Találatok a következő kifejezésre: Lehet egy normális (646 db)

Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátot találni?

Legjobb válasz: Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátnõt találni? :D

Valaki megmondaná nekem hogy a mai világba hogy lehet egy normális barátnõt találni? :D
Privát vadász kérdés
Nagyon nehezen, sokan ereznek veled egyutt!
Nem jó helyen keresel. Baromira nem. Pusztán ennyi...
Szerintem egy ember sem normális.Mindenkinek vannak hülye dolgai és pont ezért nem olyan párt kell keresni akinek nincsenek, hanem olyat akinek hasonló flepnije van és akkor lehet együtt hülyeséget csinálni.:D Szerintem garantált siker, az amit én levezettem, mert teljesen logikus.:D
Hol laksz kérdezõ?
Képet! :D
Bárhol. A pszichopata sorozatgyilkosokon kívül mindenki normálisnak számít. Csak annyi, hogy nem mindenki az otthon kotlós családanyatípus rém zárkózott nõk igényeit hívatott kielégíteni, hanem leginkább a testi örömöknek szeret élni. De õk mind mind nagyon is nomrálisak. Nem a jól idomítható apukatípusok. Azért még nem kell kirekeszteni azokat a fickókat sem..
Templomban.
Sehol...:S Ha esetleg megtaláltad, akkor szólj nekem :D 20/L
Hol laksz elõzõ? 20f
sokszor én is ezt kérdezem magamtól, hogy hol lehet normálisat találni... 26L
Turelemmel es higgadtsaggal. En hat eve keresek normalis csajt. Mindegyikbe az elott szerettem bele, hogy kiderult a hulyesege
Valaki megmondaná, hogy mi a normális?:D
Kezdjük ott, hogy milyenre gondolsz normális alatt.
kezdjük ott hogy a mai világba hová lettek az igazi Férfiak s Nõk????
Úgy, hogyha vesszõt teszel a "hogy" elõtt, és nem "ba"-t írsz, hanem "ban"-t, mert ugye úgy helyes, hogy "világban". Másrészt úgy, hogyha te is rendes, normális vagy, mert pl én, mint rendes fiú, csak normális lánnyal jönnék össze.
Mondhatnám, hogy "Tessék itt vagyok igazi Férfiként" de minek? ismeretlenül, s látatlanba... Messzirõl jött ember az mond amit akar...
Hat ku*vara nem itt :D
Írj privátot!
Mert válogatós vagy, vagy csúnya.Azért.
Nehezen, légy önmagad. Sok sikert
Olyan szó hogy normális már nemlétezik......
Találni nem lehet, csak kiérdemelni.
Mi a normális? Mi a haza? Mi a tehén?

A mai 12-15 évesek közt mért nem lehet egy normálisat találni?

mert aki tök jol néz ki az hoggy mondjam azoknak a 95% egy nah K aki meg normális hát azok meg nem vmi sexiek:(

Legjobb válasz: Mert azt hiszik, hogy õk már felnõttek és tetszeni akarnak a fiúknak, de ezt nagyon eltúlozzák. Én 20 éves vagyok, de még most sem nézek ki (smink, öltözék) úgy, mint a majd 13 évesek, és nem is akarok úgy kinézni. Tuti találsz olyat, aki lehet hogy nem túl szexi, de biztos találsz benne valamit, ami neked megtetszik és ráadásul még normális is.

