Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy többször (268 db)

Aerob edzést lehet egy nap többször végezni?

Szobabiciklin szeretnék, és arra vagyok kíváncsi hogy lehetne e 30-30 percet külön csinálni, pld.: délelőtt harminc, meg délután is

Legjobb válasz: Lehet egy nap többször is.

Lehet egy nap többször is.
A zsiregetes 40 perc utan indul be (javitsatok ki ha tevedek), ezert ket 30 perces edzesnek en nem sok ertelmet latom.
utolsó tévedsz, ez nem igaz, ez csak egy tévhit
A kérdező hozzászólása: szóval jó a módszerem?:D
Szerintem nem jó a módszered. Egy nap csak egyszer szobabicikliz, de akkor egy órát, vagy csinálhatod kétszer, de akkor is egy-egy órákat!
A kérdező hozzászólása: Én csinálnám egy órát szívesen, de nem megoldható egyéb okok miatt :/
Milyen intenzitassal tervezed es milyen cel erdekeben? Eleg eltero lehet a valasz a kerdesedre.. Regisztralj a http://www.micoach.com oldalra pl. (de van sok hasonlo - ez az adidas online edzesprogramja), valaszd ki a "celodat", tervezz egy edzestervet es kovesd. Pulzus - ido, ez a kulcs.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon jó az oldal:)

Mostanában egyre többször gondolok arra hogy milyen lehet lányokkal, senki ne értse félre a fiukat szeretem, de erdekel! Hol ismerkedhetnek ilyen lányokkal akik benne vannak az ilyenekben? 18/L

Legjobb válasz: Bi vagyok mégis pasim van:) nagyon vonzanak a lányok, 2x volt is barátnõm, többször nem barátnõ és voltak dolgok:)) hidd el melletted is van legalább 1 ilyen lány! A kíváncsiság sose baj, és inkább lányokat gyüjts, mint pasikat... Én csak ajánlani tudom a dolgot;) Ismerkedéssel az a baj, hogy senkinek nincs a homlokára írva semmi, nehéz szerezni lányokat. 19L

Bi vagyok mégis pasim van:) nagyon vonzanak a lányok, 2x volt is barátnõm, többször nem barátnõ és voltak dolgok:) ) hidd el melletted is van legalább 1 ilyen lány! A kíváncsiság sose baj, és inkább lányokat gyüjts, mint pasikat... Én csak ajánlani tudom a dolgot;) Ismerkedéssel az a baj, hogy senkinek nincs a homlokára írva semmi, nehéz szerezni lányokat. 19L

Ha kicsit megerőltetőbb mozgásoktól egyre többször ugyanabban a pontban megfájdul a hátam, annak mi lehet az oka?

Ez már több hónapja van így. Ja és két éve kondizok, de mostanába már nem nagyon tudok.

Legjobb válasz: Lehet pont a kondizástól. Ha nem csinálsz egy gyakorlatot szabályosan akkor olyan szögben és erõvel érheti az izmaid, izületed, csontjaid, satöbbi testrészeid a terhelés, hogy megsérülhetnek. Elõfordulhat hogy a gyakorlatot szabályosan csináltad, ám túl sokat. A legjobb lenne elmenni egy orvoshoz, és addig abbahagyni a konditermelést. http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Olvasd végig, és nézd meg a gyakorlatokat is, hogy biztosan jól csináltál e mindent és hogy a jövõben jól csináld. Orvos.

Lehet pont a kondizástól. Ha nem csinálsz egy gyakorlatot szabályosan akkor olyan szögben és erõvel érheti az izmaid, izületed, csontjaid, satöbbi testrészeid a terhelés, hogy megsérülhetnek. Elõfordulhat hogy a gyakorlatot szabályosan csináltad, ám túl sokat. A legjobb lenne elmenni egy orvoshoz, és addig abbahagyni a konditermelést. http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Olvasd végig, és nézd meg a gyakorlatokat is, hogy biztosan jól csináltál e mindent és hogy a jövõben jól csináld. Orvos.
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ


A gyakorikerdesek.hu-n miért nem lehet egy kérdést ki emelni 1 alkalomnál többször?

