Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy normális célja egy (2 db)

Lehet. Sokan szoktak élni ezzel a trükkel. :)
sztem ez teljesen normális, és nálam általában be is válik:)
igen szerintem nagyon sokszor próbálnak ezzel
Hajajj:) De még milyen szakállas trükk, és a pasik mindig megeszik. 1, lépés:a pasira irnyít minden figyelmet 2, lépés:mikor a pasinak feltünt, akkor egy picit még húzgálja elõtte a mézesmadzagot 3, lépés:mikor a pasit megette érte a fene, és már komolyan belebolondult megadja magát. Vannak, akik túlfeszítik a húrt, és annyira élvezik a fogd meg ereszd el játékot, h érdemesebb lelépni, mint sokat foglalkozni vele.Tudod, a vadászat jobb mint a zsákmány típikus esete.

Életem egyetlen és legőszintébb célja az, hogy találjak egy gazdag és bőkezű férjet. Baj ez? Azt jelenti, hogy nem vagyok normális? Lehet nem sikerül, mert mindig az nem sikerül amit a legjobban szeretnénk?

Legjobb válasz: Azért baj, mert ezek szerint nem vagy egyedül életképes, kizárólag akkor tudsz életben maradni, ha szimbiózisban, egyszerû érdekkapcsolatban élsz valakivel. Cserébe nagy árat fizethetsz, mert kitartott nõnek lenni nem hálás feladat. Kezdve azzal, hogy kuss a neved, ha az orrod elõtt lép félre, akkor se szólhatsz, mert õ etet, nála laksz, tõle függsz - és õ ezt pontosan tudja is. A legtöbbször az ilyen nõket simán lecserélik egy bizonyos kor után, mint a többi státuszszimbólumot: nagyobb kocsi, nagyobb ház, fiatalabb pipi. Az csak a mesékben van, hogy a gazdag pali élete végéig epekedik a nõért, aki kihasználja. Sokkal kiszolgáltatottabb helyzet, mint azt most sejtenéd.

Azért baj, mert ezek szerint nem vagy egyedül életképes, kizárólag akkor tudsz életben maradni, ha szimbiózisban, egyszerû érdekkapcsolatban élsz valakivel. Cserébe nagy árat fizethetsz, mert kitartott nõnek lenni nem hálás feladat. Kezdve azzal, hogy kuss a neved, ha az orrod elõtt lép félre, akkor se szólhatsz, mert õ etet, nála laksz, tõle függsz - és õ ezt pontosan tudja is. A legtöbbször az ilyen nõket simán lecserélik egy bizonyos kor után, mint a többi státuszszimbólumot: nagyobb kocsi, nagyobb ház, fiatalabb pipi. Az csak a mesékben van, hogy a gazdag pali élete végéig epekedik a nõért, aki kihasználja. Sokkal kiszolgáltatottabb helyzet, mint azt most sejtenéd.
Hát, ha találsz ilyet, akkor hozz tejszínhabot, mert megeszem a kalapom.
Ha ez kamu, vagy provokáció, akkor sajnállak, nagyon unatkozhatsz!... Ha viszont ez tényleg valód kérdés, ennyi a hozzáfûznivalóm:sajnos a Te fajtádat többre becsülik, mint az enyémet, aki csak szimplán szeretetre vágyik!Persze a magamfajtákat gyakran elküldik a búsba.Ilyen a Sors... :-)))
Nem, de ezzel kimaradsz a boldogságból. Az, ha megvesz majd neked mindent, szép helyen élhetsz, még nem lesz olyan érzés, mintha szerelmes lennél. Az jobb terv lenne, ha gazdag ÉS szerethetõ férjet keresnél magadnak.
Ezért olyan társaságban is kell forognod, ahová a gazdag férfiak járnak. Telik rá?
kamu, mert ilyen ringyó nem létezhet
pénzéhes..