Mert azt hiszik, hogy õk már felnõttek és tetszeni akarnak a fiúknak, de ezt nagyon eltúlozzák. Én 20 éves vagyok, de még most sem nézek ki (smink, öltözék) úgy, mint a majd 13 évesek, és nem is akarok úgy kinézni. Tuti találsz olyat, aki lehet hogy nem túl szexi, de biztos találsz benne valamit, ami neked megtetszik és ráadásul még normális is.
benne van a kérdésben 12-15 évesek, egyébként az elõzõ válaszadónak igaza van
Lehet normálisat találni. Csak nem mindig azt kell nézni ki hogy néz ki és mennyire szexi... azon mindig változtathat az ember, engem már szépnek tartanak, pedig rettenetes csúnya lány voltam, mindig szekált mindenki miatta :D 13 évesen kezdtem változni, mikor az elsõ barátommal összejöttem. Egyébként meg sok olyan van akiket ok nélkül kurváznak le mert irigykednek rá hogy szebb az "átlagnál", vagy esetleg srácok társaságában látják állandóan, ettõl még nem biztos hogy kurvul csak szeret tetszeni másoknak. Ebben a korban normális.
És szerény is vagy nem? Attól még hogy te sexinek tartod magad nem biztos hogy más is így látja, hiszen mindenkinek más az ízlése. visszatérve a kérdésre: sztem egy kevésbé sexi csak sokkal szeretõbb és kedvesebb tud lenni, hiszen nem lesz a szépségétõl és a sexiségétõl olyan beképzeld és majom. Sztem érdemesebb visszafogottabb leányzót választanod
hû bazmeg, az okos válaszolók hé én is az vagyok, sexy vagyok és tuti hogy nem kurva, viszont nagyon cukeee... gondolom te is ehhez a korosztályhoz tartozó fiú vagy. nyugi, meg találod majd a jótársaságot, csak nem szabad mindenkit elsõre elítélni, elõbb ismerd meg és aztán dönts. remélem segítettem
Az elsõ szexuális élményem 13 évesen volt egy fiúval, aki akkor anno 17 éves volt. Tehát ennyi a különbség az érésben!
Figyi én 15vok, és szexy, és kurva se vok, az tuti. Tehát találtál még 1et:D
Hihi en 12 eves vagyok es szerintem sexi!Tetszek a pasiknak es kurva sem vagyok!Talaltal egy normalist!Engem!!:D:D:D:D
Ennyi a különbség az érésben ? Azt mondod hogy a lányok emiatt 4 évvel korábban érnek ? Mert ha azt gondolod hogy ez bizonyíték rá akkor még mindig nem értél meg. És a srác sem volt érett mert tudhatta volna hogy egy 13 évessel lefeküdni liliom tiprás. A kérdésre válaszolva: természetesen vannak normálisak akik nem nagy kurvák hanem szolidabb aranyos csajok.
Ehh, mindig ez van. Általánosít mindenki... Aztán az olyan 14 évesek mint én, csak a munkásoktól kapjuk a "kutturált" beszólásokat.. Normális vagyok, tanulok vannak céljaim, nem cigizek, nem drogozom, sõt még inni sem ittam. Nem tudom mennyire vagyok "sexy", ezt döntsék el a fiúk, de nem érzem magam rondának, jelentkezõk is lennének, az infantilis 13 éves korosztályból. Az idõsebbek meg csak azt látják bennem, hogy aranyos, de fiatal, és egyikkel se jutnék odáig, hogy beszélgessek vele vagy valami. (Bár most lehet lesz vmi, valakivel^^") Megfelelõ helyen kell keresgélni, ennyi. Tele van ellentmondással amit írtam ugyan, de remélem leszûrted a lényeget.
ahogy az lmebetegek sem tartják magukat betegnek, ugy a kurvák sem kurvának.Minek kell 13-14 évesen szexinek lenni?De gondolom az IQ-tok nem túl magas!Tiszt. a kiv. nek!
Dehogy nem létezik!!!! Én és a barátnõim (12-13 évesek) vagyunk az évfolyam legszebbjei! Minden fiú rólunk álmodik, de nem túl jó ez a nagy siker!!!! Nem szállunk el a dicsõségtõl mint egyesek!!! És teljesen normál csajok vagyunk NEM plázacicák!!!!!!

Egy idegbeteg embernek lehet egy normális (nem idegroncs) kutyája vagy macskája?

Áttevõdik-e az indulat, a kedvenc állatkájára?

Legjobb válasz: az attól függ magával a kutyával hogy bánik.. Nekem van ismerösöm aki saját bevallása szerint kissé idegbeteg, de kutyával normálisan bánik. Viszont van olyan hölgy aki nem idegbeteg, szimplán látszik rajta hogy hülye, és a kutyáján is meglátszik..

az attól függ magával a kutyával hogy bánik.. Nekem van ismerösöm aki saját bevallása szerint kissé idegbeteg, de kutyával normálisan bánik. Viszont van olyan hölgy aki nem idegbeteg, szimplán látszik rajta hogy hülye, és a kutyáján is meglátszik..
A kérdező hozzászólása: kiszámíthatatlan
A kérdező hozzászólása: Tehát a GAZDA! ilyen... a mellette lévõ lény is ilyen leszM?
Ha klinikai értelemben nézzük, hogy valami idegi problémája van, annak ez nem szükségszerû következménye! Tehát csak akkor tevõdik át, ahogy azt már írták is, ha a kutyával is ideges, kiszámíthatatlan a viselkedése. Általában a kutyák hathatnak terápiásan is az idegi betegekre, így azok nagyon lenyugtatják. Aztán a kutya temperamentumától is sok függ. Hiába várod, hogy majd egy egységes igen/nem-et kapsz válasznak, mert ez a kérdés nem ilyen egyszerû. Olyan, mintha azt kérdezném, hogy egy városban júliusban meleg van-e, igen vagy nem?????? Hát persze, hogy attól függ...
A kérdező hozzászólása: Ez jó! Az állat gyógyíthatja, a gazdáját! Köszi!
Miért? Nem hallottál Pl. a lovas terápiákról? Vagy a delfineknek is van ilyen "képességük".
sõt speciel terápiás kutyák is vannak..
1. Nagyon korrekt választ adtál. 90%-ban a gazdától függ. Igazad van.

Hogy lehet egy normális barátom?

Egy 16 éves lány vagyok, és úgy elkezdett zavarni, hogy nincs barátom...Tudom önmagában ez még nem rossz, mert el?ttem az élet stb., de néha borzasztó rossz egyedül lenni... Nem tartom magam rondának, de persze nem is vagyok bombázó,talán a legnagyobb hibám az h vannak korlátaim. Sajnos nem engedhetem meg magamnak h bulizóhelyekre járjak, és a barátaim is vagy olyanok hogy már csalódtam, ha a segítségüket kértem, vagy ?k se tudnak segíteni, mert hasonló helyzetben vannak. A másik meg az h valahogy képtelen vagyok odamenni valaki ismeretlenhez, és csak úgy beszélgetni...