Ha egy kérdésre nem érkezik válasz,gyakorlatilag eltünik a süllyeszt?ben .Csak számítástechnika témekörben több mint 15 000 válasz nélküli kérdés van.Ez rengeteg és a legtöbbjük nem *arhaság de mivel nem lehet ki emelni,vissza hozni ?ket a lista elejére így gyakorlatilag az esély hogy valaha is érkezik rá hasznos válasz gyakorlatilag 0

Legjobb válasz: Nem azért, de akkor a hülye kérdések is ki lennének emelve. Amúgy meg, itt senki sem garantálta azt, hogy a kérdésedre válasz érkezik. Lehet, hogy aki tudja a választ, az pl. fel sem jár ide. A számtech rovatban, azért nem egy olyan kérdést láttam, de még az elektronikus eszközöknél is, aminél egyértelmû a szerelõ hívása, mert tényleg olyan probléma adódott. A szerelõ meg nem fog semmin sem csodálkozni, a szakavatottabbak elõtt már semmi újdonság sincsen.

Nem azért, de akkor a hülye kérdések is ki lennének emelve. Amúgy meg, itt senki sem garantálta azt, hogy a kérdésedre válasz érkezik. Lehet, hogy aki tudja a választ, az pl. fel sem jár ide. A számtech rovatban, azért nem egy olyan kérdést láttam, de még az elektronikus eszközöknél is, aminél egyértelmû a szerelõ hívása, mert tényleg olyan probléma adódott. A szerelõ meg nem fog semmin sem csodálkozni, a szakavatottabbak elõtt már semmi újdonság sincsen.
igazad van, ez így szr..
A kérdező hozzászólása: 06:54 Hú de kemény vagy. Értettük!! "SIR YES SIR!!"
Értsétek meg végre hogy nem lehet.
Azért mert akkor mindenki harcolna mindennap hogy az õ kérdése elõl legyen, akkor tudod mi volna itt, háború.
A kérdező hozzászólása: VilagvegiKata: Ahogy láttam a válasz nélküli kategóriában egy oldalon 20 kérdés található maximum.Ezt be szoroztam a teljes oldalak számával ami feltehetõen 20 kérdést tartalmaz például: 20x2=40 Vagyis 2 oldalon 40 kérdés van 20x897=17940 Vagyis 897 oldalon feltehetõen 17940 kérdés található. Szóval minden fõ témában meg néztem pontosan hány oldal megválaszolatlan kérdés van, majd feltételezve hogy az arány 20 kérdés/oldal, ezzel a bonyolult mûvelettel kb ki számoltam hány megválaszolatlan kérdés van minden fõ témában.A kapott eredményeket pedig össze adtam... Természetesen nem állítom hogy pontos voltam mivel az utolsó oldalakat a vége felé már nem számoltam be, mert nem volt kedvem már csekkolni hogy meg van-e a 20 kérdés vagy kevesebb és ha igen mennyivel.De az eredmény így is közel áll a valósághoz... Köccemacce: Ha sok unatkozó munka nélküli jár fel ide akkor biztos kapok választ.Én speciel maximum ha nagyon rá érek 10-15 oldal megválaszolatlan kérdést szoktam vissza nézni, ha nem érek annyira rá ami gyakoribb akkor max 5-6-ot... Feltételezve hogy hozzám hasonlóan a többségnek van jobb dolga is mint kérdéseket olvasgasson a szabad idejében, én arra a következtetésre jutottam hogy semmi esély rá hogy válasz érkezzen a kérdésemre valahol az "5" századik vagy ezredik helyen..Persze mindenki magából indul ki, de mindegy.Majd meg írom ide ha választ kaptam a kérdésemre ami most sac/kb valahol a 4 000. helyen lóghat.Ki várom azért is, nem fogom újra fel tenni.Most kíváncsivá tettél XD Egyébként köszönöm a válaszokat.
ja és az utolsó bekezdésed hlyeség. érkezhet rá válasz! sõt!
tom h ez nem jó választás de ha már vhol ott van a 40. ldalon akk írd ki újra .p
Engem erdekel, hogyan szamoltad ossze a valasz nelkuli kerdeseket.
Ja. Megoldás: 1 hét múlva megint felteszed a kérdést, ez van.
L I B I A lenne.

Mostanában egyre többször álmodom ugyanazt, és kezd aggasztani, hogy valóra válik. Az életemben történt egy fordulópont, és azután jött ez az álom. Lehet, hogy azzal van összefüggésben?

