Találatok a következő kifejezésre: Lehet egyedül bulizni (35 db)

Lányok volt már olyan kapcsolatotok, hogy ti nagyon szeretettek bulizni, szórakozóhelyre járni, de a párotok ezeket nem szerette? Stabil lehet egy ilyen kapcsolat?

Legjobb válasz: Én férfiként válaszolok most, elmondom a másik oldalról. Tegyük félre egy kicsit a tinikapcsolatokat és a középiskolás korosztállyal most ne foglalkozzunk, mert felesleges. Szóval én nem vagyok egy nagy menõs ember, a párom inkább, és ez legalább annyira fontos része egy kapcsolatnak, mint a szex: valahogy kell egy köztes megoldás, kompromisszum, mert hosszú távon az a kapcsolat halált jelenti, ha az egyik fél mindig egyedül megy (és nem azért, mert megcsalás lesz belõle, elég, ha az élményeket õ egyedül éli meg állandóan.) Viszont van ennek egy másik oldala is: ahogy telnek az évek és komolyodik az ember, a bulizásoknak egyre kisebb hangsúlyt kell kapniuk, ha 25 éves kor fölötti is a party a legfontosabb, ott már gondok vannak.

Én férfiként válaszolok most, elmondom a másik oldalról. Tegyük félre egy kicsit a tinikapcsolatokat és a középiskolás korosztállyal most ne foglalkozzunk, mert felesleges. Szóval én nem vagyok egy nagy menõs ember, a párom inkább, és ez legalább annyira fontos része egy kapcsolatnak, mint a szex: valahogy kell egy köztes megoldás, kompromisszum, mert hosszú távon az a kapcsolat halált jelenti, ha az egyik fél mindig egyedül megy (és nem azért, mert megcsalás lesz belõle, elég, ha az élményeket õ egyedül éli meg állandóan.) Viszont van ennek egy másik oldala is: ahogy telnek az évek és komolyodik az ember, a bulizásoknak egyre kisebb hangsúlyt kell kapniuk, ha 25 éves kor fölötti is a party a legfontosabb, ott már gondok vannak.
Szia. Nekem már volt egy ilyen kapcsolatom, tönkre is ment! Nem vagyok egy nagy bulizós de néha jól esik az embernek elmenni a barátokkal szórakozni. Persze akkor az igazi ha a párod is veled tart! Soha nem tudtam rávenni hogy menyünk el szórakozni mert õ soha nem akart de kikötötte hogy én sem mehetek mert õ féltékeny volt! Egy darabig tûrtem is ezt nem mentem sehová de meguntam! Párszor elmentem de másnap mindig csak a vita volt belõle!! Szóval én azt gondolom hogy hosszabb távon ez nem fog mûködni!! De persze ez az én véleményem!
A kérdező hozzászólása: Elmennék ilyen helyekre vele csak ne állandoan menjen.
Szerintem kössetek kompromisszumot! Hogy havonta vagy ahogy nektek jó, elmész vele 1-2 alkalommal bulizni és ennyi. Beszéld meg vele, ha fontos vagy neki akkor ne menjen minden hétvégén nélküled legyen elég 1-2 alkalom. El kell dönteni egy komoly kapcsolatban, hogy mi a fontosabb a bulizás vagy a párom. De ennek ellenére, én is érdekes helyzetben vagyok. Több mint 1 éve vagyunk együtt a párommal. Együtt is élünk. Én vagyok az aki bármikor, akár minden nap is képes lennék bulizni, de mivel a párom nagyon féltékeny és egyedül a barátnõimmel nem enged el, így általában havonta 1xer szoktunk elmenni bulizni együtt, meg még pár ismerõs. Egyedül nem bulizhatok mert féltékeny, ami persze érthetõ én se szívesen engedem el a haverjaival. De ha együtt megyünk az is egy katasztrófa. Általában a buli közepén mindig összebalhézunk az én féltékenységem miatt, persze nagyjából semmi okom rá! Ez csak az én nõi eltúlzott hisztim :D De szerintem ha megbeszéled a pároddal a helyzetet akkor könnyebb lesz. Amikor még csak 2-3hónapja voltunk együtt szinte minden hétvégén buliztunk hol együtt, hol külön...és elkezdtünk eltávolodni egymástól. Aztán megbeszéltük ha életben akarjuk tartani a kapcsolatunk minden féltékenység nélkül meg stb...akkor legyen havonta 1 buli max 2 de akkor együtt. És most 1 év elteltével még mindig mûködik! 20/L

Koncertre ti elmennétek egyedül? Mik ennek az előnyei és mik a hátrányai? Ettől még lehet jót bulizni?