Legjobb válasz: szerintem próbálj neten ismerkedni :D hátha összejon egy normális srác 21/f

Hát én fiú létemre vagyok hasonló gondban, de nekem nincsenek korlátaim van önbizalmam, és tudok beszélgetni! De egyszerûen a többség nem érdemli meg.. és nem azért mert én annyira jó vagyok hozzá...
szerintem próbálj neten ismerkedni :D hátha összejon egy normális srác 21/f
Hm, én is ilyen vagyok. :) 18/F Ha gondolod, írj!
másfél éve vagyok együtt a gyerekkori szerelmemmel... kisült, hogy enm találok jpbbat és õ is szerelmes volt belém 8 éves kora körül.:) leszólított a buszmegállóban, végül randit beszéltünk meg. nem tipikus ismerkedés volt, de 5 év után láttam elõször. hatásos volt, az biztos.
Uccsó, 21F! Én is így vagyok vele. Csak 18 lányba. Én is csak abban bízok, hogy meglepi lesz. :)
Néhány válasszal elöttem írta valaki , hogy ne reagáld túl a dolgot , pihenj , élj , és amikor nem számítasz rá akkor fog jönni. én 3 hónapja mentem szét barátnõmmel ( 3 évig voltunk együtt ) azóta probálkoztam pár csajjal , de vagy egy napos lett , vagy semmilyen , és most untam bele énis , majd akkor fogom megismerni amikor nem számítok rá. Sok sikert ;) 21/F
Szia :) 19/F vagyok, és én meg ilyen lányt szeretnék találni, csak az a baj, hogy a normális emberek kerülik el mindig egymást, de ne búsulj, kicsit legyél bátrabb és próbálkozz. Ha meg nem sikerül, Te legalább megpróbáltad. Ha beszélgetni akarsz írj nyugodtan :)
nahát, én is ilyen vagyok. sõt, az utánam következõ válaszoló is! :) errõl csak az a véleményem, hogy ne legyél türelmetlen, majd jön magától. ha nem parázod túl a dolgokat, akkor még könnyebb lesz.
ide hozzám
jéé, én 17 éves vagyok, és kb ugyanezt tudnám mondani a lányokról :) (akiket ismerek errefelé) hova valósi vagy?
Menj el sétálni, biciklizni, sok olyan program van fõleg nyáron ami ingyenes és tele van palikkal. Aztán lehet szemezni!:D
Én ugyanígy vagyok, csak 18L. És nincsen barátom. :'( És nem tudom hol lehetne rendes, normális fiúkkal ismerkedni. De talán próbálmeg nyitott szemmel és mosolyogva járni az utcán is. :) És itt is lesz jelentkezõ, ne aggódj. :D
3.: mondtam neki :D 1., 2. vagyok
1. vok írj privit
mere laksz?

Mért nem lehet egy normális nőt kifogni társkereső oldalakon?

Jellemző problémák: - gyereke(i) van(nak) - hivatásos prosti forma - 100 kg vagy feletti - rettenetesen ronda - kapcsolatban van - az ország másik csücskében lakik Egyszerűen lehetetlenség.:(

Legjobb válasz: Mert normális nõnek nincs szüksége feltenni magát, simán talál bárhol partnert ha akar:)