Persze, itt mindenki a tiszta belsõt keresi, senkit nem érdekel a pénz. Dolgozzuk fel, hogy a gazdagság az egy ugyanolyan szerethetõ tulajdonság, mint a szépség, vagy az okosság. Ott van pl. Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs. Dzsudzsák ronda, mint a bûn, de rengeteg pénze van, Linda pedig egy üres, értéktelen nõ, de legalább szép. Így mindketten jól járnak, Zimányt pénzelik, Dzsudzsák meg minden nap jól megdughat egy klassz csajt. Ha neki ez elég, minek ítélkezzünk? Kérdezõ, ha találsz olyan pasit (mert rengeteg van, ha szeretnéd, mondok helyet, hova járj ismerkedni), akinek ez oké (tehát nem használod ki, hazudva hogy szereted meg minden), akkor hajrá. Nincs ebben semmi.
a nõk nem a pénzre hajtanak ám....
:) ))))) utolsó, ott a pont! a szakkifejezésekért különösen! kár, hogy nem lehet külön pontozni õket! Kérdezõ! Tanulj és gondolkodj!
Drága Kérdezõ!! Az a rossz hírem van, hogy soha, de soha a cafrangos büdös életben nem fognak teljesülni az álmaid. Rengeteg szép és OKOS nõ van a világon. Azok a férfiak, akikre te vadászNÁL ahhoz vannak szokva, hogy még prostihoz is olyan nõhöz járnak, aki minimum fõiskolás, meg tud szólalni. Az sem ritka, hogy már egyszer-kétszer szerepelt nívós férfimagazinokban. Ha futó barátnõje van, a minimum, hogy kétszer szerepelt a playboyban, mint a hónap nyuszija. Ebben az esetben mindketten tudják, hogy ez is prostitúció egy formája: a pasinak nincsenek olyan illúziói, hogy a csajt nem érdekli a pénze, tökéletesen tudja, hogy õ tejel, ellátja ajándékokkal, viszi ide-oda, a csaj meg cserébe MINDEN vágyát teljesíti, kérdés és reklama nélkül. A feleség CSAK ÉS KIZÁRÓLAG olyan nõ lehet, aki k.va az ágyban, szakácsnõ a konyhában, és úrinõ, ha vendégek jönnek. Akivel elit helyen is meg lehet jelenni, és nem ég be, ha megszólal. Na már most: te ettõl fényévekre vagy, ha nem távolabb. Amennyiben TÉNYLEG nagyon szép vagy, és TÉNYLEG bármit el tudsz viselni, a pénzért cserébe, akkor javaslom (és teljesen komolyan, gúnyolódás nélkül), hogy kezdj el pornózni, és amíg fiatal, friss husinak számítasz, szedd meg magad jó alaposan. Ha ügyesen forgatod a lapokat, lehet belõled annyira menõ pornósmaca, aki szerepelhet egy-egy magazinban, megismerik az arcát IS, és akkor már esélyed lehet rá, hogy megfogj egy pénzes fószert. De azt még kalkuláld bele, hogy az ilyen, általad vágyott életmódot folytató csinibabákat nem véletlenül hívják úgy a haverjaim, hogy "gengszterrib.anc". Nem egy olyan magyar ismert cicababa is van, akinek a pasiját elvitték a rendõrök egy hûvös hajnalon. De azt mindig tartsd szem elõtt, hogy neked 30 évesen le fog járni a szavatosságod, addig szedj össze annyi lóvét, hogy elég legyen életed végéig, nyiss (vetess egy pasival) magadnak egy szépségszalont, egy butikot, kocsmát, vagy valamit, ami hosszú távon hoz a konyhára. Az meg csak a privát véleményem, hogy a gazdag és NORMÁLIS pasik az ilyen élõsködõket simán lefújják chemotoxxal, nem fogják az ágyukba engedni. Nehogy a végén "véletlenül" teherbe essen. (Erre a speckó szakkifejezés a "ge.civadász".) Azon meg gondolkodj el, hogy mennyire van igazam abban, hogy nem fogsz kelleni egy milliomosnak, amikor egy átlagos srác se tart többre, mint egy keret a p.ina körül. Kevés vagy te ahhoz, hogy versenybe szállj egy ilyen pasiért. :) ))
László vagyok. Fogszakorvos, ahogyan Te megfogalmaztad, gazdag és bõkezû. Jelenleg facér vagyok, egy 7 éves kapcsolatom ért véget néhány hónapja. Nem lehetek egy reménytelen eset, azért kellett elküldenem a fiatal és szép asszisztensnõmet, mert ajánlatokat tett és ezt a párja nem tudta megfelelõen kezelni. Van egy szép nagy házam és hét autóm, egy sportautó és egy suv hétköznapi célokra. Ha Te egy nagyon szép, tökéletes nõ vagy, akkor írj bátran nekem. Jelige: "Álmodj királylány"
De figyelitek? Még lepontozzák azokat akik elítélik az ilyen és hasonlõ "nõket". Nevetséges. Nyugodtan lehet nyomogatni a kis piros kezecskét, de TI nem értek egy lyukas garast sem, nemhogy milliókat. Az ilyen "nõket" messzire kerülik a normális férfiak.