Kb egy hónapja álmodom gyakran azt, hogy megyek autóval, és egy piros lámpánál nem tudok megállni, csak kicsit lassítani. Pedig álmomban mindig berántom a kéziféket, a motort is leállítom, de csak nem akar megállni az autó.

Legjobb válasz: Valóra válni nem fog, ezt tutira megmondom, Sokat segítene, ha tudnánk mi az a fordulópont.Tudod álmodás közben a bal agyfélteke mûködik, ami képekben jeleníti meg azokat a gondolatokat amik aggasztanak.(akár tudatalatti is lehet) Szóval pl, jelentheti azt, hogy úgy érzed az életben rossz irányba haladsz, de nem tudsz megállni. Vagy azt is akár, hogy nem vagy ura saját magadnak, a saját életednek.Szerinted?

Valóra válni nem fog, ezt tutira megmondom, Sokat segítene, ha tudnánk mi az a fordulópont.Tudod álmodás közben a bal agyfélteke mûködik, ami képekben jeleníti meg azokat a gondolatokat amik aggasztanak.(akár tudatalatti is lehet) Szóval pl, jelentheti azt, hogy úgy érzed az életben rossz irányba haladsz, de nem tudsz megállni. Vagy azt is akár, hogy nem vagy ura saját magadnak, a saját életednek.Szerinted?
A kérdező hozzászólása: Régebben ideggondjaim voltak, és elzárkóztam a világtól, aztán nemrég visszatértem a normális életbe. És most végre jól érzem magam, bár ez pár embernek nem tetszik.
Elsõ vagyok: Mindenképp úgy gondolom, hogy az álmokat komolyan kell venni, egy ilyen visszatérõ álomnak kell, hogy legyen jelentése.Azt jelzi, hogy valami nincs rendben odabent, valami aggaszt.
Én egy idöben folyton azt álmodtam hogy a párom meghalt és egyedül maradtam.Aztán már én is vele együtt haltam meg. Végül magamban arra jutottam féltem h. elhagy és ez jött le álom formájában. Sajnos manapság se túl jó minden (vannak dolgok amit nem értek rajta), bár eddig még nem álmodtam semmit vele kapcsolatban ami késik az nem múlik...
Szerintem azt jelenti, hogy meg van mit dolgoznod lelkiek teren, mivel irod, hogy voltak gondjaid regen, tehat most mar elkezdted a valtoztatast, de a lelkiekben meg nem igazan erzed azt, amit leirtal, hogy most mar ujra jol erzed magad. Tehat mindent elkovetsz azert, hogy ez igy legyen, de legbelul meg mindig nem szuntetted meg azt a gatlast, de sikerulni fog ezt lekuzdeni! Gratulalok egyebkent, hogy ujra sikerult kimozdulnod, ajanlom a DR Josep Murphy konyveit, a Tudatalatti csodalatos hatalma, Benned az ero stb. ezek nagyon sokat fognak segiteni lelki teren. Antikvariumban megtudod vasarolni, mivel nem mai konyvek, es olcsobbak is ott.

Miért nem lehet kiírni többször egy olyan kérdést, amire anno nem jött válasz? Nekem volt több olyan is, hogy másodszorra válaszoltak

Legjobb válasz: Ki lehet irni csak a megfogalmazásában legyen legálább egy minimális eltérés

Ki lehet irni csak a megfogalmazásában legyen legálább egy minimális eltérés

Egyre többször fordul elõ, hogy egy autós rátámad közlekedési partnerére. Milyen eszközzel lehet ilyenkor élni? (Bónusz: ha egyszer pont egy rendõrnek ugrana, mi történne? )

1-2 hete engem téptek ki majdnem a kocsimból, mert rá merészeltem dudálni egy gennyládára, amiért az rám húzta a kormányt, és majdnem baleseteztünk..

Legjobb válasz: Mondjuk magadon elgondolkodtál már? "Gázpisztollyal arcon lõni" "baseball ütõvel fejen kólintani" "üssem el a büdös fenébe" Remélem nem egy városban élünk...