Mert normális nõnek nincs szüksége feltenni magát, simán talál bárhol partnert ha akar:)
"Nekem pl. van gyerekem, és köszi, de normális vagyok, és tudod, pl. sok pasinak nincs kifogása ez ellen, hogy van gyermekem, szóval velük ismerkedem. :) " "Ne akard megmondani, hogy számomra probléma-e a gyerekes nõ vagy sem!" HOL írtam én olyat, hogy ne legyen neked probléma? Hát legyen, ha neked jólesik! Én csak azt írtam, hogy szerintem attól, hogy valakinek van gyereke, attól még lehet normális, és MÁSOKNAK ez nem okoz gondot. Ha ebben te olyat olvastál, hogy én rá akarnálak beszélni bármire, akkor komoly szövegértési nehézségeid vannak! (Na tessék, most tényleg beszóltam! :P )
A kérdező hozzászólása: Ezt is te írtad: " Pl. azért, mert ilyen az értékrended, hogy aki pl. messze lakik, az szerinted már "nem normális". :P" Ne fáradj, nem érdekelsz! Te nem vagy normális így eleve kiestél a körbõl...
Ki a búbánat akart veled ismerkedni?! :D Nem vetted észre, hogy MINDEN válaszadó (nem csak én) fennakadt a megfogalmazásodon, hogy szerinted az a "normális", aki a te szempontjaidnak megfelel? Tudod, ha az autópályán mindenki szembejön veled, akkor nem biztos, hogy a többiek a bolondok...
Ugyanezt írhatnám a pasikra is, de nem teszem, mert nekem szerencsém volt :) A páromat egy ilyen oldalon ismertem meg és valóban a 90% selejt, de nem igaz, hogy csak gáz emberek vannak fent. Lazán kell hozzáállni, nem görcsös dumákkal . Beszélgess, érdeklõdj, légy jókedvû és elõbb-utóbb lesz megfelelõ. Megvan a randik izgalmas is, ezeket mind átéltem, volt fura meglepetés is, de aztán végül csak megfogtam az isten lábát szó szerint a párom személyében és nem eresztem. :) Sok sikert! 27L
A kérdező hozzászólása: 82% kotródj már a kérdésemtõl kérlek!
Köszi, de egyre jobban érzem magam. Ha te ennyire bepöccensz, akkor nem biztos, hogy a nõk azok, akik "nem normálisak"... szerintem inkább magadat tedd rendbe, utána ismerkedj! Az ilyen pasiktól mindig kiráz a hideg, akik szerint mindenki idióta, aki nem a célcsoportjuk, vagy aki nem akar velük ismerkedni. Mostanában már ezzel tesztelem társkeresõn a pasikat, hogy élbõl visszautasítom õket, és ha erre támadásba lendül, akkor legalább tudom, hogy nem is érdemes kezdeni vele! :) Aki továbbra is udvarias marad, és férfiként, méltósággal viseli, hogy nem tartozunk egymás célcsoportjába, annak máris van esélye. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt az idõt szánd inkább a gyerekedre. Mindenkinek jobb lesz úgy.
A kérdező hozzászólása: "ezzel tesztelem társkeresõn a pasikat, hogy élbõl visszautasítom õket, és ha erre támadásba lendül, akkor legalább tudom, hogy nem is érdemes kezdeni vele!" Jó játék h#lyéknek. Ne minõsítsd le tovább magad kérlek!
Nem más a hibás , ha te defektes vagy...
A kérdező hozzászólása: Szerintem beleszóltál. Ne akard megmondani, hogy számomra probléma-e a gyerekes nõ vagy sem! És fõképp ne beszélj félre! Elég baj az, ha még azt sem veszed észre mikor szólsz bele mások dolgába.:S
# 9: Beleszóltam volna?! :D Szerintem elég frusztrált vagy, inkább ez lehet a gond, hogy nem találsz megfelelõ partnert...
am a gyerek miért is kizáró tényezõ?
Miért, aki nem húszéves budapesti playmate, az már nem is "normális"?
Pl. azért, mert ilyen az értékrended, hogy aki pl. messze lakik, az szerinted már "nem normális". :P
normális ember nincs fent ilyen oldalakon
A kérdező hozzászólása: "mert ilyen az értékrended, hogy aki pl. messze lakik, az szerinted már "nem normális"" Hol írtam én ilyet? A távolság találkozás szempontjából problémás, de erre magadtól is rájöhetnél. Olyan nõvel nem akarok kezdeni akinek már van gyereke mástól.
Pont azért, amiért lehetetlen ott normális pasit találni!Tapasztalat!
Kérdezõ, olvasd el a címet! Ott írtad, hogy nem tudsz NORMÁLIS nõt kifogni, majd soroltad a szempontjaidat. Nekem pl. van gyerekem, és köszi, de normális vagyok, és tudod, pl. sok pasinak nincs kifogása ez ellen, hogy van gyermekem, szóval velük ismerkedem. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem meg van és kész. Ebbe ne szólj bele!
Nézd, kérdezõ, a normális embereknek nincs szüksége arra, hogy az interneten keressenek párt, mert élõben is egymásra találnak. Ilyen helyekre - tapasztalatom szerint - csak a bizonyos szempontból selejtesek járnak. Bocsi, ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Nem tartom magam annak, de te az vagy.

Hol lehet egy normális lányt találni?

Az az igazság hogy már elegem van a sok ribancból. Ha elmegyek egy buliba, ott olyan lányokat találok akik alkoholizmusban, egészségrombolásban, erkölcstelenségben, elvtelenségben, öntudatlanságban nem nagyon ismernek határokat. Hiába próbálok beolvadni az ilyen közösségekbe, egyszer?en nem megy, mert én alapból nem ilyen vagyok. Egyszer?en nem tudok velük azonosulni. Ismerek néhány lányt akik nem ilyenek, és vannak bels? értékeik, de ?k meg kinézetre nem a legjobbak. Attól félek hogy nincs is olyan lány amilyet én akarok. Most komolyan ez a mai ifjúság? 17/F

Legjobb válasz: Üdvözöllek a Föld nevû bolygón,azon belül is Magyarországon!Sajnos igen,ez a mai ifjúság!Aki normális lányt akar,az felkötheti magát sajnos...Mert nem fog találni!