Nem olvastam az elõzõ válaszokat. Nem tudom, csak hergelni akarod-e a népeket, vagy komolyan kérdezed. Szerintem ezen kívül v.mi mást is kitalálhatnál, pl. megtanulsz lovagolni, vagy v.mit elkezdesz sportolni. Semmi nem érdekel ezen kívül? Ha meg csak ez foglalkoztat 0-24, az téged jellemez.
Egyet elfelejtettem, mire, miért kell neked gazdag, bõkezû férj? Mit szeretnél elérni az életedben?
Kedves kérdezõ, ilyen beszédstílussal (írásmóddal) ne várj sok jót. Egy nõ aki ad magára valamit nem káromkodik, nem beszél ilyen csúful. Ha találnál magadnak egy pénzes férfit (kétlem) az biztos, hogy megnézné, hogy nehogy egy ordenáré libát vegyen el. Pénzért képes lennél napi veréseket kibírni, csak, hogy a kacsalábon forgó kastélyod meglegyen?! Egyet mondok, elvárásaik a férfiaknak is vannak, pl hogy ne a pénzét szeresd, hanem õt, legyél értelmes, tudj viselkedni stb, az, hogy téged szépnek mondanak az régen kevés(egyéb még nem derült ki rólad, csak ez meg az, hogy nagyon pénzéhes vagy). Irigy vagy azokra akiknek kerül egy ilyen férfi? Akkor beavatlak abba is, hogy nem mindenki mutatja, hogy van pénze, pont azért, hogy az ilyenek mint te ne tudják kihasználni. Tanácsolom neked, hogy elõször kezdj valamit magaddal, az életeddel, mert ennek a gondolatodnak sok jövõje nincs.
Kedves Utolsó! Semmi bajom az átlagos autókkal, nekem is az van egy Renault Thalia személyében. :) ) Én nagyon szeretem, bár mivel már 10 éves sokszor van, hogy vagy ez a hibája, vagy az a hibája. Elnézést, ha valami bántót írtam volna, gondolom, hogy nem az általam elmondott egyetlen példa létezik, ezért is írtam, hogy nem sûrû, de azért vannak olyanok, akiknek az alap emberi értékek is fontosak, mikor párt választanak. Az én Szerelmemnek még autója sem volt. Na erre varrjatok gombot! :D Ettõl független olyan szeretet, szerelmet, megértést, kedvességet és még sok-sok más dolgot kapok Tõle, amit semmi pénzzel nem tudnék megváltani! Boldog vagyok Vele, és ez kölcsönös! :) A kérdezõnek egyetlen tanácsom, hogy próbáljon ne az anyagiakon lovagolni kezdetben. Talán akkor... 30/N
A kérdező hozzászólása: Szerintem Ti engem nagyon-nagyon félreértettetek. Én nem valami kopasz mácsót keresek Ferrarival, akinek hála majd Balin nyaralhatok havonta. A "gazdag" szó nálam nem ezt jelenti, ezt inkább jelenti a "kõgazdag" szó. A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:15 Kedves László! Nagyon aranyos vagy, de szerintem nem kellenék neked. Én 19 éves vagyok, Te gondolom sokkal idõsebb. Egyébként meg így már tök fölösleges lenne megismerned hisz eleve elítéltként indulnék.
csak egy tanács a sok mellé.mielõtt belekezdessz a vadászatba, nézz meg egy filmet! a címe: Egy ágyban az ellenséggel. rögtön megérted majd azt a csajt, aki tnap olyan szépen ecsetelte az életét.