Mondjuk magadon elgondolkodtál már? "Gázpisztollyal arcon lõni" "baseball ütõvel fejen kólintani" "üssem el a büdös fenébe" Remélem nem egy városban élünk...
j
Kezd el kondizni és megjön az önbizalmad.
Èn nõ vagyok, nekem mindig van egy hosszú vascsõ a kocsiban, kerékcserèhez címszó alatt. (Habár ha defektem lenne, elõbb hívnám a sárga angyalt)
Tévedés , hogy meg kéne várni , hogy elkezdjen agyba fõbe verni vagy beléd állítsa a kését! Ráutaló magatartás éppen elég , pl ha jön és ordít hogy megöllek szétverlek te ilyen -olyan a k anyád vagy valami hasonló , az éppen elég a védekezésre vagyis pl gázpisztoly használatára. Utólag ha lenne is belõle valami lehet mondani hogy úgy láttad kés, szóval élet kioltására alkalmas eszköz volt nála és a szavaiból arra következtettél hogy ezt használni is fogja. Vagy jóval erõsebbnek tûnt és te nem vagy csáknorisz, hogy megvédd magad puszta kézzel egy õrjöngõ vadállattól . A gázpityu meg nem támadó hanem önvédelmi fegyver , élet kioltásra nem alkalmas, szóval az arányos védelem fennáll.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek pedig: szerintem nincs szükség arra, hogy magamon gondolkodjak. Nem én indultam el a másik felé, hogy nekitámadok/befenyítem. És mivel nem vagyok harcmûvész, valami eszköz nekem is kell, amivel megvédhetem magamat. Mert az sovány vigasz, ha a bíróság nekem ad igazat, de ha mondjuk betöri az orrom, akkor az már nem lesz ugyanolyan. Ha valakinek sérülni kell, akkor inkább õ mint én.
A kérdező hozzászólása: Be akartam zárni, csak valamiért kapkodtam és megakadt a zár, nem jött össze.. És ha pisztollyal kiszállok és közlöm vele, hogy ha tovább közeledik, azt támadásnak veszem, és kénytelen leszek lõni, akkor is én vagyok a támadó? A fedélzeti kamerát pedig nyáron veszem meg, én is arra jutottam, hogy az önvédelmi eszköz mellé ez mindenképpen jól jön.
"Eljátszottam a gondolattal, hogy megláttam, hogy jön felém a barom, aki meg akart verni, kiszállok gyorsan a kocsiból és arcon lövöm egy gázpisztollyal" Ezzel rögtön te leszel a támadó és a másik a sértett. Bíróságon majd magyarázhatod, hogy "úgy gondoltad", meg "csúnyán nézett". Biztos elhiszik. Ha látod, hogy jön feléd egy kérdéses alak, zárd be az ajtókat. Ha elkezdi ütni az ablakot, vagy visszapillantót, kerüld ki és hajts el. Eközben még letörheted az ajtaját, ha nem csukta be. "a baseballutot es a viperat azert nem ajanlanam mert a rendor ha megallit egy ellenorzesre nem veszi jo neven es megmagyarazni sem nagyon tudod... " Baseballütõn mit kell magyarázni? Az nyugodtan lehet nálad, nem tiltott. Én kocsimban egy rövid fakard van az ülés alatt, csomiban meg egy teljes méretû. Sporteszközök ezek, nyugodtan hordhatom magammal.
És az egészet rögzíteni fedélzeti kamerával, hogy látszódjon hogy õ kezdte a konfliktust?
Legjobb legálisan a gázpisztoly , annak elrettentõ hatása is van mert nem látszik hogy igazi e vagy sem. Rálövöd a tárat aztán elhajtasz . Ütõ fegyverhez már kell erõ is , szóval pl nõknek nem biztos hogy jó. Praktikus pl egy vízcsõ darab vagy méretes villáskulcs. Egyikért sem szólhat a rendõr.
a baseballutot es a viperat azert nem ajanlanam mert a rendor ha megallit egy ellenorzesre nem veszi jo neven es megmagyarazni sem nagyon tudod... Nekem mindig van audi aluminium lengokar volt vagy barmilyen axialcsuklo, abszolut belekothetetlen mert nem fegyvernek minosul... Engem egyszer probalt meg fenyiteni egy marha (kivetelesen nem a nemet premium autos tipusu ember)mert a lampanal elbambult vagy telefonalt vagy nem tudom mit csinalt, a lenyeg hogy nem indult el a zoldnel es ra mertem egy rovidet dudalni hogy hatha eszreveszi a zold jelzest... Mire o kiszallt a kocsijabol az osszes felmenomet orditva emlegetve es elindult felem, erre en is kiszalltam a kocsibol es az ajto zsebbol elovettem a lengokart. Ezt o meglatta es a masodperc tort resze alatt ujra a kocsijaban ult es fustolo kerekkel tavozott... Alapjaraton nem szeretem az ilyen helyzeteket de ennek koszonhetoen nem kezdte el rugdosni az autot vagy a tukrot letorni, szoval sajnos szerintem kell hogy legyen valamilyen onvedelmi eszkoz az embernel(a jogszabalyok betartasa mellett)....
Nekem még ilyen komoly balhém nem volt. Egyébként 21' E.S.P. viperát tartok az autóban ilyen esetekre. Remélem soha nem kell használnom.
1es te még nem találkoztál efféle bûnözõkkel, csak a gézpisztolyból nem lesz bajod ha használod
[link]
Ebben az országban az a baj hogy a bûnözõnek mindig több joga van mint az áldozatnak, ha elgázolsz vagy leütsz egy ilyet te fogsz börtönbe menni sajnos.