Üdvözöllek a Föld nevû bolygón, azon belül is Magyarországon!Sajnos igen, ez a mai ifjúság!Aki normális lányt akar, az felkötheti magát sajnos...Mert nem fog találni!
É-Amerikában jobb a helyzet
Szerintem ha normális lányt akarsz találni, akkor ne bulikba járj! Keress könyvtárban, vagy közösségi helyeken lányokat. Egyébként az hogy valaki normális, nagyon relatív dolog. Nem tudom, hogy neked ez mit jelent, de ne add fel, majdcsak rátalálsz az igazira. Sok szerencsét!
szia.:) itt vagyok:) ismernünk kéne egymást.:D egyébként igazad van.. a mai lányok tényleg elég hülyén tudnak viselkedni ha buliról van szó. leisszák magukat a sárga földig...kevernek összevissza minden idegennel. :/ én nem ilyen vagyok.:D alapból nem így neveltek anyáék.. bár lehet h ez nem nevelés kérdése..de én sem értek egyet az ilyen viselkedéssel. :/ egyébként meg tuti van olyan lány amilyet te szeretnél:)
Itt vagyok. :DD Én szerintem egyik kategóriába se tartozok a fent leírtak alapján. :) Szóval normális vagyok... :D Körülöttem szinte csak ilyen lányok vannak, és a legjobb barátnõmmel is kezdünk eltávolodni egymástól, mert kezd ilyen lenni.. sajnos :\ Én úgy veszem észre, hogy a fiúknak pont az ilyen lányok tetszenek.. a ribancok. Vagyis akik a környezetemben élnek. Nekünk esélyünk sincs... :) Örülök, hogy vannak olyan srácok, akiknek nem a ribik kellenek. Vannak normálisak, csak ritkák. :D Na pacsi :DD 16/L
Mért nem múzeumban, könyvtárban, sport klubbokban, operába.... ismerkedsz. Amúgy attól hogy valaki néhanapján bulizik nem erkölcstelen, visszont egy kedves, okos lányt paszolni mert nem szupermodel nagy szemétség, pontosan az ilyen álszent, beképzelt hozzáállás miatt maradhatsz egyedûl.
nem minden kedves, okos lány ronda.
sehol:(
Ne depizzetek már. :o) Hiszen itt van a megoldás az orrotok elõtt. :) A "normális" fiúk és lányok elõbb-utóbb majd egymásra találnak itt a gyakkérdések oldalon. Úgy látom mindkét nembõl van itt különbözõ korosztály. Én is talán normálisabbak közé tartozhatom szerintem, sem iszom/cigizem soha stb., így nem is járok ilyen helyekre. (Helyette most épp az utcai futóversenyek izgatnak, vonzó, hogy ott lényegében semmi cigifüst, ellenben sok szép lány:) ) Lehet, hogy elõbb-utóbb majd engem is összehoz a sors egy kedves, aranyos leánnyal innen a gyakkérdésekrõl. Ez annyira szürreálisnak tûnik, hogy még az is lehet, hogy be fog következni. :D Mindenesetre részemrõl ígérem, hogyha a leány is benne van, majd talán beszámolunk itt róla. No ehhez az a kedves, aranyos lány is kéne persze, aki még nincs is ugyebár... :) Szóval depizés helyett inkább alkossunk párokat. Sok-sok boldog "gyakkérdéses" párt, akik utána boldogan vagy kevésbé boldogan kérdezgethetik majd ugyanitt: "Vajon terhes vagyok?" :D És hogy akkor már miért nem egy erre szakosodott társkeresõ honlap? Nem tudom pontosan, csak azt, hogy valamiért én azokat sose szerettem. Volt már netrõl indult hosszabb kapcsolatom, de az sem társkeresõ honlapról volt. Viszont az is annyira véletlen volt, hogy ilyet csak az élet produkál. Ezért mondom teljes komolysággal, hogy én már nem lepõdnék meg rajta ha valaki (vagy pont én) itt találná meg az örök boldogságot a gyakkérdéseken.
02:12 hány éves vagy? :)
24 éves fiú volnék. Megtetszett az ötletem? Leszel a párom? :o) Sok-sok boldog párt kell itt kialakítani, és tele lesz a gyakkérdések boldog emberekkel. Nem pedig nyomasztó "miért nem kellek senkinek?" kérdésekkel. :)
És ezzel elindult egy új társkeresõ oldal, a gyakoritárskeresések.hu :P
:DD Leszek a párod. :O Bár, szerintem a korkülönbség egy kicsit magas. :)
Ó, hát ez ilyen könnyen megy itt? Azért vicces lenne ha végül tényleg. :D Amúgy a 16-24 az sok? Jó, hát most még határeset talán. De ha belegondolsz abból késõbb 82 év vs. 90 év korkülönbség lesz. Az meg tök ugyanaz a korosztály lényegében. :) De a kérdezõ csak 17, szóval ha õ jobban illik korban... szerintem még õ is szabad préda. :)
Én vagyok az, aki majdnem összeállt a 24F-el... :D Amúgy 16 éves vagyok, szóval a kérdezõ tényleg jobban illene korban. :)
Szóval mégsem? Huhh, akkor továbbra is szabad maradok. :) Mondjuk szerintem is ideálisabb lesz a kérdezõvel összejönnöd. ;) Majd meséljetek, hogy sikerült, ha sikerült..
Nem vagyok sajnos a távkapcsolatok híve... :D Néha még a saját városomban sem jön össze a dolog. :D De az túl szép lenne, hogy igaz legyen, hogy a kérdezõ is ott lakik, ahol én. :) Tényleg, hol laksz? ;)