Van ez a koncert, amire mindenképpen ki akarok nézni. Viszont úgy alakult, hogy éppen senki nem tud velem jönni. Amúgy is csak 1-2 ember lett volna, aki szereti ezt a bandát a baráti körből, de úgy alakult, hogy nem tudnak ott lenni. Nagyon szeretnék menni, de nem tudom, érdemes-e így. Volt már úgy, h ilyen szabadtéri rendezvény idején csak úgy kinéztem a koncertre, de az egyrészt nem fizetős volt, másrészt meg bármikor otthagyhattam. Nem volt rossz egyébként, párszor oda is csapódtak hozzám ismerkedni, de azért társaságban az igazi. Ti voltatok már egyedül koncerten? Nem lehangoló? Tudtok úgy önfeledten bulizni? Szóval érdemes kinéznem? Meg amúgy nem tök égő, hogy ott vagyok egyedül egy koncerten, ahol mindenki valakivel/valakikkel van? Előre köszi a válaszokat. :)) 21/N

Legjobb válasz: Én nem tudnék egyedül menni (mondjuk társaságban sem :D), de pl. van ismerõsöm aki 1-2 hete volt egy koncerten full egyedül, és mondta, hogy mellette még csomó ember volt akik tök egyedül mentek el, szóval égõnek nem égõ, fõleg csajnak.

Én nem tudnék egyedül menni (mondjuk társaságban sem :D), de pl. van ismerõsöm aki 1-2 hete volt egy koncerten full egyedül, és mondta, hogy mellette még csomó ember volt akik tök egyedül mentek el, szóval égõnek nem égõ, fõleg csajnak.
Szerintem nyugodtan elmehetsz egyedül, csak nem Nightwish koncertrõl van szó? :)
én elmennék. miért lenne égõ h egyedül vagy? ha bent állsz a tömegben és zúzol, akkor úgyse látja senki :D
amúgy milyen koncert?
Ja, milyen koncert? , , Tudtok -e egyedül önfeledten bulizni?" Drágám, CSAK egyedül tudok önfeledten bulizni, mert utálok másokhoz alkalmazkodni :) ) 18L

Koncertre elmennétek egyedül? Mik ennek az előnyei és mik a hátrányai? Ettől még lehet jót bulizni?

Van ez a koncert, amire mindenképpen ki akarok nézni. Viszont úgy alakult, hogy éppen senki nem tud velem jönni. Amúgy is csak 1-2 ember lett volna, aki szereti ezt a bandát a baráti körből, de úgy alakult, hogy nem tudnak ott lenni. Nagyon szeretnék menni, de nem tudom, érdemes-e így. Volt már úgy, h ilyen szabadtéri rendezvény idején csak úgy kinéztem a koncertre, de az egyrészt nem fizetős volt, másrészt meg bármikor otthagyhattam. Nem volt rossz egyébként, párszor oda is csapódtak hozzám ismerkedni, de azért társaságban az igazi. Ti voltatok már egyedül koncerten? Nem lehangoló? Tudtok úgy önfeledten bulizni? Szóval érdemes kinéznem? Meg amúgy nem tök égő, hogy ott vagyok egyedül egy koncerten, ahol mindenki valakivel/valakikkel van? Előre köszi a válaszokat. :) 21/N

Legjobb válasz: Nem egyedül leszel, lesznek ott mások is! :) Viccet félretéve, ez nekem is sokszor megfogalmazódott a fejemben. Eddig nem mentem egyedül, de ki tudja, talán érdemes. Milyen koncert egyébként? Talán csatlakozhatnék :) 20/L

