Találatok a következő kifejezésre: Lehet egyszerre és (1175 db)

Gmail-es e-mail fiókból valahogy ki lehet egyszerre és gyorsan szedni az e-mail címeket?

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Google elsõ találata: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=24..

Ne lopj email listát! :D

Videókártyát ki szeretném cserélni egy jobbra de INTEGRÁLT.2 videókárty lehet egyszerre? És valami jobb videókártyát ehez a konfigurációhoz írjatok. (Azért akarom ki ccserélni mert pár játék szaggat pl. Crysis 2, GTA IV, Saint Row 3 codok mennek)

ASUS M3N-H/HDMI alaplap; AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processzor 5000+ ,2600 MHZ ; 2gb RAM ; NVIDIA GeForce 8300 videókártya;

Legjobb válasz: Hogy azt valahogy sosem sikerül leírni, hogy mégis mennyi pénzbõl...

Hogy azt valahogy sosem sikerül leírni, hogy mégis mennyi pénzbõl...
Lehet benne kettõ. Majd a BIOS-ban be kell állítanod hogy melyik legyen a elsõdleges(primary) A második kérdés tényleg pénz függõ.Mennyid van rá?
10-ért adok egy Asus GeForce 9600GT-t, ha érdekel. Minden játékot visz kivéve: Battlefield 3, Crysis 2, meg hasonló orbitális igényû játékok. De ilyen géphez sokkal erõsebbet nem ajánlok. Írj privit ha érdekel
A kérdező hozzászólása: És kompatibilis a videókártya amit eladnál nekem az alaplapomhoz?
Ha a lapon vagy pci-e akkor ja :D

Egy 1k termisztor hibatûrése 25°C esetén 5% azt jelenti, hogy lehet egyszer 1050 ohm és egyszer 950 ohm is? Vagy egy alkatrésznek mindig fixen ugyanannyi a hibája?

Legjobb válasz: Egy alkatrésznek mindíg ugyanannyi. A hibatûrést típuson belül értik. Ott lehet +5 és -5% is egy-egy alkatrésznek. A kérdésed arra irányul, hogy ha egyszer 1050 Ohm volt 25 fokon, felmelegíted 80 fokra és visszahûtöd 25 fokra, akkor ismét 1050 Ohm lesz-e? A válasz: Igen. Több év elteltével, az alkatrész öregedésével változhat kicsit, de nem számottevõen. Ha viszont veszel egy másik termisztort ugyanabból a típusból, az lehet pl. 980 Ohm, de az az érték is stabil lesz 25 fokon.

Egy alkatrésznek mindíg ugyanannyi. A hibatûrést típuson belül értik. Ott lehet +5 és -5% is egy-egy alkatrésznek. A kérdésed arra irányul, hogy ha egyszer 1050 Ohm volt 25 fokon, felmelegíted 80 fokra és visszahûtöd 25 fokra, akkor ismét 1050 Ohm lesz-e? A válasz: Igen. Több év elteltével, az alkatrész öregedésével változhat kicsit, de nem számottevõen. Ha viszont veszel egy másik termisztort ugyanabból a típusból, az lehet pl. 980 Ohm, de az az érték is stabil lesz 25 fokon.


Lehet egyszerre alkalmazott és kísérleti fizika szakra is jelentkezni?

Legjobb válasz: Szia! Magyarországon a felsõoktatásban a fizika képzések egységesek: azaz van egy egységes fizika alapszak, illetve fizikus mesterképzés. Ezen belül lehet szakirány(oka)t választani, amik képzés és egyetemfüggõk. A kísérleti és az alkalmazott fizika elég hasonló jelentéstartalommal bír (nem lehet, hogy elméleti szakirányt akartál írni?), én csak alkalmazott fizika szakirányról hallottam. A képzés alatt természetesen lehetõséged van párhuzamosan több szakirányt elvégezni, de ez azt jelenti, hogy külön fel kell venni a megfelelõ szakos tárgyakat és külön záró/államvizsgázni kell (+ külön szak/diplomadolgozatot kell írni, de ebben azért nem vagyok biztos). Ismerek olyanokat, akik két szakirányt végeztek mesterképzésen, de ez nem egyszerû (több órád lesz, és feltehetõleg emiatt a képzési idõd is elhúzódik).