A feleségemnek a facebook oldalán többször irta egy valaki, hogy szeretlek meg egyéb. Én kérdöre vontam, erre azt mondta, hogy ez csak barátság. Lehet egy barátság ilyen?

Legjobb válasz: Én feleség vagyok,nincs facebook oldala egyikünknek sem,pont az ilyen félreértések,vagy konkrétumok miatt....Nem vagyok hajlandó mások hülyesége miatt veszekedni,amúgy barátkozni meg közös barátokkal szoktunk,réi osztálytársaknak meg ott a skype...mondjuk én egy fiú barátnak-havernak sem írtam,hogy így szeretlek,meg úgy szeretlek és õk is inkább ilyeneket,hogy "Bírom a humorod,jó fej vagy stb... "

Én feleség vagyok, nincs facebook oldala egyikünknek sem, pont az ilyen félreértések, vagy konkrétumok miatt....Nem vagyok hajlandó mások hülyesége miatt veszekedni, amúgy barátkozni meg közös barátokkal szoktunk, réi osztálytársaknak meg ott a skype...mondjuk én egy fiú barátnak-havernak sem írtam, hogy így szeretlek, meg úgy szeretlek és õk is inkább ilyeneket, hogy "Bírom a humorod, jó fej vagy stb... "
Nekem van ellenkezõ nemû barátom, akivel kb. 4 éve vagyunk barátok. Amikor megismerkedtünk nagyon depressziós voltam, sokat segített, mellettem volt. Nagyon fontos nekem, és mondhatjuk, hogy szeretem barátilag, de ezt nem nagyon szoktam mondani neki, ahogy Õ sem nekem. Inkább ilyen "bírom a búrád haver" stílusban fejeznénk ki. :) Úgyhogy szerintem nem egészen normális ez a dolog. Beszéljétek meg! 24N
Szerintem ha valaki házas, akkor nem fér bele, hogy más férfi/nõ az oldalára írjon ilyesmit... Én nagyon meglepõdnék, még akkor is, ha esetleg nem én lennék a házas fél, hanem egy ismerõsömnél látnék ilyesmit. Szerintem félreérthetõ, én elgondolkodnék, hogy valóban barátság-e csupán, de ott van a tény is, hogy olyan helyre írta ahol bárki láthatja, szóval nem titkolva, nehogy kiderüljön. (vagy nem tudja még használni a facebookot és nem tudja, hogy mindenki más is látja a bejegyzést...:) láttam már erre is példát.) Ha a férjemnek egy nõ írogatna, hát nehezen tudná kimagyarázni..ha ki tudná.
Férfiként mondom, nálam ilyen nem fordulhat elõ. Szeretem a párom, szeret engem, mindenki tudja hol a határ. Tudja milyen vagyok, ha ilyen felmerülne nem õt venném elõször elõ hanem a srácot. Kérdezni csak a kislányok szoktak.
ne a faszbook legyen már a mérvadó. oda bárki bármit írhat.
Szerintem meg normális dolog. A legjobb barátomnak kukija van, nekem nunim, és szoktuk egymásnak mondani, hogy szeretlek. Olyan, mintha az öcsém lenne. Ennyi erõvel meg írhatnám, hogy az nem normális, hogy felnõtt emberek nem képesek az érzelmeiket gyerekes félreértések nélkül kezelni, és ilyen ratyi szövegeket kell írni, hogy "bírlak, hehehe". Nem bûn, ha szereted a barátaidat.
Mi az egyéb? Ki az az illetõ? Mióta ismeri? Így látatlanban hogy mondja az ember, hogy lehet-e? Ilyen alapon az élettársam rólam is kitalálhatna hülyeségeket, 4 fiúval levelezek rendszeresen (jó, abból 3 meleg :P ), elég jóban vagyok velük. Két csaj közt belefér a szeretlek, akkor fiú-lány barátságba is, úgy vélem.
Volt ideje kilengeni? Ellenõrzés nélkül elmehet? Ha nem akkor lehet, hogy szórakozott valaki a fas-bookon. De utálom a fas-bookot!
Nem is tudom miért jó nektek ez a facebook? Annyi mindenkit "kicsináltak"-már rajta minden korosztályból. Mondjuk ha konkrétabban le írnád, miket írt az illetõ, abból egyértelmû lehet a dolog. "-Nagyon szeretlek kedves!" vagy "-Segítõkész vagy ezért is szeretlek" mert nem mindegy, hogy írta.
a legjobb barátom fiú, immár 27 éve a barátom. én nõ vagyok, férjem van. mégis kb naponta 3-szor mondom neki, hogy szeretlek, ahogy õ is nekem. mert szeretem. mert jó ember, mert mindig mellettem van. ahogy én is mellette. mi ezzel a baj? attól, h õszintén azt mondom neki, hogy szeretem, ahogy a gyermekemnek, édesanyámnak, férjemnek is mondom, attól még nem vagyok szerelmes belé, nem bújok ágyba vele. nem is értem, hogy mi a gond.