Üdvözöllek a Föld nevû bolygón, azon belül is Magyarországon!Sajnos igen, ez a mai ifjúság!Aki normális lányt akar, az felkötheti magát sajnos...Mert nem fog találni! Azért jó érzés ilyet olvasni, de tényleg. 16 éves vagyok, nem a putri részlegrõl, nem lóg a számban a cigi, miközben ide írok, nem ülök senki ölében és nem agyalok azon, hogy kivel kéne ma is eltölteni az éjszakát. Ráadásul még csak undorító vagy igénytelen sem vagyok, mindezek mellett néminemû erkölcsös nevelést és egy bizonyos mûveltségi szintet is magaménak tudhatok. Köszöntem az általánosítást. 16/L
A kérdező hozzászólása: Nem mondtam hogy a normális fiúkat könnyû lenne magtalálni. Ezt nem tudom mert nem vagyok lány, de gondolom nektek is ugyan olyan nehéz mint nekem.
Egy része igen! De ha kinyitod a szemed biztos találsz olyan lányt, aki normális!
Jah, ez. Én se jártam soha sehova. Egyedül is vagyok. :"( Buliba csak ilyen debilekbe fogsz botlani. 19/l Kagee
A kérdező hozzászólása: Hát bocs.. de én még reménykedem hogy nem kell magamat felkötni...
Igen. Sajnos nagyjából ilyen. De te ne aggódj, mert 17 évesen már rájöttél erre és ez nagyban segíteni fog. Nem mondom, hogy könnyû lesz, de te más szempontok alapján fogod megítélni az embereket. Én is társat kell, hogy keressek (én nem akartam, de kidobott a párom:( ) Én sem tudom hogyan kezdjek hozzá, de majd csak lesz valahogy. Ne görcsölj és ne tegyél olyat amit nem akarsz!!Légy hû magadhoz!
Sajnos igen.. rendes lányt nagyon ritka találni manapság akivel komoly kapcsolatba lehet kezdeni, legalábbis bulikban biztos nem fogsz mert azok minden hétvégén mással vannak, de ez nekem sem hiányzik!
nem biztos hogy nem, csak még nem találtad meg a megfeleõ lányt, akivel jól megértenétek egymást. (ahogy én sem a megfelelõ fiút). van a környezetemben azonban egy-két nagyon szép szerelem úgyhogy én is csak az õ példájukból tudom hogy van még rendes igaz szerelem és nem ez a mai ifjúság.
A "normális" lányok 3 út közül szeretnek választani: 1.) [email protected] mindenkit, szép karriert futnak be, majd végül "férjül vesznek" és eltartanak valami mihaszna férget. 2.) Totál meghülyülnek, és mindenüket eldobják valami alkoholista tróger miatt. 3.) Egy idõ utén keresnek valakit akinek az átlagnál sokkal több pénze van, és õk menekülnek alkoholizmusba, meg gruppen bulikba.
Három dolgot tehetsz. 1. megkeresed azt a pár lányt, akik kinézetben nem erõsek de normálisak, és elfogadod õket olyannak. 2. tovább jársz bulizni, beolvadsz, még ha megszakadsz is, és elfogadod a "jó" csajokat, az összes alkoholizmussal, meg erkölcsromlással 3. tovább éled az álomvilágod, miszerint találsz egyszer egy szép, és normális lányt (nem állítom, hogy nincs ilyen, csak ritka). Ez az egész pszihológia, azok akik nem néznek ki olyan jól, olyan behatások érték kis korukban (pl csúfolás, figyelmen kívül hagyás), amiktõl kicsit eltérõbben fejlõdik a lelki világuk, és így normálisak lesznek, míg azok akik jól néznek ki, "menõn" öltöznek, és van pénzük, azok bekerülnek az úgymond "elitbe", akik aztán minden péntek/szombat estélyüket szórakozóhelyeken töltik, és részegre isszák magukat. Én javaslom az 1.-est, esetleg a 3.-ast, de semmikép se a 2-est, ha te nem tartozol az "elitbe". 17/F (a nem elitbõl)
ez hülyeség!!! vannak jól kinézõ lányok akik normálisak is.
A kérdezõvel egyetértek teljes mértékben. Én is már teljesen kiábrándultam a lányokból. Egy kezemen megtudom számolni hány rendes lányt ismerek. Már iszonyatosan nagy százalékban az a divat a fiataloknál, hogy hétvégén szétcsapják magukat piával. Cigiznek, füveznek, basznak a csajok is mindenkivel egy 10 perces beszélgetés után. Gusztustalan a világ. Szerintem találj egy másik célt! Én már lemondtam a társkeresésrõl. 18/f
A kérdező hozzászólása: Én alkalmanként az elitbe tartozom, mert bírnak, és hívnak sokfelé. Egyszerûen az a gond hogy ez nem önmagam vagyok, és nem magamat adom ilyenkor.
És normális fiúkat hol lehet találni...?
A kérdező hozzászólása: Egyébként nekem van más célom is, azon kívül hogy találok egy megfelelõ lányt, de ez akkor is egy teljesen fontos dolog nekem, amit nem akarok feladni.
igen hol vannak a normális fiúk akkor???
És hol vannak a normális 30 feletti férfiak?
Ja hát akkor velem is táv lett volna ha jól sejtem (én fõváros), így még egy ok ellenünk. :) Éshát a távról nekem sincs jó véleményem.