Szia! Magyarországon a felsõoktatásban a fizika képzések egységesek: azaz van egy egységes fizika alapszak, illetve fizikus mesterképzés. Ezen belül lehet szakirány(oka)t választani, amik képzés és egyetemfüggõk. A kísérleti és az alkalmazott fizika elég hasonló jelentéstartalommal bír (nem lehet, hogy elméleti szakirányt akartál írni?), én csak alkalmazott fizika szakirányról hallottam. A képzés alatt természetesen lehetõséged van párhuzamosan több szakirányt elvégezni, de ez azt jelenti, hogy külön fel kell venni a megfelelõ szakos tárgyakat és külön záró/államvizsgázni kell (+ külön szak/diplomadolgozatot kell írni, de ebben azért nem vagyok biztos). Ismerek olyanokat, akik két szakirányt végeztek mesterképzésen, de ez nem egyszerû (több órád lesz, és feltehetõleg emiatt a képzési idõd is elhúzódik).
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, hogy válaszoltál :) Sajnos egyáltalán nem voltam tisztában a helyzettel, szóval az, hogy elméleti, vagy kísérleti, ... nem igazán tudtam, hogyan írjam akkor :D Azt hittem, hogy a kettõ eléggé szétválasztott, már alapszakon is, és nem a szakirányválasztásnál válik ketté egy csöppet. Õszintén szólva ráadásul nem tanulni szeretnék :$ Igazából írok egy regényt, ahol a fõszereplõ fizika szakos hallgató, és mindenhonnan gyûjtöm az infót, hogy ne írjak véletlenül se hülyeséget :)

Nappali okj-t és nappali egyetemet lehet egyszerre végezni, nem ütközik törvénybe? Nappali egyetem és esti okj is lehetséges?

Legjobb válasz: Nem ez nincs szabályozva!:))) akár 3 egyetemi szakra és 3 nappali okj-re járhatsz egyszerre. Egyébként lehet mindkettõ nappali de nem tudod összeegyeztetni a kettõt. Nappali okj a közoktatás része, ugyanaz mint középiskolában kötelezõ bejárni, hiányzást igazolni kell. Egyetem lazább de azért vannak kötelezõ gyakorlatok mégha elõadásra nem is jársz be. Meg attól h nem kötelezõ ha oda se mész csak akkor ha kötelezõ garantált a kibukás. Realitása annak van ha nappali egyetem esti okj. (kédésedre a válasz igen lehet)

Nem ez nincs szabályozva!:) )) akár 3 egyetemi szakra és 3 nappali okj-re járhatsz egyszerre. Egyébként lehet mindkettõ nappali de nem tudod összeegyeztetni a kettõt. Nappali okj a közoktatás része, ugyanaz mint középiskolában kötelezõ bejárni, hiányzást igazolni kell. Egyetem lazább de azért vannak kötelezõ gyakorlatok mégha elõadásra nem is jársz be. Meg attól h nem kötelezõ ha oda se mész csak akkor ha kötelezõ garantált a kibukás. Realitása annak van ha nappali egyetem esti okj. (kédésedre a válasz igen lehet)
Végezni végezheted, de azt a fajtát amikor heti 1-2 napon van csak tanítás, tehát mondjuk hétvégén. Arra viszont figyelj, hogy mikor a végénél leszel, akkor baromi nehéz lesz a vizsgaidõszak és az okj vizsgákra tanulni, tehát ott lesz egy 3 hónap szenvedésed.

Lehet egyszerre felsõoktatási szakképzésre és fõiskolai BA képzésre egyszerre jelentkezni?