Ez inkább szánalmas és sajnálatra méltó, nem pedig bûn. Az ember azért ember, hogy ne csak a fajfenntartásra törekedjen, hanem az önmegvalósításra, legyenek céljai, amit csak egyedül érhet el. Keress ilyen célokat, ne egy gazdag pasi legyen már a célod
Kedves kérdezõ! Igazat kell adjak annak a hsz-nak aki azt irta, hogy a stílus nem tesz alkalmassá arra, hogy feleség legyél. Olvasd el annak a nõnek a hsz-át újra aki leirta neked az életét! Szépen, összeszedetten, intelligensen. Nézd meg hogyan reagáltál rá! Pedig (ha jól értelmezem) szinte azonos korúak vagyok, fiatalok és mégis. Ezért nem találsz te olyan gazdag férjet, mint õ soha.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 04-17 10:12 Válaszolnék, ha nem gond, hátha még olvasod. Azért a "fõiskola", mert nem titok, hogy sok lány mellékállásban neten árulja a bájait, vagy diszkókban táncol, esetleg webcam munkákat vállal, mivel sokkal jobban fizet, mint az árufeltöltõ folyamatos éjszakásban. :D
Kérdezõ: pont az ilyen számító dögök miatt vannak elõítéletek a nõkkel szemben. Sajnos :(
Egy elég jómódú férfi párja vagyok. A tenyerén hordoz, bármit megkaphatnék tõle, ha kérném, de nem kérem. Méghozzá azért, mert nem a pénzéért vagyok vele, gyakran szabályosan könyörgök, hogy hadd fizessem én a vacsorát, és én ugyanúgy meglepem apróságokkal, mint õ engem, sajnos jelenleg ki-ki a pénztárcájához mérten. Egyszer beszélgettünk errõl, hiszen én jóval fiatalabb vagyok, õ pedig sokkal gazdagabb, és azt mondta, hogy tudja, hogy nem a pénze kell nekem, és ha azt gondolta volna, hogy én csak arra játszom, akkor le sem áll velem. Nyilván nem tudom megmondani, hogy én azért kellek-e neki, mert fiatal vagyok, de nem nézek ki különösebben jól, bájos arcom van de van rajtam nem is kevés fölösleg, szóval ha neki egy fiatal manökenalkatú lány kellene, akkor simán meg tudna fizetni egyet, de nem tette. Szerintem ez eléggé árulkodó, hogy õ inkább egy olyan embert keresett, akinek a társaságában is jól érzi magát, és esze ágában sem lenne egy ennyire nyilvánvalóan pénzéhes nõre pazarolni az idejét.
Ha igaz, amit írtok, utolsó 2 válaszolók: a párotok társasága milyen emberekbõl áll? Úgy értem, ha a párotokkal mentek az õ társaságába, akkor milyen a hangulat közöttetek és pasitok barátai között?
A párom barátai vagy régi barátai, akiket középiskola, egyetem óta ismer, vagy a kollégái. Igazából nem tudom mire vagy pontosan kíváncsi. Van, akivel jó a viszonyom, van, akivel kevésbé, mert nem nagyon szeretem a stílusát, de azokkal nem találkozom és kész. De javarészt szórakoztató, humoros emberekbõl áll, akikkel pozitívan állunk egymáshoz, ugyanez elmondható a páromról és az én barátaimról is. Ha az anyagi helyzetükre vagy kíváncsi akkor arról nem tudok nagyon nyilatkozni, nyilván látom, hogy vannak köztük vagyonosabbak és kevésbé eleresztettek is, de ennek nincs köze ahhoz, hogy hogyan viszonyulunk egymáshoz.