A szórakozóhelyeken lehet egy normális párkapcsolatot találni, és nem csak 1 éjszakást? 20/F

Legjobb válasz: Egyik haverom egy szórakozóhelyen totál részegen felszedett egy csajt, és még aznap megdugta. Ez volt egy éve, azóta is együtt vannak :) Úgyhogy nem kell mindent elhinni, amit hallasz. Fõleg amikor olyanok szidják a szórakozóhelyeket, akik nem járnak bulizni. Biztos jobban tudják...

Egyik haverom egy szórakozóhelyen totál részegen felszedett egy csajt, és még aznap megdugta. Ez volt egy éve, azóta is együtt vannak :) Úgyhogy nem kell mindent elhinni, amit hallasz. Fõleg amikor olyanok szidják a szórakozóhelyeket, akik nem járnak bulizni. Biztos jobban tudják...
lehet, csak nem érdemes
lehet, csak nehéz jót találni.
Szerintem nem igazán lehet. Az ilyeneknek álltalában az a vége, hogy másnap fogod a fejed...
Szerintem nem lehet.
én ott találkoztam a barátommal .. 11 hónapja vagyunk együtt és tökéletes a kapcsolatunk.
Persze hogy lehet. Barátnõm ott ismerte meg a barátját, aki ma már a võlegénye. Nem kicsit voltunk részegek, mégis sikerült neki a normális kapcsolat, szóval ilyen is van :)
Igen, lehet. Én egy szórakozóhelyen ismertem meg a férjemet.. 27L
Attól is függ, hogy milyen szórakozóhely. De általában minden zsák a foltját találja meg.
Nagyonnagyon ritkán, de lehet. Engem mondjuk általában 1éjszakára akartak elvinni (persze nem mentem bele). Egyszer fordult elõ, hogy egy srác nem akart egyéjszakásat, hanem elkérte a számom, és randit beszéltünk meg. De sajnos a randin kiderült, hogy nem nagyon illünk össze. Mindenesetre sokkal több esélyed van, ha máshol próbálsz ismerkedni. 21L
Hát isteni csodának tartom, ott találkoztam a barátommal, nagyon különleges fiú, nagyon rendes, kedves, udvarias, okos és még helyes is:) Csak kiderült, hogy mivel félénk és nem olyan magabiztosan közeledik (kezdetben:P), tesze-toszának nézték eddig a lányok, ezért nem volt még barátnõje:) Én viszont majd elolvadok a szerénysége és a visszafogottsága miatt...:$ Szóval igen, lehet! :)

Hol lehet egy normális pasit találni? 16/l

Legtöbbször ezt a fiúk szokták itt a lányokról megkérdezni, de most én, vagyis egy lány kérdezem ezt. Az a baj, hogy a fiúknak az osztályomból azok a lányok tetszenek, akik: -kihívóan viselkednek, tehát [email protected] -egósok -gebék...tehát nem n?ises az alakjuk, hanem inkább olyan fiús. Én kicsit teltebb n?iesebb vagyok (nagy mell, nagy comb-segg-vádli, vékony derék, széles csíp?, nem túl magas stb.) Már néha dagadtnak érzem ezért magam. Olyan rossz érzés, hogy a fiúk csak az ilyen qrvákra vetik magukat, akiket igazából nem is a bels?jük miatt szeretnek, hanem inkább a küls? miatt...NEM VAGYOK SZERÉNY, de nem is viselkedek kuurvásan. sminkelem magam, de nem túlzottan meg semmi ilyesmi. nagy nagy-ovi ruhákban járok, hanem a koromhoz ill?en. de a fiúk le sem szarnak, hanem a kis ribikre mozdulnak rá. tapasztalatok, vélemények, fiúk szemszöge stb? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: egyet találtál

