb ruhát nem szabad felvenni??? ez mekkora egy hülyeség.. olyan színt nem szabad(illik) felvenni mint amilyen a menyasszonyon van..általában fehéret. szerintem jó ez a ruha esküvõre fõleg úgy h 17 vagy.. én is fekete cípõt és táskát vennék hozzá.. és elvinném múkörmöshöz a ruhámat és megmutatnám neki h ehhez illõ körmöket csináljon.. L/21
mellesleg mondom, hogy a menyasszonynál rövidebb ruhát illik viselni. és a võlegénynek kell a menyasszony stílusához öltöznie, nem pedig a násznépnek. felteszem nem koszorúslányruha:D
A kérdező hozzászólása: Hát nekem tetszik a ruha..már megvettem.Nem volt olcsó, szal másikat nem fogok venni :) És azért ilyen rövid, mert Spanyolba lesz az esküvõ, dög meleg lesz, és azt mondták h rövid ruhát vegyek. A karkötõt Bijou Brigitte-be vettem.(:
A kérdező hozzászólása: köszii :$ végre valaki, akinek tetszik:$ ..én is fekete kiegészítõkre gondoltam:) fekete magassarkú, táska..csak a körmömet nem tudom h milyenre csináltassam?!meg a sminkem..:/ ötlet esetleg? (egyébként a válaszotok után írjátok már oda h fiú v lány, és a korotokat)
A kérdező hozzászólása: jaa és egyábként a ruha kicsit át lett alakítva, mivel L-es ruha, (ez volt az uccsó darab és nem akartam ott hagyni :D) lelett szûkítve, képen kicsit nagynak tûik -.-
A kérdező hozzászólása: te írtad ezt? : "..ez a minta picit kihívó, de nem vészes" ? mert ha ez dicséret ..:D
fekete magassarkú mehet hozzá.Körmöt meg csináltass egy sima franciát az mindenhez megy. Szerintem nagyon dögös ruci, . Az meg hogy nem lehet rövidebb ruha mint a menyasszonyé...te hány esküvõn láttál nõket földig érõ ruhában ha a menyasszonyon is az volt?? Smink meg egy nagyon egyszerût...Szemhéjtus , szempillaspirál, meg fehérrel húzd ki a szemed.Pirosító, meg bordó rúzs.NAgyon tutti szerintem.
de ha rózsaszín a minta rózsaszín szájfény.Utolsó voltam:D
wáá ez nagyon jó ·· emúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :$ 17:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100523/mukorom-B_r_n__Vica_www.k.. -ezt akartam

Fallout 3 kérdés. Lehet egyszerre az összes ( vagy csak kb 3-4) modot betenni és játszani?

Kivittem most a játékot. másik kérdésem még, hogy ha netán nem tetszenének ezek a dlc-k és kiveszem ?ket, akkor vissza kapom azt a játékot, ahol most járok?

Legjobb válasz: A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.

A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm! akkor ha teljesen ki akarom élvezni õket, akkor újra kezdem a játékot, és berakok minnél többet?:D
A DLC abból a szempontból önálló, hogy a játék cselekményeitõl eltérõ szálon fut, mint egy külön történet. Ha akarod akkor megszakítod az alapjátékot és elkezdesz egy kiegészítõt, majd amikor annak vége, akkor ismét visszatérsz az alapjátékba és folytatod azt onnan, ahol beléptél a kiegészítõbe (persze a benne megszerzett pontok, képességek és tárgyak ugyanúgy veled maradnak, és annyival erõsebb leszel). Annyi figyelmeztetés szokott lenni elõttük, hogy a nehézsége miatt X szint (20, 25) alatt nem ajánlott, mert nem fogod tudni megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: na, akkor most hogy ki vittem, rá is megyek a Broken Steel-re köszönöm!

Egy laptopba lehet egyszerre ddr3 és ddr2-es ramot rakni? Ha igen, mi lesz a következménye, és ha nem, akkor miért nem?