Macskához értők! 14 éves cicánk evés után egyre többször hány. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! www.mancsok.hu

Sok oka lehet, csak orvos tudja megmondani. A 14 éves macskában (ha rendesen gondozták, oltották, féreghajtották) benne lehet még néhány év, náluk a 16-17 éves kor sem olyan ritka, úgyhogy ne hagyd, hogy csak úgy elaltassák. Nem tudom, hogy hol laksz, de ha Pesten, akkor ajánlom a Mancsok állatorvosi rendelõt, Csikós doki piszkosul ért a macskákhoz! http://www.mancsok.hu
nem tom h lehet az elsõnek meg a harmadiknak 80százalék fölötti válaszolási értékük, mert már ebbõl az 1 válaszukból látni h irtó nagy parasztok. Em hát..., a cica tényleg nagyon idõs, nagyon szép kort megélt, de hát én nem vagyok állatorvos, szóval én is csak azt tdom tanácsolni, hogy vidd el állatorvoshoz, vagy hívd fel az állatorvost! Remélem meggyógyul a cicád! :)
Paraszt!
hát bizony elég idõs, lehet hogy a végét járja :( vidd el dokihoz, aztán ha tényleg ez a baj, elaltathatja, hogy ne szenvedjen
1. nem vagyok ostoba kölyök, elnézésedet kérem! és utána írtam is , hogy vidd el állatorvoshoz, te , mint laikus ugysem tudsz vele mit csinálni Jobbulást a szõrmóknak
meg fog dögleni:D:D vidd el orvoshoz!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi kérdésed:) ! Voltunk orvosnál, nem talált semmit, igaz, mûszeres vizsgálatot nem végzett. Egyelõre napi szinten adjuk a szõroldót (jó kis tortúra...rúgkapál a drágám). Ha ez beválik, akkor oké, ha nem, akkor jön a vérvétel, röntgen.
Szia! Hogy van a cicád azóta? Szokott még hányni?
Voltatok már orvosnál? Az én macskám most csinálta ezt, 3 nap után vittük el, addig rá fogtuk, hogy habzsol, meg érzékeny a gyomra, de utána már úgy voltam vele, hogy ez több lesz. Gyomorgyulladása van, injekciókat kapott és legalább kétszeres adag szõroldó pasztát kell neki enni. Ma már legalább ötször annyit evett, mint eddig és nem hányt. Vidd el, akármelyik orvoshoz, ne hagyd, hogy hányjon és leromoljon az állapota. Egy 15évest jobban megvisel.
A kérdező hozzászólása: Tényleg úgy tûnik az általa kiadott hangokból, mintha szó szerint zabálna. De akkor eddig miért nem okozott ez problémát?
lehetséges h túl eszi magát
Bulémiás
A kérdező hozzászólása: Sajnos messze lakunk az ajánlott rendelõtõl. Köszönöm mindenkinek, aki igyekezett jó tanáccsal szolgálni! 20:11 Ó, te szegény. Hát neked az okoz örömet, ha másokat bántasz? Szánalmas.