Részletezem a kérdést, mert fent nem tudtam egy mondatban összefoglalni, amit szerettem volna. Nos, arról lenne szó, hogy szeretném egy felsõoktatási szakképzésre és egy BA szakra is beadni a jelentkezésemet. Az lenne a kérdésem, hogy a felsõoktatási szakképzésre is ugyanazzal és ugyanott kell jelentkezni? Jelölhetem egyszerre a két szakot ugyanazon a lapon? Tudjátok, három szakot lehet egy összegért bejelölni, felsõoktatási szakképzés is bekerülhet ezek közé? Online fogok jelentkezni, de gondolom ugyanúgy kell kitölteni, mint a papír alapút. Tud nekem valaki segíteni ezekkel kapcsolatban? Hamarosan lejár a határidõ, és nem tudom kitõl érdeklõdjek. Elõre is köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: A három szak lehet bármilyen, bachelor, osztatlan és FSZ is (akiknek már van alapszakos diplomája, annak vegyesen mester és alapszak is lehet akár), viszont csak egy helyre fognak felvenni, tehát nem vehetnek fel BA-ra és FSZ-re is.

A három szak lehet bármilyen, bachelor, osztatlan és FSZ is (akiknek már van alapszakos diplomája, annak vegyesen mester és alapszak is lehet akár), viszont csak egy helyre fognak felvenni, tehát nem vehetnek fel BA-ra és FSZ-re is.
Egyszerre nem megoldható a két jelentkezés. Ha párhuzamosan akarsz két szakon tanulni, akkor most -remélhetõleg- felvesznek az egyikre, és jövõre a következõ alkalommal majd a másikra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Természetesen tudom, hogy nem fognak mindkettõre felvenni. Nem is ez volt a célom. Kicsit bonyolultan fogalmaztam, talán ezért tûnik úgy, mintha párhuzamosan szerettem volna csinálni a két szakot. Csak két különbözõ formát is be akartam jelölni, mondhatni mentõövként, ha a BA-ra túl sok pontot kérnének. Arra voltam kíváncsi, hogy egy jelentkezésen belül nem gond-e, hogy FSZ és BA is van. Még egyszer köszönöm a gyors segítséget, már jelentkeztem is. :)

Ezt a ruhát esküvőre vettem. Még nincs hozzá cipőm, táskám. Milyet ajánlanátok? (linkkel, ha lehet) Jaa és milyen körmöt csináltassak? Még nem volt egyszer se műkörmöm. Melyik a legtartósabb? És milyen színű illene a ruhához? Smink ötlet is jöhet ;)

http://kepfeltoltes.hu/view/100519/pink_black_www.kepfeltolt..

Legjobb válasz: Fekete francia mûkörmöt csináltatnék hozzá,piros díszítéssel(a mûkörmös rengeteget tud) Én az egyszerûség híve vagyok ezért fekete elõl kivágott magassarkú cipõt és egy laptáskát vennék hozzá. Igaz,hogy a ruha egyszerû,de szerintem ezzel kicsit fel lehetne dobni:) És tudom,hogy off,de hol vetted a karkötõdet?:)