Nem egyedül leszel, lesznek ott mások is! :) Viccet félretéve, ez nekem is sokszor megfogalmazódott a fejemben. Eddig nem mentem egyedül, de ki tudja, talán érdemes. Milyen koncert egyébként? Talán csatlakozhatnék :) 20/L
Én soha nem mennék egyedül buliba vagy koncertre. Unatkoznék mert nem tudnék kivel beszélni, nem lenne társaságom. Az milyen már hogy egyedül iszol és egyedül ugrálsz a tömegben.
voltam már. simán beszédbe elegyedtem egy hasonlókorú kisebb társasággal valahol a sor elején. ha nyíló típus vagy akkor könnyen elfoglalod magad.
Szerintem nem gáz. Én pl augusztusban megyek a szigetre Ákos koncertre egyedül
Én voltam már egyedül koncerten és nem volt rossz. Igaz mással menni azért jobb, de a koncert volt a lényeg, nem a társaság.
Nagyon sokszor jártam már egyedül koncerten, mert én ha szeretek egy zenekart, az országot bejárom a koncerteikért, és hát erre nemigen van még vállalkozó...Szerintem jól érezheti magát az ember egyedül is. Nekem csak akkor volt szar, mikor éjszakai(pl.hajnali 1-es kezdésû koncertre mentem egy idegen városba, ahol fél órás volt a koncert, az elsõ vonatig meg üldögélhettem egyedül a szórakozóhelyen, mivel a buli nem az én világom, csak a kedvenc együttesem koncertje, az igen...).Szerintem bátran menj el egyedül is:-)!
A kérdező hozzászólása: jaja, nyílt vagyok alapból. :) de azért ha kisebb társaság van, nem feltétlen szólok oda, mert õk együtt vannak úgyis. na de meglátjuk. utolsó: azért országot nem járom be. :D de köszi neked is, meg mindenkinek, hasznosak voltak! :)


Szerintetek el lehet menni bulizni egy fehér csőgatyában és egy rózsaszin flitteres top-ban, felkötött hajjal karika fülbevalóvla és füstöt sminkkel?

Nem túl egyszer??

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó összeállítás!:) Egy szintén bulizós csajszi vagyok.

Szerintem nagyon jó összeállítás!:) Egy szintén bulizós csajszi vagyok.
aha
és a cipõ?
egyetértek ez jó összeállításés a flitterektõl nem lesz annyira egyszerû
Már mért lenne túl egyszerû?Szerintem oké.
Ha még otthon vagy, szerintem füstös szem helyett fesd fehér-rózsaszínre, jobban passzol a ruhához! [; És a karika fülbevaló se fontos..
Olyan leszel, mint minden 2. lány. Ha ez a célod, akkor grat.

Hétvégén bulizni megyünk és szeretnék inni egy koktélt. Melyiket ajánlanátok? Kb mennyi kcal lehet egy pohárba? Nagyon elrontanám ezzel a diétám? Valahogy úgy kalkulálom, hogy 1200 kcal-be beleférjen ez az 1 koktél.

Legjobb válasz: vizet, citromlé, mentalevél és kész is a koktéél :D nem hizol meg tole tuti..amugy meg a lényeg a koktélba, hogy milyen alkoholbol van és gyumolcslébol, a cukortartalmukat kell figyelni

vizet, citromlé, mentalevél és kész is a koktéél :D nem hizol meg tole tuti..amugy meg a lényeg a koktélba, hogy milyen alkoholbol van és gyumolcslébol, a cukortartalmukat kell figyelni
http://www.fokuszbanano.hu/csaj_kucko/trend/1111/A_legtrendi.. Ezek nagyon finom koktélok, a legtöbb bárban biztos vannak. Mindegyiknél írja, hogy mennyi kalóriát tartalmaz. Nekem személy szerint a Mojito a kedvencem :) és nincs 300 kalória.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! :)
1koktél nem a világ vége. Mindenkinek kijár egy kis szórakozás :D
A kérdező hozzászólása: Ott isszuk, amúgy megtudnám csinálni magamnak is, ha naygon szeretném. Lehet úgy csinálom, hogy egy salátát eszek elõtte és akkor belefér egy 600-800 kcal-s koktél is.Persze ez csak kivételes lenne ez az 1 nap.
próbáld ki az a sör+bomba koktélt , vagy absinthe ...végsõesetben esetleg jagermeister az meg gyógynövénybõl van meg unicum is ouzo cola ne olyan tejes szarokat igyál :D és nemhízol egyiktõlsem :D
A kérdező hozzászólása: nem tejes lenne, hanem alkoholos :D sex on the beach, ilyenek :)