1.Valóban elõfordulhat, hogy rosszak a fogai, nem tudja már rendesen megrágni az ételt és így jól megemészteni sem. 2.Cukorbetegség is kezdõdhet ezzel a tünettel 3.Idõskori, esetleg daganatos betegség is lehet a háttérben. Reméljük, az elsõrõl lesz szó. A Mancsok rendelõt én is ajánlom, az én cicám is "oda jár".
A kérdező hozzászólása: Igen, én is azt hiszem, hogy öregedéssel járó probléma lesz ez, különben nem lenne jó kedélyû, nyugodt. Talán a gyomrában összegyûlt szõr miatt lehet? Ugyanis legutóbb az orvos azt mondta, a tisztálkodással lenyelt szálakat már nem tudja olyan könnyen megemészteni.
Tudod ki a paraszt, teeee.... Amúgy azért van 80%-on felül a válaszom százaléka, mert alapjában véve normális válaszokat szoktam adni, csak néha mikor rámjön, beszólogatok :P Ezért nem 100% :P
Nekem 19 éves és ugyanez a helyzet. Eszik, hány, eszik, hány. 15 éve van ugyanaz az állatorvosunk, azt mondta, ebben a korban már minden lehet. Kicsit ki van a gyomra valószínûleg, adott neki pár injekciót, de nagy változás nincs. Amúgy jól van, nem fáj semmije. Ja, és még él az anyja is a maga 20 évével :)
Nekünk is van egy 16 éves cicusunk. Szegény már nagyon öreg, és az ételt sem tudja rendesen megrágni, így a gyomra nem bírja megemészteni. Ezért aztán õ is szokott hányni. Pici darabokra vágd össze, vagy a szaftos konzervet nyomd szét neki villával, hátha ez segít. Ha nem javul a helyzet, akkor más baj lehet, tényleg vidd orvoshoz.
19:53-as: Jajj, különben mi lesz? Egyébként nem olyan biztos h elpusztul a cica, de az is benne van a pakliban. :S
A kérdező hozzászólása: 19:52 Bocsánatkérés elfogadva, ostoba kölyök visszavonva. Azért volt ott egy másik jelzõ is, azt tartom...
Nem vagyok ostoba kölyök! Máskor vigyázz miket beszélsz! Ui: a macskád ki fog purcanni :D
A kérdező hozzászólása: Elsõ meg 19:40 Macskához értõket kértem válaszra nem rosszindulatú, ostoba kölyköket. Minden szempontból jól van, játszik, lustálkodik, úgy él mint régebben. Kivéve a fent leírtakat. Persze, elmegyünk vele állatorvoshoz, de azt gondoltam, valaki tud írni tanácsot, vagy magyarázatot, mert nem hizem, hogy egyedi eset.
ki fog purcanni
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést, jól van! Mondhatnám: éli világát:) A gyomrában felgyülemlett szõr okozta a gondot (ami viszont a kora miatt lassabban mûködõ anyagcserének tudható be). A régebbiekhez képest gyakrabban keféljük a bundáját, többször kap szõroldót (amit imád, mégis úgy rázza le a mancsáról, hogy lehetõleg mindenhova jusson...), és így minden rendben. Lekopogom!

Egyre többször olvasom, hogy rendőrökre támadnak, megverik őket. Miért hagyják ezt, mikor van fegyverük? Miért nem lehet használni?