egyet találtál
A csúnyaság relatív. Csúnyáknak is meg van a párjuk.. Szerintem veled csak annyi a baj, hogy a mindennapjaidat ez tölti ki. és ezt meg is érzik.
hát én elmondom hogy vagyok vele.. nekem kb csak a külsõ fontos.. egy normális fej, és hogy "gebe" legyen:D de az nem feltétel, hogy ribanc legyen:D 16f
"a kevésbé jóképüeknek jóvagy teis" ÚÚÚRISTEN ekkora f.szságot... rohattul nemerröl van szó.. egyszerüen az a korosztály (14-18) ma olyan amit fent irtál.. ilyen kis divatmajmok rohangálnak a tömegcsajokkal és kész.. ne sajnáld hogy nemvagy ilyen, és ne is sovarogj ilyen srácok utan.. legyél egyedi, meg önmagad (tudom h közhely de igaz..) és értékesebb dolgot fogsz találni mint egy ilyen látszat valami. 18f
igyál sört
Hajdú-Bihar megyében egyet már biztosan találhatsz ;)
És csak az osztályodban vannak fiúk? Máshol nem? Ti jösztök azzal, hogy ne általánosítsunk. Akkor te miért teszed? kicsit teltebb, nõies = dagadt. Biztos játszod az elérhetetlen, erkölcsös, jó kislányt, a ribancok, pedig hamar kötélnek állnak. Mégis mi a náthás p.csért szenvedjenek érted? "Vedd észre a kevésbé jóképû fiúkat is, nekik biztosan kellenél!" A csajok mindig azt tanácsolják, hogy nem érsz semmit, érd be egy csúnyább lánnyal. Fordítva viszont, ha az javasoljuk, hogy keress egy kevésbé jóképût - tehát nem csúnyát - vérig vagytok sértve. "A kevésbé jóképû fiúknak is már tökéletes lány kell:-)" Ez pont fordítva van.
Tudom hogy nem szoktak téged érdekelni az itt írók, de ha még olvasgatod a válaszokat, és Budapesti vagy, tehetnél egy kivételt, ugyanis nekem pont az ilyen alkatú lányok jönnek be...Azonban csak kevés ilyet ismerek, és azok is idõsebbek nálam..:) 16/F
hol laksz???
itt vagyok, merre laksz? 18F
én is erre utaltam az elején de nem jött át neki ...;)
A kérdező hozzászólása: Budapesten lakom, 4.ker-ben. Köszönöm a válaszokat. A válaszok közt is volt egy-két nem ide illõ vélemény, de azért köszönöm. tegnap, 19:49-kor válaszoló írónak meg ezt üzenem: én szeretem, ha a fiúnak egy kicsit kell udvarolgatnia, és én nem adom könnyen magam, pontosan azért, mert nem vagy ribanc. a ribancokat könnyû megszerezni, de elveszteni is, mert ezek egyéjszakás kalandokra mennek csak.....
ehem...írnék privát üzit de elzárkóztál...:/
A kérdező hozzászólása: jaja...ti hol laktok?
én gyálon ...az majdnem pest :D
Akkor én vagyok a kivétel, mert nekem a belsõ számít :) Csak hiába vagyok a kérdezõ értelmezésében normális, mégse kellek a lányoknak, mert csúnya vagyok.
Ja, szamárnak jó ló helyett - kb így elfogadjátok azokat a lányokat, akiket még megkaphattok. Akiket nem kaptok meg, azok után meg sóvárogtok. Úgyhogy innentõl kezdve mindegy, hogy milyen fiúval akar lenni a kérdezõ... Szerinted csak úgy levegõbe" beszélek" mikor azt írom, hogy már a kevésbé jóképû srácoknak is tökéletes lány kell.:) Mindegy erre nem kell válaszolni, de erre is számtalan példám van, hogy már ez a tény. A mai világ már csak a külsõségekre ad.
Nyugdíjas otthonban- de komolyan.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen jöjjek össze egy 70-90 évessel? nahne viccelj! ;-)
...gyálon van normális srác :D
és csak 17 ;D
nem azt mondtam, hogy jöjj össze idõs emberrel, csak a kérdésre válaszoltam.
én azt hitem normális vagyok...
A kérdező hozzászólása: ...... most erre mit kéne mondanom??????
új kérdés ha nem vagyok idõs lehetek normális? :O
Persze, hogy lehetsz...Idõs korodra.
Sajnos ez a helyzet. Én sem jövök be nekik, mondjuk nem hanyagolom el magam, és olyan vagyok amit leírtál fiús alkatom van, vékonyabb, de valamiért még sem jön össze a korosztályombeliekkel. Talán azért mert nem vagyok olyan disco party cica, aki mindig szoliba megy stb.. Úgyhogy én is azt vettem észre amit te, hogy a normális lányokat le sem szarják helyette rámozdulnak azokra akik tényleg ribik, mert kb hetente váltogatják a partnereket. A Te idõd majd akkor jön elõ, ha kikerültél suliból és munkahelyen fogsz dolgozni.Akkor majd szeretni fognak téged a pasik!:)
Küldj privátot aztán majd kiderül. 16/F
Vedd észre a kevésbé jóképû fiúkat is, nekik biztosan kellenél!
A kevésbé jóképû fiúknak is már tökéletes lány kell:-)
Ez pont fordítva igaz, mi akármilyen külsejû lányt elfogadnánk, a lányoknak kell jóképû fiú, még ha csúnyák is :P
Én BP^^
50 elsõ randi
Bolondok Aranya. :)
A kérdező hozzászólása: kössziii:DDnagyon jó filmek:D

A world of tanks ban miért nem lehet egy normális bonus code-t adni?

kellene nekem egy olyan bonus code world os tanks-hoz ami ad nekem aranyat is mert az eddigi bonus codek csak prémiumot adtak

Legjobb válasz: akkor irj a supportnak hogy neked nem tetszik a bonusz, mert senki sem hulye ahhoz hogy csak ugy adjon arany kodot

akkor irj a supportnak hogy neked nem tetszik a bonusz, mert senki sem hulye ahhoz hogy csak ugy adjon arany kodot
A kérdező hozzászólása: de hallod a support angol és nem nagyon tudok angolul
lol, te komolyan irtal volna ha tudj angolul?
A kérdező hozzászólása: igen miért?
ugye tudod hogy rohognek egyet majd kitorlik az ilyen keregetos email-eket?
Inkább örülj az 1-3 napos bónusz kódoknak! Wazze nem hiszem el, hogy a kicsit sem tudod becsülni! Miért nem mindjárt egy AMX50B-t akarsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!