Legjobb válasz: nem, nem lehet különbözõ memóriát tenni semelyik számítógépben anno volt olyan alaplap amibe sdramot is és ddr1 is lehetett tenni, de egyszerre csak az egyiket( nem tudom hogy a ddr-ek közül van ilyen) a különbözõ számú ddr memóriamodulok különbözõ foglalatúak, tehát ha másikat szeretnél betenni, azt csak fizikai sérüléssel tudod megtenni: az alaplapod és a memória is sérül(het)

nem, nem lehet különbözõ memóriát tenni semelyik számítógépben anno volt olyan alaplap amibe sdramot is és ddr1 is lehetett tenni, de egyszerre csak az egyiket( nem tudom hogy a ddr-ek közül van ilyen) a különbözõ számú ddr memóriamodulok különbözõ foglalatúak, tehát ha másikat szeretnél betenni, azt csak fizikai sérüléssel tudod megtenni: az alaplapod és a memória is sérül(het)
Nekem volt olyan alaplapom amin 2 DDR1 és egy DDR2-es slot volt bár nem használtam. Azt hiszem csak az egyik fajta mehet egyidõben.
a ddr besorolás velejárója hogy a 1-es 2-es 3-as memóriák , más a csatlakozásuk bele sem tudod tenni...csak kalapáccsal
ouhh...de értelmesen írtam le..XD remélem érthetõ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, akkor inkább nem szórakozok a kalapácsos megoldással:)

Két gyerek után lehet egyszerre GYES-t és GYED-et igényleni, ha egyikük után az egyik szülő, másikuk után a másik szülő vagy esetleg nagyszülő igényli?

Nagyobbik gyerekem betölti a két éves kort, mire megszületik a kicsi, így utána már csak GYES-t tudnék igényelni egy évig. Viszont ha megszületett a kicsi, utána fogom kérni a Tgyás-t majd a GYED-et. A nagyobbik 3 éves koráig ilyen esetben igényelheti az utána járó GYES-t velünk egy háztartásban él? nagyszül?, vagy az apuka?

Legjobb válasz: Nem lehet. Egy család - egy gyerek - egy ellátás. Csak akkor lehet egyszerre több ellátást igénybe venni, ha te saját jogon vagy táppénzen (pl. vesz. terhesség miatt) és a nagyszülõnek/apukának átadod a gyest (ha jogosult rá).

Nem lehet. Egy család - egy gyerek - egy ellátás. Csak akkor lehet egyszerre több ellátást igénybe venni, ha te saját jogon vagy táppénzen (pl. vesz. terhesség miatt) és a nagyszülõnek/apukának átadod a gyest (ha jogosult rá).
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a segítséget!

El magyarázná valami okos ember hogy miért nem lehet fogyni és izmosodni egyszerre?

Akkora egy hülyeség szerintem! Miért ne lehetne? Minden lehetséges!

Legjobb válasz: Nem is tudtam, hogy ezeket nem lehet egyszerre! Nahát! Akkor azért van az, hogy téli (kissé hájasnak tûnõ) combimat és popómat ha nyáron izmosra bringázom, akkor azt hiszem fogyás történt, pedig kilóban mégsincs változás? És ha ezután újra nem bringázok, akkor eltûnnek a jó kis izmok és visszaalakul a régi szerkezet?? Vagy hogyan is van??? Érdekes téma!