Fekete francia mûkörmöt csináltatnék hozzá, piros díszítéssel(a mûkörmös rengeteget tud) Én az egyszerûség híve vagyok ezért fekete elõl kivágott magassarkú cipõt és egy laptáskát vennék hozzá. Igaz, hogy a ruha egyszerû, de szerintem ezzel kicsit fel lehetne dobni:) És tudom, hogy off, de hol vetted a karkötõdet?:)
Mi az, hogy nem illik rövidebb ruhát felvenni? Én már annyi esküvõn voltam és mindenhol voltak olyan lányok/nõk ahol miniszoknyában voltak vagy ehhez hasonló fazonú ruhában. Sõt olyan is volt, hogy a koszorúslányoknak sexibb ruhájuk volt mint magának a menyasszonynak. Szerintem amúgy simán felveheted ezt, bár ez a minta picit kihívó, de nem vészes. Viszont a kiegészítõid ne legyenek feltûnõek, az már túl sok lenne. Sima fekete magassarkú (vagy lapos ha nem tudsz benne menni :) ) és valami fekete táska. Semmikép ne legyenek színesek. Remélem segítettem. :) Ja és linket nem tudok küldeni, mert hiába másolok be ide neked valamit, ha nem lehet sehol kapni. :D
Hééé, nekem is tetszik a ruha, és én is azt írtam, hogy minden kiegészítõd fekete legyen.. na mindegy nem lényeg. :D
tok sexi ez a ruha!!!siman megy a lagziba!szerintem minden kiegeszitod fekete legyen es ugy tokeletes lesz:)
Ne haragudj érte, de ez a ruha mesze nem esküvõre illik, inkáb farsangra, sem színben, sem stílusban, és hát nem illik rövidebb ruhát felvenni, mint ami a menyasszonyon lesz, ez alap. Táskát feketét, meg cipõt is, csak az illene hozzá, túl komor és egyben csicsás s ruha.
csatlakozom az elsõhöz. a ruha szerintem kicsit hétköznapi:S nem esküvõre való. gondold át a ruhát is mégegyszer...
Szerintem sem illik ez a ruha egy esküvõre én a helyedben nem huznám fel.... válasz inkább másikat bocsi...L/25
Mit nem illik esküvõre? A menyasszonynak kell fehérbe lenni és a férjnek pedig feketébe! Nagyon szuper választás volt! Én igazából vennék hozzá egy fekete nyakláncot és karkötõt, a körmömet pedig fekete franciára csináltatnám, a cipõ is fekete lenne.. És még fiatal vagy! Nagyon jól áll! Csak ne vegyék el a kedved!
Szerintem szuper ez a ruha:D Az meg hulyeseg, hogy a menyasszonynal nem lehet rovidebb ruhat felvenni... Hany eskuvon van a nasznep bokaig ero abroncsos szoknyaban?
A kérdező hozzászólása: Nem koszorúslányruha:) Hm..inkább viszek egy képet a ruháról, és megmutatom a manikûrösnek.Am jó ötlet, köszi:)
A kérdező hozzászólása: kösziköszii. ez az utolsó 2 komi jólesett ^^
Jó hogy immá nem veszel egy párducot magadra..:) ))
A kérdező hozzászólása: http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&id=11852&Nr=21 szerintetek ez a fajt mûköröm illene a ruhához?..(a gyöngyök nélkül)
Hát ez szerintem túlontúl vad! Ha már ilyen hegyes förmedvényt akarsz akkor: http://www.nails.hu/index.php?fmenu=0&lap=3&caller=&PageTab=.. a fehér helyett pedig lehetne pink és akkor illene a ruhádhoz! :)
A kérdező hozzászólása: nem jót linkeltem. -.-
a menyasszonyénál rövidebb ruhát nem szabad felvenni??? ez mekkora egy hülyeség.. olyan színt nem szabad(illik) felvenni mint amilyen a menyasszonyon van..általában fehéret. szerintem jó ez a ruha esküvõre fõleg úgy h 17 vagy.. én is fekete cípõt és táskát vennék hozzá.. és elvinném múkörmöshöz a ruhámat és megmutatnám neki h ehhez illõ körmöket csináljon.. L/21
mellesleg mondom, hogy a menyasszonynál rövidebb ruhát illik viselni. és a võlegénynek kell a menyasszony stílusához öltöznie, nem pedig a násznépnek. felteszem nem koszorúslányruha:D
A kérdező hozzászólása: Hát nekem tetszik a ruha..már megvettem.Nem volt olcsó, szal másikat nem fogok venni :) És azért ilyen rövid, mert Spanyolba lesz az esküvõ, dög meleg lesz, és azt mondták h rövid ruhát vegyek. A karkötõt Bijou Brigitte-be vettem.(:
A kérdező hozzászólása: köszii :$ végre valaki, akinek tetszik:$ ..én is fekete kiegészítõkre gondoltam:) fekete magassarkú, táska..csak a körmömet nem tudom h milyenre csináltassam?!meg a sminkem..:/ ötlet esetleg? (egyébként a válaszotok után írjátok már oda h fiú v lány, és a korotokat)
A kérdező hozzászólása: jaa és egyábként a ruha kicsit át lett alakítva, mivel L-es ruha, (ez volt az uccsó darab és nem akartam ott hagyni :D) lelett szûkítve, képen kicsit nagynak tûik -.-
A kérdező hozzászólása: te írtad ezt? : "..ez a minta picit kihívó, de nem vészes" ? mert ha ez dicséret ..:D
fekete magassarkú mehet hozzá.Körmöt meg csináltass egy sima franciát az mindenhez megy. Szerintem nagyon dögös ruci, . Az meg hogy nem lehet rövidebb ruha mint a menyasszonyé...te hány esküvõn láttál nõket földig érõ ruhában ha a menyasszonyon is az volt?? Smink meg egy nagyon egyszerût...Szemhéjtus , szempillaspirál, meg fehérrel húzd ki a szemed.Pirosító, meg bordó rúzs.NAgyon tutti szerintem.
de ha rózsaszín a minta rózsaszín szájfény.Utolsó voltam:D
wáá ez nagyon jó ·· emúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: köszi :$ 17:)
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100523/mukorom-B_r_n__Vica_www.k.. -ezt akartam