Mindenki olyan célokat tûz ki maga elé, amilyet akar. Én mûvésznek tartom azokat az embereket, akik képesek feltûnés nélkül lenyúlni a másikat. Ehhez is kell ész, de tisztesség viszont nem sok. Szóval a sorsod magad választod bizonyos mértékig, ha neked ez így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá.Ha te boldog lennél egy gazdag férfi mellett, akkor keress ilyet. Senki sem szólhat bele és ítélkezni sincs joga feletted senkinek.
édes vagy. olyanról még nem hallottál, hogy vkinek egyéb plasztikai sebészeten megoldandó problémája akad? nekem volt és most jusztse kötöm az orrodra, hogy mi. TB-támogatott, BNO kódos, igazi orvosi diagnózis, aminek effektiv semmi köze a szépészethez.
A kérdező hozzászólása: 19 évesen elmentél plasztikai sebészetre?? Akkor tutira nem jösz valami szegény családból.. mit akartál, mellnagyobbítás, orrplasztika?? Ennek már annyira kamu szaga van.. már ne is haragudj.
Leírták a lényeget már szerintem. Sajnos nagyon sok Nõ gondolkozik úgy mint Te...Aztán rájönnek, hogy ez nem annyira jó, ez csak felszínes boldogság. A másik: ahogy írták már az is pénzbe kerül, hogy ilyen társaságba forogj...na meg nem részletezem hogy mennyire jó csajnak kell lenned!! 22Nõ
A kérdező hozzászólása: Én állítólag nagyon szép vagyok. A mostani barátom még se fizet nekem semmit, semmit ajándék, semmi meghívás.. semmi. És még csak nem is szerelmes belém, annyiba becsül mint egy felmosórongyot. Akkor ez miért van? És hol van az a rengeteg ilyen pasi???
Na várj, ilyen nincs, egy megbízható, rendes férj nem fogja eltûrni, hogy csak a pénzéért legyél vele, sõt el se venne. Ha pénzes pasi kell, akkor viseld el, hogy te meg szexre kellesz. Ha meg burkoltan akarod költeni a pénzét (tehát nem játszanál nyílt lapokkal, megjátszanád hogy szereted meg minden), azt én is elítélem.
nem biztos, hogy kamu, nekem van ilyen ismerõsöm. Neki fontosabb az anyagi biztonság mint a nagy szerelem. Ezt a férje is tudta amikor elvette. teljesen normális életet élnek. Ha mindkét fél megkapja amit akar és nem verik át egymást, akkor szerintem ezzel nincs semmi baj. A csaj soha nem csalná meg a férjét annál jobban szereti a gyerekeit és a biztonságot. A férj pedig szereti a csajt.
Végtelenül üres ember vagy, az ilyet Szibériába kellene küldeni egy kis kiképzésre.