4hetes terhesen most míg nincs pocim elmennék egyet bulizni. Nem lehet baj, ugye? Persze semmi alkohol, és nem egy füstös kocsmába mennénk.

Legjobb válasz: Akár még a 39. héten is mehetsz :) A terhesség nem betegség! Ha jól érzed magad, a doki nem ítél fekvésre, kíméletre, nyugodtan éld az eddigi életedet! Jó szórakozást!

Akár még a 39. héten is mehetsz :) A terhesség nem betegség! Ha jól érzed magad, a doki nem ítél fekvésre, kíméletre, nyugodtan éld az eddigi életedet! Jó szórakozást!
Egészen nyugodtan menj el, és jó szórakozást kívánok! :) 36 hkm
Nyugodtan, az a babának nem árt, ha te szórakozol. Én is jártam volna szívesen, csak én elõtte cigiztem, és iszonyúan zavart volna, ha mások körülöttem rágyújtanak, nekem meg nem lehet, szóval inkább kerültem a kísértést.
Én többször voltam, még pocakkal is.Egyedül füstös helyre nem voltam hajlandó menni.Most bulizz, késõbb kevesebb alkalmad lesz rá:)
A kérdező hozzászólása: köszi, ezt a bulit is már rég leszerveztük, mert 3éves kisfiam mellett csak nagy-nagy szervezéssel lehet eljutni kikapcsolódni.húúú, 2vel még nehezebb lesz!!!
24 hetes terhesen még elmentem egy szabadtéri rock koncertre is. Nagyon jól esett, haverok körbevettek, apa végig átkarolt, élveztem a zenét, nem ugráltam, nem ittam, nagyon jól éreztem magam. Jó szórakozást neked is!
34 hetesen voltam utoljára bulizni terhesen. Menj, amíg lehet!! Fõleg, hogy így le van szervezve.
én szilveszterkor voltam 5 hetes, és discóba mentünk el. Igaz én nagyon rosszul éreztem magam, féltettem a babót. :) De meg is fogadtam hogy többet nem megyek :)

Ha van egy házunk ahol nem lakunk, ott lehet úgy bulizni, hogy nincsenek nagykorúak?

Van egy régi kis házunk, ahol nem lakunk, csak van. Befektetés. Haverokkal, osztálytársakkal lehetne bulit csinálni úgy, hogy nincs egy 18 éven felüli személy sem ott? Csendháborításra, hasonlókra persze figyelve.

Legjobb válasz: A kiskorúak "vendégségben tartózkodására" nincs titeket érintõ szabály, az alkoholfogyasztásra viszont van. Bármilyen gond esetén a tulaj (és a szülõk is) a felelõsök akár tudnak róla akár nem.