Fallout 3 kérdés. Lehet egyszerre az összes ( vagy csak kb 3-4) modot betenni és játszani?

Kivittem most a játékot. másik kérdésem még, hogy ha netán nem tetszenének ezek a dlc-k és kiveszem ?ket, akkor vissza kapom azt a játékot, ahol most járok?

Legjobb válasz: A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.

A legtöbb DLC úgy indul el, hogy a telepítés után felugrik egy küldetési lehetõség. Ha a pályán eljutsz arra a pontra ahol megjelenik, akkor az a világ külön betöltõdik és abban játszhatsz. Ha nem tetszik akkor tölts be egy korábbi mentést, és ne vedd fel a DLC-k küldetését. Az a kiegészítõ ami például fegyvert az, a törlés után a plusz dolgokat is törli a játékból, és még magával viheti az alapjátékban elért dolgokat is. Emiatt nem ajánlott játék közben törölni, hanem egyszerûbb figyelmen kívül hagyni.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm! akkor ha teljesen ki akarom élvezni õket, akkor újra kezdem a játékot, és berakok minnél többet?:D
A DLC abból a szempontból önálló, hogy a játék cselekményeitõl eltérõ szálon fut, mint egy külön történet. Ha akarod akkor megszakítod az alapjátékot és elkezdesz egy kiegészítõt, majd amikor annak vége, akkor ismét visszatérsz az alapjátékba és folytatod azt onnan, ahol beléptél a kiegészítõbe (persze a benne megszerzett pontok, képességek és tárgyak ugyanúgy veled maradnak, és annyival erõsebb leszel). Annyi figyelmeztetés szokott lenni elõttük, hogy a nehézsége miatt X szint (20, 25) alatt nem ajánlott, mert nem fogod tudni megcsinálni.
A kérdező hozzászólása: na, akkor most hogy ki vittem, rá is megyek a Broken Steel-re köszönöm!

Egy laptopba lehet egyszerre ddr3 és ddr2-es ramot rakni? Ha igen, mi lesz a következménye, és ha nem, akkor miért nem?

Legjobb válasz: nem, nem lehet különbözõ memóriát tenni semelyik számítógépben anno volt olyan alaplap amibe sdramot is és ddr1 is lehetett tenni, de egyszerre csak az egyiket( nem tudom hogy a ddr-ek közül van ilyen) a különbözõ számú ddr memóriamodulok különbözõ foglalatúak, tehát ha másikat szeretnél betenni, azt csak fizikai sérüléssel tudod megtenni: az alaplapod és a memória is sérül(het)

nem, nem lehet különbözõ memóriát tenni semelyik számítógépben anno volt olyan alaplap amibe sdramot is és ddr1 is lehetett tenni, de egyszerre csak az egyiket( nem tudom hogy a ddr-ek közül van ilyen) a különbözõ számú ddr memóriamodulok különbözõ foglalatúak, tehát ha másikat szeretnél betenni, azt csak fizikai sérüléssel tudod megtenni: az alaplapod és a memória is sérül(het)
Nekem volt olyan alaplapom amin 2 DDR1 és egy DDR2-es slot volt bár nem használtam. Azt hiszem csak az egyik fajta mehet egyidõben.
a ddr besorolás velejárója hogy a 1-es 2-es 3-as memóriák , más a csatlakozásuk bele sem tudod tenni...csak kalapáccsal
ouhh...de értelmesen írtam le..XD remélem érthetõ...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat, akkor inkább nem szórakozok a kalapácsos megoldással:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!