Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy többször is használni (4 db)

Lehet egy óvszert többször is használni?

Sziasztok! Csak azért kérdezem, mert a barátommal most tervezzük az els?t. (Õ 17 én 15 vok.) Megbeszéltük, hogy óvszerrel szeretnénk védekezni...? már nem sz?z, szóval tudja használni...:) Az egyik barátn?m azt mondta(aki az osztályban a legtapasztaltabb), hogy ha a használt gumit kimossuk utána újra lehet használni, mert ? is csinált már ilyet.Én ezt igazából nem hiszem el, de gondoltam megkérdezem...Köszi el?re is a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Nem lehet!!!!!Nem csináljatok hülyeséget!!!De ha a barátod tapasztaltabb akkor nem hiszem, hogy bármi gond lehetne belõle.

Nem lehet!!!!!Nem csináljatok hülyeséget!!!De ha a barátod tapasztaltabb akkor nem hiszem, hogy bármi gond lehetne belõle.
az óvszer egyszerhasználatos!!!!
Szerintem ne ezen próbálj spórolni, mert a végén megütöd a bokád, és egy életre szóló élménnyel leszel gazdagabb: terhes is lehetsz! A barátnõd és mondjuk te is 15 évesen jobban tennétek, ha olvasgatnátod elõtte egy kicsit, mielõtt belekezdtek a dolgokba. Ja egyébként a csomagolásra rá van írva, hogy EGYSZER HASZNÁLATOS! Hová fajul a világ...
mielõtt használjátok a gumit, olvassátok el a használati útmutatót. ott is le van írva, hogy nem lehet. De tényleg olvass el egy használati útmutatót, nehogy baj legyen.
15..én is akkor vesztettem anno el:) (läny vagyok):) a gumit csak egyszer lehet hasznälni, sosem szabad kétszer.meg ilyen hüüüüüülységet hogy kimosni.johogy nem azt mondta a barätnäd, hogy hasznäljatok el egy dobozzal aztän be a mosogépbe az összeset.:D.istenem.nehogy hasznäld kétszer!isten ments!még ha kimosod akkor sem szabad.a barätnödnek meg én szerintem mindennyian itt üzenjük, hogy 17..akkor olvasson ö is kicsit utäna a dolgoknak, és ha pedig ö mär mosta ki a gumit és hasznälta, örülhet hogy nem terhes...fertözése nem lett..?no mindegy.te ne csinäld, nagy baromsàg.
Az óvszer csak egyszer használható, mert nagyon meggyengül az anyaga, és mikro repedések keletkeznek rajta. Amiken nemcsak a spermiumok, de nemi betegségek is átjuthatnak. Persze az elszakadás a legveszélyesebb. És ne használjatok olajos alapú síkosítókat, mert az teljesen szétcseszi az óvszert, és olyan mintha nem is használnátok.
határozottan nem lehet!!!az óvszer nem olyan drága dolog, legalábbis ahhoz az árhoz képest, amit akkor fizettek ha felelõtlenek vagytok..
Lehet, csak ki kell fordítani. Da ha kimosod, akkor is OK. Max 30C programon.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! Jaj, nem, dehogyis, egyáltalán nem akarok ezen spórolni! :) Gyanítottam, hogy a barátnõm hülyeséget mond, de gondoltam megkérdezem...:P A pasimnak nem is említettem ezt a hülyeséget, szóval õt ne bántsátok, mert nem õ találta ezt ki! Köszi mégegyszer, hogy válaszoltatok!
persze! használd bátran kimosás nélkül közvetlenül egymás után kétszer is, csak fordítsd ki! O_o S4L3M

A paraffinos kézápolásnál mennyi paraffint kell felolvasztani? Egy adagot többször is fel lehet használni, vagy ezt hogy lehet megoldani? Hogyan tisztítjuk ki a gépet?

Legjobb válasz: Van jelzés a gép belsejében hogy legalább emddig legyen a paraffin. Vissza teheted de attól az alján olyan koszos lesz. nem egyszerû a tisztitása, ha csak magadnak használod otthon nyugodtan tedd vissza.

Van jelzés a gép belsejében hogy legalább emddig legyen a paraffin. Vissza teheted de attól az alján olyan koszos lesz. nem egyszerû a tisztitása, ha csak magadnak használod otthon nyugodtan tedd vissza.
A kérdező hozzászólása: Igazából szalonba szeretném csinálni több vendéggel. ebben az esetben hogy kell csinálni? tudnál segíteni?

Fel lehet használni egy orvosi receptet többször is?

Ma írta fel az orvos a fogamzásgátlómat, ki is váltottam, majd a gyógyszertárban a nõ visszaadta a receptet, hogy legközelebbre is meglegyen.

Legjobb válasz: Én sem tudtam, tõlem eddig mindenhol elvették a receptet.

Én sem tudtam, tõlem eddig mindenhol elvették a receptet.
Bizonyos gyógyszerek esetében igen.
Lehet, hogy ez egy többször kiváltható recept, nincs ráírva?
Lehet, hogy több minden van ráirva...mindig elvették tõlem is.

A skyrimben valahogy meg lehet oldani hogy a powerseket egy nap többször is lehessen használni?

Vagy az is jó ha van olyan kód amivel addig lehet farkasember ameddig akar.

Legjobb válasz: tgm

tgm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!