Jól döntöttem? Egy kicsit hosszú a sztori, de talán érthetõbbé a választásom, nekem és sok sorstársnak is. Több hozzám hasonló helyzetben lévõ nõ kérdését olvastam a napokban. Én csak leírom az én sztorimat, hogy akik leszólják õket egy kicsit belelláthassanak a fejünkbe. 20évesen rámtalált a herceg. Szó szerint, igaz nem fehér lóval, de bordó sportkocsival és rengeteg pénzzel. Én egy teljesen rendezett családból jövök. Mi a szüleimmel egy panellakásban éltünk, meg volt mindenem, soha egy rossz szó el nem hangzott köztük. Rövid idõ alatt a páromhoz költöztem. Volt csodálatos 1évünk, aztán apróbb dologokon kisebb összezördüléseink. Én nem tanultam tovább, mert szerinte nem nekem való lett volna, nem dolgoztam, mert az sem jó nekem. Otthon éltem, egy darabig a legnagyobb nyugalomban, mint aki megfogta az isten lábát. Jövõre gyerekünk lesz, ez volt az elsõ ellenmondást nem tûrõ mondat. Akkoriban még voltak barátaim, de mára csak ismerõsök maradtak. Azok akiket õ ismer és akik az õ barátai. Mire terhes lettem, konkrét elvárásai voltak. Ezt és ezt csináljam meg mire hazaér, így nézzek ki, ide megyünk, ezzel találkozunk..stb. egy percem sem volt amit önállóan töltöttem volna. Aztán én is lázadozni kezdtem. Szabályosan elszöktem a barátaimmal, buliztunk, szórakoztunk. Hajnalban mentem haza, az elsõ pofon akkor várt az ajtóban. Másnap mindent megbocsájtottam és elfelejtettem. Aztán jött a következõ alkalom amikor nélküle mentem valahova, újabb verés volt a jutalmam. Szólni senkinek nem mertem, szégyeltem magam. Bûntudatom volt, amiért én provokálom és elviselem. Anyunak egyszer meséltem arról, hogy sokat veszekszünk mostanában. Erre õ annyit felelt, hogy a házasság kompromisszumokon múlik. Volt egy barátnõm, neki elmesélhettem mindent. Sokat segített, néha még a sebeimet is kötözte. Mert addigra már nagyon elfajultak a dolgok. Ha a legapróbb dolog nem tetszett a férjemnek, azonnal nekem esett. Kézzel, ököllel, nadrágszíjjal, bármivel. Igaz arra ügyelt, hogy nagyon ne maradjon nyoma, bár igy is volt, hogy hetekig nem tudtam kimenni az utcára. Nem tudom mit mondott vagy tett a barátnõmmel, lehet, hogy csak elege lett a tehetetlenségembõl, de egyszercsak nem jött többet. Aztán terhes lettem a kisfiammal. Pont amikor már menekültem volna a tarthatatlan helyzet elõl. Akkor már nem szerettem, hanem gyûlöltem a páromat. De maradtam, mert a babát szerettem volna. Nem volt senkim és semmim, hova mehettem volna egy gyerekkel? A szüleim szerint nekem kell alkalmazkodnom, hiszen annyira jó partit csináltam, hogy példa voltam a rokonságban. Ráadásul egy okos, mûvelt, családszeretõ és gazdag pasi a férjem. Aki nem csalt meg soha, állandóan velem van és bármit elõteremt amit kérek. Ez a cukormáz van rajtunk a mai napig is. Rettegtem, hogy mi lesz a babával, ezért elkezdetm nagyon jól viselkedni. Mire kitalálta mit akar én már teljesítettem is. Megszületett a kisfiam, csodaszép 3éves tökéletes baba. Az apja imádja, elhalmozza mindennel és büszke rá. A születése után ha valami nem tetszett neki, kizárólag este, amikor a gyerek alszik, akkor mondta. Azóta született egy kislányom is, õ 4hónapos most. Az apja érte is úgy odavan mint a nagyobbikért. Mi már évek óta viszonylagos nyugalomban élünk. Ez annyit jelent, hogy megismertem és tiszteletben tartom a határokat, amiket õ húzott az én életembe. A gyerekeink szépen nõnek, okosodnak és szeretik az apjukat, aki soha még csak rájuk sem kiabált. Tudom, hogy mellette soha semmit nem kell majd nélülözniük és talán nagyobb eséllyel indulnak az életben. Velem mi van? Én már beletörõdtem a megváltoztathatatlanba. Már nem tudok kiszállni. Boldog vagyok ha a gyerekeimre nézek és örülök az õ felhõtlen gyerekkoruknak. Ha õk nem lennének nem lehetnék boldog egy percig sem. Sõt talán már nem is lennénk egy pár. A szeretetet már régesrég kiverte belõlem, mostanra csak a jaj, mindent megcsináltam, kész vagyok, semmi kifogásolni való maradt, a nyugalom ellenére minden este összeszorult gyomorral várom. Tudom ez is elítélhetõ, de én azt szeretném hinni, hogy jól döntöttem. Gyerekként kezdtem a kapcsolatot, elhittem, hogy még nevelni kell engem is. Csak azt hallottam, az ismerõsöktõl, barátnõktöl, hogy b..meg! ha a helyedben lehetnék! De rohadtul mázlista vagy!-elhittem. sõt azt is hittem, hogy minden kapcsolatban vannak rossz idõk, át kell vészelni és kompromisszumot kell kötni. A mai eszemmel valószínüleg futnék jó messzire. De aki gyerekként belekerül egy ilyen kapcsolatba, azt késõn döbben rá arra, hogy másmilyen élet is van. Gyerekkel, egyedül, pénz és lakás nélkül újra kezdeni nagyon nehéz lenne. Én ebbe buktam bele saját történetem. tanulságos lehet.