A kiskorúak "vendégségben tartózkodására" nincs titeket érintõ szabály, az alkoholfogyasztásra viszont van. Bármilyen gond esetén a tulaj (és a szülõk is) a felelõsök akár tudnak róla akár nem.
A kérdező hozzászólása: Pl? Mert elõfordulnak olyansmi esetek erre, amikor totál hullarészegre isszák magukat, aztán meg körbehányják meg fossák a fél várost. Persze nem olyanokkal, hanem normális haverjaim vannak, meg nem is isszuk le magunkat a sárga földig. Mindenki tudja, neki mennyi elég, és mennyi árt. Az a 3-4 feles meg 2 sör nem árthat meg nagyon. :)
meg már olyan is volt a világtörténelemben, hogy a részeg gyerekek autóba ültek, és villanyoszlopot döntöttek ...
A kérdező hozzászólása: Hát nem, olyan nem lesz. Amúgy is, aki iszik, és vezet, az már nagykorú, és a saját felelõsségére teszi. Nem olyan elvetemült köcsögök vagyunk, és 15-16 között/körüliek, úgyhogy a kocsihoz még mindenkinek van legalább 1, 5 év. Amúgy aki kocsit részegen vezet, az már a saját felelõssége, mint motornál is.
mori liget
Az ilyen korúaknak csak töredéke jár bulizni, szerintem társkeresõzz, az nagyon hatékony.
Ez jó kérdés. Vidéken egyenesen kilátástalan a helyzet. 35 ffi
azaz, néha a Morrison Ligetba, vagy néha 2 hetente a WA ba... Amúgy bárhol egyéb más helyeken is ismerkedik az ember...akár ha egy postán látom meg az illetõ lányt, vagy egy üzletben bev.központban, meg ilyenek..
Próbálkozhatsz a BKV-n is ha azzal jársz, az jó terep :)

Lehet egy olyan fiúnak barátnője aki SOHA nem jár el bulizni?

Ma már mindenki csak oda jár ismerkedni.De én utálom az ilyen helyeket.Nagyon nehéz lesz nekem lányokkal ismerkednem ?

Legjobb válasz: Bulikban se jobb ismerkedni.

Bulikban se jobb ismerkedni.
Lehetséges, csak nagyon kevés az esélye. Ugyanis utcán a lányok nem szívesen ismerkednek, könyvtárban vagy suliban esetleg lehetséges. De persze a buli lenne a legjobb erre.
A legtöbb buliban nem lehet ismerkedni rendese, mert 1, mindenki hullarészeg 2, nem hallasz semmit a zentõl 3, vagy a kettõ egyszerre Ha bulizni nem jársz, de amúgy ismerkedsz máshol, és nem csak otthon döglessz akkor van esélyed!
Meg nem is biztos, hogy baj, hogy nem jársz el, mert buliban is olyan hangzavar van, hogy nem tudsz ismerkedni. Ott mindenki a külsõ alapján dönt, mert ott olyan hangzavarban nem tudod kimutatni a belsõ értékeidet. Tehát ha nem nézel ki annyira jól, akkor nem veszítesz semmit ha nem jársz el bulizni.
Nekem nincs pasim, és mostanában elég sûrûn eljárok bulizni (nálam az havi 1 alkalmat jelent) de soha nem akarok ott pasizni. Szerintem ezek a helyek csak az egy éjszakás kalandoknak kedveznek, nem a komoly kapcsolatoknak. Én táncolni járok oda, szórakozni a barátnõimmel, meginni egy üveg sört. Pasi meg sem fordul a fejemben.
Nekem sikerült...
Hogyne lehetne.
nekem sikerült :)
Én néha járok bulizni, igazából most kezdtem el, de nagyon élvezem, és szerintem tök jól lehet ott ismerkedni :D

A Balaton déli partján jun29-jul.3közt hol lehet egy jot bulizni? Mit ajánlotok?

Lemegyünk a haverokkal balcsira, fonyod mellé és elnéznénk 1-2 jobb bulira. nem ismerjük a helyeket, nem tudjuk az árakat, segitségeteket kérjük! elöre is köszi!:)

Legjobb válasz: siófok----->coke club,palace :)

siófok----->coke club, palace :)
siófok drága hely. :D egy nap alatt simán el lehet b*szni 25 - 30 ezret. Mint elõttem is írták, a Coke Club és a Palace a nagyobb helyek, de ezenkívül még számtalan szórakozóhely van.
Például ott van Balatonmárián a Black Magic:$ Aztán Balatonlellén is van egy két jó hely pl. Y club, Stone Beach. Ha engem kérdzel Lelle!!!:$ Mi mindig Lellén szoktuk nyomni a partit!!!Meg azok annyira nem is olyan drágák.
A kérdező hozzászólása: értem :) rákeresek minden clubra, aztán majd döntünk!:D a palace habpartyrol tudtok vmit mondani? am köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!