Nem is tudtam, hogy ezeket nem lehet egyszerre! Nahát! Akkor azért van az, hogy téli (kissé hájasnak tûnõ) combimat és popómat ha nyáron izmosra bringázom, akkor azt hiszem fogyás történt, pedig kilóban mégsincs változás? És ha ezután újra nem bringázok, akkor eltûnnek a jó kis izmok és visszaalakul a régi szerkezet?? Vagy hogyan is van??? Érdekes téma!
bocsi hogy ideírok, de én azt nem értem, hogy miért nem lehet hízni és izmosodni egyszerre :D
tegnap 21:13 te nem vagy normális b*zdmeg... Azt hiszed hogy reggel edzek és rákajálok akkor reggel nõ az izom és este meg nem eszek ch-t tehát akkor szálkásodsz? Vagy 1 hétig így 1 hétig úgy?Legalább olyan ugatna aki valamit tud az egészrõl.Arra nem is gondolsz hogy a zsírbontás akkor indul meg ha leüríted az izomglikogént ami nem 1-2nap a tömegelés meg azzal kezdõdik ha feltöltöd a raktárakat.Sakkozz inkább
Egyszer olvastam róla egy szaklapban, hogy két hetes ciklusokban váltogatva van értelme tömeget növelni és szálkásítani, így a zsírosodás visszafogottabb, de persze a tömegnövekedés is, van, aki így csinálja, és eredményesen. De ilyen módon ugyanannyi idõ alatt persze jóval kevesebb izmot lehet felpakolni, az egyetlen elõnye, hogy a testzsír alacsonyan marad végig, szóval ez inkább azok módszere, akik csak a jó külsõért edzenek, versenyzõknek értelmetlen és kevésbé eredményes.
A kérdező hozzászólása: Na jó! Szinte minden válasz értelmes és azokban hiszek és köszönöm nekik a válaszokat de h4xOr-ból a tököm tele van! Az mindenhol mindenkit hülyesgyerekezik, káromkod és mindig azt akarja hogy neki legyen igaza! Kapd már be h4xOr! A többiek válaszát köszönöm fõleg azokét akik mondták hogy lehet izmosodni, szálkásodni és fogyni egyszerre! Éss igenis akinek nincs nagy testzsír százaléka az is izmos!!! Aki nem izmos az max az újszülött és ez:http://www.modell-leszek.hu/wp-content/uploads/2010/11/anore.. http://expectaculos.net/uploads/anorexia1206lindsay-lohan.jpg
h4xOr válasza: 06:11 Nos, nem egészen erre gondoltam.De bocsáss meg, hogy egy kis nyitottságot vártam el tõled.további jó edzést! kérdezõ, itt egy link nézd meg, hasznos lehet, bár angolul van.http://www.youtube.com/watch?v=8k8P8aP5SAA&feature=related
laikus vagyok, szóval nem kötözködésként, hanem kíváncsiságból kérdezem: akkor az miért volt, hogy mikor elkezdtem harcmûvészeti edzésre járni, akkor érezhetõen erõsödtem, meg úgy izmosodtam is valami picit (tehát valami pozitív történt az izmaimmal, ha térfogatra nem is feltétlen nõttek sokat, de fejlõdtek), viszont a pocakomból is láthatóan lement meg úgy számszerûleg is fogytam ?
definiáltabb lettél mert lement a zsír az izomzatodról.Ezt nem fogja fel a nyomorult kérdezõ hogy ez nem izmosodás.Csak a testösszetétel változása
Továbbá az edzéstõl az izmaid feszesebbé, keményebbé váltak, nõtt az izomtónus, ez a zsírvesztéssel (vagyis szálkásodással) együtt nagyon szembeötlõ változást eredményezett a testkompozíciódban és a megjelenésedben.
Arról nem is beszélve(ez kb annak a háttéranyaga amit Dani az elõbb leírt) hogy az izommunka hatására a test több izomglikogént raktároz el és teltebb leszel
ez akkor azt jelenti, hogy az erõsödés nem az izom mennyiségi, hanem ezek szerint valami minõségi változása miatt történt? Tehát van ezek szerint "jobb minõségû" és "rosszabb minõségû" izom? És akkor egy kisebb izomzatú ember is lehet olyan erõs, mint egy nagyobb izomzatú ember? tehát erõsödhetek úgyis, hogy közben nem lesznek nagy izmaim, és akkor ez megy akár fogyás mellett is?