Legjobb válasz: Én is hallok ezt-azt. A "norvég" cserediákok nem bírnak magukkal. Szlovákiában dettó ez a helyzet , csak ott a rendõrök bosszút állnak ám rajtuk elég rendesen:) A jó múltkor egy "norvég" banda megvert 2 rendõrt azért mert a rendõrök végezték a munkájukat. Késõbb ment egy csapat rohamrendõr a putriba "beszélgetni".

Én is hallok ezt-azt. A "norvég" cserediákok nem bírnak magukkal. Szlovákiában dettó ez a helyzet , csak ott a rendõrök bosszút állnak ám rajtuk elég rendesen:) A jó múltkor egy "norvég" banda megvert 2 rendõrt azért mert a rendõrök végezték a munkájukat. Késõbb ment egy csapat rohamrendõr a putriba "beszélgetni".
Azért, mert az aránytalan védekezés lenne. Ha például rád támad valaki machétával, akkor hiába van pisztolyod, nem használhatod, mert aránytalan. Helyette neked is kell keresned gyorsan egy bozótvágó kést, mielõtt a rajkommandós odaér hozzád pár pillanat alatt és csak azzal védekezhetsz ellene.
Kérdezd meg a belügyminisztert.
Le kéne lõni néhány ilyet, mint a girhes kutyákat. Utána TALÁN(!) gondolkodnának.
A kérdező hozzászólása: Egy ilyen 40 kilós rendõr, mint akik most is vannak, nem is tudnak normálisan védekezni. Kemény kiképzés, fizikai alkalmasság, ezek már nincsenek a rendõrségnél?
Mert csak akor használhatnak halálos fegyvert ha ojan támadnak rá ami egy késnél kezdõdik kb Ha õkõlel akor csak botot használhatnak. Amugymeg a pisztolyt nem tudnák ha akrnák se akor használni amikor ütik õket nincs táv az elõvételre és idõ .
Magyar Honvéd Azért én valamiért biztos vagy benne, ha lenne egy ilyen eset, hogy egy rendõrre támadna valami nemhiába született és lelõné a rendõr, úgy meghurcolnák, hogy szerencsés esetben a Tescóba találná magát biztonsági õrként. De nem kötekedni akarok, de ezt te is beláthatod, hogy egy cseppet sem tisztelik a hatóságokat.
Azért, ez nem így van :) De ha mondjuk valaki az életedre tör, egy késsel, akkor lelōheted egy fegyverrel, de ha mondjuk valaki egy gumibottal neked megy te is csak egy hasonló sérülést okozó fegyverrel védekezhetsz.
Ez Magyarország, ha fellépnének ahogy kell nácikok lennénk Európa szemébe. Aztán még a végén megjön a cigányság esze, hogy ha itt nem jó mehet élõsködni az unión belül is. És persze ki akarna magának ilyen koloncot a nyakába? Jobb nekik inkább ha itt tartatjuk õket keleti kényelembe, hogy nehogy kiszökjenek innen, mert az az EU-nak nem jó.
Ideje se lenne elōvenni, amugy meg ha nem fegyvernek, vagy fegyvernek látszó tárgyak támadnak, az elkökvetōk, és mégis, fegyverrel védekezik, akkor nem arányos védekezésért lecsukják, plussz elveszti az állását, a rendōri birtogjoggal való visszaélés miatt. Elég buta a jogszabály, USAban nincs ilyen probléma, a rendōr személye majdnem hogy szent...
A kérdező hozzászólása: Most is csoportosan támadták meg a rendõröket, de õk nem tettek( tehettek) semmit. Ilyenkor nem kellene valamit változtatni? Vagy a Sanyinak lemondani? Hiába náciznak itt egyesek, nagyszüleimtõl tudom, hogy a csendõröknek olyan tekintélyük volt, hogy meg se mertek mukkannni a kocsmában a balhézók, mikor õk beléptek. A szocializmusban is volt még tekintélyük, végigverték a bandát, aztán nyugalom volt. Most meg ha egy rendõr használná a fegyverét még õt veszik elõ?
Nem kell. Szép fogak kellenek, hogy tudj mosolyogni amikor az RTL Klub stábjának meséled, hogy újabb csínytevés, fiatalok vascsõvel vertek halálra 2 nyugdíjast 200.- Forintért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!