Ha engeded, hogy annyira becsüljenek, mint egy felmosórongyot, akkor megérdemled a sorsodat, ezt nem bántásból írom, de így van! Egyébként járj olyan diszkókba, szórakozóhelyekre, ahová a kigyúrt, szolizott menõ csávók TT-kkel járnak, és akiken minimum Ed Hardy póló feszül, miközben a minimum 5 rugós koktéljaikat szürcsölgetik.Ennyi.
régen én is ezt akartam, de most már nem
A kérdező hozzászólása: 20:04 Miért keztél elcsavarogni mikor már hozzámentél?? Szerintem elég ostoba vagy. Ne sajnáltasd magad, mert millióan cserélnének veled... gondolom Budán laksz, valami kacsalábon forgó palotában, cabrio van a segged alatt, és a Mammutban vásárolgatsz naponta... elmondásod alapján kb ez jön le. Ha így van, akkor b*zd meg.. gyere és cseréljünk!! Hol ismerted meg? És hogy?
jesszus milyen agresszív [email protected] vagy te...na bazz így nem lesz pénzes bikád xd szerencsétlen
20.04 vagyok. megyek! amit irtál az igaz, valóban (anyagilag) úgy élek, ahogyan te is szeretnél. de tudod mit? ha újra 17 lehetnék, akkor inkább lottót vennék! Egyébként baromi profán és egyszerû volt a megismerkedésünk, bejelentkeztem hozzá.
Bejelentkeztél hozzá?
ez már off lesz, de még válaszolok, bejelentkeztem, mert egy orvosról van szó. ráadásul plasztikai sebész, gondolom ez csak borzolja most a kedélyeket egyebeket hagyjuk, mert ez már nem a kérdezõ javát szolgálja
Istenem, micsoda egy primitív k*rva! Sajnálom, egyik elõzõ, hogy így jártál, senkinek nem kívánnék hasonló életet. Semmit nem ér a palota ha te csak egy bábú vagy benne. Így akarod leélni az életedet? Szerintem nem kell beletörõdnöd semmibe.. egy életed van, és meg fogod bánni, ha nem is próbálsz boldog lenni. Természetesen nem hátrány, ha egy pasinak van pénze, de ez számomra csak mellékes szempont lehet a becsület, türelem, megbízhatóság, hûség és egyéb erények mellett, egyiket sem áldoznám be érte! De ha a kérdezõ ilyen stílusban társalog, bármely jó érzésû pasi körberöhögi és elhúz a sportkocsijával. A pénzéhséget nem lehet elrejteni, meglátszik az ember viselkedésén, beszédén..
Budán élek. Szoktam a Mammutban vásárolni. A férjemnek volt kabriója. Nem vagyunk gazdagok. Na, erre varrj gombot :)
Mondjuk ez, hogy "gazdag" relatív, kinek mi a gazdagság. Nekem már az is az, ha valakik el tudnak menni nyaralni. Másnak meg a kábrió. (Még le sem tudom írni, ennyire távol áll tõlem :P) szóval értitek. Kemény az élet......már akinek.
A kérdező hozzászólása: Milyen társaságra gondolsz? Hova kéne mennem "ismerkedni"?? Tudsz esetleg valami spéci helyet? Akkor módosítom: keresek gazdag, bõkezû és rendes, megbízható férjet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!