Igen, pontosan, ez lehetséges. A maximális erõkifejtés két dologtól függ: Az izomtömegtõl és az idegrendszer fejlettségétõl. Megoldható, hogy izomtömeg-növekedés nélkül, az idegrendszer fejlesztésével megtanuld az izmaidat sokkal hatékonyabban munkába állítani, ami által nõ az erõd, és ez történhet zsírvesztés közben is. Amennyiben ilyen céljaid vannak, javaslom Pavel Tsatsouline A meztelen harcos címû könyvének beszerzését és elolvasását, abban lényegében mindent megtalálsz, amire ehhez szükséged van.
köszönöm a hasznos válaszokat, a könyvrõl már sokat hallottam, amit találtam róla, az alapján hasonló dolgok lehetnek benne, mint a kungfus chiqung-ok, már gondolkoztam rajta, hogy megérné megkeresni, bár egyelõre még a rendes gyakorlatok is elegek az én szintemnek. A kép meg zseniális.
Csakhogy amit írtál, az hülyeség. Félmûvelten próbálsz tanácsokat osztogatni. A szálkásításkor soha a büdös életben nem fog nõni izomtömeg. Ennek nagyon egyszerû oka van, amit te semmilyen étrenddel nem tudsz "kicselezni". Az, hogy jobban látszódnak az izmok, az a szálkásítás lényege cseszd meg, nem lesz attól nagyobb izomtömeged.
aki szálkás az is izmos, hiszen jól látszanak az izmai.vagy aki nem nagydarab izmos, hanem inkább csak kidolgozott az nem is számít izmosnak? és nem csak teljes szálkásító étrend létezik, tehát ügyesen néha félrekajálva megfelelõ edzés mellett lehet fogyni zsírból és izmosodni egyszerre.ez lenne a lényege annak, amit írtam.
Azért nem érted mert tajgetosz pozitív vagy... Az izmosodáshoz extrém magas kalóriabevitel kell a fogyáshoz meg extrém alacsony.Ha innen sem érted meg fizetem a repülõjegyedet
Igazából csak agy kéne ehhez a "témához". Ha nyáron valamennyire megizmosodik a lábad attól keményebb lesz de a zsír az ottmarad mert hova a f*szba tûnne ha nem diétázol?Ha abbahagyod izom le zsír marad és megint gollum leszel
Szerintem lehet. Én 3 hónapja edzek, a testzsírszázalékom 2%-kal csökkent, az izomtömegszázalékom pedig 4%-kal nõtt.
az ne is jusson az eszedbe hogyha az izomtömeged tisztán nõ a tesztzsír%od csökken.De a zsírod az ugyan annyi maradt.
Az meg a másik hogy ezt kezdõ effektusnak hívják.Nem az izomtömeged nõtt csak betöltõdtél glikogénnel.Ilyenkor alapból nem raktároz a szervezet zsírt
http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_56_opa_857_kezdo_eff.. Íme, ebben mindent megtalálsz, a legszakszerûbb magyarázatokkal ellátva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! A pontozásból kiderül melyik az és melyik nem az!
lehet egyszerre izmosodni és fogyni, erre jó a szálkásító diéta.csak nem leszel tõle nagydarab, mert ahhoz már több kalória kell, ami miatt meg fogyni nem tudsz ugyebár.de amúgy meg lehet csinálni, hogy szálkásító diéta alatt néha félreeszel, és az rásegít kicsit a fejlõdésre, de elhízni még nem fogsz tõle.
ennél nagyobb hülyeséget akarattal sem írhattam volna.Szálkásításkor mióta nõ az izomtömeg?
akkor olvasd el még egyszer figyelmesen amit írtam, és gondolkodj el egy kicsit az egészen.és vesd össze a kérdezõ kérdésével is.
azért mert jobban látszanak az izmaid nem izmosodsz.És akkor kicsit gondolkodj el.Ha úgy értelmezném ahogy te írtad(vagyis hogy az is izmosodás hogy jobban látszanak az izmok)akkor mi a f*szomnmak ez a kérdés meg a válaszod?A szálkásításnál alap hogy jobban látszanak az izmok mert az a lényege.De nem nõ a tömeged(vagyis nem izmosodsz)
A kérdező hozzászólása: Elõször is kezdem azzal hogy h4xOr-tól az utolsó 4 válasz tetszett! azért mert normálisan emlagyarázta és nem illetlen hangnemben beszélt és nem szidott mindenkit! Ezt az ilyet várom el tõled h4xOr! És köszönöm az utolsó válaszaidat! A többihez: Mostmár én is értem, és azt is megértettem hogy futástól miért fogytam és erõsödtem egyaránt! Köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!